34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
  • T0NI
    Ezigen! :-D
    Ki vagyok ám veletek segítve srácok! :-P
    chopin legyen igazad, köszi!
  • czky
    Nekem 7900gto-val, E6600-al meg 4giga rammal néha lement 20-ig. Viszont ha az eget nézi az ember, felmegy 200 fölé! xD
  • chopin42
    1 és 999 közötti értékre
    Poént félretéve: maxon lehet néha beröcög, de sztem kb 50es átlaggal megy majd minimum
  • T0NI
    hali!

Kérdés:
    3000+ AMD athlon64
    2GB DDR400
    Gf8600GT 256MB

1280*1024ben, maximum grafikán, élvezhető lesz a játék? Kb. hány FPS-re számítsak? köszönöm!
  • berczely
    Coop módra gondolsz mert olyan nincs sajnos!
  • Fehercsoki
    Sziasztok!
    A stalker multijába van olyan mód is amibe együtt vagyunk és lehet járkálni meg minden és a szörnyek ellen?Tehát olyan mint a single player csak pl 2en vagyunk.
  • Roger6
    Sziasztok!

Egy kis segítséget szeretnék kérni tőletek. Szóval Priboi Story mod van fent az alap játékon, és ha meghalok, egyből kivág az asztalra. Rákerestem erre a gondra a hivatalos Priboi Story weblapon, ahol találtam egy death_crash_fix patch-et, de a link elavult már, nincs ott a patch, ami ezt orvosolná. Tudnátok abban segíteni, hogy ezt hol tudom letölteni, illetve hol találom meg?

A segítséget előre is köszönöm!
  • Brother Caine
    Kb. havonta jelennek meg a frissítések mindkét VGA fajtához, nem véletlenül.

DircetX, hangkártya driver, kodek pack is lehet a hiba vagy valamelyik hiánya.
    Patchet felraktad hozzá?
  • fefyv
    Az előző kártyámon szépen ment (radeon x800), csak aztán le kellett cserélnem egy hd 2600pro-ra, ami állítólag jobb kari meg újabb is, úgyhogy nem tom mit tegyek
    De köszi a helpet.
  • koschwarz
    ha nvidiád van, most jelent meg új driver, abszolute érdemes felrakni. fél év...több frissítés is megjelent azóta. ha ati-d van, akkor is érdemes frissítést keresni.

bár ez nyilván nem lehet a probléma oka. el nme tudom képzelni mi lehet a baj.
  • fefyv
    A windowst újraraktam (sp3), és ezután is rossz.
    A drivert meg sztem nem kell újrarakni mert fél éves a kártya.
    Am kösz
  • n3whous3
    Cseréld le a VGA drivert, hátha. Ha ezek után se, akkor rakd újra a windowst.
  • fefyv
    Üdv mindenki!
    Nekem eredetibe van meg a játék és játszottam is vele, de aztán letöröltem.
    Most felraktam, de nem indul el.
    Mikor elindítanám, nem indul el és nem ír ki semmit, hogy mi a hiba.
    Más játékkal is így van.
    Minden segítséget szivesen várok.
  • n3whous3
    ja ok
  • sparrow35
    Ha kiírtod Freedomosokat akkor csatlakozhatsz.
  • n3whous3
    Miután az egyik főküldit megcsináltad és visszamentél a bárba, akkor aszongya majd az a faszi a bárban, hogy menj a főnökéhez a dutynak, hogy kérj tőle küldetést.

Ellenben tagja soha nem leszel a csapatnak.
  • Bale123
    Mi kell ahoz hogy csatlakozzak a duty frakziohoz? mert mindig csak elküldenek hogy nem mehetek be....
  • sparrow35
    Ezért én biztos hogy nem viszem végig még egyszer, és szerintem más se aki már annyiszor végigtolta mint én... ;)
  • sparrow35
    Ezt fejtsd ki, mert eléggé értelmetlen...
  • tpM
    Lehet csatlakozni más frakciókhoz, meg embereket gyűjteni akik követnek. Ha megromlik a kapcsolatod egy frakcióval akkor kereskedőkön keresztül ki lehet békülni velük bizonyos összeg ellenében :). A valódi befejezés után megváltozik az A-Life ehyre nagyobb lesz a rangjuk, jobb a felszerelésük, transzmutációkat végeznek stb
  • Shidrovics
    amugy az eredeti játékot lehed e modolni

azt szeretném megtudni tőletek előre is köszi
  • Shidrovics
    közelebb áll a régi oblivion lost hoz
    teljes freeplay , módositott a life okosabbak az npc ék
    jobbann lettek megcsinálva a frakciók közötti háborúk

