34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
  • _Atti_
    ez amugy egy képernyőkimélőből van amit Peter Snöjberg csinált..franko kis karácsonyi hangulata van:)
  • mila69en
    télapó:DDDD
  • Sanyesz5
    Egyszóval,arra jó hogy az ember egy kis bepillantást nyerjen a Stalker világába,de multizni sztem nem érdemes,nekem bejön a grafika ahoz képest hogy béta sztem nem rossz.
    Az anomáliákrol nme is beszélve,durvára sikerultek!!
  • Sanyesz5
    Nálam megy multiban,de annyi bug van benne hogy nem érdemes játszani.
    Ha multuban elsutöm a stukkert kb 8 mp re rá lő
    Állva megyek fel a létrán,
  • obe
    nincs nagyon miről írni, ha menne legalább ez a multi béta, de igy egymagammal már unalmas, csak a hétvégi stalker lan party gyógyitja a játék nem megjelenése okozta fájdalmam
  • grebber
    Nincs csak felbontás :(
  • _Atti_
    Naptár

Uj naptár..ködös esős.. nem dx9 es de legalább uj..sztem nagyon hangulatos
  • hispan2
    Szóval akkor az user.ltx-ben nincsen vonalsimítási szám?
  • ScarY MAN
    Hat jatszottam..csinaltam szervert....de ezt nem hittem volna....hogy ebben is megesik ez:D...tiszta cs source :D

kicsit csunya mert "osszezsugoritottamvolna" .... Veletek mivan? Me nem irtok ?
  • ScarY MAN
    johetne mar......mar alig 1 év:D az nemsok:D ha mar ennyit vartunk() eddig is
  • báttyó02
    hu nagyon durva...
    csak jönne már a full :|
  • bjoee
    Az anomalia/sugárzás jelzöt probáltátok már a kis sárga doboz,csipog ha közelben van valami veszély :))) jo ötlet
  • obe
    nah akkor hagyjuk, muszály lesz megvárni az eredetit
  • Chief
    én sem tudok sajna... :(
  • mila69en
    hozzád nem tudok belépni new game felirat jön be:(
  • Chief
    látom, próbálkozok
  • obe
    csak próba kedvéért csinálok egyet én is , ha van időtök lépjetek be: obe nevü szerver
  • obe
    tudom ,és ez a legbosszantóbb:(
  • Chief
    hát jah, laggos nagyon, csak 256k az uploadom
  • mila69en
    engem beengedett de sajna játszhatatlan 30-40 mp késésekkel lőtt:(((
  • Chief
    pedig vannak bent 6-an
  • obe
    sajna engem ide SE enged be:((
  • Chief
    Én tudok csatlkozni a szerverek nagyrészéhez, bár lagos elég rendessen...
    Indítottam egy szervert én is "Chief" néven, ha valakit érdekel, pass nincs...
  • mila69en
    ja nem vagy vele egyedű... bár azt nem tudom miből is következtetett arra, hogy lecsuszott a játék egy átlagon felüli játék szintjére hm.... biztos neki már megvan fullosba és onnan tudja:DDD
  • Sné Zsuzsa
    Akármilyen is lesz: NAGYON VÁROM!! :))
  • _Atti_
    hát nekem még ma se müködik pedig van egy csomo szerver tele emberekkel
  • Realtibi
    hú de lol
  • gizzda
    Nem is tudtad...az igazság az , hogy a Stalkernak a 2.része fog egyből megjelenni...majd úgy 2007 fele :-)
  • mila69en
    na vazze leszettem ezta 200 megást is aztán loool tök ugyanaz kitömörítés után 416 mega lessz tpax ez is nem hiányzik belőle semmi és ugynúgy nem működik:(((
  • mila69en
    na most letöltöm ezta 200 megás verziót is amibe nincsnek hangok azt összerakom a kettőt hátha úgy fog működni faszányosan:DDD
  • bjoee
    Én elfogadom a véleményed.De vajon más is ezt gondolja aki ide jár beszélgetni a játékrol???Esetleg nézd meg a Beta 2215 verziot ha gondolod.
  • mila69en
    hát ha már gratulász akkor illene megköszönnöm nem?
    köszönöm
    [meghajol]
  • grebber
    Könyörögve kérlek olvass picit vissza!!!!Inkább belinkelem nehogy megeröltesd magadat.
    TORRENT LINK
  • Adipur
    mila69en gratulálok ügyes gyerek vagy, pont az ilyen véleményre vártam először!
  • priluki
    akkor a beta verziot!!!! vagy mit
  • mila69en
    NINCSEN DEMO

kérem kapcsolja ki
  • priluki
    srácok honnan tom letölteni a demot?
  • mila69en
    több százan:DDD nemá nem kevés az egy kicsit?:DD
  • Adipur
    Ja és még egy apró kis megfigyelés, hogy nem csak a semmibe beszélek! A topic megnyitási dátuma: 2002. máj. 29. ami azt jelenti, hogy 3 éve jelentették ki, hogy igen is lesz ilyen játék! Majd csak rá egy évre, hogy Ukrajnába jön ki elsőnek! no comment [tudom most jönnek az örök fanatikusok meg a nagy májerek akik hozzá tudnak szolni, nem érdekel ez az én véleményem]
  • Adipur
    Császtok! Nekem csak egy rövidke hozzászólásom van ehez a játékhoz! Az pedig az lenne, hogy már több százan több mint egy éve várnak erre a játékra ami eleinte kurva jó játéknak tünt, viszont a sok halogatással egyre csak rosszab lett, most lecsúszott egy valamivel átlagon felüli játék szintjére, ezek után kihíreztették, hogy hoppá 2-ik rész készítését tervezik? nane! Több hír is kering most a világhálón amiből nem tudjuk melyik az igaz! Ha egyszer kijön kis hazánkban is a játék akkor már ezek után szinte azt is várhatjuk, hogy a híres EVM (Ezt Vedd Meg) játékokhoz csatlakozzon! :D [unatkoztam azér írtam]