60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • cyrus #49272
    de nem a chatbe kell írni...
    csk simán lenyomod játék közben az U-t
  • cyrus #49271
    U betűt megnyomod. reportnak hívják.
  • bogyoka
    segítség egy picit:))

Valahol olvastam, csak nem tudom már hogy hol, hogy ha játszom, belehet egy szót írni azt hiszem a T-vel a say-ba, hogy én hol tartozkodom, például melyik szárnyban az épületben, hogy a csapattársaim tudják,hogy hol vagyok, és nehogy oda bombát nyomjanak, mit kell beírnom?

És az nem csiterkedés ugye?

:DDD
  • Sadist
    Hm érdekes, most nekem is.
  • Psion #49268
    Nekem megy ...
  • Sadist
    AA.hu-val mi van? Nálam bemondta az uncsit.
  • [HUN]Crassus
    OK:OK:)
  • [HUN]Crassus
    OK OK:)
  • Psion #49264
    Ok, megynomtad a Print screen-t , eztután kilépsz vagy Task-ot váltasz majd

Start Menü/Programok/Kellékek/Paint

Elindult a program, majd felső sorban a legördülő menűk között megkeresed az
    Edit / Paste opciót, klikk és már meg is jelent a kép ...

Nekem Angol nyelvű XP-m van szóval lehet, hogy kicsit elírtam ez-azt de asszem nem ...

A vágólap működéséről többet megtudhatsz itt.
  • Sadist
    De egy valamire való játékban van olyan, hogy screenshot készítés. Armyban pl. az F9 Nézd meg a beállításokat.
  • [HUN]Crassus
    kira megvan:)thx
  • cyrus #49261
    nincs. ez egy virtuális dolog...
    ha egy szöveget ctrl+c-vel kijelölsz az is a vágólapra kerül.....

elmagyarázom hogy értsd :
    beleteszi a gép oda a RAM-ba neked !
  • [HUN]Crassus
    jó ok....,de nekem míg így is kínai......
    valami útvonal nincs hozzá pl: c:windows/system/....
  • [HUN]Crassus
    LOL
  • Sadist
    De lásd milyen rendes vagyok kapsz egyet :)
  • Sadist
    A memóriában.
  • [HUN]Crassus
    Hol a vágólap?:)
  • Psion #49255
    Vágólapra, majd valami képszerkesztő programaban ( pl. Paint ) kiválsztod a beillesztés opciót , vagy nemes egyszerűséggel nyomsz egy Ctrl + V combót ...
  • HITMorpheus
    Asszem a vágólapra (szerkesztés vagy jobb klatty-->beillesztés)
  • CSUKA
    Urban assaulton megy
  • CSUKA
    152.66.252.134:1716 Guns & Roses Klánserver
    @ 50-es átlagping
    20 fő
    méri a tracker
    és kívánság szerinti vegyverek :D

de nem offical :(
    (rpg-t, at4-et nem ér kérni)
  • [HUN]Crassus
    ha print screen-t nyomok egy gaméban azt a képet hova rakja a windows?? pls HELP
  • Sadist
    Sőt, már az is van! Egyre jobb...
  • Sadist
    http://www.americasarmy.com/support/status.php
    A rohatt itt csak azt írja, hogy acc manager nincs
  • [HUN]Crassus
    ja ok:)

Most néztem Urban assault 1 ó 55perc 950 pont 800 roe! jó vagyok:)
  • CSUKA
    Auth server down.. áháháhááá
  • Psion #49246
    Nincs Auth, minden szerver kivág ... nagy életünk van ! Rock & Roll !
  • [HUN]Crassus
    Miért vág ki a HAF szerver??
  • Psion #49244
    Hát itt sem találom de mind1, és gondolom, hogy ott van. De már mondtam mi a lényeg ...részemről téma itt lezára, de vegyétek figyelebe amit írtam ...

