60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Sadist
    FAQ
  • mt91
    Esküszöm,h nem találtam erre vonatkozót sehol,de ha van akkor légyszi szúrd már be a linket pls pls.
  • N3TuddKi
    mert nem olvasol aao.hu-t.
  • mt91
    Van egy problémám letöltöttem a 2.7-et,de nem bírom felrakni,mert állandóan azt írja ki,h fenn van az előző verzió,pedig már letöröltem mindent amit meghagyott még regystry cleanerrel is rámentem mégis azt írja ki,h fenn van a korábbi verzó miért???????
  • Mighty
    Az UT engine-ek sosem a gyorsaságukról voltak híresek...
  • horthy
    Americasarmy 2.7

Hát nem is tudom hol kezdjem ! Nagyon örülök hogy van egy játék ami teljesen ingyenes (csak az internet havdijat kell fizetni) , évek ota fejlesztik , tökéketesitik , néha elcseszik , és az egyetlen olyan játék ami nem gagyi lövöldözös mint a COD , MOHAA stb . Elnézést a COD-osoktól ! Mégha bugyuta egy kicsit a sztori jobban örülnék ha valami valóságos Amerikai sztorit dolgozna fel Irak , Vietnam ,Szomália stb meg mint két féllel lehetne lenni , de se baj igy is elmegy !
    Kiértékelés : 3 új pálya van : - Interdiction
    - Steamroller
    - SF Snake Plain
    El kell végezni 3 uj kiképzést autóvezetést , Javelin páncéltőrő rakéta , gépkocsizó lővész !
    Nagyon jó ötletnek tartom az ujjitások közül a taktikai térképet méha vegyesek is róla a nézetek , itt megnézheti az ember a saját csapattársait és most már van értelme az " Enemy spotted " rádió harcjelentésnek mert ahová nézel oda a taktika térképen megjeleniti egy piros pontal az enemy igy mindenki aki még nem tud angolul az is tudja hol az enemy ! De azért még megmaradhatott volna a jó öreg HUD kijelző is Medic-nél , Object-nál stb . Most minden a taktikai térképen van ! Van két Cooperate módos pálya -SF Snake Plain
    -Interdiction
    Itt egy 9 fős csapat indul harcba töbszörös túlerőben lévő gépi ellenfelek ellen , mesterséges inteligencia ellen . Hát hogy mi erről a véleményem , a tüntetések időpontjában játszottam a SF Snake Plain-on 3 órát 92 AI-t löttem le 3 elhalálozással 30-as Fragráta . Gondolom mások még durvábbakat is alkottak . Pedig én aztán nem vagyok egy nagyszám lövész mindenki megnézheti a trackerem . Szerintem az AI ( Mesterséges IQ ) elég gyenge . Semmi AI taktika ha rálösz az enemy-re lehasal felál nem mozog nem taktikázik egy irányba néz stb . Néha meg kapáslövéssel lelő . Meglenne a játék nélküle is inkább csináltak volna nagyobb létszámú szervereket ! A Steamroller pálya nagyon szép csak egy kicsit átláthatatlan . Olyan mintha lyukas sajtok között mászkálnék . A Bridge Crossing-nál is javitottak a grafikán . Át lettek alakitva egy kicsit az egyenruhák . Ami pedi a 2.7 játékmenetét illeti iszonyatosan laggosak lettek a szerverek néha teljesen élvezhetetlenné téve a játékot ! A gépigény is jelentősen megnött , nem tudom miért mert szebb játékok is jobban futnak a gépemen . Vegyesek az érzelmek, jó jó de mégse az igazi ! Remélem hamarosan jön a javitó patch !
    [HEW]Horthy(HUN)
  • Palinko
    ha lenne magyar gta sorozat akkor a kerékpárba bele kéne rúdni kettőt hogy megjavuljon? :D
  • obe
    rendben, köszi, megpróbálom
  • Corv_[HUN]
    jaja, mind1 hogy amerikai vagy orosz mindegyiket kínában gyártják
  • Prank
    hát igen... a játékból azt is meg lehet tanulni, hogy az usa hadseregénél úgy javítják meg a fegyvereket, hogy ledobják a földre, azután felveszik onnan és kész is van
  • Corv_[HUN]
    Legcélszerübb ilyenkor ha eldobod, ha a célzó és a cső is s földön van vedd fel újra így már be fogod tudni tölteni.
  • Palinko
    én még a kettő hatban is a vállról indítható rocketoknál is :D
  • obe
    pfff...köszi
  • Marvin
    Confirmed bug.
  • obe
    nem tudom bug-e, de ajavelint nem tudom náha használni(tréning megvan)..egyszer nem tölti be a csövet, néha meg igen..találkoztatok ti is ilyennel?
  • bcs78
    unrar
  • Andrejka
    valaki segítsen lejött a 2.7 de 2 .rarban és nem tom hogy rrakjam fel?
  • gstup
    Köszönöm a segitségedet!