ennyi asszem
  • Csabah0
    Kanyhalos, vagy valaki tudja miben lesz más a 2.2?? Angolul nem értek.
  • Kanyhalos
    OL2.2 megjelent
    http://www.gsc-game.com/index.php?t=community&s=forums&s_game_type=xr&thm_page=1&thm_id=12491&page=2&sec_id=17

régi mentések nem mennek vele:)
  • tpM
    De ezek pont géppuskák ugyanis 7.62x51(MG3,M134) és 7.62x54(PKM) lőszert használnak, ez a megnevezésük, hogy GPMG - General Purpose Machinegun (kivéve M134). Ezek közül max M134-hez lenne logikus az exo.
  • koschwarz
    nem tudom :) én nem játszottam az OL-lel, valaki minigépágyút írt, csak azért bátorkodtam beírni, hogy egy minigépágyúhoz már kellhet exo :)

egy pkm-hez viszont nem igazán kellene
  • Sanyix
    pkm mg3 mióta minigépágyú? m134 sem mini gépágyú az is csak sima 7.62-es lőszert használ, a gépágyú olyan 20mm körül kezdődik. Ez még géppuskának se lehet nevezni, mert ahhoz is kéne egy 10+ mm.
  • koschwarz
    de itt minigépágyúról van szó...
  • sparrow35
    Be kell állítani a menüben a motor indítás gombot.
  • Csabah0
    Sparrow35 köszi szépen, tényleg igy van csak exoskeletonbba lehet felvenni kézbe a géppuskákat, csak azt gondoltam, hogy lehet másba is mert akitől elvettem "csak" egy katonai ruha volt rajta!! De nagyon jól öli az irányítókat!:):)
    tpM a páncéltörö lőszer ha jol láttam, 5,75 kg(250db) szoval elég nehéz ám igy!!!
    Amugy ugyanebben az OL2.1.1-ben lehet járműveket vezetni?? HA igen, hogy, mert csak beszállni tudok!
  • tpM
    Az MG3 ~11 a PKM pedig ~12KG szvsz nem kéne hozzá exoskeleton :)
  • Sanyix
    40 éve
  • Sanyix
    Ahhoz képest pkm-el jósok orosz meg még kitudja hány katona szaladgált már 4 éve... magyarok is. A nehézgéppuska a DShK-nál, és m2-nél kezdődik :)
  • sparrow35
    Úgy tudom hogy csak Exoskeleton ruhában lehet használni a nagy súlya miatt. Kösz az infot, majd megnézem csak előbb be kell szereznem egy RPG-t mivel ott köröz egy heli, és ott áll egy páncélos is....
  • FoxMurder
    Ez nem probléma, a nehézgéppityukat (MG3, PKM, Mini134) csak exoskeletonnal felruházkodva lehet használni az OL 2.1-ben. Végülis logikus, hogy kell a szervórásegítés az ilyen súlyú cuccoknál.
  • Csabah0
    Valaki segítcsen már!!! Megtaláltam a minigépágyút is, de azt is ha megnyomom az i betűt és duplán kattintok rá, vagy jobb gomb és kézbe vesz nem rakja csak egy pillanatra be és utánna azonnal visszarakja a hátizsákba! MI lehet a probléma???? Hogyan lehet orvosolni?OL 2.1.1-ről van szó!
    Sparow35 az MG 3-as géppuska az a Priparty előtt lévő helyen van ahol lementél a föld alá a vonaton keresztül, na a vonat mellett van egy kis ház és abban van a földön!!!
    Valaki segítcsen!!!
    Köszi!
  • koschwarz
    de gondolom a pisztolyt semmire nem használtad, csak túlsúly volt...

a kedvencem egy upgrade-elt tunder volt, a játék felében azt használtam.
  • pervajakróv
    Könnyített IL-86 hangtompítóval, katonai raktáraknál találtam.
    Egy buszmegálló melletti anomáliában volt eldobva.
  • sparrow35
    HK G3, játékban vmi SGI 5k a neve asszem...
  • chopin42
    Akkor leirom mi volt nálam az erömüben, meg nagyjábol elötte:
    UDP Compact, hozzá 0.45ACP, 90 db
    FT 200M-5.56x45 mm SS109, kb 1000db
    Gauss Gun-kb 30 tölténnyel
    SSP-99M Suit
    Meat Chunk, 2db
    Moonlight, 1db
    Flash, 1db
    Mama's Beads, 1db
    kötszer, 30 db
    elsösegély, 30db (nálam maradtak, csak nem dobtam ki öket...)
    ööö...ennyi, ez volt 57 kg
    Amugy nektek mi volt a kedvenc fegyótok? nem legjobb, kedvenc...