OFF/

Serial vagy Crack innen, nincs se virus se féreg, se pop-up, bár nem naprakész de idővel utólérik magukat, egy hónap max :

http://21.a.crack-locator.com/

/ON
  • Doma #49243
    Ehhh én (relative) gyakran látogattam az oldalt, de eccer sem kellet a winfoshoz nyúlnom miatta :P
    Kell egy jó tűzfal, meg egy vírusírtó aztán mehet minden 1000L :D
  • Sadist
    Amit te nézel, az a training rész :) A FAQ, az ez.
  • Sadist
    Nem, albinoblacksheep.com-ra
  • CSUKA
    hova küldted a freeserials.com -ra?
    mert akkor lessz egy géptelepítős délutánja
  • Psion #49239
    Bár igazábon nem érdekel, és ettől ha valaki itt megkérdezi lehet itt is reagálni, szerintem ... de ez mind1 ... én ezt a FAQ-t olvastam és találom, de hiába meresztem a szemem nem találom ezt a részt ... inkább ide másolom, mert lehet hogy csak nem tudok olvasni a sorok között :

Ez egy épület belsejében felállított gyakorlópálya. Első lépésben ki kell nyitnod az előtted levő ajtót és bedobni rajta egy Flashbang-et (4-es gomb). Érdemes egyet magad elé is ledobni, hogy megtapasztald mire is képes. Azon kívül, hogy elvakít egy pár másodpercre, a füled is úgy fog sípolni, hogy még a lövések hangját sem fogod hallani. Ha nagyon közel durran az ellenfeledhez, valamennyit sebez is rajta. Ha túl vagy a megpróbáltatáson, ugorj be az ajtón, a fegyvereseket és terroristákat ábrázoló táblákat lődd le. Nincs túl sok, de vigyázz, civilek is vannak azokat ne lődd le. Az első szobában három ellenfeled van, ha leszedted őket kinyílik az ajtó melyen keresztül tovább mehetsz. Most már nem térek ki az ellenfelek (táblák) számára, maradjon valami "izgalom" is. :) Eljutsz aztán egy csatornalejáró féleséghez. Ha lementél rajta, aktiváld az éjjellátót és így menj végig a pálya többi részén csak hogy szokjad (a látótered valamelyest lecsökken). Ajánlott használni sötét helyeken. Ha már kinn vagy a csatornából, keress egy rácsos ajtót ami le van zárva. A Use gombot nyomva tartva ki tudod nyitni. Kis kanyargás után majd találsz egy létrát amin ha felmész, megtalálod a kijáratot és máris elindulhatsz az első online gyakorló pályára és kipróbálhatod élesben, mit is tanultál eddig.

De a lényeg ha segítség kell valakinek, nyugodtan lehet itt is válaszolni ... én legalábbis fogok ... mégha nagyon lacho videók, és frapáns leírások van az AAO.hun ... remélem nem veszitek zokon ...
  • CSUKA
    ÉS EZ NEM ZSIRÁF, HANEM LÁMA!
  • Sadist
    De lásd milyen rendes vagyok: link
    [Ne kattintsatok a linkre]
  • Sadist
    Ha ilyen vagy, hogy csítet se találsz a játékhoz, akkor inkább dobd ki a géped az ablakon!
  • Sadist
    "A MOUT trainingen a bábuk nem reagálnak a lövésekre/nem nyílik ki az ajtó!
    Ez a 2.2-es verzióban egy bug (hiba). A megoldás, hogy leszeded a 2.2.1-es patchet és telepíted. A Downloads között megtalálod." - idézet FAQ-ból
  • Psion #49234
    Igen 23:00 -- és 00:00 között begajdult a drága és már majdnem mindenkit kivágott Multiple Cosole indoklással ...

De mi ugye most tegnap kora délutánról beszéltünk ... aztán manuálisan frisítettem a PB-t éjel 01:00 magaságában 3x is de nem akarta az igazságot ... folyton kivágott ... de ilyenre már volt precedenes szóval nem estem túlságosan kétségbe ... De a Tracker-en van erre egy most már elég nagyra duzadt topic ha valakit érdekel olvasgassa ...

Doma , mint írtam a játékon belül is ment a frisítés ... csak én mint egyszerű halandó, honnan a viharból tudnám, hogy megjelent egy új PB verzió ?
    Habzó szájal leülök játszani és elkez karistolni mindenféle "badarságot" a képernyőmre ... nekem is kiírta, hogy Incorrect password for this Login Name, én úgy megijedtem, hogy irány a http://www.americasarmy.com/ és megváltoztattam a jelszavam ... ( paranoia RULZ )

De aztán csak összejött ...
  • CSUKA
    én úgy vetem észre, ha óránként futtattam a pb-t akkor kevesebbet kellett várni..
    viszont majdnem minden server más pb fájfrissítést is kért..