S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Késik a S.T.A.L.K.E.R.?
<2003. január 08. @ 16:25 - ZeroCool>2003. január 08. @ 16:25 - ZeroCool>
Német testvérlapunk szomorú információi szerint sajnos késik egy kicsit a sokak által várt S.T.A.L.K.E.R.: Oblivion Lost. Úgy tûnik ugyanis, hogy 2003 negyedik negyedévében, sõt inkább csak 2004 elsõ negyedévében érkezik majd meg 😞 Úgy gondolom ez egy szempont miatt nem lesz probléma. Ekkorra már teljesen lecseng majd a Doom III láz, és sokkal nagyobb örömmel fogadhatjuk majd az új trónörököst...
"A BC a jobbik csapat jutalma."
Direk miatta tuningolom a masinámat... :-DDDD
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Azt nyilatkozták, hogy ááá lehet hogy ebben az évben nem is jelenik meg.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
"A Piknik a senkiföldjén" ugyan egy novella, én azonban nem errõl beszélek, hanem a STALKER-rõl, ami a "Piknik a senkiföldjén"-bõl íródott...
Olvastátok a Sztrugackij tesóktól a STALKER-t?
No? You should!
(És nem Stanislaw Lem írta, mint ahogy valamelyik számtech újságban olvastam...)
Nagyon szép képeket láttunk, és egy nyulfarknyi videot. Minden szép és jo, de ez tényleg ilyen szép? És lesz majd VGA meg CPU is alá?
Remélem tényleg ekkora durranás lesz, mive la DoomIII nem fog lekötni az infartus elöidézö hangulatával.
LEsz ebböl demo valaha? Az megmutatná, hogy mit is várhatunk. Ahhoz hogy durranás legyen kevés a szép grafika. Lássunk vmi többet is.

http://deathfellows.hu/
Nem jutok szóhoz az új képek láttán. Egyszerûen brutálisak. Itt a 2 legjobb:
Ingame modell! Ez a mai modell textúrázás csúcsa!
Ez pedig a mai pályatervezés csúcsa!!
-tRs-Raymond
eppen 2ik most
1 DOOM3
\'danja
Szedd le az utolso muvit es erdekes dolgok vannak benne.
és én elég változatos dolgokat láttam már a különbözõ videókban meg képeken
640x480?? Nekem mindegy, csak nyomhassam már 😄
Riszpekk
Elkezdték Q2 motorra aztán áttértek z Unrealra, aztán a Q3 motorra aztán most asszem au UT warfare re ... nem lesz ebbõl semmi.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
`Take a look to the sky just before you die`
en az elso DUKE4ever kepet egy 98as 576kbyet-ban lattam...
aztan 1 eve egy pcguruban lattam azokon a kepeket bemutattak hogy milyen gyonyoru hibai lesznek a jateknak...
😊)))
2003... 😊
\'danja
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
A megjelenési dátum elég relatív dolog. Én nem emléxem olyan játékra amelyik egy évvel a megjelenés elõtt meg tudta mondani, hogy mikor fog megjelenni...
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
\'danja
\'danja
2. ha megnézed akkor a draw distance még az újabb videón is elég kicsi, pedig feltételezem, hogy azt egy akkori csúcsgépen futtaták.
Ami még aggaszt: a képek és a video nagyjából egy battlefield pályányi terepen készültek, és az összes objektum egy helyen van, semmi újat nem lehet látni, olyan mintha csak az az egy pálya lenne kész.
\'danja
2.a kész verziora gondoltam
3.azt ne mondd hogy el is hiszed azt hogy karira már a boltokban lesz
elvileg 2003 febben lesz demo
karacsonyra meg mar boltokban lesz...
\'danja
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
\'danja