S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

buta kérdés lehet...de a russian localization patch esetleg orosz beszédet csal elõ a játékban?..a hangulata miatt nem bánnám,ha nem angol lenne😊
Ezeken a képeken azt lehet látni, hogy merre kell visszamenni freeplayezni:
1. Monolith Control room:
http://img48.imageshack.us/img48/1899/ssadam122407185109l12stlu0.jpg
2. Onnan vissza a Sarcophagusba:
http://img507.imageshack.us/img507/244/ssadam122407185228l12ucqf1.jpg
3. Onnan pedig NPP stancia1-re:
http://www3.picturepush.com/photo/a/330466/640/330466.jpg
http://www4.picturepush.com/photo/a/330477/640/330477.jpg
4. És onnan vissza Prypjatba:
http://img507.imageshack.us/img507/8348/ssadam122407185721l12stdt6.jpg

PhantomAss
én felraktam az oblivion modot, de iszonyatul szaggat még alapon is, szinte játszhatatlan
nem értem miért, mert az alapjáték full grafikán simán fut

GOOBY, pls

Shep
Hát a szöveg valami repair_08 meg 02, szóval nehéz kitalálni melyik szám melyik fegyvert takarja, de ha sok pénzed van ez nem gond, én azt hittem az 50e rubel sok, hát kiderült, hogy nem mert megjavíttattam 3 fegyverem és maradt 12e 😊

Az erõmû hátától továbbra sem tudok kijutni.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Csak azért kérdeztem, mert a magyarosításban nincsenek benne pl. a fegyverjavítással kapcsolatos szövegek, gondoltam ezzel lehet valami probléma, de ezek szerint Shepnek mûködött.

Shep
Nekem a báros javított, persze jó drágán csinálta a rohadék. 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

hogy lehet megjavítatni? hm
a 2 kereskedõnél egy csomó jó cucc van! és kevés lém!
Csak egy kérdésem volna: a leamortizálódott fegyvereket és ruhákat meg tudtad javíttatni a kereskedõknél?

Itt mindenkinek ilyen májer gépe van, hogy a max grafikával toljátok?<#vigyor>

eddig jó! a magyarosítás!
az elején a kereskedõnél van egy bibi hogy ojan szöveget ír ki mint a betöltésénl valami file név vagy ilyesmi ha rámész akkor sem csinál semmit eddig még nem dobott ki meg nem is fagyott!

eljutottam a 2. kereskedõig! ott van aréna te ott aztán lemegy az fpsem 10 körûl lehet!
a fény miatt!
amúgy máshol tökéletes eddig! nem akad meg betettem az az überfosás módot és élvezhetõen ment eddig az arénás részig!
hm
FPS kiiratás:
0-val a konzolt le kell hívni, és beírni: rs_stats on (off-al kikapcsolni).
De ez a parancs egy fél képernyõnyi infót kiír, miért nem használod a Fraps-ot?

Shep
Nekem rajta van a magyarítás és semmi gond nincs vele, pár párbeszédnél meg a térképen ír hülyeséget, de semmi vészes, kifagyás sem volt a manós részt kivéve.

Felraktad a magyarosítást az Oblivion Lost-ra? Az érdekes lesz, mert az csak az alapjátékhoz jó, a moddal nem fog rendesen mûködni. Ha a játék esetleg kifagyna vagy kidobna, az ezért (is) lesz...
De ha esetleg végigvinnéd fagyás nélkül, akkor azért írj egy hsz-t.

czky
Hát igen! Ez elõrordul. Abból az irányból csak gyalog menj át az elsõ pályarészre! 😊
Én is jártam így, csak nekem egy Lada Niva figyelt bennt! 😊

Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510

hm?
Shep
Nem látnak, hót bambák, csak hallanak, tehát a lopakodás erõsen ajánlott. Nekem volt olyan, hogy megyek ilyen este 8 körül szürkületben, sunnyogok az árnyékban, mint Sam Fisher aztán egyszer csak azon kapom magam, hogy ott vigyorog tõlem 1m-re egy katona és csak néz maga elé bambán, és ez nem egyszeri eset, viszont ha nem lopakodok 10-20m-rõl simán meghallanak és riasztanak.

hát elég kemény meg midig visszarakja az emberkéket ha visszajövök a páylára amin már átmntem!

és a kocsi megvan csak eléggé könnyüek a kocsik mert ha átmegyek hullán megdobja! nem egy nfsps! nitró nincs?

