S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Továbbra se értem kik vannak veled, szerintem rosszul fogalmazod meg a dolgot, nem értem.
FoxMurder!
Mit láttál?😊 stalkert alászállni az égbõl?😊 csinálj már róla videót ha tudsz frapssal, majd ha megint lesz ilyen, okés?😊
\"If in doubt, flat out!\"
Itt találjátok a linkeket és a changelogot a lap alján:
http://www.gsc-game.com/index.php?t=community&s=forums&s_game_type=xr&thm_page=1&thm_id=12491&sec_id=17
Hozzáteszem ember sem nagyon spawnolodik, a roncstelepen már régóta nincs senki és szemben a betonelemeknél sem 😞
Chuck Norris kitépett egy lapot a Facebookból!
Koszos, poros hûtõ a procin, a graf. kártyán?
Más DirectX-es játék fut a konfigodon? 3D mark tesztek lefutnak?
Másnak is volt ilyen, hogy kilép desktopra?
Vmi spawn proléma vagy mi...
Majd ezen még gondolkozok, hogy hogy kéne jól megcsinálni.
Igazából tudni kéne, hogy mibõl, hol, mennyi stb. spawnolódik, hogy tényleg ne az legyen, hogy mire arra a pályarészre odaérek, már csak a legutolsó sebesült mutánsnak kelljen egy kegyelemgolyót adni.
Valamint Darius6 dolgozik a hold bugon, Photoshoppal lesz kijavítva.
Én csak a bloodsuckert szeretném csúcsragadozóvá tenni, a többihez nem nyúlok.
Amúgy épp tegnap az OL 1.3-ban is láttam olyant, hogy a kutyák és a macskák kergették és kinyírták egymást.
Ebbõl nem lehet az hogy kinyírják egymást a mutánsok idõ elõtt?
A változás a 195-224 sorok között van. Igyekeztem a valóságban is létez(het)õ ellentéteket leképezni az állatok és egyéb mutánsok között, és figyelembe venni a játékban kialakult összetartozásokat is (a burer-zombi, illetve controller-zombi csapatokat nem ugrasztjuk egymásnak)...
A dolog lényege: az elsõ oszlopban található lény a további oszlopok tetején olvasható lényekkel szemben közömbös, ha 0 az érték, barátságos, ha pozitív és ellenséges, ha negatív. Ha -2, akkor mindenképp megtámadja, amint meglátja, ha -1 akkor ha elég közel vannak egymáshoz, támad. Ha azt akarjuk, hogy az egyik agresszívabb legyen a viszonyban, mint a másik (pl a kutya mindenképp támadjon a macskára, de az inkább tartózkodjon, de ha kell, verekedjen), akkor a kutya-macska viszonyt -2-re, a macska-kutya viszonyt -1-re kell venni...
Biztosan hangolható még, mindenesetre jó nézni, ahogy kergetõznek egymással az ellenfeleim és sokszor elvégzik helyettem a munka piszkosabb részét...
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
e4200, 1gbram, ati 1650
mennie kéne, és mégsem megy...nagyon szarul csak....plz help
Volt a játék elején a "Találkozz Vakond csapatával"küldi ami meglett, viszont "szerezz információt Lövészrõl Vakondtól"nem lett meg...össze tud jönni a Strelok szál így???pendrive és bújóhely megvolt, azt hiszem már csak a meet the guide hiányzik...
Asus P5Q Deluxe,C2D 8500,4GB 800mhz Geil Value,EVGA GTX460 1GB Superclocked ,Win7 x64,Samsung 84cm LCD FullHD
Az actor relációit nem változtattam, csak a szörnyek egymás elleni akcióit. Abban a részben, ahol -2 - +2 közötti értékkel lehet meghatározni, melyik melyikkel milyen viszonyban van.
A hold ha jól emlékszem a Wild Territoryn és talán Yantarban lógott bele kissé valamelyik távoli épületbe. Pripjatyban nappal voltam, ott nem tudom mi a helyzet. Másutt meg nincsenek olyan magas épületek...
Ez érdekelne... Mit kellene ehhez átírnom és hol, vagy esetleg emilben elküldhetnéd a fájlokat. Elõre is kösz.
Én nagy ködöt nem rakok be sehova, nekem nem tetszik.
Melyik pályán volt az, hogy a hold a távolabbi épületek elõtt van?
Én ilyet láttam stancia2-n, ezért arrébbtettem a holdat, hogy ne tudj úgy belenézni. Máshol nem láttam ilyet. Ha tudsz mutatni screenshotot az jó lenne, amúgy nem tudom hogy ez mitõl van, szerintem a pályák hibája, s ugye alapból nem volt benne hold.
Most már respawnolódni fognak a kutyák a Bar elõtt, meg a pseudodog is, valamint lehet hogy találkohatsz majd bloodsuckerrel a Cordonban.
Army warehouse-on meg jobban szétszórtam a mutánsokat.
Lesz benne dinamikus idõjárás, bármikor beindulhat az esõ, vihar.
