S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

FREAK
ja, és gondolom valójában 3 fps-sel döcögött nekik a félkész játék.... 😛P

Riszpekk

Alexease
Videot ugy is lehet csinalni, hogy az engine capture-ozi😊))
FREAK
ez baromság

több, mint egy éve láttam az elsõ videót, ami ugyanígy nézett ki, és riccenés nélkül futott

mi volt akkor a csúcs gép?? 1.3G? Gf3? ennél több nem kellhet neki, és kész

Riszpekk

Nem Csajkovszkij?
ÁjjLe BoBBi
ezt szorozd meg 3-4el....akkor kapod meg azt a konfigot amin jól fog menni...

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

Piftuka
Miért ?
Manta
Természetesen kérdés, nem kijelentés.
Manta
Nem tudja véletlenül valaki hogy mi az a zene ami az elsõ videó alatt megy (második is ez, csak átdolgozva). Találtam egy számot (Badmarsh & Shri - Signs), ez nyomokban emlékeztet rá, de biztos hogy nem az.
Petyus_
Kamu.

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Piftuka
...és pont ezért olvastam a készítõktõl, amint azzal büszkélkedtek:

"Nem csak marketing szöveg. A játéknak a nagy felbontásban való futtatásához elég lesz egy középkategóriás (megjegyzés 2002: PIII 600 Mhz, GeForce2 GTS, 256MB RAM) gép köszönhetõen a zsneiális grafikusmotornak és a kiváló optimalizációnak) !"

Én szkeptikus vagyok ugyan, de így legyen, ahogyan állítják !
FREAK
pontosan, az engine már rég kész van, egy ideje már csak a pályákat meg a modelleket csinálják

Riszpekk

FREAK
az égbolt egy fénykép, a textúra meg modellfüggetlen (mellesleg az is fénykép)

de tényleg a legszebb

Riszpekk

schoma
... kb. mikor fog megjelenni?

A NASA-tól kell hozzá erõmûvet igényelni, vagy elmegy egy mai átlagos konfigon?

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

Piftuka
Ez igen !

Azokra a házakra egy fotó van ráhúzva textúraként, vagy ennyire jó a 3D modell ?
Nekem spec az égbolt is rejtély !

Ha a játék is olyan jó lesz, mint a képek és a video, amelyeket láttam eddig...

Szóval: várunk !
FREAK
teeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

inkább nem mondok semmit 😊

Riszpekk

PResident Evil
hát ez nekem is kellesz...
én csak egy képet láttam a gamébõl, de azon is egy sajtá lõtt Lada Niva van 😄😄😄😄DD

Jano
"Valami Tron címû film"?!?!?!

Sürgõsen nézd meg! Alap! 😊

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

GregSB
Egy szóval:

!!!BÜNTET!!!

GregSB
Az égbolt + a romos panelházak 1az1be a játékból vannak, a fõhõs mögötti fal fotosoppal került bele a képbe.

A playermodell(+ a fegyver a kezében) szintén ingame, de van rajta egy kis fotosoppos tuning.(a fegvyeren nincs!)

Petyus_

Nem 100% ingame de kb 90%-ban az.. és odabasz rendesen! 😊

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Blasta
A Solaris új verziója is halál uncsi! :-)))

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

ev1l FlOwEr
Tarkovszkij

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT

Kis Szabó [PT]
moiba=moziba
Kis Szabó [PT]
Jó kis orosz film, sztori stimm, rendezõ neve nem ugrik be...õ csinálta a régi Solarist is...láttam moiba, két óra alatt majdnem szétment a se...hátsóm. Nem a legizgalmasabb filmek egyike volt, Stalkert meg majd megnézem...
"Csak nehogy az legyen mint a HL2-vel, mire megjelenik már elavult lesz."
Azt hiszem ideje van a hírek olvasásának ... talán még a Doomm III-at is eláshatják utána. 😉

http://mrl.nyu.edu/~perlin/
Professor Ken Perlin. Ismeretlen pofa, valami Tron címû film (elsõ CGI film!) számítógépes és matematikai szaktanácsadója. Procedurális textúrák fejlesztõje, meg ilyen "apróságok"-kal foglakozott.
(Lásd az oldalán a 4D kocka 3D-ben fogtava sztereo megjelenítéssel példaprogramot!!!!!)
Na szóval a fazonnak valami köze van az "elavult " HL2 motorhoz ... :p

a.carkey
Köszi! Azért leszedem, ha nem lép le ...

Hátha olyan érzésem lesz közben - mármint, ha játszom majd vele -, mint a legelsõ Rainbow 6-nél, mikor a "stáb" lement a spanyol vidámparkba ...

