S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#szomoru1>
És az elején amikor elkezdek játszani még mindenkivel semleges vagyok?
Hogyan tudom ezt megtartani hogy ne legyen ellenség csak a bandita?

czky
Én már 10x vittem végig (különbözõ modokkal), de mindíg élvezetes volt. Talán most már kicsit belefáradtam...
Nem lehet "kibékülni" az általad írottakkal. Ki kell nyírni õket! 😊

Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510

Emberek ez valami eszméletlen jó játék!(másodjára viszem)
Aki nem játszott még vele az sûrgõsen próblja ki!
Akkora hangulatos überbrutál feelinges game!Besz*rás!!
Grafika is néhol lélegzetelálító!
Am lehet olyat csinálni a játékban hogy valamelyik frakcióval kibékülni?Mert én a monolith,bandita meg még párral ellenség vagyok!

Ombika
Nah az jo hir,aztan kezdhetem remelem magyarositassal jun vegen! 😊

huhuhuhúúú!!! <#vigyor2>alig várom!!!!! <#violent>
koschwarz
megtaláltam a második küldetést, amiben rossz helyre mutat a térkép, legalábbis szerintem. az egyik a bárban lévõ ex-duty-s akit kirúgtak, mert elhagyta a fegyverét dark valley-ben, a másik meg a duty leader egyik küldetése, amiben egy kattant banditavezért kell kinyírni, szintén dark valley-ben. mindkettõnél (asszem) garbage-ra mutat, ha a küldetésre kattintok, pedig elvileg a dark v-ben kellene keresnem õket.

jól látom, hogy ez hiba, vagy van valami, amirõl nem tudok?

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Az OL2.1 tesztje szerintem elindul, ha minden jól megy akkor jövõ hét végén kiadom.
bertino

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Sanyix
A fix nemtudom mûxik e, mert a kis modok általában nem. De újat kezdtem, berúgdostam az ajtófélfához 2 ládát, hogy ne tudjon becsukódni, azóta tárva nyitva áll. Elég gyorsan túljutottam ahol elõzõleg jártam, pár óra alatt, már pripiaty mellé értem, van már stalker suit, meg valami jó pontos nyugati fegyver. De mivel még töltény nincs sok hozzá még, marad az obogan, meg a kézigránát 😊. Viszont érdekes, hogy a banditák nemnagyon akarnak elfogyni, mindig valahonnan újra jönnek, de nembaj, legalább gyorsan nõl a rankem 😊 a kutyák is ezt csinálják, mostmár 10esével támadnak rám.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Valaki meg tudná mondani hogy mennyibe kerül azeredeti game?

AMD Phenom X4, Sata II 750GB kingston 4GB HyperXDDR2, Asus nVidia 8800gts 512GDDR3 NEM KARÁCSONY KITŰNŐ lettem

Szevasztok, érdeklõdnék hogy mikor lesz ol mod 2.1 mert akkor nem teszem fel a 2.0-t. a 1.3-at már végigtoltam és még érdeklõdnék hogy milyen új dolgok lesznek az újabb verzióban...csákómákó!!!
Hali!

Hogy tudom azt megcsinálni hogy max beállítás mellet is legyen élsimítás?Bevan kapcsolva de nem látszik!

TSL16b
Jaja, rohamléptekben fejlõdik a technika. <#vigyor2>

Most néztem, hogy FI-ék azt írják, hogy az 1.20-as magyarosításban a videófeliratozás csak 1.0003-ig mûködik ugyan, de ez a verzió is kompatibilis az összes patch-el. Ezek szerint nem fagy az újabb patch-ekkel sem.

Ok, finomítva:
Az FI csoport videófeliratozásos magyarosítása csak az 1.0003 verzióig mûködik. De van egy feliratozás nélküli verziójuk is, az minden patch-hez jó.
Viszont az 1.0004-1.0005 patch olyan sok dolgot javít, hogy érdemesebb inkább ezeket felrakni. De te tudod.
Az 1.0005 linkje pedig egy kumulatív patch-ra mutat, vagyis minden elõzõ javítás benne van, ezért elég egyedül csak ezt felrakni.

