A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Psion #49239
    Bár igazábon nem érdekel, és ettől ha valaki itt megkérdezi lehet itt is reagálni, szerintem ... de ez mind1 ... én ezt a FAQ-t olvastam és találom, de hiába meresztem a szemem nem találom ezt a részt ... inkább ide másolom, mert lehet hogy csak nem tudok olvasni a sorok között :

Ez egy épület belsejében felállított gyakorlópálya. Első lépésben ki kell nyitnod az előtted levő ajtót és bedobni rajta egy Flashbang-et (4-es gomb). Érdemes egyet magad elé is ledobni, hogy megtapasztald mire is képes. Azon kívül, hogy elvakít egy pár másodpercre, a füled is úgy fog sípolni, hogy még a lövések hangját sem fogod hallani. Ha nagyon közel durran az ellenfeledhez, valamennyit sebez is rajta. Ha túl vagy a megpróbáltatáson, ugorj be az ajtón, a fegyvereseket és terroristákat ábrázoló táblákat lődd le. Nincs túl sok, de vigyázz, civilek is vannak azokat ne lődd le. Az első szobában három ellenfeled van, ha leszedted őket kinyílik az ajtó melyen keresztül tovább mehetsz. Most már nem térek ki az ellenfelek (táblák) számára, maradjon valami "izgalom" is. :) Eljutsz aztán egy csatornalejáró féleséghez. Ha lementél rajta, aktiváld az éjjellátót és így menj végig a pálya többi részén csak hogy szokjad (a látótered valamelyest lecsökken). Ajánlott használni sötét helyeken. Ha már kinn vagy a csatornából, keress egy rácsos ajtót ami le van zárva. A Use gombot nyomva tartva ki tudod nyitni. Kis kanyargás után majd találsz egy létrát amin ha felmész, megtalálod a kijáratot és máris elindulhatsz az első online gyakorló pályára és kipróbálhatod élesben, mit is tanultál eddig.

De a lényeg ha segítség kell valakinek, nyugodtan lehet itt is válaszolni ... én legalábbis fogok ... mégha nagyon lacho videók, és frapáns leírások van az AAO.hun ... remélem nem veszitek zokon ...