34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
shiftáj #7036 ja megvan csak szar tc ... :) -
shiftáj #7035 ööö hogy indítsam el a Beta -t? :D nincs exe ^^plz help -
obe #7034 annyi gondom volt a házi lan partival, hogy néha nem látta az egyikünk a szervert, de aztán kipróbáltuk ugy hogy más inditotta akkor már ment rendesen, ugyhogy órákat öldököltünk minden gond nélkül -
#7033 hát az biztos, hogy fog vagy mennyibe kerülni...
ha kijön egyáltalán o_O -
#7032 Már csak az kéne hogy a fullal se lehessen majd warezzel tolni :(
Bár fullt megveszem tuttter:D -
bjoee #7031 http://dncorp.narod.ru/st.rar ezt találtam egy orosz forumon egy program a multihoz .de oroszul van a menü :(( -
#7030 Érdekes, hogy símán lanban, tűzfalak nélkül jáccottunk volna az öcsémmel (rendes lan, nem virtuális) és bár látta egymást a két gép meg a szoba is megvolt és még a beállítások is jók voltak, mégis nem engedett connectálni neki. Pedig itt ugye szó sincs internetről, szimpla LAN. Na már most, ha ott sem jó, mit várok egyébként...
Juteszembe sima LAN-nál van valami tipp vagy trükk, ami fontos lehet? -
obe #7029 irtam pedig német forumra , de senki sem méltatott eddig válaszra, ugy láttam hogy többször is futott német szerver..hátha -
obe #7028 jah hát ennyire nem megy az orosz, de vki tényleg rá kérdezhetne, ha már kinn van szerintem ez hatalmas reklám lenne nekik, hogy ilyen szépen fut igy fél-készen is -
#7027 a 12/12 is szép.. nemigaz hogy cak nekünk ne megy -
#7026 :O de ott plussz orosz betükkel írnak:D szal azt meg kell fejteni -
#7025 nem is azért kérdem hogy irni a fejlesztőknek hanem hátha irnak vmit az oroszok azon a forumon ahol a modot is kiadták.. -
#7024 hát eza vazze legalább egy üzenet küldő funkciót beépíthettek volna ebbe stalker net-be,:) hogy meg kérdezzük őket akkor most mia rák van -
obe #7023 szétb@sz az ideg mikor látom hogy 10/32-es szerver fut én meg nem tudok beszállni, hogya fosba csinálják?? -
obe #7022 zajcsik: nyul
kurity: dohányozni
megyszisztrá: ápolonő
kudá igyos: hova mész?:))
stb..anno kötelező volt sulia 5 évig tolták belénk..sajna nem sok minden maradt, ha tudnék még irtam volna zaftos levelet ukrajnába(bár ők marha zokon veszik ha az oroszhoz hasonlitják őket) -
#7021 de eddíg még működött neten is:) most meg már nem:(( -
shiftáj #7020 valaki esetleg nem seed elné nekem egy órára? :D megköszönném ^^ -
obe #7019 :) -
obe #7018 jah, csak arra hogy kiprószálhatod milyen lesz ha eccer elkészül.....hétvégén azért lanoztunk a haverokkal egy jot, 10-en toltuk a vasuton, eszméletlen jo volt, az anomáliák vándoroltak ide oda...szal ugy müxik ha indoor lan van:)) -
#7017 vki nem tud oroszul?
amugy megy fel a topic a listán:) már 8 ik hely -
shiftáj #7016 jee 45-50 :D -
obe #7015 nekem is lassan kezdte, várj egy kicsit be fog gyorsulni -
#7014 hát úgy néz ki hogy a másik se jó:DDD -
shiftáj #7013 1KB power :/ -
shiftáj #7012 de innen iszonyat lassan jön :( azér köszi... -
obe #7011 #6970 -
obe #7010 amit te leszedtél az nem jo, 415 mb-nek kell lennie -
shiftáj #7009 valaki plz adjon egy linket én össz 1 torrentet találtam ahonnan 2 vel jön :/ -
Chartee #7008 jah és bin Cue
-
Chartee #7007 nekem soundos hiba van és nekem 200 akárhány mega
-
#7006 szintugy..tesómnál nincs se mod semmi..és legutob müködött de msot egy darab szerver se jó.. -
shiftáj #7005 már meg van! de csak olyan torrent van ahonnan alig jön... vki nem tud adni egy ftp -t? megköszönném :P -
#7004 na át mentem a másik szobába tesmnál is meg néztem és neki se működik pedig tegnap még nála is jó volt hm... -
#7003 Nincsen demó csak béta. -
#7002 az egyik szerver neve: pirate bay version is working
és ott van kettő..egy 200 akárhány megás meg egy 4 vmennyi..
nah most akinek soundos hiba van annak mennyi? -
shiftáj #7001 demó vagy vmi van egyébként? -
obe #7000 legalább ez működne ha már basztak kiadni a népnek vmi csillapitót, hogy kihuzzák a k.rva éves halasztásaikat -
#6999 b@ssza meg senkinél sem működik tegnap még jó volt roh@tt gamespy lehet kültek valami netes kódot vazze hogy nehogymá aztná menjen -
obe #6998 látom 4-en pedig lennénk már rá:(((( -
#6997 Délelőtt sem ment pedig nekem is fenntvan a mod :(