S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

skorpio7
GAMESTAR ONLINE

Késik a S.T.A.L.K.E.R.?
<2003. január 08. @ 16:25 - ZeroCool>
Német testvérlapunk szomorú információi szerint sajnos késik egy kicsit a sokak által várt S.T.A.L.K.E.R.: Oblivion Lost. Úgy tûnik ugyanis, hogy 2003 negyedik negyedévében, sõt inkább csak 2004 elsõ negyedévében érkezik majd meg 😞 Úgy gondolom ez egy szempont miatt nem lesz probléma. Ekkorra már teljesen lecseng majd a Doom III láz, és sokkal nagyobb örömmel fogadhatjuk majd az új trónörököst...

"A BC a jobbik csapat jutalma."

Blasta
Az nagy sux lenne....
Direk miatta tuningolom a masinámat... :-DDDD

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Most olvastam valahol, hogy duke nukem forever szindrómában szenved!
Azt nyilatkozták, hogy ááá lehet hogy ebben az évben nem is jelenik meg.
Blasta
Van valakinek bárminemü infója a megjelenésrõl????

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

[Walaki]D`Lair
Hejjj...na ez az a gáma amit jobban várok még a DOOM III-nál is....

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Nem vagy teljesen képben:

"A Piknik a senkiföldjén" ugyan egy novella, én azonban nem errõl beszélek, hanem a STALKER-rõl, ami a "Piknik a senkiföldjén"-bõl íródott...

A könyv egy arcról szól, aki egy idegenek által meglátogatott, most a hadsereg által körbezárt és õrzött szovjet területrõl csempész ki nagy lóvéért cuccokat hol hivatalosan hol fû alatt. Aztán bevisz magával embereket is. Nem lövöm le a poénokat, hátha valaki veszi a fáradtságot és elolvassa vagy megnézi. Könyvben persze mindíg jobb.

Sok a duma...

Olvastátok a Sztrugackij tesóktól a STALKER-t?

No? You should!

(És nem Stanislaw Lem írta, mint ahogy valamelyik számtech újságban olvastam...)

FREAK
screenshotokon igen

Riszpekk

Kis Szabó [PT]
Látott már vki bármilyen szörnyikét is??
Kis Szabó [PT]
Látott már vki bármilyen szörnyikét is??
ember
de végülis a lényegen nem változtat
ember
csak a háttér festett, a közelebbi épületek és a talaj is 3dsmax
ember
FREAK
persze a modell 3dstudio, de a háttér, meg a talaj az elõtérben sima rajz-montázs

Riszpekk

ember
nem rjaz, 3d studio
G. Joe
Erröl a játékrol aza véleményem, hogy tul szép ahhoz hogy igaz legyen.
Nagyon szép képeket láttunk, és egy nyulfarknyi videot. Minden szép és jo, de ez tényleg ilyen szép? És lesz majd VGA meg CPU is alá?
Remélem tényleg ekkora durranás lesz, mive la DoomIII nem fog lekötni az infartus elöidézö hangulatával.
LEsz ebböl demo valaha? Az megmutatná, hogy mit is várhatunk. Ahhoz hogy durranás legyen kevés a szép grafika. Lássunk vmi többet is.

http://deathfellows.hu/

FREAK
a második kép nem ingame

rajzolva van, nekem megvan poszteren, tisztán látszik

Riszpekk

GregSB
Csernobil a valóságban és a játékban:

AZ alsó képen van az INGAME csernobil, nem concept art! Szkennelve van a kép, azért ratyzi a minõsége.

GregSB
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Nem jutok szóhoz az új képek láttán. Egyszerûen brutálisak. Itt a 2 legjobb:

Ingame modell! Ez a mai modell textúrázás csúcsa!

Ez pedig a mai pályatervezés csúcsa!!

Lamellus
Uj interju ITT!

-tRs-Raymond

www.hardwired.hu-n szavazzatok STALKER-re
eppen 2ik most
1 DOOM3

\'danja

Jacek
Majd szolok nekik hogy egy folrobbant atomeromu sugarszenyezett kornyeken viragos kertek es tancolo kislanyok is kellenek mert kulomben unalmas😄DD
Szedd le az utolso muvit es erdekes dolgok vannak benne.