😊

A medve nem játék.

a.carkey
Most akadtam egy "STALKER" címû orosz filmre DC-n. Még nem jött le - mert mást töltök -, de kiváncsi leszek, hogy mi lesz ez ...

A medve nem játék.

[Walaki]D`Lair
én a HL 1-et se szerettem szal mind1 😊)))

Majd a Stalker lesz a favorit ha megjelenik...(vagy a Doom III)

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Forrest Tomee
Csak nehogy az legyen mint a HL2-vel, mire megjelenik már elavult lesz

Blasta
Szart. 2 hetente új képek kerülnek ki róla! Amúgy meg még odébb a megjelenés, szal nem kell parázni!

Blasta
:-DDDDDD
Mindenkinek kellemes Ápr. 1-ét!!!

K.András
april 01.

http://druglord.buzz.hu/ ;)

Blasta
Khmm....
JC-ék beijedtek????

from hardwired:
"Megdöbbentõ hírt kaptunk két játékfejlesztõ csapat egyesülésérõl!

Az id Software cég fõ programozója, John Carmack, ma délután, a vele készített televíziós interjúban elismerte, hogy a STALKER címû orosz játékot meghajtó 3D motor sebességben felülmúlja a DOOM 3. motorját. Carmack ezt az állítását arra alapozta, hogy a STALKER motor több fényforrás esetén gyorsabban rendereli a mozgó árnyékokat, mint a DOOM III. motor. Továbbá a STALKER kiválóan kezeli a KÜLTÉRI részeket, míg a DOOM III. motor szabadtéri ábrázolásban igencsak gyengélkedik!!

Carmack és cége nem akar potenciális versenytársat. Óriási összeget ajánlottak fel ezért az oroszoknak, hogy felvásárolják a STALKER motort és vele együtt a teljes csapatot. A megállapodás ma délután született meg. A két fél aláírta a szerzõdést. Fõleg az orosz csapat járt jól, hiszen eddig sokkal kevesebb fizetésért dolgozhattak, mint az amerikaiak.

A STALKER csapat jövõ héten átköltözik az id Software fõhadiszállására és a két cég a STALKER és a DOOM III. befejezése után új játék fejlesztésébe kezd, melynek nyilvánosságra hozott címe:
MARS GATE
Demons from beyond

lesz. A játék stílusa horror RPG, kegyetlen akcióelemekkel vegyítve. A MARS GATE címû terméket már a KOMBINÁLT DOOM III. és STALKER 3D motor hajtja meg!

KÉSZÜLJETEK!!!!

Úristen, mi lesz it??!"

GregSB
GregSB
Interjú a HW-n

Ez a játék verni fog mindent! Egyáltalán nem lesz lineáris!

seAke
Anyjukat hogy mindent csak arra a szar dobozra hoznak ki elõször...aztán bejelentik hogy nagyon sok X-es láma vette meg, ezért feleslegesnek tartjuk kiadni PC-re...SUXXXXXXX

[allstars™] www.subaruklub.hu Az itt megjelenő vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,

Kandurex
DN3D4ever stilus...boeee....inkább "never" lesz..pár hét újabb bejelentés....és elõször cs xkokszra ect.....utálom ezt....

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

cypher
Ehhhhhhhhhhh....
Gondoltam.
oneal1
év végén😞((

!Forza Ferrari!

cypher
A Zónába akarok lenni!!!!!
Mikor jön már ki?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
"(IGN) Egyre inkább kérdéses, hogy a STALKER még idén megjelenik, mivel egyre durvább megoldásokkal rukkolnak elõ a készítõk, a játékmenet pedig közel sincs végleges állapotban. Nézzük mivel szolgálnak az ukrán fiúk.
Mivel egy 30 km2 méretû területen kolbászolhatunk, ezért a teljesítmény érdekében az AI távolság alapon mûködik. Amint egy ellenség perdül elénk, legyen az zombi, mutáns, telekinetikus/telepatikus törpe (alkalomadtán egy telepata törpe irányítása alá kerülhetünk, aki mindenféle szemetet szór az irányunkba) vagy bármi más, az AI bekapcsol. Egyedül a többi Stalker AI-ja van állandó készültségben, minden más esetben a rendszer szunyókál.

Mivel minden Stalker a zóna titkát kutatja, ezért folyamatos versenyben állunk a többi, számítógép által vezérelt egyénnel. Az is elképzelhetõ, hogy elõbb visznek véghez különféle feladatokat, így nem csak rajtunk múlik az elõrenyomulás sikere. Az AI egyelõre alap szinten mozog, nem nagyon demonstrálták a képességeit. Az NJK-k egyelõre látás és hallás alapján reagálnak.