KÖszönöm a gyors válaszod,

Akkor finomítsunk😊
Telepítés után elég az 1.5 patch? A többi ebben mind benne foglaltatik? Ehhez menni fog az fi csoport mindkét magyarítása?
Nekem praktikusan az kellenne amelyik a videókat is feliratozza.

Köszi

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

Az 1.0006 patchet ne használjátok, azt visszahívta a GSC mert bugos.
Stalker SHOC 1.0005 patch world wide verzióhoz:

1.0005 WW patch

Magyarításból kétféle van, a FI csoporté:
FI magyarítás

és a Pcgameshun csapaté:
Pcgameshun magyarosítás

Elõször a patchet kell felrakni, aztán a magyarosítást, próbáld ki õket és döntsd el, melyik kell.

Az 1 tár 1 emberkébe kérdést pedig esetleg a modok javítják, egyébként a gyári stalkerban az 1.0005 után is maradt a "beletárazok-szuszog-táncol-újranekemjön" effekt.

Sziasztok,

Nagyon hosszú idõ után szeretném végigjátszani újra a játékot.
Természetesen eredeti a játék.
Sorban hogyan kell most patch -elni a játékot úgy, hogy magyar nyelven tudjak játszani?
Az is kellenne, hogy patch elés után melyik magyarítást tegyem fel?
Lemaradtam az utolsó javításokról, orvosolták már, hogy ne kelljen 1 tár egy emberkébe?

Köszi

A fix felrakása után sajnos új játékot kell kezdeni. Esetleg próbáld meg a legutóbbi autosavét visszatölteni. De valószínû, hogy csak új játék indításával javítja ki a fix a hibát.

Teljesen kész van, de még sok javítanivaló van benne, és a receptekben sem vagyok teljesen biztos.
De az biztos, hogy megvárom vele a 2.1 verziót, mert abban lesz tizenakárhány új fegyver, egy rakás véletlen esemény (offline frakció háborúk), tehát sok új szöveg, majd csak utána fogom kitenni.

Ombika
Honositasrol van nemi uj info?! 😊

Akkor próbáld ki azt, hogy gyorsmentés, gyorstöltés egymás után.
Esetleg külsõ nézetre váltás is segíthet (pl. én néha nem tudok kiszállni a kocsiból fps nézetben, de külsõben sikerül).

Sanyix
Ezt már próbáltam, semmit sem csinál. 😞

(gratula a készítõknek, hogy egy ilyen kis hülye bugot nem sikerült 2 év alatt 1.006-os patchig kijavítani, ilyet még a legdzsunkább játékfejlesztõ sem enged meg magának)

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Itt egy fix, ami állandóan nyitva tartja Sidorovich ajtaját. Nekem még nem volt ilyen bugom, ezért nem próbáltam ki, .

Sidorovich ajtó fix

Sanyix
bugos?

bertino
😄D

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Szerinted?

q6600, 4870x2, 8gb ddr2, asus p5b deluxe, meg ilyenek

Sanyix
Miért van az, hogy az elsõ kereskedõ bunkerében az ajtó be van zárva(és nem is lehet kinyitni), miközben neki kéne leadnom egy küldetést?

Nem követnek épp a katonák (déli bázis) téged? Volt vmelyik külföldi fórumban hogy gránáttal ki lehet robbantani az ajtót, de nekem még sose volt ilyen. Általában nem én szoktam futni a tûzharcban. ^^

Ja.

Hy!

Lenne egy gyors kérdésem:
Olyan gondom van hogy elindítom a játékot,és játszom maeg teljeítem a küldetéseket,majd mikor mennék vissza a kereskedõ Sidorovicshoz,nem tudom kinyitni az ajtaját(fel se kínálja a lehetõséget),ergó nem tudom megcsinálni a küldetéseket,és kereskedni se tudok...
Valaki találkozott már ezzel a problémával?Van erre valami megoldás?
1.00005 version van fenn.
czky
Naná, mint a szél! Nálam 64 bites vista alatt is remekül megy.

Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510

Sziasztok, fut ajáték vista alatt?

Köszönöm

Rájöttem hogy hogy lehet bejutni a garbagébenn a vortex mögé! a mellette jobb oldalra lévõ hegy gerincénn kell átmenni csak a sugárzással kell vigyázni...
A dutys bárban árulja az árus, miután Lenyomtad az x16-ot yantarban.

