A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Suri hun
    Én nem tudom, de lehet, hogy már teljesen rosszhiszemű lettem, már mindenhol cheatert láttok. Ha valaki tud erről a gyerekről valamit az írja már meg mert múltkor iszonyúan felnyomta az agyam. Olyan frageket csinál ami nekem nagyon gyanús plusz folyamatosan beszól. Megnéztem az oldalukat a gyerek 16 éves. A neve pedig 1st][mC.mAsTeR.
    A másik amivel mostanába tele van a tököm ha felmegyünk pár klán-taggal egy pályára és megy a játék akkor három perc múlva megkapjuk, hogy ghost-tolunk. A 2.5-tel kapcsolatba meg szerintem megkéne szüntetni, hogy az emberek lássák a másik honor szintjét mert már teljesen elvadult a játék. Mindenki a 80honorosok csapatába akar lenni a másik oldalt meg ott vagyok 20honoros gyerekekkel és akkor még nyomják is a pofámba, hogy milyen kurva ügyesek, hogy lenyomnak minket.
    Ja és már vagy két napja olyan lag-osak a szerverek, hogy szörnyű. De mitől?