  • gstup
    Sajnálom,igazad van.:(
  • Sadist
    Köszi hogy elolvasod a FAQ-ot :|
  • Mighty
    Én a vezérlőpult/programok telepítése és törlése menüpont használatával tudtam minden gond nélkül uninstallálni.
  • Mighty
    A coop pályák igényelnek több erőforrást (AI számolása és annak elküldése a kliens felé) server oldalon.
  • Palinko
    szerintem azért lagolnak,mert most állnak át.és nem tom mi lesz nekem 100 kbs nettel tökélynen ment a 2.6 még ts el együtt is.szóval félek :D
  • gstup
    Nekem nincs olyan exeje a 2.6-nak hogy uninstall,akkor hogyan töröljem,hogy fel tudjam rakni a 2.7-et?
  • Mighty
    Igen
  • gstup
    Le kell törölnöm a 2.6-pt,hogy installálni tudjam?
  • Prank
    Ellenben ha nem akarsz játszani, akkor nem.
  • Mighty
    Ha akarsz játszani a játékkal, akkor igen.
  • gstup
    Szaisztok!Egy egyszerű kérdésem lenne.Érdemes leszedni a 2.7-es verziót?
  • Suri
    Na tegnap egy picit sikerült többet játszanom. Mint már írtam a gépigény nőt de nem értem, hogy miért. A gépem egy AMD 3200 x800gto 256mb vga és 1 gb ram. Ezen a gépen az armyinál 6x szebb játékok tökéletesen futnak. Az egyik havernak a 2.6 tökéletesen ment a 2.7 meg a Hummer tréningbe 11fps volt a max, a grafikai beállítás pedig min volt. Az új pályákat szerintem elfelejthetik azok akiknek gyenge a gépe. Meg szerintem szerver szinten is többet kér a 2.7 mert lagosak a szerverek. Az új szerver browser-t még mindig nehézkesnek találom. A consolba lévő szövegek betű mérte felesleg nagy. A térkép sok helyet foglal a képernyőn és szerintem teljesen felesleges. Bugok még mindig vannak (pl falon átlógó fegyver).
  • ScarY MAN
    en oda raktam ahova akartam:D
    de mikor elinditom a game et akor bejon atolto kis kep hogy official army game vagy nemtom nem emlekszem...es csk tolt de a ajtekba nem lep be...otlet?
  • cseszter
    Hi most próbálom telepiteni a 2.7-est csak az a baj hogy folyton a D-re akarja telepiteni(ott elég kevés hely van és éppenhogy csak ki tudja csomagolni) nemlehet rávenni valahogy a progit hogy máshova telepitse a játékot?
  • SACA_(HUN)
    Indists el a regedit.exe-t!
    Csak ezzel vigyázni kell mert sokmindent ki tudsz törölni! :)
    Tehát Start menü, futtatás, regedit
    Aztán F3 és beirod america's army majd enter
    Ekkor keresni kezd, mindig megáll ahol ilyen bejegyzést talál! No azokat kell eltávolítani! Aztán újra F3 és így kell végignézni az egészet!
    Ha minden ilyen bejegyzést eltávolitottál akkor lehet kezdeni a telepítést!
    De vigyázz hogy mit szedsz ki belőle!
  • Vicking
    Kérdés. Srácaim gépén a programok eltávolításával nem lehetett leszedni a 2.6-ot, mert nem engedte, mindig megszakadt az uninstall. Egyetlen megoldásként törölve lett a programfiles mappából az americas army könyvtár. Most viszont nem lehet telepíteni a 2.7-et mert azt írja még fenn van az előző verzió....
    Segítsetek légyszíves, hogyan tudom kitörölni a még fennmaradt dolgokat?
    Mit kell kitörölnöm, hogyan, és honnan? Sajna nem igazán értek csak alap felhasználói szinten a géphez, úgyhogy nem sértődöm meg, ha úgy írjátok le, mint egy óvodásnak.
  • CSUKA
    Nekem is ezt írta, pedig uninstallal szedtem le a 2.6-ot, és a mappáját utólag. De még akkor is azt írta ki. Mind1 megoldottam.

Az viszont egy elég nagy bug a 2.7ben, hogy van amikor kilépek egy szerverből, és utánn a nincs egérmutató, vagy nem lehet lehívni a konzolt. És persze gombokkal már nem lehet lépegetni a menüben.
  • Thanatos
    visszavonva, siekrült, asszem... :P
  • Thanatos
    olyan votl mrá valakinek hogy a normálisan leszedett 2.6 után még midnig azt irta 2.7 hogy another version fo america's army found és nem votl hajlandó installálni? ha igen emgoldás rá? mert már végigkeresgéltem registry-t is de semmit nem találok már amit otthagyott volna és még midnig ezt irja, grrrr...
  • Ombika
    RAmot pakolj ala oszt amen!
    Ma mar 2 giga elvarhato ez vcan!!
  • Sadist
    Nem tudom mi a bajotok vele, a mostani menü is ugyan olyan átlátható, mint eddig.
  • Gyocsika
    Ugyanez van nálam is!