Az óriás területen nem nyomulhatunk kedvünk szerint, mivel egyes térségekhez erõsebb sugárvédelmi ruha szükséges. A nem játékos karakterekkel való interakció befolyásolja a játék kimenetelét, ezért számos befejezésre számíthatunk. A szörnyellák, ellenséges Stalkereken kívül egyéb veszélyekkel is számolnunk kell. Földrengések, instabil területek, robbanások vethetnek véget életünknek, ezért bármiféle elszinezõdést, egyfajta anomáliát vélünk felfedezni a közelben, gyorsan fedezékbe kell húzódni, különben AK-val felvértezett sültcsirkévé avanzsálunk. A nappalok és éjjelek váltakozása, plusz az idõjárási viszontagságok is jelen vannak. Estére pedig megéhezünk. Éhségünket és leszívott életerõnket sokféleképp pótolhatjuk. Fölnézünk az égre és ledurrantunk egy madarat, majd megsütjük, de a gombászkodás (nem tudni, hogy gombaszedõ malacot lehet-e bérelni 😊 sem kizárt. Alkalomadtán pedig barter üzletet köthetünk az NJK-kkal 1-2 elsõsegély csomagért. Lehet, hogy a Deer Hunter eladásai is veszélybe kerülnek a STALKER által 😊.

Az endzsim képességeit már sokszor taglaltuk, a képek magukért beszélnek, de az egyidõben 2 million poligon sem elhanyagolandó tényezõ. Persze ehhez megfelelõ erõmû is szükséges. A jó teljesítményhez inkább soksoksok memória szükséges, mivel egy GeForce 2 is elegendõ lesz a játékhoz. Csekkoljátok a múvikat, büntetnek...

A fizikai rendszer szinte már alapkövetelmény egy játék életében. A STALKER itt is büntetõ felhozatallal szolgál. A tárgy- és rongybaba fizika mellett lesznek építmények, melyek hajlamosak összeomlani, remélhetõleg nem alattunk. A testek valós módon szállnak alá, földet érve pedig tompa puffanás kíséretében kitekert testtartást vesznek fel. Természetesen a földön heverõ tárgyakat is noszogathatjuk, a hullákkal egyetemben. S akkor jöjjenek a jármûvek, melyek valósághûen követik a terepet. Vehetünk majd jó kis kelet-európai csodákat, többek között Yugo-t, de a páncélozott csapatszállító sem kizárt 😊. Sajnos légi jármûvekkel nem szálldoshatunk, iunkább ellenünk vagy épp javunkra vetik be a fegyveres erõk.

Ez kész! Amennyiben a sok extra mellett nem törpül el a játékmenet, a STALKER kétségtelenül az év játéka várományosa. A nyitott játékmenet lehetõségek teljes tárházát tárja elébünk, csupán rajtunk múlikmiként godzilláskodunk a Zónában.
"

http://www.hardwired.hu/dl/3/10/stalkergdc1.zip
video
M@TriX
mondasz valamit. 😊

A képek tényleg tutik. Ha még elég interaktív is lesz a környezet, akkor vinni fogja a prímet...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

[Walaki]D`Lair
Ah...a szokásos negatív hullámok....😄

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

ÁjjLe BoBBi
ÁÁÁÁÁ nem feledtettél semmit !!! sõt
ezek a képek olyan jók hogy fokozzák a késés miatt fellépõ szomorúságomat ! 😊
ez a kép (de a többi is)engem padlóra tett

M@TriX
Feltettem pár képet addig is a S.T.A.L.K.E.R.-rõl, hogy feledtesse a csúszás miatti szomorúságot... 😊

K é p e k

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

ÁjjLe BoBBi
ha egy kicsit visszaolvastok, meglátjátok hogy ezt már régen megmondtam.....
sajnos ez a helyzet 😞

Blasta
THX...
Gondoltam, hogy megvárják a karácsonyt és nem kekeckednek a Doom3-mal...

skorpio7
Szóval van még hátra jó 1 év a játék megjelenéséig .

"A BC a jobbik csapat jutalma."

skorpio7
De a FAQ alapján ez a legfrissebb információ .:

...Q: When will S.T.A.L.K.E.R. be released? Who's the publisher?
...A: The game is slated for release in Q4 2003. On the territory of CIS S.T.A.L.K.E.R. will be published by Russobit-M. The worldwide publisher will be announced a bit later.

"A BC a jobbik csapat jutalma."

Blasta
Baze, pont erre számítottam....
:-((((