1345
http://www.ragnarokonline.com
-
Toroco #865 Nem. Sajna újra kellett telepíteni is
-
#864 sajna ijenkor újra kell kezdeni updatelni :S -
Toroco #863 Seth ha jössz a Hungaro chatben vagyok. Nem megy a gém. Újra telepítem megint. -
Toroco #862 Megy most a szerver? Mindig disconnected from server üzit ad -
Toroco #861
Updatenél elakad a ro. ezzt iri:
Failed to get 2004-04-21gdata_g.gpf file.
Mit csináljak hogy lejöjjön?
-
Toroco #860 már meg van oldva a törlés -
Since #859 Loller...Már megint nemjó a server? Szerintem először üresen kéne jártatni a servert kb. 1 hétig, és utána benépesiteni :-) -
Toroco #858 Ron nem tudod hogyan lehet letörölni a karit? Kicsit elbattam a statokat az elején. -
Toroco #857 Nekem is 5k val jött átlagosan. 23 óra körül elérte a 12k-t. -
#856 mety a szerver -
#855 Blake vagy Frank néven keressetek:
Jó hír: Khaz szerint hamarosan menni fog a szerver. -
#854 Ron Ragm Te milyen néven vagy fent? -
#853 Sever Closed
És igen, most tényleg nem megy a szerver (és elvileg Warlock is messze van:( ) -
karay #852 server stopped-ot ír ki amikor be akaROk lépni. csak nekem csinálja ezt, v tényleg nem megy a szerver? -
#851 Install Guide
Vagy esetleg fogalmazz kicsit érthetőbben:) -
#850 benyomulnek en is de sajnos letoltottem a file-okat es az egyok egy adott pillanatban kiir vmi kriksz-krakszokat es kilep...vajon hibasan toltotte le ? es atlag 5kb/s.... -
#849 Ja csak most jöttem vissza...próbálkoztam külföldi serveren...akkor most ott leszek -
Toroco #848 SETH nem jönnél be a hungaro chatjébe? Volna pár kérdésem, az usa cuccal kapcsolatban. Ott gyorsabban kommunikálhatnánk, ami most igen csak elkelne. Ide jelezz mielött a chatbe lépsz hogy figyeljek oda. Én már beléptem. -
Toroco #847 Találtam egy installált ROt a gépemen. Az USA cuccost. Az install nincs meg csak telepitve. Pár hónapja már itt lehet. -
Toroco #846 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!! Onnan se jön jobban, még lassabb, de ugyan azt, és ugyan onnan tölheted le mint ha a magyar oldalon indítod. -
Toroco #845 kb ja de én ma akarok ROzni -
Toroco #844 Ha beléptem a koreai szerverre és onnan indítottam letöltést 0-3 K között mozgott, de inkább a 0 volt. -
#843 Ami a www.dutchro.tk -n van link, onnan nekem 2 hete jött full speeden, onnan szedjétek inkább. -
#842 akkor holnapután találkozunk :))) -
Toroco #841 még 29:46:35 az ideje a koreainak -
Toroco #840 pe az angol 60 Kval kuszik -
Toroco #839 ajánlj, ajánlja. 5K nál nem jön jobban -
#838 akkor én azt szedtem le mert 633 volt nekem is.
Te inkább szedd le a koreai-t, mindenki azt ajánlja.
-
Toroco #837 az usa serverről elindult 60K val, de 633MB nem 688MB -
Toroco #836 a Dutchro link? -
#835 mind1 ha megy a szerver Frank v Blake néven keressetek -
#834 asszem ott koreai telepító van -
#833 hát én asszem azt szedtem le mert full angol volt az install nem koreai. És eddig jól működött,fel tudtam menni a hun serverre. Aztán lehet hogy majd lesz vele valami baki...majd kiderül -
#832 Itt van az első hozzászólásban link olyan kliensre ami 100 h működük (nálam is ez van fönn) -
Toroco #831 bár mind ugyan az nem? -
Toroco #830 Vagy a koreai oldalról? -
Toroco #829 Az usa international jó? -
Toroco #828 Itt melyiket szedjem le szerintetek? Ro online -
#827 nemfog
de attól még nem leszel jós:P -
Toroco #826 Hali hazaértem. Megszopatott a letöltés. 7 óra alatt 130MBot szedett le. Megpróbálom külföldről is.