34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
#7196 tedd már fel azta lencsét:DDDD -
CeSaR #7195 Valaki mondja már el pontokban, hogy hogy indította el az Illiy-s verziót?? thx -
#7194 No ne hasonlitsá faterhoz.
Amugy meg tényleg nem olyan szép igy. -
#7193 "Többet sokkal többet akarok."
Hitler is így kezdte... -
#7192 looool -
#7191 Nekem ez a gaf nem elég.Többet sokkal többet akarok. -
#7190 hát fiuk szerintem ez a játék már most nagyon jo, igaz hogy csak egyedül probáltam az ily verziot de szerintem nagyon jo, nekem elég lenne ijen grafika is a játék feelingje meg van igy is -
obe #7189 ja ez igaz, de hát a számítógép világában semmi sem lehetetlen:)) -
#7188 hááát.... pedig tökugyanaz:DDD -
obe #7187 jaja ez az illy mod jobban müxik nekem, ne tegyél bele semmit -
#7186 lag nélkül?
ily verzióval? nekem most még a tpaxos van de mióta benne volt az időjárás mod azóta nem megy neten..ha kiszedem belőle ugy se.. -
obe #7185 az előbb zsíír néven futott egy szerver 4 -en öltük egymást csupa magyar volt, most sehol semmi
-
obe #7184 többen is tudunk jáccani sima szerveren gyertek!!!
-
obe #7183 akkor felejtő.. netre most már marha könnyú bejutni,csak az ak.rva reagálási idő, de néha 2-esben egész jol müxik -
#7182 engem nem enged be newgame felirat má megin -
obe #7181 most inditok egyet..ua a jelszo
-
#7180 oks megyek meglesem -
obe #7179 nah inditok egyet, próbljuk ki ha van kedved..obe3..obe3 -
#7178 hát az nem biztos, hogy náluk nem késett:DDD az alap, hogy ha te vagy a kiszolgáló akkór nálad nem fog késni egy cseppet sem mert 0 a pinged..... majd ha megínt indítatok szervert szóljatok én is meglesem hátha jó -
obe #7177 hát azért mert simán tudtunk löni egymásra, mindennemü késés nélkül, szerintem ez müködik igy hamachin, probléma nélkül levadásztuk egymást:) -
#7176 mét honnan tod hogy náluk nem volt lag?:D -
obe #7175 2 ember be tudott lépni, lag nélkül:)..de megértelek, tul sok fejfájást okoz -
#7174 áá engem már nem érdekel:DD nekem ezis ugyanúgy szarakodik néha beenged néha nem ha bejutok valahova akkor az tiszta lagos fos az egész meg szvsz semmi külömbség az illy meg tpax között esetleg az nfo ja meg az illyhez jár két kép:DDD -
obe #7173 hé emberek nem próbáljuk ki ezt az illy verziot hamachival? netre most simán bejutok, de ugye a lövés 10-20 mp-ket késik:(...egy esélyt adok neki....inditom is.......obe3, és obe3 a belépéshez..hátha:)) -
#7172 én télleg átkozottan félek attól h duke nukem forever sorsra kerül a stalker is. amilyen jó képek kerültek a netre, amilyen jó videók, amilyen hangulatú remekmű -> nagy hiba lenne nem kiadni és még tovább tolni -
#7171 Hát már annyi dátumot hallottam, hogy fogalmam sincs, de asszem a végső az volt, hogy 2006 tél ! :(( -
#7170 Hy! akkor a játék mikorra várható? -
#7169 hát semmit:DD ha vissza olvasol rájössz, hlig tudtunk neten játszani csak hébe hóba -
#7168 és akkor mit csináljak és hogy? :D -
#7167 :DDD az ugy nem fog menni ha azt adja be akkor lépj ki mert uis kifagy -
#7166 nos nekem ez a gond:
*** Fatal Error ***
Can't find model file 'actors\hero\stalker_novice.ogf'.
hiába állítom át win98 kompatibilisre, akkor se sem tölti a gémet
de nekem ezt a hibát akkor írja ki mikor New game->Hardcore mert hát ez jön be serverre csatlakozás után
help me if you can -
#7165 ez igaz:DDD -
#7164 -
#7163 Ha valaki mountolva akarja elindítani az próbálja meg úgy hogy az egész image tartalma a vinyón van ! -
#7162 -
#7161 már meg is jelent? azt hittem még pár évtized
-
priluki #7160 grrrr -
#7159 adjak skrínsátokat:DDD -
#7158 mét neked van cd kulcsod?:DDDD -
priluki #7157 vazz megkattanok.. megakarom nézni!!