és itt meg 2 méterrõl lõtt le utánna visszament de ha nem nézek hátra még lekésel!

és ezn a pályán amikor feljöttem a csatornából égve hagytam a lámpát a csávó kiabál és lelõnek!
másodszorra lekapcsolt lámpával a csávó megint kiabál megint lelõnek!
hogy látnak ezek engem sõtétben? ez nemér!

és FPS-t milyen parancsal nézem meg?

A lényeget kihagytam: a user.ltx sokkal több beállítást tartalmaz, mint amit a játékból lehetõséged van beállítani.

Félreértetted...
A játék a user.ltx-ben tárol minden grafikai, hang, és billentyûzet beállítást. Bármi, amit megváltoztatsz a játék fõmenüjéban a grafikai, hang, bill. leosztás beállításoknál, az ebben a fájlban mentõdik el.
Csak nevezd át a régit mondjuk user.bak-nak, és másold be a helyére a letöltött user.ltx-el.

Shep
Beállítja.

A freemodenál, hogy jutok ki az erõmû hátsó részébõl, teleportálok jobbra balra, de csak nem tudok kijutni.

ez beállitja magának vagy én is variálhatom?? most 1280/1024 en játszok, minden fullon, csak az árnyékok minosége középen..akadás nélkül megy.......eddig
Én is most próbáltam ki ezt az új user.ltx-et, de nem voltak túl nagy reményeim, a konfigomat erõsen esélytelen tartottam.
Konfig: AMD X2 64 4200+, 2 GB 400 Mhz RAM, MSI 7600GT 512MB.
Az eredmény: Szabad területen nem láttam 22 FPS-nél többet, harc közben 10-15 FPS között voltam (Fraps), tehát szaggat, mint állat, harc közben alig lehetett célra tartani.
Visszatérek a régi, mosott textúrás, kevés árnyékos user.ltx-emhez.<#hehe>
A max grafika viszont megér egy próbát, mert BRUTÁLIS!

Képeket is akartam csatolni, de 20 kb nem elég, url-t meg még nem enged beszúrni még.<#szomoru1>

P4Prescott 3,4 Ghz, 2 GB RAM, ATI 1950 Pro 512 Mb..elbirja a plusz grafikát???
Shep
Nagy ügy vágj bele a késsel (másodlagos tûz) egybõl fel is robban 😊

Pedig látom, az OL-el tolod, ott így van beállítva.
Akkor nézd meg a C:\Documents and Settings\All Users\Dokumentumok\STALKER-SHOC\user.ltx-ben szerepel-e az a sor, hogy

bind turn_engine kB

Ez a B gombhoz köti a motorbeindítást, kb. a 13. sorban kell lennie. Ha nem szerepel ez a sor, akkor vagy beírod a játék közben a konzolban (0 gombbal jön le) vagy beleszerkeszted a user.ltx-be, valamilyen normális editorral (Notepad++), vagy adsz egy emilcímet, és küldök egy olyan ltx-et, amiben van ilyen.

már megvan csak be kellett állítani melyik billel akarom mert le volt véve!
nem lehet elindítani a b gombal!

a kutyák meg széttépték a kocsit!

Egy user.ltx file, amiben olyan kapcsolók vannak, amit a játék video options menüjébõl nem lehet elérni.
Csak be kell másolni a C:\Documents and Settings\All Users\Dokumentumok\STALKER-SHOC mappába (az eredetit azért mentsd ki magadnak, ki tudja...), és a grafikát csúcsszuperre állítja, ha a géped bírja.
Letöltés:
http://users.atw.hu/stalkerfaq/user.ltx

Shep
A játék végigvitele után, lehet ugye bóklászni még a zónában, de lesz valami új, vagy csak az ami eddig is megvolt, mit tudom én új küldetés vagy valami?

grebber
Nemtudom mire gondolsz! FAQ-ban van egy.Mást nemtudok.

