60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • cyrus #51966
    medikális teszt ez jó :D:AD:
  • Quki
    De mér kell kibaszni velem?Miért kell speciális anyám kínját megcsinálni ahoz hogy menjek a kibaszott szerveren?Vagy hogy lehet megcsinálni azt a xar medikális tesztet?nem tudok én angolul,hát ez tista kibaszás!
  • Marvin
    Reméljük...
    Meglássuk...
    ööö...
  • HAFgoofy
    Mivel friss a dolog, ezért most mondom! A szerveren (és részben klánon belül de ez már privát) reményeink szerint változások lépnek életbe a mentalitással kapcsolatban.
    Mostantól kevesebb kidobás, hangulatos, jó játékok, és persze toleráns játékosok/adminok.
    Ezt azért mondom mert sajna kissé elindult a lejtőn a szerverünk, de most új bakancsot vettünk és újra a csúcsra törünk.
    Tehát mindenkit szeretettel várunk a szerverünkre, és remélem újra megismerkedhettek a HAF szebbik arcával !
  • cyrus #51962
    aztán vigyázz kit lősz le !
  • HAFgoofy
    [HAF] EU HONOR SZERVER: 213.228.239.244
  • Quki
    Hi!Ki tud magyar szervert mondani?Szeretnék magyarokkal jáccani.Előre is köszi!
  • THE matrica
    Én ármizok bibí
  • Gyadi
    Star Wars Galaxies powa' :)
  • Sadist
    Én meg már Jedi Knight 2-vel játszok
  • Belton
    Hát mert át álltam a sötét oldalra
    Már volt nálam Veder nagy ur is hogy nem e szalok be a sötétoldal clanjába merthat ö is aao-tolja még most kezdte 14honoros
  • Marvin
    Ehhh... Mintha a sötét oldalt hallanám beszélni belőled.
  • Belton
    Ez kérlek szépen attol hogy mar 2.4 nél járunk és szégyen hogy mégmindig ezt csinalja és nem tudják kijavitani nekem naponta 3-4 alkalommal lép ki [General Protection Fault]al ugyanis 1.0.1 el is voltak ijenek csak nem enyire sürün jah és akkor az unreal T,vagy unreal 2 mért nem lép ki ugyan az az engine hajtja mindegyiket....
    Egyébként jácottam kicsit régebi pájákon (bár 2.4-ota csak coryardon tok jacani ott is csak campelni )na lényeg a lényeg szerintem naon el tulozták ezt a cem dolgot igymár szinte lőni nem lehet na jo lehet csak nevetséges kicsit jah a régi kedvencem még benne van "nade" a kézben dobnam el és semmi se fegyó se gránát és igy kell rohangalnom amig le nem lőnek vagy véget nem ér a kör
    Dehát 2.4-nél járunk ugyhogy Huaaa az mellékes hogy 90%bug 10%-ot meg a csiterek ba**el....
    Remélem a 2.5 ben mar be lessz épitve a Támogatott Pb-s Wallhack,aimbot és egyéb nyalánkságok
    Hogy mi a pecsáért irtam le ezeket a hüleségeket azt nem tom :d
    Ugyhogy HOOah mkinek Fáking Cheating Szevasztok.... Blablabla
  • Polllen
    Ha 2.3 akkor a system könyvtárban van 1 exe amivel visszaállíthatod eredeti állapotba a játék rendszerfájlait...az orvosolja.

Ha nem telepítsd újra v új ati driver
  • Roll
    Ez mitől lehet?

Critical Error

Build AmericasArmy_Build_[2004-06-01_02.01.01]

CPU: GenuineIntel Unknown processor @ 2816 MHz with 511MB RAM
    Video: RADEON 9600 SERIES (6490)

LevelInfo Bridge.LevelInfo0 (Function Engine.LevelInfo.debugThis:008F) Runaway loop detected (over 10000000 iterations)

History: FFrame::Serialize <- UObject::ProcessEvent <- (HumanController Bridge.HumanController, Function AGP.HumanController.TeamMessage) <- RemoteCall <- HandleStream <- UActorChannel::ReceivedBunch <- (Actor HumanController) <- UChannel::ReceivedSequencedBunch <- Direct <- UChannel::ReceivedRawBunch <- DispatchDataToChannel <- BunchData <- UNetConnection::ReceivedPacket <- UNetConnection::ReceivedRawPacket <- UTcpNetDriver::TickDispatch <- UpdatePreNet <- ULevel::Tick <- (NetMode=3) <- TickLevel <- UGameEngine::Tick <- Level Bridge Crossing <- UpdateWorld <- MainLoop <- FMallocWindows::Free <- FMallocWindows::Realloc <- 796D7241 0 FArray <- FArray::Realloc <- 0*2 <- FMallocWindows::Free

