34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
  • mila69en
    sehogy max felbontást tudsz állítani
  • Mozes13
    A játékban hol lehet beállítani a grafikát meg ezeket? Egyáltalán miket lehet? Ja és ping mindenkinek ilyen magas? Meg chatelni hogy lehet, mer én beírok vmit de az nem nagyon jelenik meg másoknak.
  • CeSaR
    ezt nem hiszem el...nekem mi a faszér nem indul el?????
  • _Atti_
    nemtudom nálam semmi brekk meg béka :) (firefoxom van)..jön be a kép ugy ahogy kell a linkre nyomva..nem az én képem amugy még vmi más forumon töltötték fel onnan vettem a linket..ott is igy volt linkelve detto Probáljátok innen.. első oldal, ahol a sok képhez van link annak a postnak az alján van...

vagy még egyszerübb halj meg párszor hogy összejöjjön a 2000 pénz a játékban aztán a távcsöveseknél az utolsó az..Gauss Rifle..
  • mila69en
    ja az csúnya de általában ez olyan gamáknál szokott lenni ami single fps de van multis része nézd csak meg a far cry-t multiba
  • berlinboy6329
    Nekem az utolsóelőtti pic 1 kicsit szúrja a szem.Jól van tom h szép meg minden, de a talaj naggyon nem tetazik.Olyan sík oszt csá.Legalább néhány fűszál lenne, ha már a fát a lehető legjobban megcsinálták,nem úg mint más gémekben, ahol keresztberaktak néhány "levélhalomlapot" oszt kész a fa meg a bokor.Szal ez a "főd" :) kicsit zavar.
  • mila69en
    arra hogy mi nem látjuk a képet csak azt a hülye békát valszeg levan tiltva a külső linkelés a képen... esetleg linket adjál róla ahol van a kép

hüle brekk:DDD
  • _Atti_
    hm? miyen béka? nemértem mire akartok kilyukadni:D
  • báttyó02
    brekk :D
  • mila69en
    hüle béka megin:(((
  • _Atti_
    ezt a fegyvert ti láttátok?

elsütve
    Gauss vagy mi a neve
  • zs0ltee17
    hello!

valaki tudna mondani valami megolást?

nekem el se kezdi betölteni a szervert:(
  • mila69en
    :D eddigis szinte csak of topic volt de végülis.....

én nagyon bizom benn sőt megvagyok győződve róla hogy ütni fog mindent a stalker

HL2 még a mai napig az etalon grafikába
  • erx13
    nem tom én nem látok bele ebbe a "kik mijen grafikus motort fejlesztettek miből" dologba de az szerintem és ahogy olvasom szerintetek is tény hogy ha a Stalkert ráhuzzák DX9es motorra az verni fog nagyon, és reménykedjünk hogy jol meg lesz irva, mint az én véleményem szerint a Half Life 2
    na mikor az a játék megjelent én keresztbe fostam magam a gyönyörűségtől és még az is jo volt benne hogy nem kellett hozzá űberfasza gép mert egy akkori középkategóriás gépen is tök jol elment----na jo ez egy kicsit offtopic volt de szerintem hozzá tartozott a szöveghez
  • mila69en

de mét?
  • grebber
    Jáj most porig aláztok.
  • Glpetyus
  • mila69en
    na akkor a végén kiderűl hogy mégiscsak szép?:D

ne viszonytsunk dx7-t dx9-hez

szerintem a quake4 szebb mint a quake1
  • Glpetyus
    Na,így már egyértelmü,látod ? :)
    Persze,hogy így még nem olyan durva,de képzeld rá a dx9-et
  • grebber
    Mert én vagyok a büdös bunko Yeti
    Dx7-nek szép az tény de DX9eshez viszonyitva nem szép amugy erről beszéltem de sorry ha valakit megbántottam ezel.
  • Glpetyus
    Bocs,de ekkora bődületes baromság még tőled is ritka :d
  • grebber
    Persze egyből hülyegyerekezni kell mert valakinek nem tetszik ami neked vagy másnak igen.
  • Glpetyus
    Az egyik DX7,másik DX 9-es.
    Végülis igazad van....lehet még rondább is lesz,...hülyegyerek....
  • nagy chris
    már megjelent a játék ?
  • grebber
    Roboblitz és sz is csunyább mint a fear sikerült eléggé elbaszniuk ott az UE3-at.
  • grebber
    Szerintebb szebb a FEAR de mondom ha neked igy jó a STALKER akkor oké nincs vele semmi gondom hogy tetszik neked, nekem nem ennyi.
    Majd talán a full bár kétlem hogy sokkal szebb lene majd,meglátjuk.
  • mila69en
    "bár az még nagyon jól megy...amig ránem teszem directx9re :D"

hát ezaz itt kezdődnek a gondok dx9 nem is volt még mikor ez az engine futott telepakolják dx9-es efektekke shaderekkel volumetrikus light stb... meg az anyám kinjával:DD és egyszerüen nem bírja el az engine ezt a túlterhelést szal atomerőmű kell ahoz hogy játszani is tudjunk:((( manapság ez divat lett sajna és ez már így is fog maradni:(( ha meg figyeljük régen nem jöttek ilyen gyorsan a videó kártyák most meg szinte havonta jön egy új egy erősebb ami már birja a játékokat max 2 hónapig.... a fejlesztők lusták enginét írni(nincs rá idő) mert csak a pénz kell nekik szavrnak a játékosra, hogy megye neki vagy sem... minél elöbb kint van a játék annál jobb(a nagy nevü játékok ugyis elvannak adva)elvet követik...

