34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
#31617 Azért mert nem te "tudod", hanem a karaktered Strelok... -
#31616 nincs is ott ajtó. Egyébként a fantasztikusan jól bekorlátolt játékmenet miatt, nem tudod kinyitni az ajtót amíg meg nem találod a kódot valahol, még akkor sem ha tudod a kódot előző játékból vagy fórumról. -
#31615 hali tudja valaki hogy mi a kod az agyperzselo alagutyanal levo ajtonak?
-
#31614 tekerj lejjebb...float32... -
Madmano #31613 Esetleg a grafikai mod? -
#31612 1.05-ös worldwide patch. először játsz végig alapon, aztán modolj... -
Madmano #31611 Szevasztok.Felraknám ezt a játékot.Milyen patch-eket,modokat érdemes rá rakni? -
WOLF3x6 #31610 Hi all !
Feltettem ismert a STALKER-t, jatszottam vele ugy 2 orat, majd utana lefagyott, sot nem hogy lefagyott hanem kekhalal, ujraindult a gep.
Na mostmar 20 percet sem tudok normalisan jatszani, mert elojon ugyanez.
Erre van valami megoldas, 1.0005-os patch-el is probaltam, OL mod-al is, semmi.
Ha nem itt kene kerdezni, bocs, legyszi akkor valaszoljatok a warez topikban. Elore is koszonom a segitseget! -
#31609 De ki mondta hogy benne lesz minden régi map, és bármi a modokból? Ilyent soha nem ígértek, nem is lehet ezt elvárni (ha válaszolsz akkor a CS topicban légyszíves, ne offoljuk ezt szét, nem is ide kellett volna írnod...). -
#31608 milyen balfaszok az őrök -
#31607 Békés módon is át lehet jutni, vagy mehetsz az Agropromhoz hadsereget irtani, mert a Csaposnak úgyis kell a doksi onnan. -
#31606 Ok, tovább jutottam addig a részig amikor mutáns vaddisznófélék jönnek fel a mezőről, a stalkerek meg kő kordonok mögül lövik őket. Valami lakókocsi féle is van ott.
Van egy kapu ami, előtt 3 stalker áll, de elzavarnak nem engednek tovább, pedig megnéztem a PDA-t és a küldetésem teljesítéséhez azon a kapun kellene átmenni. Másfelé nem lehet. -
SaGa #31605 Az nem kijárat, csak egy elkerített rész (Szidorovics boltjától északra) ahol "bemutatják" az anomáliák működését: egy hang (Szidorovics?) elmeséli a rádiódban, hogy figyelj oda, hova lépsz, miközben egy vaddisznót széttép egy anomália...
Az első pályáról (Cordon) először egy jól őrzött, leszakadt vasuti híd alatt (vagy azt megkerülve) tudsz tovább menni pálya másik felére, majd onnan északon egy épületen át a következőre (Garbage). Az épületet banditák őrzik általában, de néha katonák. Onnan jönnek az emberek folyamatosan a Cordon területre, így változó, hogy ellenséges vagy semleges csapatot találsz ott... -
#31604 Hát én az elején se tudok tovább menni,mert állandóan kidob az asztalra Lelőttem pár embert,semmi extra nem történt,csak jó bugos az egész.Ha ilyen lesz az angol változat is akkor nem fogom megvenni. -
#31603 Miért aki teheti miért ne nézze meg az orosz verziót? Várjál csak ha annyira akarsz, attól mert nem nézed meg nem lesz a magyar változat sem jobb... -
#31602 akkor gondolom cordon-ban vagy, a legelső pályán, ahol kijöttél a szidorovicstól, a kereskedőtől...meg fogod találni, ezek szerint még nem barangoltad be az egészet, sőt... -
#31601 Nem tudom hogy hol. Még össz-vissz 1 napja játszok a játékkal. Az első kereskedőtől nem messze. Csak bóklásztam és rátaláltam, a fő úttól távol. -
#31600 cordonban? vagy hol? mert elég egyértelmű általában, hogy hol az átjáró egy másik pályarészre...ahol nagy kapu van, az általában félig nyitva is van, jelezvén hogy átjáró. -
#31599 Azért nem tűnik ismerősnek, mert főbb utaktól távol van, kint a mezőn. -
Dili Doki #31598 összesen még 4 kereskedő van a játékban neveket enm tok pontosan most de van 1 y/jantarban (fene se tudja h írják) 2 a bar területén és 1 a wild territory mapon, viszont ez a kapu drótkerítéssel és tele anomáliával nekem nem tűnik ismerősnek... -
#31597 Csak egy kérdés: A játék elején levő kereskedőhöz mindig vissza kell menni, vagy más kereskedőket is felkutathatok? Hiába játszok magyarítással, egy bizonyos pályarész után nem tudok továbbjutni. Addig lehet menni, amíg el nem érek egy kapuhoz, aminek a jobb és bal oldalán drótkerítés húzódik. De a kaput meg sem lehet közelíteni mert előtte tele van a terület anomáliákkal.