Lesz benne 2 új fegyver is, a BM16 Long vadászpuska, és az M-134 Minigun. Persze mindkettõ full animált, a ruszkik csinálták (SRP), csak ideadták nekem hogy használjam. BM16-ot a Barkeep árul, beszélni kell róla vele külön, de csak akkor áll szóba veled ez ügyben, ha van legalább 12000 pénzed. A minigunt pedig majd Army Warehouse-on kell megszerezni, egy új küldetés jutalma lesz, ki kell nyírni egy bandita vezért érte.
A legnagyobb újítás az 1.3.2.-ben az lesz, hogy az egyes frakciók megtámadják egymást.
Cordon:
- A military néha megtámadja a banditákat a carparkban
Garbage:
- A military néha megtámadja a Hangár és a Roncstelep környékét
Agroprom:
- Néhány Merc elõfordulhat hátul a tó környékén
Dark Valley:
- A duty és a military néha megtámadja a bandita bázist
Bar:
- A Freedom néha megtámadja a a duty bázist
Rostok:
- A military néha megtámadja a Merceket, õrjáratoznak
Army Warehouses:
- A duty és a military néha megtámadja a Freedom bázist
Red Forest:
- Minden frakció próbál átjutni a pályán, összecsapnak, valamint elõfordulhat hogy bezombulnak a psy emissiontól
Hangsúlyozom hogy ezek az események teljesen véletlenszerüen történnek, lehet hogy az elsõ végigjátszáskor alig látsz majd belõle valamit, vagy csak 1et 2õt, viszont ez nagyon jó lesz a freeplayhez, amikor visszajössz az erõmübõl.
Jelenleg a gépigény megnövekedése ellen küzdök.😊
Ha minden jól megy akkor ma kész leszek, még azt is meg kell csinálni, hogy üzenetet küldjön, ha valamelyik frakció betámadja a másikat...
Találtam benne pár hibát, az uhsf fórumon jeleztem is Dezodornak. Meg kicsit sok eltt a virág és egyéb berakott tárgy, az élményhez képest túl sok erõforrást igényel (helyenként szaggat). Plusz nem is igazán érthetõ pár berakott jármû, hogy egyáltalán hogy kerülhetett oda. Kevesebb több lenne...
Egyébként az ötlet jó, a kidolgozás sem rossz, kicsit még lehetne rajta javítani...
Ja: Az OL modban kicsit átszerveztem a mutánsok egymáshoz való viszonyát, így egymásra is vadásznak, nem csak rám. Kutyák a macskákra, macskák a tushkanokra, kutyák a zombikra, bloodsuckerek mindenre ami élõ stb.
Megj: nekem sem jött vissza kutya az elsõ adak kiirtása után a BAR Garbage felöli bejáratájoz, illetve a Garbage területen sincsenek ott a pseudodogok, amikor a roncsteleprõl kihalnak az emberek. Az alapjátékban így volt. Meg a Military Warehouse területen valamiért nem jönnek be a "kapuból" a dögök. Ott tömörülnek egyre többen, míg közéjük nem eresztek valamit. 1.31-es OL...
bind use_antirad kJ
Ennyi?
http://files.filefront.com/stalker+keys+mod+by+heer0+v01fixzip/;8556154;/fileinfo.html/1/1
Kompatibilis minden moddal, amit a mod 3 db file-ja nem ír felül. Az Oblivion Losttal is mûködik. Vanilla stalkerhoz ki kell csomagolni a db fájlokat egy gamedata könyvtárba.
Használat: a 3 ltx és scripfile-t bemásolni a gamedata könyvtárba, a stalkerkeys.exe és start.bat fájlokat pedig a játék fõkönyvtárába tenni, és start.bat-tal indítani a játékot. A játékban ezután a J betûvel lehet gyógyszerezni.
Így most opcionálisan letölthetõ, csak be kell másolni a modba, nem akad semmivel.
Amúgy meg Siro is tagja az OLP Team-nek, csak mostanában nagyon el van tûnve, mert nincs ideje.
Hamarosan hozom az OL1.3.2.-t, szerintem ma vagy holnap, csak most tesztelünk egyszerre hárman. Meg majd leírom az újításokat.
Amúgy a Priboi Storyt kijátszottátok? Kinek hogy tetszett?
„Find the key for the lab”
itt ahol a kulcsot kell megszereznem itt a pincébe be van zárva egy társ hogy tudom kinyítni az ajtót?
Most vittem végig a játékot és nekem az a vége h a csávó kérdez valami attól a kõtõl és az megöli. Tudom h több befejezés is van hogyan lehetne megcsinálni h ne ez legyen a befejezés?
Van arra lehetõség h utána még lehessen járkálni a zónába?
Köszönöm
http://www.mediafire.com/?dmtcigljwnv
A russian localization patch az cyrill szövegek, olyan mint a magyarosítás, csak az orosz gépeken fut, akinek RUS stalkerje van.
Amúgy bocs hogy nem jöttem mostanában, de éppen az 1.3.2.-en dolgozom, már majdnem kész van. Amúgy meg jó lenne ha valaki megcsinálná a magyarosítást, mert úgy látom hogy egyesek akkor is felteszik a vanillához való magyarosítást, ha elmondják neki hogy nemmegy.
Lehet hogy elindul vele stb, de majd késõbb bugos lesz, nem véletlenül mondtam hogy nem szabad rá feltenni.
Az 1.3.2.-höz meg majd fõleg nem, mert abban új küldetés is lesz 1 army warehouse-on.