34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
#30813 Igen, ez egy Airsoft-os csapat. Azért állat lehet a zónában lövöldözgetni! -
#30812 Sztem ez csak egy Csernobil környéki erdő. Az erőműs kép biztosan kamu, de attól még lehet, hogy a környéken vannak. Mellesleg az erőmű környékére nem nagyon engednek mivel ott már rendesen dolgoznak az emberek.
De egy közeli erdő az simán elképzelhető. -
SaGa #30811 Jópofa, de ez inkább egy mezei, félig meddig elhagyott harckocsi lőtér, mint a zóna. Attól, hogy egy műszernek látszó cuccra ráírják, típusnak, hogy pripjaty, még nem ott vannak... Kb egy paintball vagy airsoftos csapat, érdekes ruhákban...
Az erőmű ugyan hasonlít, de az igazi nem egészen így néz ki. Nem ennyire "elhagyataott" a környéke, mint az első képen látható, alaposan körbe van építve... -
#30810 Én is tervezgetem, hogy kimegyek csak nemnagyon van rá keret meg idő :S
Azt tudom, hogy van 1-2 turista út oda, de a haverokkal 4-en lehetne jókat mászkálni Pripyatba hajnalba :D
-
#30809 Sziasztok! Csak érdekességképpen rakom be, találtam neten.
ValakikStalker-t játszottak Chernobyl-nál! Nekem nagyon tetszenek a képek, nézzétek meg ti is! -
#30808 Köszi! Megoldódott :D -
Brother Caine #30807 Nagyobb dzsuva. -
Brother Caine #30806 Egyszer volt hasonló problémám,de újraindítottam a játékot és elmúlt.Esetleg megnézheted,VGA foglaltnál nincs-e valami nagyobb csuva. -
#30805 Ha kepes lenne par HSZ-t olvasni is nemcsak kerdezni,akkor talan valaszt is kapnal ra.... -
SaGa #30804 Ezen a fullscreen->Windowed->fullscreen váltás tud segíteni (options menü). Nekem is volt ilyenem, driver és shader probléma. Az, hogy a legfrissebb a drivered, a világon semmit nem jelent. Eseteg rakd fel a float32 modot is. Ez a shadert javítja erősen... -
Shidrovics #30803 valaki átküldi a demoját?? emailbenn? -
Shidrovics #30802 Nagyonn állat! -
#30801 Szerintem kicsit jobban néz ki, mint az előd, és jobban is fut! Fps nem ment 70 alá a demoban, 1024 minden fullon.
-
#30800 Nah újraraktam a winfost. Hát kb +15 fps full dynamic lighton.
Már csak emiatt is megérte...az esős csíkozások nem múltak el.
Ilyesmi ez a csíkozódás, csak olyan gyorsan történik, hogy lefényképezni is alig tudtam. Esőnél ez borítja be a képernyőt.
Van valamiféle magyarítás az OL 2.0 változathoz? Vagy esetleg valami patch ami full kompatibilissá teszi azzal? -
#30799 jah közbe haverom monta, de mindegy uninsall volt, mert nem a futáson mult a dolog. -
#30798 Te meg mi a francról beszélsz? Lehet futni a Clear Sky E3 féle demójában is! ...na persze ne derékig a mocsárban akarjál már futni... -
#30797 e3-as demo.
látszik is rajta. -
#30796 csak torrenten van. -
#30795 -
Shidrovics #30794 a demojaát honnan szedted le?? -
#30793 Ha legalább futni lehetne benne.... -
#30792 A sima is szerintem nagy szar volt és most a Clear Sky is elég szar, a demo legalábbis, úgyhogy nem fog nagy port kavarni ha kijön. -
FoxMurder #30791 Szerintem ez tipikus hibás memóriájú videókártya jelenség (a képernyő csíkozódás). Régebben nekem is volt ilyen, csere lett belőle. -
FoxMurder #30790 Már csak a string_table_general.xml van hátra a fordításból, de rengeteg az új szöveg benne, ebben van az összes recept, napló, új párbeszédek stb. Sajnos oroszok írták az angol szöveget, tele van hibával, értelmetlen mondatokkal, rossz receptekkel stb. Ezt ki kell bogozni, aztán kész. -
#30789 Nem az mert a legújabb driver van fent.
A modban még azt a hibát találtam, hogy az ágy mellé adott másik telefonszerű kütyü neve amk_metka a leírása pedig enc_amk_metka.
A kereskedőnél a javítási szöveg pedig így néz ki:
escape_trader_repair_0
és az alszövegei is hasonlóak. Lehet baj, hogy 1.0006-os patchel játszok? -
krys002 #30788 hali! újratettem a windows-omat és eltűntek a mentéstek, valaki tudna nekem küldeni innentől: Agropom Research Institute egy mentést? itt a mail-em: [email protected] -
Kanyhalos #30787 Videókártya driver hiba. -
#30786 OMFG KÖSZI
Leszedtem felraktam, játszok és kb az összes problémám megoldódott!
Már nem is szaggat annyira viszont szebb, nagyon jók a fegyóhangok és az új kéz + minden! Egy gond viszont akadt: ha esik az eső akkir elkezd csíkozódni az egész. Új játéknál mikor kijövök a kereskedőtől és esik az eső akkor ilyen nagy csíkok ugrálnak fel le meg jobbra balra a képernyőn mint mikor valami driverhiba van (csak most nincs)
Ez ellen mit lehet tenni? -
#30785 Honositast az uj OL-hez sikerult e letesztelni?! -
Shidrovics #30784 asszem az aobliviojn lost... -
#30783 Köszi! -
#30782 Hmm...és van olyan mod amikbe ezek bennevannak de még 1-2 olyan dolog is van ami a játékélményen dob? :) -
FoxMurder #30781 Célkereszt 1 pont: system.ltx-ben cross_length-t írd át 0.000-ra (a vanilla érték a 0.015) -
Shidrovics #30780 Hát... tudsz progrtamozni? mer ha igen akkor sztem ird meg magadnak a modot hiszenn foxmurder is csinalt maganak egy modot és nem hiszem hogy olyan mod létezne ahol csak ennyi változtaás lenne... -
Shidrovics #30779 a vintarral a feje fölé kell lőni mert nem olyan nagy a lövedék kezdősebbessége és folyamatosann veszit a sebbességéből igy a magasságágából is de nem akkora probléma szerintem nekem sikerült leszedni vintarral is -
#30778 Gyerekek létezik olyan mod amiben csak 1-2 dolog változik? Esetleg konzolparancsok? Vagy módszer amivel én magam tudnám változtatni a játkot?
Szükségem lenne egy olyan célkereszre ami csak egy fehér pont. Jó lenne a 7 slotos belt, és örülnék egy összetettebb még is sokkal kisebb hudnak.
Tippek? -
#30777 Ellő az6, csak ívelt a röppályája ezért jóval föléjük kell célozni. -
palm pilot #30776 Az SVDmu2 sniper puska messzebbre hord mint a VintarBC? A Vintar sokszor el se lő a Pripjatyban levő gaussos sniperekig. -
palm pilot #30775 Aha. -
Shidrovics #30774 csak??