34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
#8196 -
#8195 traktor kerék szép, de már látnám mozgásban:)) -
#8194 aztakurva .o -
Hmmm ilyen jó kis orosz fegyverekkel nem is lehet nyomulni más játékokban nagyon jóóó lesz (ha lesz). -
Lazlo #8192 nemtom amíg videó nincs ilyen képekről.....addíg maradok annál hogy a photoshop csodákraképes :)) -
#8191 Basszus ezek a kepek mintha fotok lennenek. Meg tisztabban latni mint a Halflife 2-ben. -
#8190 Szép disznók. Azok az alsó képen micsodák? Már arra is gondolni mertem, hogy MÓKUSOK :Ð:Ð:Ð -
#8189 komolyan nagy nap lesz mikor kijön a játék! az 100% így pl ezek a képek alapján hogy ez a játék annyira hangulatos lesz hogy az leírhatatlan! ez a 3 kép tényleg azt mutatja. valszeg nagyon lassan fogom végigvinni, mert ezeket helyszíneket elnézve minden apró részletet meglesek a játékban. vááá de álalti jó lesz -
szer: az árnyékok valami gyönyörűek:D -
#8187 wow, szép grafika és hozza a hangulatot :D, a középső képen teccik a szemben álló emberke fegyvere, komoly formája van :) -
jepy #8186 jó -
#8185 ugye elnézitek nekem eme csúnya szavakat, hogy ez k*baszott szép! a játék valódi hangulata is tükröződik róla szvsz, szóval most örömömet szereztél nekem Atti :) -
JIRZSI #8184 Hát igen ez nagyon szép, látszik hogy az élsimítás is be van kapcsolva.
Szóval le a kalappal. -
Csoder #8183 szépek :)
ilyen graf nekem már bőven elég lenne... sőt. -
obe #8182 ez valami gyönyörü, mindjárt elolvadok:))... -
#8181 előkerült egy pár darab dx9 es kép amit áll egy éve készitettek.. a forrását nem tudják(mondjuk ez furcsa:P )
-
#8180 jolvan, mióta hallgatjuk az ilyen hozzáállást mindenkitől, ugyhogy mostmár tegyétek magatokat takarékra léccives -
#8179 Hát de nem má miota fejlesztik vazze -
#8178 Ja -
#8177 pont a cég mellett :D -
#8176 Ez mire kijön lesz egy ujabb robanás tuti -
#8175 Loál
-
#8174 5x-ös loáááááál -
#8173 :D -
#8172 LoL! :DD -
#8171 ezt elb.
Itt van rendesen
-
nc. -
#8169 -
#8168 -
#8167 hehe komojéenne :D -
#8166 Vagy játék közben hősünk egy-egy helyszínen megjegyzi a 2003.02. naptáron láthattunk hasonló képet akarsz kilépni a játékból és letölteni? -
#8165 Hehe...
Végülis, télleg nem ezzel kéne szarakodniuk, dehát ha mindenkinek jobban kell, mindt a játék?
A végén elérjük, hogy a megvásárolt naptár mellé kapunk egy, a naptár témáját feldolgozó játékot úgy mellesleg...
:D -
#8164 akkor nyomtasd ki azt akaszd ki a falra:DAS::SAD::D.AD:SD.SA::D -
#8163 mer? erre vágytam naptár 4ever:))) jobb mint a játék -
#8162 hát nem is tudom... egy naptárral nem vagyok kisegítve:D -
#8161 és egy üzenet Olegtől miszerint látják a hozzászólásokat azt illetően hogy dx9 es naptárak kellenének és valószinűleg jövő hónaptól már ezt fogjuk kapni.
-
#8160 Március:
http://stalker.hardwired.hu/ssstalker_naptar_27_marcius.jpg
http://stalker.hardwired.hu/ssstalker_naptar_27_marcius_rus.jpg -
Inquisitor #8159 Akkor én vak vagyok, mert eléggé úgy láttam a videóban, hogy két malacpofát randán kinyiffantott egy anomália. Nekem ez új volt, a régebbi videókban majdnem semmit nem láttam anomáliákból :) -
#8158 szerk.: anomáliákkal :D félrenyomtam -
#8157 nekem teccik a videjoo, bár jo lenne egy uj ingame video, valami jo animáliákkal meg A.I. val teli :D