A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Psion #49234
    Igen 23:00 -- és 00:00 között begajdult a drága és már majdnem mindenkit kivágott Multiple Cosole indoklással ...

De mi ugye most tegnap kora délutánról beszéltünk ... aztán manuálisan frisítettem a PB-t éjel 01:00 magaságában 3x is de nem akarta az igazságot ... folyton kivágott ... de ilyenre már volt precedenes szóval nem estem túlságosan kétségbe ... De a Tracker-en van erre egy most már elég nagyra duzadt topic ha valakit érdekel olvasgassa ...

Doma , mint írtam a játékon belül is ment a frisítés ... csak én mint egyszerű halandó, honnan a viharból tudnám, hogy megjelent egy új PB verzió ?
    Habzó szájal leülök játszani és elkez karistolni mindenféle "badarságot" a képernyőmre ... nekem is kiírta, hogy Incorrect password for this Login Name, én úgy megijedtem, hogy irány a http://www.americasarmy.com/ és megváltoztattam a jelszavam ... ( paranoia RULZ )

De aztán csak összejött ...