34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
palm pilot #30773 3 healing kit. :) -
#30772 Pedig néztem és nem volt ott semmi...megvan :S -
#30771 FAQ!!!!!!!!!!!!!!!! -
#30770 Valaki elküldené nekem az überfosás grafika filet? Régen megvolt de most már elveszett :S -
Shidrovics #30769 És izé mi van az ajtó mögött?? -
palm pilot #30768 ^^ -
madmanic #30767 akkor baratnőd most boldog..? -
palm pilot #30766 Megvan a lyuk. -
palm pilot #30765 Én most épp az X10-ből jövök kifele, szarrá pakolva GP37-tel, 3-at már ott is kellett hagyni. De van 1.2 milkám, sztem már felesleges többet gyűjtödetni. ^^ -
palm pilot #30764 A kódot azt tudom, van róla video a jutúbon. -
#30763 Ha már bemásztál a keritésen, érdemes kicsit beljebb merészkedni, van ott pár hulla, tele finomságokkal. :) -
madmanic #30762 elindulsz balra és egy helyen ki van vágva a kerítés.
az ajtó kódját nem tudom hol lehet megtalálni a gameban, de gugli a baratod... -
palm pilot #30761 És a kerítés mögé hogy jutok? Próbáltam átugrani hordókról, koponyás karókról, de semmi. -
Shidrovics #30760 létre = létra XD -
Shidrovics #30759 Amugy rég nem voltál -
Shidrovics #30758 Én tom azt hogy fel hogy de be énse tudtam menni :( Bemész oda a drótkerités mögé és ott is van egy létre ( a bejutáshoz sok szerencsét) -
palm pilot #30757 Ez red forestben van a brain scorcherhez vezető úton. -
palm pilot #30756 Ide hogy lehet feljutni?
Jutúbon van video az ajtó kinyitásáról, de feljutni nem sikerült. -
#30755 Köszi szépen ezeket megpróbálom. -
Shidrovics #30754 Legalábbis nekem nincsennek vele problénák -
Shidrovics #30753 asszem (nekem az aeredeti van meg) -
guiltysoul #30752 hali, ha megveszem az eredety jatekot, akkor az segit nekem par prob megoldasaban mint pl a patchek vs crackokal valo problemak. -
Shidrovics #30751 szivesenn -
#30750 Inno Setup Unpackerrel ki lehet bontani a patch-et, és kézzel elvégezni a frissítést, vagy a registryben átírni a verziószámot, hátha elég neki ennyi. Bár steameset még nem láttam, lehet, hogy a Steam ebbe is beleokoskodik. -
#30749 Szerintem meg ha nem tudsz értelmesen beszélni kussolj. Kösz... -
Shidrovics #30748 sztem csatlakozz a maradék 1 szásalékra -
Shidrovics #30747 Hát nem tom most igy elmondani keress rá a youtubénn amugy asszem a csapos ad egyet a goldfishért -
Shidrovics #30746 am ezt tudtam ... csak van egy kis baj méghozzá az hogy a garbagéban nincsenek robbanó hordók... -
SaGa #30745 Ha úgy akarsz kinyírni valakit, hogy a többiek ne rágjanak be, lökdöss a közelébe egy robbanó hordót és azt lődd szét messziről.. Baleset... -
guiltysoul #30744 vanillat jatszol? Kul hol lehet hangtompitot szerezni? lehet h az a baj h ne 0.0000 as patchal jatszom, abba meg nem biztos h van. amugy meg vintar bcm is van. patchot meg nem tok felrakni. -
Shidrovics #30743 Amugy asszem tom hogy kell megölni ugy az embertz hogy ne haragudjanak meg erte... Aztmondtad van big bened nem? Na arra rakj hangtombitót És a homlokára célozz ez néha bejön néha nem ezért elötte tanácsos egy nagymentést csinálni Ja és asszem az a stalker a tz mellett fog ülni de nem biztos... -
#30742 Hali! Segítségre lenne szükségem, megvettem a játékot steamen keresztül ami ugye automatikusan fel is patcheli, de csak 1.0005-ig, viszont a serverek 99%-a 1.0006-os, így nem tudok csatlakozni, ha letöltöm külön a patchet azt írja, hogy már frissített verzióm van, pedig nem... Na most arra gondoltam, hogy a patchban lévő módisított fileokkal felőlírom az én játékom mappájában lévőket, de mivel a patch telepítője nem enged tovább jó lenne ha valaki kigyűjtené nekem az 1.0006 patch filejait(nem sok, kb. 10-15 mb) és elküldené. A file-ok pontos nevét nem tudom, esetleg, ha valakinek sikerül a patch telepítőjével odáig eljutni, hogy kiválaszthatod a mappát ahova telepítené, akkor egy üres mappát kellene választani. Köszönöm, ha esetleg valaki veeszi a fáradtságot(persze egyéb más megoldást is szívesen vennék). -
Shidrovics #30741 hát... Nem tudom nem biztos hogy neked kell megölni őket... Sztem húzd rájuk az épület túloldatánn lévő banditákat vagy nem tom... -
guiltysoul #30740 HUH ez nagyon durci. jaoj.
Shidrovics: máshogy nem lehet hozzájutni?? csak ugy ha dutyst ölök?, nekem a Big Ben is tesse csak kicsit lassú. Nincs vele semmi gond, egy vintar bc snipperel tökéletes párositás. -
zoli47 #30739 Aztakurva milyen szüret volt agroprom undergroundban... Doki után jövök fel, nálam az 5 battery, mondom miért ne menjek a lightning anomáliás folyosón át, legalább felgyógyítja a páncélomat. Odaérek, erre világít a folyosó a sok artifacttól, 3 moonlight, 4 flash, 2 sparkle. Ennyit egy helyen még nem láttam. -
zoli47 #30738 Controller mellett, a 10-es cellában lyukon le, aztán követni a csatornát. Pár zombi + snork, meg egy pseudogiant lesz ott. -
#30737 hogyan kell kijöni a x16-os laorbol mert én nem tudok? Segitsetek -
#30736 hali
-
#30735 Dutysokhoz. -
zoli47 #30734 Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\