FREAK
draw distance???? kb. 500 méter

és én elég változatos dolgokat láttam már a különbözõ videókban meg képeken

640x480?? Nekem mindegy, csak nyomhassam már 😄

Riszpekk

Jacek
STALKER ez mond nektek valamit😊)) jovok mindig be hatha valaki irt valami jot erre duke😊

The Garrett
nekem meg van egy 98 as Duke nukem forever videom!!!!!!!! 33 mega az E3 on mutatták be. ÉS már ott aztt mondták hogy 99 elején kész lesz a game... Egyébként a DUke baja az hogy mindig a legujabb endzsinre akarják csinálni.
Elkezdték Q2 motorra aztán áttértek z Unrealra, aztán a Q3 motorra aztán most asszem au UT warfare re ... nem lesz ebbõl semmi.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

gergou
En azt mondom, hogy 2003 aprilisaban fog megjelenni a duke forever, es ebben majdnem biztos is vagyok... Van tobb jele is a dolognak😊

`Take a look to the sky just before you die`

Duke aze Forever mert orokke csak kesziteni fogjak es sosem adjak ki...
en az elso DUKE4ever kepet egy 98as 576kbyet-ban lattam...
aztan 1 eve egy pcguruban lattam azokon a kepeket bemutattak hogy milyen gyonyoru hibai lesznek a jateknak...
😊)))

2003... 😊

\'danja

ÁjjLe BoBBi
nemtom te mióta érdeklõdsz ezután a játék után, de mikor én néztem még 2004-et irtak....de tök mind1 vegyük pl Duke 4Ever-t szal semmi sem biztos...

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

ÁjjLe BoBBi
pontosan...

Manta
Teljesen lényegtelen, hogy hogyan definiálják a pályát, nem ezen volt a hangsúly...
M@TriX
Szerintem nincs értelme azon veszekedni, hogy 2003 tele, vagy 2004 eleje, ugyanis mind2 még messze van. Szóval ha most azt is mondják, hogy 2003. tele, attól még az lehet akár 2005-ben is, vagy 2003. nyarán is (amit kétlek 😊).
A megjelenési dátum elég relatív dolog. Én nem emléxem olyan játékra amelyik egy évvel a megjelenés elõtt meg tudta mondani, hogy mikor fog megjelenni...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Jacek
Ha jobban utanna olvasol azert mert elvileg nincs olyan hogy palya😊)) meglatjuk hogy meg is tudjak csinalni😊

2003 telen kb

\'danja

Mu*][*h4pHu|{4
2003-ban fog megjeleni.Ez van hívatalosan bejelentve!Nem tudom te hol olvastál 2004-röl.

http://www.youdontknowwhoiam.org

\'danja

Manta
1. azok a videók akár 640*480ban is készülhettek volna, nem veszed észre a kisablakos divx-en
2. ha megnézed akkor a draw distance még az újabb videón is elég kicsi, pedig feltételezem, hogy azt egy akkori csúcsgépen futtaták.

Ami még aggaszt: a képek és a video nagyjából egy battlefield pályányi terepen készültek, és az összes objektum egy helyen van, semmi újat nem lehet látni, olyan mintha csak az az egy pálya lenne kész.
ÁjjLe BoBBi
jamintha nem lenne elég példa ami megcáfolna ezt

ott lesz

\'danja

ÁjjLe BoBBi
1.én azt olvastam 2004 eleje
2.a kész verziora gondoltam
3.azt ne mondd hogy el is hiszed azt hogy karira már a boltokban lesz

2004? ez hulyeseg
elvileg 2003 febben lesz demo
karacsonyra meg mar boltokban lesz...

\'danja

ÁjjLe BoBBi
de azt azzé télleg ne hadjuk figyelmen kívül hogy napjainkban a hardver eszközök gyórsan válják egymást, és ez a folyamat csak gyorsabb lesz...mivel ez a játék 2004-re van kiírva, addigra lehet hogy az általános gépkonfig olyan erõs lesz amit ma el se tudnánk képzelni...pl.: alig jött ki a 2,4-es P4 de már azt lehetett hallani hogy megkezdték a gyártását a 3.06-osnak...augusztusban vettem az 1800+ -os XP-met ami akkor azzé még elég ütõs volt( nem mintha most nem lenne az) de mostanában mindenki adja el mert a 2400+ -at és stb procikat veszik...nekem egy darabig elég ebbõl alig fejlesztettem fel a gépet, de már kezdhetem megint. annyi pénzem meg nincs hogy egy napjaink csúcstechnologiáját képviselõ gépet rakjak össze...azt meg remélem hogy minnél kisebb konfigra tudják majd optimalizálni...

M@TriX
hát ja, az sem semmi. Ha tényleg minden úgy lesz, és szépen fogni futni is a gépeken, akkor nagy játék lesz...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

hat ilyet tudnak a keleti szlávok... 😊)

\'danja

Jacek
az enyem😊

M@TriX
Ámen!

Dynamic
felesleges!Majd úgy is azzal, hogy geforce 5 kell hozzá, meg 6ghz-es pentium.
FREAK
hát az elsõ videók nem ma készültek, vagyis már biztosan nem high-end kell neki

Riszpekk

ÁjjLe BoBBi
te jó éggg !!!! hát a konzol eddig is mehetett a picsába de ezután... be is linkelem nekik hagy marják magukat...😊)

M@TriX
hát ez tényleg nem lesz az, mondjuk érdekelne az a konfig amelyen ilyen minõségben min 30FPS-en zötyög... 😊