S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seth
1.0005 tartalmazza az összes javítást,elég az

PSN ID.: Beegabor

Az 1.0005 is mehet elsõnek, én úgy csináltam és jó. Az 1.0006 meg ahogy elnézem egy nem hivatalos patch, legalábbis a hivatalos oldalon nincs fenn.

JBQA!

10003-04-05-06
Legalábbis én így raktam fel és mûködik.Lehet, hogy valamelyiket felesleges felrakni, én azért biztosra mentem.

Strangers!Don\'t trust cute little girls!

xotyi
Egy kérdésem lenne, milyen sorrendben kell felrakni a patcheket az oblivionlost-hoz? Köszönöm

Trance&Friends nothing more..

Az erõmûben mindig is folyt a meló.
A másik 3 blokk 2000-ig mûködött (pontosabban az utolsót ekkor álíltották le), a kármentesítõk meg folyamatosan tisztogatják a 3-as blokk környékét.
Pont ezért írtam, hogy az erõmû nem úgy néz ki, ahogy az elsõ fotón látható, jobban beépített és "belakott".
Ellenben a többi fotón, a terep meg nem olyan, mint ami elhagyatott lenne. A Zóna azon része, ahol nem az erõmû van (beépítetlen, földutas, ösvényes rész) nem így néz ki. Sûrûn benõtte a növényzet, az aszfaltos utakon kívül mindent. Nincsenek ennyire kitaposott földutak. Az erõmûben és környékén dolgozók meg az aszfaltos utakon közelekdnek...

A clear skybenn majd lehet csónakkal menni? mert jó lenne ( kajakos vok ma borultam) : D
Mr_no_NaMe
õõ láttál te manapság képeket az erõmû környékérõl? Napi 100-200 ember minimum megfordul arra, mert ott már javában megy a meló.
Roger6
Nem is azt mondtam, hogy ez a zóna, csak hogy ott biztosan jó lenne lövöldözni...

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

hykao
A Clear Sky-nak van saját topikja, azt a témát inkább oda...de ha úgy vélitek a STALKER témakörnek elég egy topik, akkor beszéljétek meg, és egyesíthetjük a két topikot. (azt zárjuk, és onnan ideirányítjuk az oda belépõket)
Szerintem köze nincs a zónához a terepnek. Ha 20 éve nem járnak egy földúton, benövi a fû. Ez meg alaposan kitaposott terep, rendszeres, nehézjármûves mozgással...

Mondom: valami, ritkán üzemeltetett harckocsi lõtér lehet...

Roger6
Igen, ez egy Airsoft-os csapat. Azért állat lehet a zónában lövöldözgetni!

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Mr_no_NaMe
Sztem ez csak egy Csernobil környéki erdõ. Az erõmûs kép biztosan kamu, de attól még lehet, hogy a környéken vannak. Mellesleg az erõmû környékére nem nagyon engednek mivel ott már rendesen dolgoznak az emberek.
De egy közeli erdõ az simán elképzelhetõ.
Jópofa, de ez inkább egy mezei, félig meddig elhagyott harckocsi lõtér, mint a zóna. Attól, hogy egy mûszernek látszó cuccra ráírják, típusnak, hogy pripjaty, még nem ott vannak... Kb egy paintball vagy airsoftos csapat, érdekes ruhákban...

Az erõmû ugyan hasonlít, de az igazi nem egészen így néz ki. Nem ennyire "elhagyataott" a környéke, mint az elsõ képen látható, alaposan körbe van építve...

Mr_no_NaMe
Én is tervezgetem, hogy kimegyek csak nemnagyon van rá keret meg idõ :S
Azt tudom, hogy van 1-2 turista út oda, de a haverokkal 4-en lehetne jókat mászkálni Pripyatba hajnalba 😄
Roger6
Sziasztok! Csak érdekességképpen rakom be, találtam neten.

ValakikStalker-t játszottak Chernobyl-nál! Nekem nagyon tetszenek a képek, nézzétek meg ti is!

Mr_no_NaMe
Köszi! Megoldódott 😄
Nagyobb dzsuva.<#buck>

Egyszer volt hasonló problémám,de újraindítottam a játékot és elmúlt.Esetleg megnézheted,VGA foglaltnál nincs-e valami nagyobb csuva.

Ombika
Ha kepes lenne par HSZ-t olvasni is nemcsak kerdezni,akkor talan valaszt is kapnal ra.... <#csodalk>

Ezen a fullscreen->Windowed->fullscreen váltás tud segíteni (options menü). Nekem is volt ilyenem, driver és shader probléma. Az, hogy a legfrissebb a drivered, a világon semmit nem jelent. Eseteg rakd fel a float32 modot is. Ez a shadert javítja erõsen...

valaki átküldi a demoját?? emailbenn?
Nagyonn állat!
dante3
Szerintem kicsit jobban néz ki, mint az elõd, és jobban is fut! Fps nem ment 70 alá a demoban, 1024 minden fullon.