Next PC upgrade: 2022

Grebber

milyen user filet mondasz?, hol találom??
Ez az Oblivion Lost 1.3-ra vonatkozik, gondolom még mindig azt tolod:
A kocsi csak akkor vezethetõ, ha közelrõl ránézel, és kiírja a progi, hogy használ (alapból F gomb). Szóval F-el beülsz, és B gombbal indítod (és leállítod) a motort, L gombbal a fényszórót lehet fel és lekapcsolni.
Üzemanyag nem kell bele.

grebber
Külön lekell szedni modot hogy lehessen vezetni alapból nincs benne vezetés. Benzint akarsz tölteni lol azért ott még nem tartunk 😄

ez majd 1 GB hm!

hogy kell kocsit vezetni?
találtam benzineskannát de nem tudom felemelni hogy bletöltsem az uazba!
még az elsõ páylánál ahol meg kell menteni a faszit a kutyáktól ott van kocsi nem indul!
grebber
Mert emgszeretném nézni ez mit tud! De nemtudom hogy kell feltenni hova kell másolni stb 😞

Shep
Miért nem használod egyszerûen az FAQ-ban is szereplõ überbefosás grafikát elõcsalogató user file-t? Én is azt használtam.

grebber
Ezt a graf modot hogy kell használni?

Doom 4
Na vettem a fáradtságot és ujra raktam régen volt 1 jó god mode végtelen futás örökélet meg 1.000.000 kiló-t birtam az jó volt valami ilyesmit adtok v. linkeltek mert nem szeretem a trainereket

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

Doom 4
nekem nem tudtok segíteni tom hogy nem ide való de. msn: [email protected] vegyél fel aki átküldi

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

ja
de nagyobbat ugrik is a hapsim amivel fel tudok ugrani némelyik fára meg kocsik tetejére!

egyébként tényleg olyan sötét van hogy a fegyveremet se látom a lémpa meg semmit sem ér! tök durva amikor jönnek a mutáns állatok a sötétben nem látod merre lõsz vagy kire csak lövöldözöl összevissza! <#hehe><#hehe><#hehe>
Hát akkor isten (a monolit) hozott Dark Valleyban! Jó idõtöltést a környéken, kezdõ stalkerral, és fõleg pisztollyal jó kis pálya lesz ez! <#eplus2>
A kapunak ha nekimész, nem nyílik ki? Elvileg ki kéne, de OL 1.3-ban még én sem jutottam el idáig, ez is megváltozott volna?
Ha nem nyílik a kapu, keresd meg a térképeden a kis világoskék köröket (azoknál mehetsz át egy másik térképre), azon keresztül tudsz átmenni a Garbage-ra, és onnan vissza a Cordon-hoz.
Fára mászni? Jó ötlet, gondolom a mutánsok miatt szeretnéd.<#vigyor1>
Hát nem. Fuss!<#idiota>

Shep
Na megcsináltam az ajtós trükköt aztán a titok felfedése után kijutottam a szabadba és egybõl odateleportált pár katona, jól le is lõttek :9

Nimble ad küldetést hogy keressem meg a ruhát! van egy alagút az elején vannak dolgok amikre felugrok azt kinyírom a macskákat vagy miket!
megyek beljebb aztán átdob egy másik pályarészre visszamenni meg nemtudok! mert a kapu zárva van!
na most ilyenkor mi van!

fára miért nem lehet mászni?
Szóval beütöd a Dark Valley labor elsõ ajtajánál, hogy 1243, zöld enter, és nem nyílik? Hmmm...

De szerepel a kód a leltáromban. Megtaláltam elötte egy dokumentumot.

Shep
Akkor ok, csak ez a tetü ajtó nem nyílik ki eléggé, na sebaj próbálkozom tovább 😊

Nem.
A válasz az utolsó mondatomban van a 29773-ban.

Például azt, hogy egy végigjátszásból olvasod ki a kódokat, és nem úgy találod meg a játékban valakinél. Ilyen a stalker, ha nem találsz meg valamilyen infót (kód, rejtekhely) valakinek a pda-jában vagy akárhol, akkor addig a kód használhatatlan (és a rejtekhely üres).

Nem anomália, az egy blowout volt. Leginkább a föld alatt tudod átvészelni, vagy egy zártabb épületben, de közben mindenképpen told magadba a vodkát és az antirad gyógyszert, mert úgy az igazi, ez adja a hamisítatlan ruszki stalker érzést.<#pias> <#zavart1> <#zavart2> <#wilting>
Éjjellátó? Leghamarabb talán a stalker suithoz lehet hozzájutni, amibe bele van téve.

Shep
A dokival meg a Guideal mindenképpen kell beszélni?

S.O.S.
Valamiért nem tudom kinyitni a vasajtót. Kód helyes pedig (1243)de nem nyilik. Mit cseszek el?