34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
  • shiftáj
    ja megvan csak szar tc ... :)
  • shiftáj
    ööö hogy indítsam el a Beta -t? :D nincs exe ^^plz help
  • obe
    annyi gondom volt a házi lan partival, hogy néha nem látta az egyikünk a szervert, de aztán kipróbáltuk ugy hogy más inditotta akkor már ment rendesen, ugyhogy órákat öldököltünk minden gond nélkül
  • bertino
    hát az biztos, hogy fog vagy mennyibe kerülni...

ha kijön egyáltalán o_O
  • grebber
    Már csak az kéne hogy a fullal se lehessen majd warezzel tolni :(
    Bár fullt megveszem tuttter:D
  • bjoee
    http://dncorp.narod.ru/st.rar ezt találtam egy orosz forumon egy program a multihoz .de oroszul van a menü :((
  • hispan2
    Érdekes, hogy símán lanban, tűzfalak nélkül jáccottunk volna az öcsémmel (rendes lan, nem virtuális) és bár látta egymást a két gép meg a szoba is megvolt és még a beállítások is jók voltak, mégis nem engedett connectálni neki. Pedig itt ugye szó sincs internetről, szimpla LAN. Na már most, ha ott sem jó, mit várok egyébként...
    Juteszembe sima LAN-nál van valami tipp vagy trükk, ami fontos lehet?
  • obe
    irtam pedig német forumra , de senki sem méltatott eddig válaszra, ugy láttam hogy többször is futott német szerver..hátha
  • obe
    jah hát ennyire nem megy az orosz, de vki tényleg rá kérdezhetne, ha már kinn van szerintem ez hatalmas reklám lenne nekik, hogy ilyen szépen fut igy fél-készen is
  • _Atti_
    a 12/12 is szép.. nemigaz hogy cak nekünk ne megy
  • mila69en
    :O de ott plussz orosz betükkel írnak:D szal azt meg kell fejteni
  • _Atti_
    nem is azért kérdem hogy irni a fejlesztőknek hanem hátha irnak vmit az oroszok azon a forumon ahol a modot is kiadták..
  • mila69en
    hát eza vazze legalább egy üzenet küldő funkciót beépíthettek volna ebbe stalker net-be,:) hogy meg kérdezzük őket akkor most mia rák van
  • obe
    szétb@sz az ideg mikor látom hogy 10/32-es szerver fut én meg nem tudok beszállni, hogya fosba csinálják??
  • obe
    zajcsik: nyul
    kurity: dohányozni
    megyszisztrá: ápolonő
    kudá igyos: hova mész?:))
    stb..anno kötelező volt sulia 5 évig tolták belénk..sajna nem sok minden maradt, ha tudnék még irtam volna zaftos levelet ukrajnába(bár ők marha zokon veszik ha az oroszhoz hasonlitják őket)
  • mila69en
    de eddíg még működött neten is:) most meg már nem:((
  • shiftáj
    valaki esetleg nem seed elné nekem egy órára? :D megköszönném ^^
  • obe
    :)
  • obe
    jah, csak arra hogy kiprószálhatod milyen lesz ha eccer elkészül.....hétvégén azért lanoztunk a haverokkal egy jot, 10-en toltuk a vasuton, eszméletlen jo volt, az anomáliák vándoroltak ide oda...szal ugy müxik ha indoor lan van:))
  • _Atti_
    vki nem tud oroszul?

amugy megy fel a topic a listán:) már 8 ik hely
  • shiftáj
    jee 45-50 :D
  • obe
    nekem is lassan kezdte, várj egy kicsit be fog gyorsulni
  • mila69en
    hát úgy néz ki hogy a másik se jó:DDD
  • shiftáj
    1KB power :/
  • shiftáj
    de innen iszonyat lassan jön :( azér köszi...
  • obe
  • obe
    amit te leszedtél az nem jo, 415 mb-nek kell lennie
  • shiftáj
    valaki plz adjon egy linket én össz 1 torrentet találtam ahonnan 2 vel jön :/
  • Chartee
    jah és bin Cue
  • Chartee
    nekem soundos hiba van és nekem 200 akárhány mega
  • _Atti_
    szintugy..tesómnál nincs se mod semmi..és legutob müködött de msot egy darab szerver se jó..
  • shiftáj
    már meg van! de csak olyan torrent van ahonnan alig jön... vki nem tud adni egy ftp -t? megköszönném :P
  • mila69en
    na át mentem a másik szobába tesmnál is meg néztem és neki se működik pedig tegnap még nála is jó volt hm...
  • grebber
    Nincsen demó csak béta.
  • _Atti_
    az egyik szerver neve: pirate bay version is working
    és ott van kettő..egy 200 akárhány megás meg egy 4 vmennyi..

nah most akinek soundos hiba van annak mennyi?
  • shiftáj
    demó vagy vmi van egyébként?
  • obe
    legalább ez működne ha már basztak kiadni a népnek vmi csillapitót, hogy kihuzzák a k.rva éves halasztásaikat
  • mila69en
    b@ssza meg senkinél sem működik tegnap még jó volt roh@tt gamespy lehet kültek valami netes kódot vazze hogy nehogymá aztná menjen
  • obe
    látom 4-en pedig lennénk már rá:((((
  • grebber
    Délelőtt sem ment pedig nekem is fenntvan a mod :(