A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • horthy
    Americasarmy 2.7

Hát nem is tudom hol kezdjem ! Nagyon örülök hogy van egy játék ami teljesen ingyenes (csak az internet havdijat kell fizetni) , évek ota fejlesztik , tökéketesitik , néha elcseszik , és az egyetlen olyan játék ami nem gagyi lövöldözös mint a COD , MOHAA stb . Elnézést a COD-osoktól ! Mégha bugyuta egy kicsit a sztori jobban örülnék ha valami valóságos Amerikai sztorit dolgozna fel Irak , Vietnam ,Szomália stb meg mint két féllel lehetne lenni , de se baj igy is elmegy !
    Kiértékelés : 3 új pálya van : - Interdiction
    - Steamroller
    - SF Snake Plain
    El kell végezni 3 uj kiképzést autóvezetést , Javelin páncéltőrő rakéta , gépkocsizó lővész !
    Nagyon jó ötletnek tartom az ujjitások közül a taktikai térképet méha vegyesek is róla a nézetek , itt megnézheti az ember a saját csapattársait és most már van értelme az " Enemy spotted " rádió harcjelentésnek mert ahová nézel oda a taktika térképen megjeleniti egy piros pontal az enemy igy mindenki aki még nem tud angolul az is tudja hol az enemy ! De azért még megmaradhatott volna a jó öreg HUD kijelző is Medic-nél , Object-nál stb . Most minden a taktikai térképen van ! Van két Cooperate módos pálya -SF Snake Plain
    -Interdiction
    Itt egy 9 fős csapat indul harcba töbszörös túlerőben lévő gépi ellenfelek ellen , mesterséges inteligencia ellen . Hát hogy mi erről a véleményem , a tüntetések időpontjában játszottam a SF Snake Plain-on 3 órát 92 AI-t löttem le 3 elhalálozással 30-as Fragráta . Gondolom mások még durvábbakat is alkottak . Pedig én aztán nem vagyok egy nagyszám lövész mindenki megnézheti a trackerem . Szerintem az AI ( Mesterséges IQ ) elég gyenge . Semmi AI taktika ha rálösz az enemy-re lehasal felál nem mozog nem taktikázik egy irányba néz stb . Néha meg kapáslövéssel lelő . Meglenne a játék nélküle is inkább csináltak volna nagyobb létszámú szervereket ! A Steamroller pálya nagyon szép csak egy kicsit átláthatatlan . Olyan mintha lyukas sajtok között mászkálnék . A Bridge Crossing-nál is javitottak a grafikán . Át lettek alakitva egy kicsit az egyenruhák . Ami pedi a 2.7 játékmenetét illeti iszonyatosan laggosak lettek a szerverek néha teljesen élvezhetetlenné téve a játékot ! A gépigény is jelentősen megnött , nem tudom miért mert szebb játékok is jobban futnak a gépemen . Vegyesek az érzelmek, jó jó de mégse az igazi ! Remélem hamarosan jön a javitó patch !
    [HEW]Horthy(HUN)