60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • CSUKA
    A pro player nem azt jelenti, hogy segít a kezdőknek, hanem jó játékos.
    A játék az amit élvezel. Ha te azt játéknak nevezed, amikor a sajátod elől menekülsz, akkor játszál csak 10 honorosokkal.
  • Nyers
    Látom azért vannak itt is akik hasonlóan gondolkoznak. Egyszerűen szánalmas az interview, a fejemet fogtam közben, ezek nevezik magukat pro-playernek ...
  • CSUKA
    Előfordul, ha az illető a magyarokat szídja, vagy a mutteromat. És persze mint mondtam, a noobok ellen az a legjobb ha én TKzom le előbb szándékosan, mint Ő engem fél perc múlva véletlenül.

Ha meg véletlen, én legalább egy SORRY 4 TK.-t odabiggyeztek kör végén. A noobok fel sem fogják, hogy TKztak. Biztos azt gondolják magukban olyan gyorsan ölnek, hogy az ellenfélnek ideje sem volt visszalőni.
  • Suri hun
    Figyelj én nem azt mondtam, hogy én nem szoktam hülyét kapni amikor leszednek mert mindenre lőnek ami mozog, de azért szerintem nálad is előfordul TK.
  • CSUKA
    Mondom, hogy meg kell szüntetni a trackernek azt a részét...(kills/kia)
    És minden szabályos trackernek be kéne legyen írva a pb_guid és akkor annyi accot csinál, amennyit csak akar.
  • CSUKA
    A különbség csak az, hogy én ha nem tudom megkülönböztetni a sajátot az ellenféltől, akkor nem lövök rá ameddig nem biztos hogy op4.
  • Suri hun
    Néha én is agybajt kapok a 10 honorosoktól de szerintem ez nem gond. Valamikor te is voltál 10 honoros ezt szerintem tartsd szem előtt és emlékez vissza, hogy akkor tudtál egy csomó olyan dolgot ellesni a profibb játékosoktól amiket a mai napig használsz. Meg elég csak azt megnézni (saját magamból kiindulva), hogy bemész egy olyan pályára amin nem nagyon szoktál játszani akkor lehet, hogy te is elég noob-ként viselkedsz.
    Én szerintem maradhat a honor csak a csapatválasztásnál ne látszódjon.
  • Sadist
    A frag kurvák már ellepték a training szervereket is a tizen honoros accountjukkal. Szerinted az elit szervereken kívül a többin normális játék lenne? A "pro gémerek" csinálnának egy második accountot, hogy bemehessenek a 25 honorlimites szerverre és alázhassák a kezdőket...
  • CSUKA
    Én bennelennék a hororresetelésben. Sőt a trackernek sem kellene mérni a kill/kia-t, csak a játszott óták számát. Jó, hogy van tracker, csak ezeket kivehetnék belőle.

