S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
JBQA!
Legalábbis én így raktam fel és mûködik.Lehet, hogy valamelyiket felesleges felrakni, én azért biztosra mentem.
Strangers!Don\'t trust cute little girls!
Trance&Friends nothing more..
A másik 3 blokk 2000-ig mûködött (pontosabban az utolsót ekkor álíltották le), a kármentesítõk meg folyamatosan tisztogatják a 3-as blokk környékét.
Pont ezért írtam, hogy az erõmû nem úgy néz ki, ahogy az elsõ fotón látható, jobban beépített és "belakott".
Ellenben a többi fotón, a terep meg nem olyan, mint ami elhagyatott lenne. A Zóna azon része, ahol nem az erõmû van (beépítetlen, földutas, ösvényes rész) nem így néz ki. Sûrûn benõtte a növényzet, az aszfaltos utakon kívül mindent. Nincsenek ennyire kitaposott földutak. Az erõmûben és környékén dolgozók meg az aszfaltos utakon közelekdnek...
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Mondom: valami, ritkán üzemeltetett harckocsi lõtér lehet...
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
De egy közeli erdõ az simán elképzelhetõ.
Az erõmû ugyan hasonlít, de az igazi nem egészen így néz ki. Nem ennyire "elhagyataott" a környéke, mint az elsõ képen látható, alaposan körbe van építve...
Azt tudom, hogy van 1-2 turista út oda, de a haverokkal 4-en lehetne jókat mászkálni Pripyatba hajnalba 😄
ValakikStalker-t játszottak Chernobyl-nál! Nekem nagyon tetszenek a képek, nézzétek meg ti is!

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Már csak emiatt is megérte...az esõs csíkozások nem múltak el.
Ilyesmi ez a csíkozódás, csak olyan gyorsan történik, hogy lefényképezni is alig tudtam. Esõnél ez borítja be a képernyõt.
Van valamiféle magyarítás az OL 2.0 változathoz? Vagy esetleg valami patch ami full kompatibilissá teszi azzal?
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
látszik is rajta.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
A modban még azt a hibát találtam, hogy az ágy mellé adott másik telefonszerû kütyü neve amk_metka a leírása pedig enc_amk_metka.
A kereskedõnél a javítási szöveg pedig így néz ki:
escape_trader_repair_0
és az alszövegei is hasonlóak. Lehet baj, hogy 1.0006-os patchel játszok?
éljenek a core zenék :D hardcore, metalcore, deathcore
Leszedtem felraktam, játszok és kb az összes problémám megoldódott!
Már nem is szaggat annyira viszont szebb, nagyon jók a fegyóhangok és az új kéz + minden! Egy gond viszont akadt: ha esik az esõ akkir elkezd csíkozódni az egész. Új játéknál mikor kijövök a kereskedõtõl és esik az esõ akkor ilyen nagy csíkok ugrálnak fel le meg jobbra balra a képernyõn mint mikor valami driverhiba van (csak most nincs)
Ez ellen mit lehet tenni?
Szükségem lenne egy olyan célkereszre ami csak egy fehér pont. Jó lenne a 7 slotos belt, és örülnék egy összetettebb még is sokkal kisebb hudnak.
Tippek?
Chuck Norris kitépett egy lapot a Facebookból!
JBQA!
JBQA!