1345
http://www.ragnarokonline.com
-
#785 Úgy ingyenes h nem kell érte fizetni
kb 100-nál kicsit kevesebben lehetünk de ez csak tipp -
Toroco #784 Hogy hogy ingyenes? Mennyien szoktak rajta játszani?
Szerintem hamarosan én is kipróbálom a magyaron, talán még a héten. -
#783 magyar szerver az 100% ingyenes :) -
Toroco #782 Sugjatok meg nekem valamit. a magyar szerver ingyenes vagy hogyan megy ez?
Én játszottam már a koreain, de nem fizettem be soha.
Tetszik a gém. -
hzoli4 #781 Akkor már érdekesebb lesz ,mert több fejlett karakter lesz. -
#780 Mer még gyenge voltam hozzá. következőre tuti megyek. -
#779 jó volt ez a tournament, egy csomó képet le is mentettem
Télleg Venom te mérnemjöttél? -
#778 Állat lett a magyar szerver:) Mindenki jöjjön játszani!!! -
#777 oldal végleges heje: http://hungaro.fpn.hu
előző tárhej nemvolt jó. -
#776 hungaró új webcime: hungaro.zerozone.hu -
#775 Van magyar szerver!!!!IDE KLIKK
Venom néven megtalátok ott :) -
Since #774 Biztosamn sokan tudjátok hogy készülőben van magyar Ragnarok server. Éppen nézegettem a magyar hq-t, és azt olvastam hogy már folyik a tesztelés. Érdemes nézegetni az oldalt, ugyanis szerintem hamarosan beindulhat a server (kb.2-3 hét). -
#773 Sakray,Sima Ro,DutchRo Build->Ezek kellenek!
Amúgy van immár klánom nekem is! Aki akar csatlakozhat!
Érdeklődők keressék: Redeemert (engem) , BlackSmiley -t vagy Pagi -t! -
#772 Ha lesz miből vennie a tulajnak ramot, akkor lesz szerver. -
Since #771 tudja valaki hogy mikor fog beindulni a magyar server? van ra valami esely hogy beindul egyaltalan? -
sanyiiiii #770 bocs hogy láma kérdéseket teszek fel de az a juno expansion pack vagy mifene az kell?
-
#769 Pfff már négy magyar klán van de mindegy:) -
#768 Szvsz ne legyen széthúzás, legyen a magyaroknak egy klán, annyian még nem vagyunk hogy két klánba rendezőthetnénk (főleg az sg-ről... lennénk max 5-en, az meg nagyon kevés)... Tudom hogy Khaz nem a legjobb vezetőnek (játszottam vele egyszer anno) de nem kell vele foglalkozni:) -
#767 ja még valami! Ki szeretne egy SG-s klánt? -
#766 Ki játszik -=Gabor=- néven innen?:) -
#765 Ha belegondolsz, hogy a japcsik mindent bekajálnak, és a világ játékosainak baromi nagy része ázsiai, így nem furcsa, hogy manga játékok a legnépszerübbek. -
#764 Van supernovice de nem éri meg!Sokkal gyengébb lesz a karid mint a többieké! Amúgy most vették fel Roland_HUN-t a Matuskába szal mindenkinek van esélye bekerülni! -
#763 :) ok Blake kb 3 űrakor megyek fel énis.
Azt lene jű tudni hogy van-e Supernovice kaszt novicevel elkell jutni Base level 45-ig és Al De Baranba lehet felvenni a kasztot, ezzel akármelyik job skilljét kilehet fejleszteni :) keverheted ahogy akarod :)
Pedig úgy emléxem beszéltünk MSN-en lehet hogy akkor rosszul emlékeztem :( na sebaj. -
#762 na úgy néz ki megy, Blake néven leszek
Venom: az jó, én a bárdot nézegettem anno:) -
#761 vannak. én pl rouge leszek csak nemtom hol kell felvenni azt a jobot :( -
#760 Venom: nincs msn-em
Azt nemtudjátok hogy ilyen második foglalkozás mint bárd vagy rouge van-e már? -
#759 na a dutchRO főguruja csinált valami javittást és és.... MEGY!!!! ma már fentleszek!!! :) -
#758 knight-nak asszem a spears jobb. -
Since #757 Venom remelem mar este leszel es tudunk egyutt jatszani...
Egy kerdes mindenkienk : milyen fegyvert erdemes hasznalni ha knight szeretnek lenni? kard (1,2) vagy spears? koszi a valaszokat! -
#756 nem a "data.grf" hanem az "adatad.grf" kell ill pontos file méretét add meg nekem pls. ha akkora amekkora az enyém akkor nemkell feltölteni.
és a ragnarok meg a sakray kliens exejét nem ártana néha elindittanu hogy leszedje az updateket :P
nekem a data.grf 600MB felett van. bár lehet hogy nem szükséges neki. -
#755 én feltettem az új klienst és utána ment..leszedni semmit nem szedett már le... amúgy a data.grf file 528 MB körül mozog...feltegyem akkor is?
-
#754 állitólag ma este is a dutchRo főguruja csinált valamit mert másnak se ment a bejelentkezés mert ugyanaz volt a probléma mint nálam és azt mondta hogy a patcher exe-t inditsuk mert tett fel frissitiést és hogy azzal már menni fog a bejelentkezés de nekem nemszedi le a patchet:(
Ha neked este jött le valami patch akkor lécci tedd fel nekem az adata.grf fájlod thx előre is. -
#753 kösz de már leszedtem. de azlehet a probléma hogy valamiért a dutchROpatcher.exe nem hajlandó leszedni a friss patcheket az adata.grf fájlhoz :( -
#752 Amúgy szedjétek le az új clientset! titkos.atw.hu/client.rar
LETÖLTÉSVEZÉRLŐT NE HASZNÁLJATOK! -
#751 most mia szar van???? bejelntkezek a gamebe behozza a service selectet utánna nyomok egy entert és pofámba vág egy Failed to connect the server üzenetet :( -
#750 ok már semmi. feltették máshova is az updatet. biztos másnak se ment. -
#749 uhh MSN nincs? na mindegy majd letöltök egy ICQ-t. -
Since #748 Venom! Olvass vissza egy kicist, leírtam az ICQ számomat. azon keress meg 18 óra körül! -
#747 Since lécci tölcsd fel nekem valahova a dutchRObuild0720.rar-t mert kiderlt hogy arról a szerverről nemtudok letölteni ahova ezek a bambák felrkaták. -
#746 Ha valaki felajánlja majd,hogy segít:)