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Mr_no_NaMe
Nah újraraktam a winfost. Hát kb +15 fps full dynamic lighton.
Már csak emiatt is megérte...az esõs csíkozások nem múltak el.
Ilyesmi ez a csíkozódás, csak olyan gyorsan történik, hogy lefényképezni is alig tudtam. Esõnél ez borítja be a képernyõt.
Van valamiféle magyarítás az OL 2.0 változathoz? Vagy esetleg valami patch ami full kompatibilissá teszi azzal?
DarkSector
jah közbe haverom monta, de mindegy uninsall volt, mert nem a futáson mult a dolog.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

hykao
Te meg mi a francról beszélsz? Lehet futni a Clear Sky E3 féle demójában is! ...na persze ne derékig a mocsárban akarjál már futni...
DarkSector
e3-as demo.
látszik is rajta.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
csak torrenten van.

Ombika
<#eljen>

a demojaát honnan szedted le??
DarkSector
Ha legalább futni lehetne benne....

DarkSector
A sima is szerintem nagy szar volt és most a Clear Sky is elég szar, a demo legalábbis, úgyhogy nem fog nagy port kavarni ha kijön.

Szerintem ez tipikus hibás memóriájú videókártya jelenség (a képernyõ csíkozódás). Régebben nekem is volt ilyen, csere lett belõle.

Már csak a string_table_general.xml van hátra a fordításból, de rengeteg az új szöveg benne, ebben van az összes recept, napló, új párbeszédek stb. Sajnos oroszok írták az angol szöveget, tele van hibával, értelmetlen mondatokkal, rossz receptekkel stb. Ezt ki kell bogozni, aztán kész.

Mr_no_NaMe
Nem az mert a legújabb driver van fent.
A modban még azt a hibát találtam, hogy az ágy mellé adott másik telefonszerû kütyü neve amk_metka a leírása pedig enc_amk_metka.
A kereskedõnél a javítási szöveg pedig így néz ki:

escape_trader_repair_0

és az alszövegei is hasonlóak. Lehet baj, hogy 1.0006-os patchel játszok?
hali! újratettem a windows-omat és eltûntek a mentéstek, valaki tudna nekem küldeni innentõl: Agropom Research Institute egy mentést? itt a mail-em: [email protected]

éljenek a core zenék :D hardcore, metalcore, deathcore

Videókártya driver hiba.
Mr_no_NaMe
OMFG KÖSZI <#wow2>

Leszedtem felraktam, játszok és kb az összes problémám megoldódott!
Már nem is szaggat annyira viszont szebb, nagyon jók a fegyóhangok és az új kéz + minden! Egy gond viszont akadt: ha esik az esõ akkir elkezd csíkozódni az egész. Új játéknál mikor kijövök a kereskedõtõl és esik az esõ akkor ilyen nagy csíkok ugrálnak fel le meg jobbra balra a képernyõn mint mikor valami driverhiba van (csak most nincs)
Ez ellen mit lehet tenni?
Ombika
Honositast az uj OL-hez sikerult e letesztelni?! <#worship>

asszem az aobliviojn lost...
Mr_no_NaMe
Köszi!
Mr_no_NaMe
Hmm...és van olyan mod amikbe ezek bennevannak de még 1-2 olyan dolog is van ami a játékélményen dob? 😊
Célkereszt 1 pont: system.ltx-ben cross_length-t írd át 0.000-ra (a vanilla érték a 0.015)

Hát... tudsz progrtamozni? mer ha igen akkor sztem ird meg magadnak a modot hiszenn foxmurder is csinalt maganak egy modot és nem hiszem hogy olyan mod létezne ahol csak ennyi változtaás lenne...
a vintarral a feje fölé kell lõni mert nem olyan nagy a lövedék kezdõsebbessége és folyamatosann veszit a sebbességébõl igy a magasságágából is de nem akkora probléma szerintem nekem sikerült leszedni vintarral is
Mr_no_NaMe
Gyerekek létezik olyan mod amiben csak 1-2 dolog változik? Esetleg konzolparancsok? Vagy módszer amivel én magam tudnám változtatni a játkot?
Szükségem lenne egy olyan célkereszre ami csak egy fehér pont. Jó lenne a 7 slotos belt, és örülnék egy összetettebb még is sokkal kisebb hudnak.
Tippek?
sevendoor
Ellõ az6, csak ívelt a röppályája ezért jóval föléjük kell célozni.

Chuck Norris kitépett egy lapot a Facebookból!

Az SVDmu2 sniper puska messzebbre hord mint a VintarBC? A Vintar sokszor el se lõ a Pripjatyban levõ gaussos sniperekig.

JBQA!

Aha.

JBQA!

csak??