S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1. Monolith Control room:
http://img48.imageshack.us/img48/1899/ssadam122407185109l12stlu0.jpg
2. Onnan vissza a Sarcophagusba:
http://img507.imageshack.us/img507/244/ssadam122407185228l12ucqf1.jpg
3. Onnan pedig NPP stancia1-re:
http://www3.picturepush.com/photo/a/330466/640/330466.jpg
http://www4.picturepush.com/photo/a/330477/640/330477.jpg
4. És onnan vissza Prypjatba:
http://img507.imageshack.us/img507/8348/ssadam122407185721l12stdt6.jpg
nem értem miért, mert az alapjáték full grafikán simán fut
GOOBY, pls
Az erõmû hátától továbbra sem tudok kijutni.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
a 2 kereskedõnél egy csomó jó cucc van! és kevés lém!
Itt mindenkinek ilyen májer gépe van, hogy a max grafikával toljátok?<#vigyor>#vigyor>
az elején a kereskedõnél van egy bibi hogy ojan szöveget ír ki mint a betöltésénl valami file név vagy ilyesmi ha rámész akkor sem csinál semmit eddig még nem dobott ki meg nem is fagyott!
eljutottam a 2. kereskedõig! ott van aréna te ott aztán lemegy az fpsem 10 körûl lehet!
a fény miatt!
amúgy máshol tökéletes eddig! nem akad meg betettem az az überfosás módot és élvezhetõen ment eddig az arénás részig!
hm
0-val a konzolt le kell hívni, és beírni: rs_stats on (off-al kikapcsolni).
De ez a parancs egy fél képernyõnyi infót kiír, miért nem használod a Fraps-ot?
De ha esetleg végigvinnéd fagyás nélkül, akkor azért írj egy hsz-t.
Én is jártam így, csak nekem egy Lada Niva figyelt bennt! 😊
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
.jpg)
és a kocsi megvan csak eléggé könnyüek a kocsik mert ha átmegyek hullán megdobja! nem egy nfsps! nitró nincs?
és itt meg 2 méterrõl lõtt le utánna visszament de ha nem nézek hátra még lekésel!
és ezn a pályán amikor feljöttem a csatornából égve hagytam a lámpát a csávó kiabál és lelõnek!
másodszorra lekapcsolt lámpával a csávó megint kiabál megint lelõnek!
hogy látnak ezek engem sõtétben? ez nemér!
és FPS-t milyen parancsal nézem meg?
.jpg)
A játék a user.ltx-ben tárol minden grafikai, hang, és billentyûzet beállítást. Bármi, amit megváltoztatsz a játék fõmenüjéban a grafikai, hang, bill. leosztás beállításoknál, az ebben a fájlban mentõdik el.
Csak nevezd át a régit mondjuk user.bak-nak, és másold be a helyére a letöltött user.ltx-el.
A freemodenál, hogy jutok ki az erõmû hátsó részébõl, teleportálok jobbra balra, de csak nem tudok kijutni.
Konfig: AMD X2 64 4200+, 2 GB 400 Mhz RAM, MSI 7600GT 512MB.
Az eredmény: Szabad területen nem láttam 22 FPS-nél többet, harc közben 10-15 FPS között voltam (Fraps), tehát szaggat, mint állat, harc közben alig lehetett célra tartani.
Visszatérek a régi, mosott textúrás, kevés árnyékos user.ltx-emhez.<#hehe>#hehe>
A max grafika viszont megér egy próbát, mert BRUTÁLIS!
Képeket is akartam csatolni, de 20 kb nem elég, url-t meg még nem enged beszúrni még.<#szomoru1>#szomoru1>
Akkor nézd meg a C:\Documents and Settings\All Users\Dokumentumok\STALKER-SHOC\user.ltx-ben szerepel-e az a sor, hogy
bind turn_engine kB
Ez a B gombhoz köti a motorbeindítást, kb. a 13. sorban kell lennie. Ha nem szerepel ez a sor, akkor vagy beírod a játék közben a konzolban (0 gombbal jön le) vagy beleszerkeszted a user.ltx-be, valamilyen normális editorral (Notepad++), vagy adsz egy emilcímet, és küldök egy olyan ltx-et, amiben van ilyen.
a kutyák meg széttépték a kocsit!
.jpg)
Csak be kell másolni a C:\Documents and Settings\All Users\Dokumentumok\STALKER-SHOC mappába (az eredetit azért mentsd ki magadnak, ki tudja...), és a grafikát csúcsszuperre állítja, ha a géped bírja.
Letöltés:
http://users.atw.hu/stalkerfaq/user.ltx
milyen user filet mondasz?, hol találom??
A kocsi csak akkor vezethetõ, ha közelrõl ránézel, és kiírja a progi, hogy használ (alapból F gomb). Szóval F-el beülsz, és B gombbal indítod (és leállítod) a motort, L gombbal a fényszórót lehet fel és lekapcsolni.
Üzemanyag nem kell bele.
Next PC upgrade: 2022
hogy kell kocsit vezetni?
találtam benzineskannát de nem tudom felemelni hogy bletöltsem az uazba!
még az elsõ páylánál ahol meg kell menteni a faszit a kutyáktól ott van kocsi nem indul!
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
de nagyobbat ugrik is a hapsim amivel fel tudok ugrani némelyik fára meg kocsik tetejére!
egyébként tényleg olyan sötét van hogy a fegyveremet se látom a lémpa meg semmit sem ér! tök durva amikor jönnek a mutáns állatok a sötétben nem látod merre lõsz vagy kire csak lövöldözöl összevissza! <#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
A kapunak ha nekimész, nem nyílik ki? Elvileg ki kéne, de OL 1.3-ban még én sem jutottam el idáig, ez is megváltozott volna?
Ha nem nyílik a kapu, keresd meg a térképeden a kis világoskék köröket (azoknál mehetsz át egy másik térképre), azon keresztül tudsz átmenni a Garbage-ra, és onnan vissza a Cordon-hoz.
Fára mászni? Jó ötlet, gondolom a mutánsok miatt szeretnéd.<#vigyor1>#vigyor1>
Hát nem. Fuss!<#idiota>#idiota>
megyek beljebb aztán átdob egy másik pályarészre visszamenni meg nemtudok! mert a kapu zárva van!
na most ilyenkor mi van!
fára miért nem lehet mászni?
A válasz az utolsó mondatomban van a 29773-ban.
Éjjellátó? Leghamarabb talán a stalker suithoz lehet hozzájutni, amibe bele van téve.
Valamiért nem tudom kinyitni a vasajtót. Kód helyes pedig (1243)de nem nyilik. Mit cseszek el?