S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És az elején amikor elkezdek játszani még mindenkivel semleges vagyok?
Hogyan tudom ezt megtartani hogy ne legyen ellenség csak a bandita?
Nem lehet "kibékülni" az általad írottakkal. Ki kell nyírni õket! 😊
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
Aki nem játszott még vele az sûrgõsen próblja ki!
Akkora hangulatos überbrutál feelinges game!Besz*rás!!
Grafika is néhol lélegzetelálító!
Am lehet olyat csinálni a játékban hogy valamelyik frakcióval kibékülni?Mert én a monolith,bandita meg még párral ellenség vagyok!
jól látom, hogy ez hiba, vagy van valami, amirõl nem tudok?
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
AMD Phenom X4, Sata II 750GB kingston 4GB HyperXDDR2, Asus nVidia 8800gts 512GDDR3 NEM KARÁCSONY KITŰNŐ lettem
Hogy tudom azt megcsinálni hogy max beállítás mellet is legyen élsimítás?Bevan kapcsolva de nem látszik!
Az FI csoport videófeliratozásos magyarosítása csak az 1.0003 verzióig mûködik. De van egy feliratozás nélküli verziójuk is, az minden patch-hez jó.
Viszont az 1.0004-1.0005 patch olyan sok dolgot javít, hogy érdemesebb inkább ezeket felrakni. De te tudod.
Az 1.0005 linkje pedig egy kumulatív patch-ra mutat, vagyis minden elõzõ javítás benne van, ezért elég egyedül csak ezt felrakni.
Akkor finomítsunk😊
Telepítés után elég az 1.5 patch? A többi ebben mind benne foglaltatik? Ehhez menni fog az fi csoport mindkét magyarítása?
Nekem praktikusan az kellenne amelyik a videókat is feliratozza.
Köszi
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
1.0005 WW patch
Magyarításból kétféle van, a FI csoporté:
FI magyarítás
és a Pcgameshun csapaté:
Pcgameshun magyarosítás
Elõször a patchet kell felrakni, aztán a magyarosítást, próbáld ki õket és döntsd el, melyik kell.
Az 1 tár 1 emberkébe kérdést pedig esetleg a modok javítják, egyébként a gyári stalkerban az 1.0005 után is maradt a "beletárazok-szuszog-táncol-újranekemjön" effekt.
Nagyon hosszú idõ után szeretném végigjátszani újra a játékot.
Természetesen eredeti a játék.
Sorban hogyan kell most patch -elni a játékot úgy, hogy magyar nyelven tudjak játszani?
Az is kellenne, hogy patch elés után melyik magyarítást tegyem fel?
Lemaradtam az utolsó javításokról, orvosolták már, hogy ne kelljen 1 tár egy emberkébe?
Köszi
De az biztos, hogy megvárom vele a 2.1 verziót, mert abban lesz tizenakárhány új fegyver, egy rakás véletlen esemény (offline frakció háborúk), tehát sok új szöveg, majd csak utána fogom kitenni.
Esetleg külsõ nézetre váltás is segíthet (pl. én néha nem tudok kiszállni a kocsiból fps nézetben, de külsõben sikerül).
(gratula a készítõknek, hogy egy ilyen kis hülye bugot nem sikerült 2 év alatt 1.006-os patchig kijavítani, ilyet még a legdzsunkább játékfejlesztõ sem enged meg magának)
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Sidorovich ajtó fix
q6600, 4870x2, 8gb ddr2, asus p5b deluxe, meg ilyenek
Lenne egy gyors kérdésem:
Olyan gondom van hogy elindítom a játékot,és játszom maeg teljeítem a küldetéseket,majd mikor mennék vissza a kereskedõ Sidorovicshoz,nem tudom kinyitni az ajtaját(fel se kínálja a lehetõséget),ergó nem tudom megcsinálni a küldetéseket,és kereskedni se tudok...
Valaki találkozott már ezzel a problémával?Van erre valami megoldás?
1.00005 version van fenn.
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
Köszönöm
Moonlight lightningos anomáliáknál fordul elõ, dark valleyban a dzsippes tónál, vagy wild territoryban nagy rá az esélyed (máshol is lehet).
Monnlight az a wild territorybann található meg az x 16 bann egy rejtekhejenn az army warehausenél pedig a bloodsucker falubann van egy nagy torony és annak a bbann van egy spring ami nagyon hasznos tud lenni ha már van 4 mást nem nagyonn tudok <#nemtudom>#nemtudom>
es jo artifactokat hol lehet szerezni mint pl moonlight?
1.Ha igen, akkor újból másoldd be a Stalker fõkönyvtárába, az OL Modból a gamedata könyvtárat.
2.Stalker magyarítás ne legyen fent.
3.Ha nem megy akkor a patchelés körül van valami probléma + egy defrag sem árthat.
Strangers!Don\'t trust cute little girls!
FSB: 533 |FSB/RAM arány: 1:1| C2D 8400 @ 4.0 Ghz| Gigabyte EP45DS3P| Sapphire HD4870->4890 | 4Gb OCZ Reaper 1150| Chieftec 750Watt + Acer Aspire 6930G-644G32N notebook
szal pls vki segítsen! <#szomoru1>#szomoru1>
FSB: 533 |FSB/RAM arány: 1:1| C2D 8400 @ 4.0 Ghz| Gigabyte EP45DS3P| Sapphire HD4870->4890 | 4Gb OCZ Reaper 1150| Chieftec 750Watt + Acer Aspire 6930G-644G32N notebook
A ·f·i· csoport magyarítását használók figyelmébe: megjelent a játékfeliratozással kiegészített új változat, a kincsvadászról (és talán hamarosan a Magyarítások Portálról is) tölthetõ.
Az öreget mellesleg úgy hivják mint engem... 😄
Toshiba L300-2C5
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Toshiba L300-2C5
Én most raktam fel a játékot, de nem akar elindulni vmiért...
Állitólag nem kell kitölteni a seria key number sort, én nem is töltöttem ki, elfogadta, de nem akar elindulni! Mit tudok csinálni?