hála égnek hogy a STALKER és a THQ nem esett ebbe a csabdába ez egy ördögi kör
  • mila69en
    csak ugye mindeggyik fejlesztő cég hozzá tette a kis saját plussz-át a motor-hoz bár azt elkell ismerni, hogy a Monolith alapos munkát végzett met az AI-t meg a fizikát teljesen újat írtak

és minő érdekes jön a U3-engine egy teljesen új motor ugyebár van is valami U3 enginés demo játék ami egyenlőre csak intel gépeken indúl.... de nem is eza lényeg hanem kb. akkora a gépigénye mint a fear-nek
  • báttyó02
    na igen azt vágom :D
    bár az még nagyon jól megy...amig ránem teszem directx9re :D
  • mila69en
    ja a cod2-t kifelejtettem:DD azt is quake engine hajtja
  • báttyó02
    hát hogy igy mondod tényleg van valami benne
    emlékszem a régebbi konfigomon 1024be milyen szépen ment a far cry,a mostani konfigon meg szinte minimumon ment a fear
  • mila69en
    ezt olvastam valahol:DD mét te nem látod a hasonlóságot
    majd meg keresem hogy hol írták hirtelen nem tom
    doom3 motorba bújtatott quake motor a fizikai motor teljesen újra írva grafikai motor jól meggyúrva

de az alap ötlet onnan van és azért mondom, hogy quake motor van alatta met nem teljesen a sajátjuk... álá doom3 riddick fear quake4(ezért nem tudják optimalizálni normálisan mert annyira meg van már gyúrva eza régi motor:)

most nézzük meg a far cry-t teljesen saját motorjuk van nem egy széttuningolt régi fos simán van olyan a látványvilága mint az itt említett játékoknak és érdekes mód még optimalizálni is tudták....

ez az átka ha egy régi motort erőltetnek
  • báttyó02
    nemá
    a fear alatt kvék motor van? O:::
  • mila69en
    nekem nem tecc:C fear gyurma edition kicsit lerágott csont már ez a grafikai motor nem ártana újítani mert teljesen rossz irányba haladnak...
    aztán a fear készítői is, hogy verték a melkasukat hogy ők saját grafikai motor írtak... na persze.. hagyni kéne már ezta quake motort már unalmas gyúrják és gyúrják megszebbre és mégszebbre aztán már annyira szét van gyúrva hogy optimalizálni lehetetlen
  • báttyó02
    *lehet hogy nem ezt mondanám :D
  • báttyó02
    hát nemtom nekem a fear grafja azér elég bejövős :D
    de az tény hogy nem ezt mondanám ha világosabb lenne a gémben
  • mila69en
    kicsit of topic grafikai összehasonlítás

na össze szedtem pár képet a fííredből olyat kerestem ahol minden maxon van simítások szűrések bekapcsolva
    BROÁF

puff ezám a grafika szinte nem is látom az embert 10 méterről csak egy feketeséget hogy van ott valami loool

no comment

loool a kiscsaj nincs messzebb 8 méternél

hát őőőőő izé semmi extra mintha láttam már volna ezt a grafikai motort a doom3-ba meg a riddick be mondjuk a riddick-nek is komolyabb a grafója sztem

lőttem gyors pár képet a bf2-ből ami hozzá kell tenni hogy igencsak online gamma és még így is veri a fííírt grafra

hát nem gyönyrű

és akkor jöjjön a vizsgálat tágya a stalker ami hozzá kell tenni, hogy egy multis béta leak szinte minden efekt nélkül
    fel hívnám figyelmed erre az egymagában áldogáló fára... gyönyrű

nézd az ember kezét és a körmeit egyszerüen nem látom hogy kockás lenne egy picit is

mintha élethűbb lenne itt a tűz mint a fear-ben
  • Esrohnoil
    Nálad ronda a Stalker?
    Sztem vegyél erősebb gépet. :)
  • mila69en
    lol fíííírt mét az szerinted széppp?(szvsz a fííír az egy okádék felkapcsolom a szeblámbát azt megapixel a falon meg lowpoli mindenhol kivéve a karakterek bár azok meg gumiból vannak)looool

izé ez a játék még megsem jelent értsd már meg

nézzél már meg egy akármilyen fps-játéknak a multis részét sokkal csúnyább mint a single része namármost ha ennek igy fog kinézni a multis része +megkapja a dx9-es efekteket akkor szerinted milyen lessz a single része?

HL2-t nem kéne egy lapon említeni a fííírrel mert a nyomábasem léphet a fíír

meg a gépedet elnézve gondolom full grafon nyomtad a fíírt és élvezted a gyönyőrt
  • grebber
    Názzél már meg egy hl2-öt vagy egy FEAR-t.
    De ha neked tetszik akkor jó, nekem nem.