• repro
    Lacek babázzon, ne játszon! :P
    pusziljuk Lonát :x
  • Sadist
    Éppen javasolni akartam, hogy a csatik leírásába be lehetne rakni az adott pálya leíráshoz egy linket, erre látom, hogy mindegyiknél szépen ott van minden info Még csak nem is kell elindítania a böngészőjét az egyszeri usernek :)
  • Sadist
    Unable to login. Your IP has been banned.
    You have been timebanned from this server, you may connect in 00:04:56

Ehh, kicsit gyorsan ugráltam a szobák között :D
  • patacsi HUN
    aao.hu ts szerver teszt üzem

195.56.172.218:8767
  • Marvin
    Most is játszhatsz csak nem fog trackelni a tracker.
    Szvsz user ID-t nem kell megadni, csak PB_GUID-ot. Azt meg a játékban megtudod, ha beírod, hogy pb_myguid.
  • Sadist
    AA.hu FAQ
  • Roll
    Srácok! Segítsetek, még pancser vagyok. Leszdtem a játékot, regisztráltam magam. Tracker-t is akarok regelni, de ott kér valami user ID-t, amit nem tudok hogy mi?
    Ha azt is regelek utána már játszhatok?
    Előre is köszi.
  • cyrus #51944
    jogos
  • Josszimatroz
    ertem.. korrekt...
  • bcs78
    Ha úgy vesszük igen. Ami már az utóbbi egy hónapban folyt a szerveren az már nem volt normális és nem nagyon tudtunk gátat szabni neki. Egy páran úgy döntöttek, köztük én is, hogy ehhez már nem adjuk a nevünket. Én a szerver fennállásának egy éve alatt összesen ha 5db ember dobtam ki. Az utóbbi hetekben már azt látom, hogy óránként repült 5db játékos. Tegnapelőtt [THE]Csavarhuzo-t meg [THE]Zulukát dobták ki ok nélkül, akiket én nagyon tisztelek, mert pl Zulukának már akkor 40 honorja volt mikor én elkezdtem az AA-t. Aztán kissé kellemetlen volt ma reggel bocsánatot kérni tőle. És ugye voltak ezt megelőzően is hasonló dolgok. szegény Lacekot is tegnap 3 szerverről dobták ki, mivel HAF tag van a neve előtt.

A trackeren is 2 hónap alatt sikerült a klán tetszésindexét 7 körüliről közel 2-re letornázni. Ez ugye jelzi a népes számú elégedetlen külföldi vevőket. ;-)

Ígyhát úgy gondoltam jelzem, hogy ehhez nekem már semmi közöm. :-|
  • Josszimatroz
    de most komolyan.. latom tobben is leszedtetek a haf jelet a nevetek elol..
    szegyenlitek vagy mi?..
  • bcs78
    Hát már annyi pb kikk repkedett össze vissza a levegőben (óránként 3-4) hogy egy véletlenül engem talált fejbe. ;-)
  • Josszimatroz
    jah azokat kidobjak arrafele...
  • N3TuddKi
    túl jól játszottál? :o
  • bcs78
    Nem kiléptem, hanem pb_kick-el kidobtak.
  • Josszimatroz
    heya! mi van? kileptel a haf-ból?..
  • Sadist
    Egész jónak tűnik.

Sensitivity: -58 dBV/uBar, -38 dBV/Pa +/-4dB
    Ez tudja valaki, hogy pontosan mit jelent? Vagy valami linket tud adni, ahol van valami magyarázat? :)
  • HAFgoofy
    Lehet nem érdekel senkit, de lehet mégis így megmutatom végül mi lett a kiszemelt fejhallgató "áldozatom":
    Logitech® Precision PC Gaming Headset
    Terminal.hu értékelés
    Szóval rettegjen minden OPFOR (no és civil )!!

Úgy tűnik holnap meglesz, és ha vkit érdekel írok pár szót a tapasztalatomról akkor, hátha más is úgy jár mint én és kénytelen lesz beruházni!
  • Sadist
    Na, végre most már nekem is.
  • h3nry
    Megy az...
  • Sadist
    Mi van AA.hu-val? Nem akaródzik bejönni :(
  • GTi Gaga
    szerintem hibátnaul rájöttél hol vagyok :)))) ha tudsz esetleg segiteni holnap valamikor nekiállok a tesztnek, azt csinálok pár screenshootot, ha nem sikerülne kivárni a megfelelö pilanatot, azt véletelen végigviszem!

köcce a segitséget :)
  • cyrus #51929
    hbd friczy
  • patacsi HUN
    Éljen Friczy, Éljen Friczy, Éljen Friczy...

• Belton
    ááá beszarok de kiraaaa