34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
#7156 ja még annyi, hogy nekem pl: nem indúl ha átálítom a kompatibilitást akármire is..
[most nézte] -
priluki #7155 de hova kell a cd-kulcsot beiirni? -
#7154 semmi extra ugyanúgy ahogy te akarod^^
csak nekem el is indúl neked meg nem:C -
CeSaR #7153 Mondd el most akkor nekem [szájbarágósan], hogy indítottad el?? [paraméterek, cd-key stb..] -
#7152 bár nem értem mit akarsz a gamespy-vel:DDDDD -
#7151 -
#7150 asszemezaz^^ -
CeSaR #7149 Nem tom honnan szedjem le hozzá a Gamespy-t, linket nem tud esetleg vki? -
#7148 nekem sincs:C -
Bereet #7147 nekem is ugyanazt csinálja mint CeSaR-nak
-
#7146 tuti hogy kell!!!! hát akko mér van kiírva nagy betűkkel? -
#7145 tuti, hogy nem -
CeSaR #7144 Nem lehet, hogy kell hozzá a Gamespy?? -
#7143 hát izé
[nem tudja] -
CeSaR #7142 Én is kiválasztom a pályát --> start --> utána bejön a STALKER ablaka aztán semmi... -
#7141 pályát kiválasztottad?, h melyiken akarsz menni -
priluki #7140 megnyomom hogy start server,aztán semmi -
priluki #7139 de nekünk nem indul ugy se... -
priluki #7138 ja,,valaki irja már be pls -
#7137 megnyomtam a gombot
csinálsz szervert azt start szerver de akkór csak egyedűl leszel a pályan
netes játékhoz meg hát őőőő sok szerencsét:DDD -
CeSaR #7136 De TE hogy indítottad el????? -
#7135 sztem nem lessz nagy a gépigénye ennyi év fejlesztés-be csak belefér egy kis optimalizáció.... ez a multi béta nagyon szépen fut igaz még nincs benne a dx9 de akkor is szvsz gyönyörű szép(nekem tetszik) -
#7134 -
#7133 én nem, de minnyá nekem is lejön aztán kelleni fog -
#7132 Csáztok nem tudtok hozzá vaalamii CD-keyt??? Mert nekem nem akarodzik menni:( -
#7131 remélem azért egy NASA szintű gépen elfut majd -
#7130 képek alapján kicsit se részletes a pálya :) -
CeSaR #7129 Nekem se jön be, valaki mondja már el mit kell csinálni az Illiy változattal?? -
priluki #7128 Nekem se indul,ugyan az van mint Mcw-nek.A kompatibilitást átálitottam Win 98-ra... -
#7127 Oké, mit kell csinálni, hogy elinduljon? Bejön a Stalker logó a map kiválasztása után egy másodpercre azt ennyi! Mik a beállítások? Help!!
-
#7126 GK bemutató + 4 vid -
#7125 beszarás -
Nagydög #7124 Nem csunya ez a cucc, es egesz szepen is fut. Ami igazan tetszik, az az, hogy a pool palyan levo szekrenysort a Kalasnyikov hosszaban atuti. Es nem csak egyszeruen athaladnak a lovedekek, hanem a szekrenyek fala el is teriti oket. Kivancsian varom. -
#7123 Mindegy most már feltöltöm mindkettőt, aztán felhasználók lelke rajta, ki melyikkel szórakozik... -
#7122 Méreteik és neveik alapján összehasonlítva a kibontott fájloat semmi eltérés nincsen. -
#7121 sztem senki:DDD -
#7120 De tényleg gyerekek, ki mondta, hogy a csomagoláson kívül van valami különbség a TPAX és az ILIY között? -
#7119 Naszóval azt hittem, itt az áldás ezzel az iliy féle változattal, mert ugye a TPAX-ossal egyszer sikerült csak neten játszani. De hát csalódnom kellett, az iliy is csak win98 módban megy, ami nem baj, csak így kicsit sokáig tart a spawning idő arról nem is beszélve, hogy neten ezzel sem tudtam játszani. Na akkor mi a baj? -
#7118 lool tényleg:DDD -
#7117 Jajj bocs, a 2215 az elindult nekem, azt hittem, hogy a 1154-ről van szó!