A teambalanceban viszont nem értek egyet. Én nem fogok 10 honorosokkal szenvedni. TKznak blockolnak, lebuktatnak, hangosan mászkálnak, nem reportoznak. Lehet hogy ti így látjátok, de egy nagy honorú játékos sem lenne szívesen velük. Akkor már inkább legyenek "elit", normal és alacsony honorúaknak szerverek mint régen.
    Keresik a gombokat minden ajtónyitásnál, ha sniperrel hasalok egy fa tövében odaáll elém és lehasal. Ha nem adom neki oda snipert belémlő meg tetefüstöl. És engem dobnak ki, mert leTKzom. Erőszakos a többségük. Nem kapja meg azt a puskát amit szeretne, már idul is a vótekick meg az anyázás. Írja, hogy adjam oda, mert ő jobb mint én(addig 0 ölt 5öt halt, én fordítva).
  • cyrus #53117
    hát ha börtönbe megyünk téged foglak először seggbebaszni +++!4+!!!+++ :D::D:D:D:D
  • Suri hun
    Vagy legalább valami átlagot számolna , hogy a két csapat honor szintje legalább közelítsen egymáshoz.
  • Sadist
    Két lehetőség volna:
    1. Eltörölni a honort (biztos, hogy kurva sokan tiltakoznának ellene)
    2. Honor alapján lenne a team balance. Tehát ne lehessen olyan, hogy egyik csapat teli van 80+ honorosokkal, a másikban meg a 10 honorosok szívnak folyamatosan.
  • Sadist
    Az ilyen "pro gémereknek" általában az a problémájuk, hogy a hosszú idő alatt megtalált bugjaikat egy-egy patch alkalmával dobhatják a francba. Gondolom nem kell magyarázgatni, hogy az ilyen játékosok közül hányan használják a runbugot, vagy lövöldöznek M4 SOPMOD-al SPR helyett...
  • Suri hun
    Én nem tudom, de lehet, hogy már teljesen rosszhiszemű lettem, már mindenhol cheatert láttok. Ha valaki tud erről a gyerekről valamit az írja már meg mert múltkor iszonyúan felnyomta az agyam. Olyan frageket csinál ami nekem nagyon gyanús plusz folyamatosan beszól. Megnéztem az oldalukat a gyerek 16 éves. A neve pedig 1st][mC.mAsTeR.
    A másik amivel mostanába tele van a tököm ha felmegyünk pár klán-taggal egy pályára és megy a játék akkor három perc múlva megkapjuk, hogy ghost-tolunk. A 2.5-tel kapcsolatba meg szerintem megkéne szüntetni, hogy az emberek lássák a másik honor szintjét mert már teljesen elvadult a játék. Mindenki a 80honorosok csapatába akar lenni a másik oldalt meg ott vagyok 20honoros gyerekekkel és akkor még nyomják is a pofámba, hogy milyen kurva ügyesek, hogy lenyomnak minket.
    Ja és már vagy két napja olyan lag-osak a szerverek, hogy szörnyű. De mitől?
  • Nyers
    Bocs a kavarásért, szóval a már említett link ismét.
  • CSUKA
    Jobb késöbb, mint soha
  • bcs78
    Láttál engem is (Dorner) benne, mint gangxtát?
  • cyrus #53109
    na ma megnéztem az üvegtigrist :D

[bejelent]
  • Josszimatroz
    en talaltam egy masikat.. ott errol csamcsognak
  • Josszimatroz
    hat remelem igazuk lesz es holnapra kint lesz..
  • Nyers
    ... leírtották ...
  • Nyers
    Pro playerek ... NC
  • Josszimatroz
    ez ilyen öngerjesztö rémhír akció volt.. auth down erre mindenki rohant es refresh americarmy.com etc.. mire azok akik eddig meg nem tudtak azt hitték azért nem jön be az oldal mert jön a patch.. állitólag (hogy folytassam a rémhírgerjesztést) a gameplanet is így járt :-)
  • CSUKA
    Warning: mysql_connect(): Host '69.25.23.230' is blocked because of many connection errors. Unblock with 'mysqladmin flush-hosts' in /webfiles/www/downloads/index.php on line 19

Alakul a 2.5
  • Josszimatroz
    eh mar van auth.. patch meg az ablakban.. nah majd a mikulás meghozza..
  • CSUKA
    vagy visszatérnek 2.0.a-ra és már most összeomlott az auth
  • Josszimatroz
    auth down... szerintem jon a 2.5...
  • CSUKA
    Ezt a videót láttátok már? Kicsit jó. 200Mb de jó.
  • Sadist
    Jah, és azon menne az acsarkodás:
    - HÁHÁ, 283468235 pontot szedtem össze tetriszben!
    - Mert olyan láma vagy, hogy mindig meghalsz kör elején!

• Josszimatroz
    minek? ott azt alt+tab oszt hajrá 3,14nák..
  • THE matrica
    Szerintem rakhatnának bele tetriszt amíg nem kezdődik a kör azzal játszanánk
  • CSUKA
    "repeat" akart lenni.
  • CSUKA
    Kijavítanak minden hibát az Army-ban. Akkor a 2.5-ben már nem lesznek lengyelek?

De a ghostolás dolgot megoldhatnák végre. Mondjuk az előző kör demóját néznénk addig pepeatben vagy mittudomén.
  • rezes
    lesz de minek?...
  • Josszimatroz
    lesz csak mikor..
  • CSUKA
    [Dev]Pye Said:

76.9 MB
    Not sure why that's important, but you wanted to know. So there you have it.

Lessz peccs?
  • Marvin
    De ez is ki van írva: Last Updated: Jun 23, 2005
  • CSUKA
    A 2.4 full letöltéséhez már nincs fent link az aa.com-on. Alakul valami.
  • repro
    de akkor azon a gépen ne játszatok - dedicated server
  • CSUKA
    Lehet, hogy csak maguknak fejlesztették ki.