1345
http://www.ragnarokonline.com
  • Seth
    nehogy bárki megsértődjön...:)
  • Ron Ragm
    hidd el nem viccből állítják le a szervert
  • Seth
    "Aztán remélem hogy holnapután nem olyan üzenetet kapok hogy server down,merakkoraztán"
    ezt én írtam a 813-as üzibe ...erre tessék
  • Ron Ragm
    ja most vmiért becsugták
  • ZsZso
    zárva a szerver ??!
  • Ron Ragm
    majd kiderül
  • Seth
    Hm...a nem koreai verzióval is be tudtam lépni a hungaro-ba.
    Akkor most mi van? Jó lesz így vagy van valami baj ezzel? Fenn van a sakray meg az angol patch-t is felraktam a biztonság kedvéért, és működik...
  • ZsZso
    trükkös ... az HungaRo oldalon is három féle fájl van kilinkelve ... rosszat választottam :)
  • ZsZso
    <connection>
    <display>hungaRO</display>
    <desc>hungaRO</desc>
    <address>hro.no-ip.org</address>
    <port>6900</port>
    <version>20</version>
    <langtype>1</langtype>
    <registrationweb>2000</registrationweb>
    <aid>
    <admin></admin>
    <admin></admin>
    </aid>
    </connection>

ez nálam a beállítás ... jó ez ?
  • ZsZso
    Nálam nem megy a szerver ... az lehet ?
  • Ron Ragm
    Aztán majd gyertek a HunBRo klánba :)
    [EZ A REKLÁM HELYE]
  • Toroco
    Remélem én sem kapok olyat. Te Seth akkor te is uj leszel. Kezdjük együtt a játékot. És fejlődjünk együtt egy darabig. Oksa? Este megbeszélünk egy időpontot. Na? Most mennem kell, este jövök haza.
  • Seth
    Aztán remélem hogy holnapután nem olyan üzenetet kapok hogy server down,merakkoraztán. Egyébként szupi lett a magyar oldal..
  • Seth
    Én meg szedhetem le akkor a koreai verziót....hogyaza
    A Sakray olyan 50 kb/s-el jött úgyhogy a client is remélem jön ennyivel. Akkor pont 00:00 körüli időpontban leér...Holnap banzaiii
  • Toroco
    Remélem fel fog gyorsulni a letöltés és akkor ma már én is Ragnarokozni fogok :), ha nem akkor csak 23 órára töltödik le :(
  • Venom
    kóreai verzió kell és a sakray.

más:
    Figyelem!!! amikor felrakjátok az angol patchet az elsőben hadjátok a gyári beállitásokat(a kinstall mappát áttirhatjátok ha ro másholvan :))
    az angol patch updatejében pedig mindkét bizmula legyen beixelve. ez azé kell mert ha az elsőben mindent kijelöltök akkor a kisállatok szövegeit nem fogja látni
    Akinek már fentvan az angol patch és nem látja a kisálat szövegeket az rakja újra az angol patchet ahogy mondtam.
  • Ron Ragm
    nekem updatelve is tökéletesen működik...
  • Cobra.
    Azt hiszem csak a koreai verzió működik, de próbáld ki :)
  • Seth
    Én egy külföldi oldalról szedtem le, annak angol volt a telepítője...akkor az nem jó? Bakker nehogymá azzal nem lehet csatlakozni,mer idegbajt kapok
  • Venom
    uhh látszik hogy most keltem fel... irni se tudok :D
  • Venom
    letöltheted máshonnan is csak arra ügyelj jűhogy ide a kRO kliens kell nem at iRO!
  • Unknow
    előre szólok! NE updateljetek a játék előtt. Csak tegyétek fel a Sakrayt és a simát!Utána angol patch és game.
  • Toroco
    Sűrgős kérdés: A 6.15 ös instalt letölthetem külföldi oldalról is, ugyan az nem? Mert a Hungaroról inditva csak 0.5K-val töltödik.
  • Toroco
    Ron te is mini GM, vagy GM vagy?
  • Ron Ragm
    Még viszonylag friss
  • Toroco
    Ja még azt akartam kérdezni hogy mióta üzemel a magyar szerver?
  • Toroco
    Már néztem a fórumot. Elég sok téma van meg minden. a leírást már elolvastam tegnap. Semmi újat nem mondott. Ennyit az angolból is megértettem még annó.

