34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
  • Glpetyus
  • Istencsászár
    traktor kerék szép, de már látnám mozgásban:))
  • Glpetyus
    aztakurva .o
  • Adam II

Hmmm ilyen jó kis orosz fegyverekkel nem is lehet nyomulni más játékokban nagyon jóóó lesz (ha lesz).
  • Lazlo
    nemtom amíg videó nincs ilyen képekről.....addíg maradok annál hogy a photoshop csodákraképes :))
  • bakvarnyu
    Basszus ezek a kepek mintha fotok lennenek. Meg tisztabban latni mint a Halflife 2-ben.
  • PrasCo
    Szép disznók. Azok az alsó képen micsodák? Már arra is gondolni mertem, hogy MÓKUSOK :Ð:Ð:Ð
  • Halfer
    komolyan nagy nap lesz mikor kijön a játék! az 100% így pl ezek a képek alapján hogy ez a játék annyira hangulatos lesz hogy az leírhatatlan! ez a 3 kép tényleg azt mutatja. valszeg nagyon lassan fogom végigvinni, mert ezeket helyszíneket elnézve minden apró részletet meglesek a játékban. vááá de álalti jó lesz
  • mila69en

szer: az árnyékok valami gyönyörűek:D
  • erx13
    wow, szép grafika és hozza a hangulatot :D, a középső képen teccik a szemben álló emberke fegyvere, komoly formája van :)
  • jepy
  • Halfer
    ugye elnézitek nekem eme csúnya szavakat, hogy ez k*baszott szép! a játék valódi hangulata is tükröződik róla szvsz, szóval most örömömet szereztél nekem Atti :)
  • JIRZSI
    Hát igen ez nagyon szép, látszik hogy az élsimítás is be van kapcsolva.
    Szóval le a kalappal.
  • Csoder
    szépek :)
    ilyen graf nekem már bőven elég lenne... sőt.
  • obe
    ez valami gyönyörü, mindjárt elolvadok:))...
  • _Atti_
    előkerült egy pár darab dx9 es kép amit áll egy éve készitettek.. a forrását nem tudják(mondjuk ez furcsa:P )

• bertino
    jolvan, mióta hallgatjuk az ilyen hozzáállást mindenkitől, ugyhogy mostmár tegyétek magatokat takarékra léccives
  • buldozer99
    Hát de nem má miota fejlesztik vazze
  • buldozer99
    Ja
  • Halfer
    pont a cég mellett :D
  • buldozer99
    Ez mire kijön lesz egy ujabb robanás tuti
  • MikX
    Loál
  • mila69en
    5x-ös loáááááál
  • Glpetyus
    :D
  • Csuhai G
    LoL! :DD
  • _Atti_
    ezt elb.
    Itt van rendesen
  • _Atti_

nc.
  • Glpetyus
  • mila69en
  • erx13
    hehe komojéenne :D
  • Adam II
    Vagy játék közben hősünk egy-egy helyszínen megjegyzi a 2003.02. naptáron láthattunk hasonló képet akarsz kilépni a játékból és letölteni?
  • MikX
    Hehe...
    Végülis, télleg nem ezzel kéne szarakodniuk, dehát ha mindenkinek jobban kell, mindt a játék?
    A végén elérjük, hogy a megvásárolt naptár mellé kapunk egy, a naptár témáját feldolgozó játékot úgy mellesleg...
    :D
  • mila69en
    akkor nyomtasd ki azt akaszd ki a falra:DAS::SAD::D.AD:SD.SA::D
  • Istencsászár
    mer? erre vágytam naptár 4ever:))) jobb mint a játék
  • mila69en
    hát nem is tudom... egy naptárral nem vagyok kisegítve:D
  • _Atti_
    és egy üzenet Olegtől miszerint látják a hozzászólásokat azt illetően hogy dx9 es naptárak kellenének és valószinűleg jövő hónaptól már ezt fogjuk kapni.
  • hispan2
    Március:

http://stalker.hardwired.hu/ssstalker_naptar_27_marcius.jpg
    http://stalker.hardwired.hu/ssstalker_naptar_27_marcius_rus.jpg
  • Inquisitor
    Akkor én vak vagyok, mert eléggé úgy láttam a videóban, hogy két malacpofát randán kinyiffantott egy anomália. Nekem ez új volt, a régebbi videókban majdnem semmit nem láttam anomáliákból :)
  • erx13
    szerk.: anomáliákkal :D félrenyomtam
  • erx13
    nekem teccik a videjoo, bár jo lenne egy uj ingame video, valami jo animáliákkal meg A.I. val teli :D