A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • CSUKA
    Én bennelennék a hororresetelésben. Sőt a trackernek sem kellene mérni a kill/kia-t, csak a játszott óták számát. Jó, hogy van tracker, csak ezeket kivehetnék belőle.

A teambalanceban viszont nem értek egyet. Én nem fogok 10 honorosokkal szenvedni. TKznak blockolnak, lebuktatnak, hangosan mászkálnak, nem reportoznak. Lehet hogy ti így látjátok, de egy nagy honorú játékos sem lenne szívesen velük. Akkor már inkább legyenek "elit", normal és alacsony honorúaknak szerverek mint régen.
    Keresik a gombokat minden ajtónyitásnál, ha sniperrel hasalok egy fa tövében odaáll elém és lehasal. Ha nem adom neki oda snipert belémlő meg tetefüstöl. És engem dobnak ki, mert leTKzom. Erőszakos a többségük. Nem kapja meg azt a puskát amit szeretne, már idul is a vótekick meg az anyázás. Írja, hogy adjam oda, mert ő jobb mint én(addig 0 ölt 5öt halt, én fordítva).