Csak visszafelé tudok menni, de ott meg már minden helyszínt bejártam. -
Dili Doki #31596 Jövő hét pénteken megjelenik addig már csak ki kéne bírni, pedig majd megveszek a kíváncsiságtól h mi van valójában. Azt viszont nagyon remélem h az ol mod készítője/i nem hagyják abba ezután sem eddigi áldásos tevékenységüket, az alap stalkert kb 4-5x játszottam végig,de az ol mod ilyen olyan verzióival lassan 1/2 éve folyamatosan fentvan a gépen és tolom. Reméelm a cs-hoz is sikerül majd hegeszteni vmi hasonlóan nívós tartalmat! -
#31595 nem ériztek, hogy mennyire szánalmas amit csináltok? nem tudtok várni? mi ez? 12-14 éves korra már minden normális embernél ki kellene alakulnia a késleltetett jutalom kivárásnak képességével...persze nem ti tehettel róla, hanem a szüleitek, meg az elbaltázott nevelés... -
Csokis #31592 Az oroszoknál sok játék StarForce védelemmel jön ki, míg a nemzetközi változataik SecuROM-mal. A Shadow of Chernobyl-lel is ez történt. Orosz verzió StarForce, míg a nemzetközi SecuROM. -
#31591 Jah a starforce az elég húzós, de sztem csak az orosz verzióban van a korai megjelenés miatt... Mindenesetre Steamen nincs/nem lehet Starforce... :) -
#31590 Én azért reménykedem hogy ezek csak túlzások a nagy elvárások miatt, szerintem korai kijelenteni, hogy nem éri meg megvenni. -
#31589 senkise mondta, hogy nem lehet megtörni csak az a kérdés mikor. -
#31588 engem nem zavar ha többet kell lődözni Meg hát ha ugyanazok a pályarészek lennének benne mint az alapba akkor az se lenne más csak egy mod. -
#31587 hmmm de sok embernek vannak ororsz haverjai...
a másik h nincs olyan progi amit nem lehetne feltörni, játszotam már nem 1 starforceos progival...ingyen... -
Kanyhalos #31586 Na bocsi a sok offtopic hsz miatt, de freeplay sincs, nem lehet visszajönni az erőműből, ott vége van mint a vanilla SHOCban, nem akarom elmondani hogy mi van a végén, hogy ne legyek spoiler, én már láttam az end videót de nekem nagyon nem tetszett:(
Az a baj hogy a SHOC meg már elég uncsi 1,5 év után...
Na mind, nem akarok vészmadár lenni de sztem ez szarabb lesz mint a SHOC, de majd szeptember 5-én meglátjuk.
Amíg nincs pontos infó addig szerintem ne vegyétek meg mert állítólag hemzseg a bugoktól, nemtom hogy mit tudnak egy hét alatt javítani... -
Kanyhalos #31585 Lehet rosszul fejeztem ki magamat. Úgy értettem hogy sokkal inkább zúzós shooter lett belőle a SHOC-hoz képest. Ha nem lesz rajta StarForce akkor ki fogom próbálni, de hogy hogy tudták a pályákat kivenni én nem értem. :F
Ja és kivették a Bárt is meg a Wild Territoryt is, valamint az összes földalatti pályát, kivéve Agroprom Underground-ot, az viszont nagyobb lett, de új nincsen, csak 4 kültéri pálya.
Engem ez nem kárpótol Pripyatért és a többiekért.
A SHOC is már elég messze volt a régen beigért stalkertől na de ez már aztán végképp.
Persze hangsúlyoznám hogy én még nem próbáltam, letöltöttem az orosz verziót de nem ment a StarForce miatt, nincs hozzá crack sajnos:(
Valamint én nagyon hiányolom a random blowoutokat, meg egy csomó mindent, a GSC kb semmit nem tett bele a nagy modokból:( -
#31584 egy kicsit azt is furcsának találom, hogy alig jelent meg egy-két napja a ruszkiknál a játék, de máris sztori hiányáról beszéltek...pedig kizártnak tartom hogy ilyen ahmar végigvigyék. -
#31583 most megint a gamestarral jövök, mert eddig ez az egyetlen szaksajtó, amiben a CS-ről olvastam, de annyira nem írt ilyesmiket...a gameplay videókat elnézve semmiben nem különbözik a játékmenet a shoc-tól.
a shoc-ban is pl. lépten-nyomon banditák ellen kellett harcolni. ilyen szempontból akkor az is quake-es volt. amikor már nem volt kedvem harcolni velük, egyszerűen elfutottam. -
#31582 Én nem értem hogy lehet az olyan mint a Quake? Nincs
semmi történetvezetése? Meg eleve nagy terep meg nem is lineáris. -
#31581 valahogy annyira hihetetlennek tűnik, hogy ezt így elbaltázzák... -
#31580 Egyre kevesebb kedvem van megvenni... -
Kanyhalos #31579 Az orosz haverjaim már 5 napja játszanak a Clear Sky-jal, és azt mondták hogy kurva szar lett, buta shooter lett belőle mint valami Quake, ráadásul nagyon bugos, pl 5 nap alatt kb 400 CTD-t riportáltak.
Nincs Pripyat, az erőmünek is csak a teleportos része van, és nem lehet onnan vissza se menni,a blowout-ok is előre scripteltek és sztori esemény indítja őket. Meg pl a kimaradt szörnyeket nem lehet beletenni moddal se. Na mind1, majd látjátok, én nem adok érte pénzt az tuti, ha igaz hogy StarForce fogja védeni akkor inkább nem is játszok vele... -
Brother Caine #31578 Egy jó erős egymagos poci kell hozzá, vagy olyan dual core-os, aminek a magonkénti teljesítménye kb.2.5GHz v. fölé megy.
A játék csak az egyik magot használja ki.
A tiedé 1.8 Ghz az optimális 2.4GHz a readme szerint,játszahatsz Static Light-Dynamic Light beállítással, hogy megfelelőbb legyen.
-
#31577 tudsz szöveget értelmezni? -
carbondjtom #31576 http://stalkerfansite.extra.hu/stalkerfansite/index.php Olvastátok már,hogy mi mindent kivesznek ebbol a Stalker:clear skybol? Szeritem igy elveszti az atmoszféráját a game. :(