S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zola NFK
Ebben az alfában van valami ellenfél, vagy csak egyedül bolyongós dolog?

Egyébként nekem egy mezei Gef2-em van, és 800*600-ban átlag 30-40 fps-el megy (1.8-as P4-el).
Tényleg tudnak programozni...

Need for Kill HFP http://nfk.uw.hu

toMpEr
szinte biztosra lehet tudni,hogy az ujsagirok szivarogtattak ki, akik megkaptak tesztelesre nehany hete.

Igen.
Én magamat biztosan nem lopnám meg.
Sztem õk sem teszik.
Jól örzik azt... biztos lehetsz benne...
Igazából tényleg nem tudjuk, hogy, hogyan és miért kerülnek ki.
Taptarap
B.Ú.É.K

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

LSC
Mellesleg megtanulhatnád a fórum használatát mielõtt írkálsz.

LSC
Neharagudj már ismerjük egymást? Mert így ismeretlenül azt mondod rám hogy sötét vagyok ezzel magadat jellemzed. A mai pénzfüggõ világban egyáltalán nem elképzelhetetlen amit írtam csak a te sötét agyadban ezek szerint.

dikki*yysw
buék de faszság :d

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

gy = egy

BUÉK! ;P

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

de ezt ugyis fel lehet fogni hogy te se gondoltad hogy gy több millát érõ gamát nem lopnak ki a kapzsi dolgozok? 😊))

BUÉK!!!

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Ez csak találgatás.
Te sem tudod és én sem tudom az igazságot.
De ugye te sem gondoltad komolyan, hogy egy offline gépen egy több milla dollárt érõ gammát kilkopnak......

BUÉK!!!
grebber
S.T.A.L.K.E.R szintû számitógépes játékokban és Doom3-,FAR CRY-ban gazdag új esztendõt kivánok mindenkinek!!!!!!!

Next PC upgrade: 2022

dikki*yysw
Jaj de nagy hülyeségeket beszélsz. OMG

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

BUÉK allZ

The pain that glips you.. the fear that binds you.. releases life in me

Gfreiter
LOL 😄DD BUÉK mindenkinek 😊))

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

neozed
Eredményekben Gazdag Boldog Új Évet kívánok mindenkinek 😊

"Óóóó Lááááássss, ne csak nééézzz, ne csak nééézzz ..."

Nem. 😊

Hmuda
BUÉK!
AKIK OTTHON MERESZIK A MAGUKÉT? AZOKNAK ÜZENEM:
NYOMÁS BULIZNI! 😄DD

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hogy kell ezt a szart elindítani ?
grebber
Hol vannak benne szörnyek?

grebber
Van ebben a féldemóban valahol valami jármû amibe bele lehet szálni és vezetni?

toMpEr
lehet. #stalker@ircnet

[DCF]SkipeR
Halo.
Lehet ezzel a féldemóval multizni?

\"Nem érdekel, csak kiváncsi voltam\" / Erasmus, 2004. január 17. /

Tibre
A a PSZA az APC ugye?

\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping

légpárnás autót meg hidroplánt

HuAn82
GSC: A játékos vezethet néhány szovjet autót, mint a Niva vagy a Moszkvics. A katonai helikopterekhez hasonló jármûveket nem irányíthatjuk, de a PSZA még alku kérdése. Viszont nem lesz mókás, amikor egy PSZA keresztülgázol rajtunk vagy épp tüzet nyit ránk.

hardwired

Akkor most lehet, vagy nem? A készítõk szerint nem.

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Gfreiter
LOL!!! B.Ú.É.K.!!!! 😄DD

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

hykao
Uccsó beírás a részemrõl ebben az évben:

A MOSZKVICS kamu volt, ahogy már írtam.

A MI-24-es helivel való röpködés szintén (szerintem), gondoljunk már bele: hogy a fenében röpködnek ketten egy map-on multiban egy helikopterrel???

A Vice City adhatott ötletet...
ricsi1
engem nem basz ki az asztalra

Gfreiter
MEGVAN MEGVAN!!!!

Gfreiter
A WC-vel acsak a sfv fájlt ellenõriztem. Olvastam vissza csomót, de a billentyûzetbeállításról nem dokat találtam.

hykao
Hajaj, nincs már idõ, sietnem kell az asszonyért, különben õ húzza el a nótámat...
hykao
Mondom, hogy nem kell Wcommander, csak WinRAR!!!
De ha visszaolvasol, megtalálsz mindent.
Kandurex
Hykao gyere át az általánosba énekelni 😊))

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

hykao
Nem, az azt jelenti, hogy húzd ki a net kábelét a gépbõl...
...azaz ne legyen semmilyen hálózati kapcsolatod.
Egyszer már leírtam, nálam is csak így hajlandó elindulni, különben lokálban akarja indítani, aminek eredménye: gyors asztalra kerülés...
Gfreiter
Visszaolvasok!!! Találtam témát...

Gfreiter
Jesszus! Elindítom aezt az Xizé.exet, és vmi konzol szerû jön elõ szürke háttérrel, meg kurzorral...

Gfreiter
Na most jó lesz, mert elõször kb 2 mp alatt töltötte le a rar01-et. Bocsi a láma kérdésekért 😊 Csak sose tom eldönteni, hogy a progi szar, vagy én baszok el valamit.

Gfreiter
de csak az elsõt? Azt mondja amikor kitömörítem a rar01-et, hogy a mittoménmilyen exe fájl hibás.

ricsi1
ha crc hibás töltsed le mégegyszere

ricsi1
mi az hoyg húzd ki a dugót ?uninstall?

Gfreiter
azt mondja a WC-ben a sfv, hogy a rar01 rossz, meg vmi rossz crc fájl. Nincs is crc fájl 😞

Gfreiter
Letötltöttem az egészet, és az elsõ rart kibontottam. Automatikusan kibontja ilyenkor a többit is? Mert aha a következõt akarom kibontani, rákérdez, a fájlok már léteznek, és hogy felülírja e?

InviciblE
Valaki rakjon már be egy shotot a helirõl!!! X)

Átugrok a vagonok felett a hidon és túloldalon nincsen semmi,csak laperdõ és sima talaj, ja és mennek a sinek tovább!

ECS L7VTA 1.7F|Athlon XP 2000+|Radeon 9600Pro|1GB 333Mhz ELIXIR|Samsung 160GB 7200RPM|LG 4160B DVD-RW|ADSL 1024/128|Lan 10/100|Windows XP Prof. SP2

Nem tudom de sok hang van a programban, amit nem használ fel még, pl. rozsdás garázsajtó nyitása, helikopter!!!, vagy a railgun és rakétavetõ hangjai.
Akkor most kamu vagy sem a heli? És mi van a moszkvics-al???
És ha van benne járgány, milyen gombbal lehet bemászni/indítani???

Kandurex
BOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLDDDDOOOOOOOOOOOOOGGGGGGG ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚJJJJJJJJJJJJJJJ ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉVVVVVVVVVVVVEEEEEEEEEEEEEETTTTTTTTTTTT!!!!!!!!!!!!

Piál a föld piál a minden!!!!!!!!!!!!!!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

ehh😄DDDDDD

hykao
Reg-eljetek be, azt nyomjatok be egy két ilyen közös röpködõs képet!!!
hykao
Vagy inkább partiban nem???
hykao
Kéz a kézben, egy joint után a Capella felett????