Moonlight lightningos anomáliáknál fordul elõ, dark valleyban a dzsippes tónál, vagy wild territoryban nagy rá az esélyed (máshol is lehet).
hanyas patchbenn? 1.5 benn a prypati stashbenn meg a kereskedõknél
Monnlight az a wild territorybann található meg az x 16 bann egy rejtekhejenn az army warehausenél pedig a bloodsucker falubann van egy nagy torony és annak a bbann van egy spring ami nagyon hasznos tud lenni ha már van 4 mást nem nagyonn tudok <#nemtudom>
military armoured suitot hol lehet szerezni?vagy valamilyen jo cuccot az army warhousenal
es jo artifactokat hol lehet szerezni mint pl moonlight?
Töröld le a Stalker\gamedata könyvtárat és utána nézdd meg,hogy megy-e a game.
1.Ha igen, akkor újból másoldd be a Stalker fõkönyvtárába, az OL Modból a gamedata könyvtárat.
2.Stalker magyarítás ne legyen fent.
3.Ha nem megy akkor a patchelés körül van valami probléma + egy defrag sem árthat.

Strangers!Don\'t trust cute little girls!

Quki
írjon már vki vmit...mert szenvedek ezzel a szarral...mit kell kitörölni vagy mit kell átírni h menjen?

FSB: 533 |FSB/RAM arány: 1:1| C2D 8400 @ 4.0 Ghz| Gigabyte EP45DS3P| Sapphire HD4870->4890 | 4Gb OCZ Reaper 1150| Chieftec 750Watt + Acer Aspire 6930G-644G32N notebook

Quki
hali! egy nagy gondom lenne....az oblivion lost 2.0-át ráraktam a stalkerre...az 1.05 ös verzióra...elõtte cracket is raktam rá...de más patchot nem is raktam fel....minden frankó...elindul a játék és mikor töltené be a pályát akkor kilép a játékbol az asztalra és ennyi...nem mentett állásból töltöm be a játékot...
szal pls vki segítsen! <#szomoru1>

FSB: 533 |FSB/RAM arány: 1:1| C2D 8400 @ 4.0 Ghz| Gigabyte EP45DS3P| Sapphire HD4870->4890 | 4Gb OCZ Reaper 1150| Chieftec 750Watt + Acer Aspire 6930G-644G32N notebook

Kösz amugy tudtatok hogy Prypatbann van egy épület ahol a monolitok tömegesenn imátkoznak és az alatt van a monolitok fõhadiszállása és ott az egyik monolithnál találtam vintart <#csodalk> érdekes mi?
Ombika
Most mar csal OL 1.3hoz kellene!! 😊

TSL16b
Állítólag a fiatal tag (aki bevisz Szidorovicshoz) lesz a fõszereplõ a Clear Skyban.

A ·f·i· csoport magyarítását használók figyelmébe: megjelent a játékfeliratozással kiegészített új változat, a kincsvadászról (és talán hamarosan a Magyarítások Portálról is) tölthetõ.

Amugy ki az a stalker aki a kezdõvideóbann megmenti az életemet?
Az öreget mellesleg úgy hivják mint engem... 😄
gergobaby
köszöntem, mire visszakapcsoltam a game-t, betöltöttem a mentést, nyitva volt 😄😄

Toshiba L300-2C5

Amikor az öreg befejezte a szövegelést utána a hátad mögött levõ ajtót ki lehet nyitni. Amíg dumál, zárva van.

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

gergobaby
Üdv. egy nagyon Noob kérdésem lenne, az elején megvan a PDA-m iesmi, de hogy tudok onnan kijutni? valaki magyarázza el a legelejét legyenszives...

Toshiba L300-2C5

Az 1.0006 az hivatalos patch (volt), de a gsc visszahívta mert bugos.
Sziasztok!

Én most raktam fel a játékot, de nem akar elindulni vmiért...
Állitólag nem kell kitölteni a seria key number sort, én nem is töltöttem ki, elfogadta, de nem akar elindulni! Mit tudok csinálni?