Láttam ma lett chat. Ennek örülök. Nem vagy bent a Chatben, vagy vmelyik fórumban most?
  • Ron Ragm
    Ja és Venom tessék jönni játszani az alap karival, majd WoE-ben Te is kelleni fogsz...
  • Ron Ragm
    1. Azok csak tükrözéek. Ha nem tudod a filet letölteni akkor ott a másik szerver.
    2. A nyelv pack néhány hibát javít.
    3. Lehet.
    4. A mGM az olyan mint a GM(GameMaster), csak korlátozott lehetőségekkel, de elviekben a feladat ua.: fenntartani a rendet, segíteni az eventek szervezésében

Ajánlom olvasd végig az egész oldalt és olvasgass bele a fórumba, rengeteg mindent megtudhatsz onnan
  • Toroco
    Felmerült néhány kérdés ahogy a Hungarot nézem.

1. A mirror I. II. III. mind kell vagy ezek mid ugyan azok?
    2. a nyelv pack mit változtat, javít?
    3. Lehet ékezetesen írni?
    4. mi az a miniGM? (Venom az egyik)
  • Toroco
    Ti mennyit játszottatok külföldi szerveren?
  • Toroco
    Jó hogy van még most ébren valaki.
  • Toroco
    Az király. Végre pvpzhetek majd
  • Toroco
    Az sok idő. én csak fél éve fórumozok itt kb.
  • Ron Ragm
    Karatkert nem lehet áthozni, mindenki a hungaron kezdje.
    A tournament egy speciális event, amit a hungaro team talált ki: lényegében egy PvP bajnokság.
  • Toroco
    Ron mi az a Tournament? A WOE-t meg a PvP-t ismerem, de ezt nem. Sajna még nem volt alkalmam egyiketsem kipróbálni. 15 nap alatt nem értem el olyan szintet. Base lvl 45 volt a max 15 nap aéatt.
  • Seth
    a csillag a VIP tagságot mutatja, 2. évemben járok ezért jár a két csllag
  • Toroco
    Az igen van 15 nap. Nekem legalább 4 15 napos accom van. De már nem emlékszem a passwordokra. Ez sux, bár ugysem fizetem be. Nem tudom hogy karit lehet e áthozni. Ezt az oldalt készítőktől kérdezd meg. ( http://hungaro.fpn.hu ) Bár címet biztos tudod, de innen elis indithatod most és érdeklődhetsz. Talán valaki itt a fórumon is tud erre választ. Ha megtudsz erről vmit feltétlenül ÉRTESÍTS!! Köszi. Ha nem lehetne akkor marad a magyar kezdet.

Az elég fasza lenne ha lehetne karit áthozni. Megszednénk magunkat minden jóval mielött a magyaron kezdünk, illetve folytatjuk. Pláne ha van néhány adakozó haverom akik már párszor kisegítettek pár 10000 zenivel, és felszereléssel.

Szerintem én is leszedem ma, sőt most el is indítom ha ezzel az üzivel végzek.

Miért van 2 csillag a neved mellett?
  • Seth
    Na elkezdtem leszedni....remélem nem kell csalódnom.
    Azt azért hadd kérdezzem meg hogy ugye 15 napos trial van és ha pölö indítok egy karaktert, akkor azt a karaktert majd áthozhatom teszemazt erre az ingyenes magyar szerverre, vagy egyből kezdjek a magyaron
  • Toroco
    ó ember ezt gondoltam. Ki és miből üzemelteti a szervert?

Nem túl sok az a 100. Remélem beindul majd rendesen. Ilyen kevés emberrel elég rossz lehet a piac.

Na most lépek, este még jövök dumálni. Olyan 9 körül.