A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • bcs78
    Ha úgy vesszük igen. Ami már az utóbbi egy hónapban folyt a szerveren az már nem volt normális és nem nagyon tudtunk gátat szabni neki. Egy páran úgy döntöttek, köztük én is, hogy ehhez már nem adjuk a nevünket. Én a szerver fennállásának egy éve alatt összesen ha 5db ember dobtam ki. Az utóbbi hetekben már azt látom, hogy óránként repült 5db játékos. Tegnapelőtt [THE]Csavarhuzo-t meg [THE]Zulukát dobták ki ok nélkül, akiket én nagyon tisztelek, mert pl Zulukának már akkor 40 honorja volt mikor én elkezdtem az AA-t. Aztán kissé kellemetlen volt ma reggel bocsánatot kérni tőle. És ugye voltak ezt megelőzően is hasonló dolgok. szegény Lacekot is tegnap 3 szerverről dobták ki, mivel HAF tag van a neve előtt.

A trackeren is 2 hónap alatt sikerült a klán tetszésindexét 7 körüliről közel 2-re letornázni. Ez ugye jelzi a népes számú elégedetlen külföldi vevőket. ;-)

Ígyhát úgy gondoltam jelzem, hogy ehhez nekem már semmi közöm. :-|