34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
És azt hogyan is kell elindítani?? :)
Visszakerestem, de csak angol NFO-t írtatok, angolul pedig nemtudok! :( -
GrimReaper78 #7115 sőt: ugyanaz
-
akarom mondani ugyan az:DD -
ugyann az -
szerintetek az a vezio ami kikerült wandoora az 'illy' féle teljesen uaz mint a tpaxos? -
gater=fater -
Majd már a memtesztet is lefuttatom. -
700 mhz-et húzott gater és nem melegedett csak 3-4 c fokot. Lehet hogy ezmiatt -
memória hiba is lehet..nekem már volt ilyen és akkor az volt a rossz..mámint kettő közül a egyik..elég sokat omlott össze a windowsom is miata mire kiderült hogy az a baj és kivettem.. -
pl... hát csak tudsz róla huzva van-e vagy nincs :D -
Hogyérted pl a proci? -
amikor szénné van huzva a gép, akkor is vannak ilyen problematikák -
Ez nagyon érdekes délután amikor haza jöttem suliból és csomagoltam volna ki a stalker-t akkor kiírta hogy a file hibás vagy ismeretlen mostmeg megpróbáltam és jó :D Érdekes a gépem :D -
nem..ez multiplayer...mapok vannak benne..semmi vagy legalábbis nemsok köze lehet egy multiplayerre tervezett pályának a singlehoz.. -
Egyébként belehet járni az egész területet ami az teljes játékba benne lessz? -
obe #7101 nézd meg mininován nekem onnan van és jo -
én is onna szdtem és tökéletesen működik -
Amikor csomagolnám ki akkor azt írja hogy a file hibás vagy ismeretlen. Volt már valakinek ilyen gondja? A pirate bay torrentről szedtem le. -
Akkor dx8?
nembaj megnézem :) -
tök ugynaz csak jobban van tömörítve leszedtem mindkettőt
nincs benn dx9 -
Ez akkor most directX 9-es? -
De egyébként ez csak 230 mb 420 helyett, neked ez működik? Miért csak 230 mb?? -
Pedig én is néztem a pirate bay-en de úgylátni hogy vak vagyok -
Kössz -
innenszedtem 100-150 k körűl jött lefele az elején nagyon lassú de félóra után már megindúl -
Tudna adni valaki egy torrent oldalt ahonnan leszedhetném mert az ishunt-on fent van de nem jön :(
THX -
vannak itt képek róla a topicba -
Aki letöltötte már a stalker multiplayer beta-ját az pls dobjon már fel képeket. -
Csoder #7088 asszem ja -
nálam akkor csinálja ezt a ha a tűzfalam blokkolja -
és nála megoldótott? :P -
én nem láttam még... nekem idei:D -
Ez már tavalyi... -
Csoder #7083 hispan1-nél is ez volt asszem -
találkozott valaki olyannal a 2215-ös verziójú multiplayer bétában, hogy amikor elindul, THQ, GSC stb... SERVER: Starting, és megáll, nem csinál egyáltalán semmit...?
van esetleg erre vmi megoldás? -
a fable ban akarták megcsinálni meg ott lett volna olyan hogy nő a fa!
deaztán full lelassította a gamet ezért kivették -
volt már eggyáltalán olyan játék amiben volt? én nem emlékszem rá -
nem lesz benne évszakváltozás sajnos..
talán majd egy mod vagy kieg. -
karácsonyról jut eszembe hát az mekkorra lenne már ha a STALKER normálisan mérné az időt és mondjuk te neki álsz vele játszani télen egyszercsak elkezdene esni a hó mondjuk úgy november környékén és meg is maradna:DDD tavasszal meg olvadna szal egy ilyen komplexebb időjárás változás lenne a játékban remélem ez a fejlesztőknek is eszükbe jutott -
Sjöberg ...nem Snöjberg..elirtam