A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Belton
    Ez kérlek szépen attol hogy mar 2.4 nél járunk és szégyen hogy mégmindig ezt csinalja és nem tudják kijavitani nekem naponta 3-4 alkalommal lép ki [General Protection Fault]al ugyanis 1.0.1 el is voltak ijenek csak nem enyire sürün jah és akkor az unreal T,vagy unreal 2 mért nem lép ki ugyan az az engine hajtja mindegyiket....
    Egyébként jácottam kicsit régebi pájákon (bár 2.4-ota csak coryardon tok jacani ott is csak campelni )na lényeg a lényeg szerintem naon el tulozták ezt a cem dolgot igymár szinte lőni nem lehet na jo lehet csak nevetséges kicsit jah a régi kedvencem még benne van "nade" a kézben dobnam el és semmi se fegyó se gránát és igy kell rohangalnom amig le nem lőnek vagy véget nem ér a kör
    Dehát 2.4-nél járunk ugyhogy Huaaa az mellékes hogy 90%bug 10%-ot meg a csiterek ba**el....
    Remélem a 2.5 ben mar be lessz épitve a Támogatott Pb-s Wallhack,aimbot és egyéb nyalánkságok
    Hogy mi a pecsáért irtam le ezeket a hüleségeket azt nem tom :d
    Ugyhogy HOOah mkinek Fáking Cheating Szevasztok.... Blablabla