A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • armageddon666
    én is eljátszadoztam :) néha előjött a fegyvereltűnős, meg fegyver összeakadós bug, de ezek csak grafikaiak, nem befolyásolják annyira a játékot... Nagyon hangulatos egyébként :) leginkább a paintball jut eszembe róla :D nem rég voltunk osztálytársaimmal... ugyanúgy lehet hallani a fejünk mellett elsuhanó, meg falról lepattogó golyókat, ugyanúgy 1 hit a "kiesés" (az esetek többségében :D egyébként "érvénytelen találat" :)) :) csak itt van heal :D szal bejön... eddig játszottam VIPt (az jó volt... bár inkább jó lesz... mikor már tudják az emberek hogy mit kell csinálni :D), aztán Activated Objectivet (ez azért jó, mert egy kis helyre koncentrálódik a figyelem, így egész gyorsan lemennek a menetek... ha meghalunk sem kell annyit várni), illetve Secure and Hold (vagy ilyesmi)... ez nem volt olyan jó :S a pálya fasza (Alley), a gond inkább az, hogy ez a fajta játékmód respawn mellé lenne jó. Az meg nincs itt...