S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként nekem egy mezei Gef2-em van, és 800*600-ban átlag 30-40 fps-el megy (1.8-as P4-el).
Tényleg tudnak programozni...
Need for Kill HFP http://nfk.uw.hu
Én magamat biztosan nem lopnám meg.
Sztem õk sem teszik.
Jól örzik azt... biztos lehetsz benne...
Igazából tényleg nem tudjuk, hogy, hogyan és miért kerülnek ki.
BUÉK! ;P
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
BUÉK!!!
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Te sem tudod és én sem tudom az igazságot.
De ugye te sem gondoltad komolyan, hogy egy offline gépen egy több milla dollárt érõ gammát kilkopnak......
BUÉK!!!
Next PC upgrade: 2022
The pain that glips you.. the fear that binds you.. releases life in me
\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
AKIK OTTHON MERESZIK A MAGUKÉT? AZOKNAK ÜZENEM:
NYOMÁS BULIZNI! 😄DD

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Next PC upgrade: 2022
Lehet ezzel a féldemóval multizni?

\"Nem érdekel, csak kiváncsi voltam\" / Erasmus, 2004. január 17. /
hardwired
Akkor most lehet, vagy nem? A készítõk szerint nem.
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
A MOSZKVICS kamu volt, ahogy már írtam.
A MI-24-es helivel való röpködés szintén (szerintem), gondoljunk már bele: hogy a fenében röpködnek ketten egy map-on multiban egy helikopterrel???
A Vice City adhatott ötletet...
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
...azaz ne legyen semmilyen hálózati kapcsolatod.
Egyszer már leírtam, nálam is csak így hajlandó elindulni, különben lokálban akarja indítani, aminek eredménye: gyors asztalra kerülés...

Átugrok a vagonok felett a hidon és túloldalon nincsen semmi,csak laperdõ és sima talaj, ja és mennek a sinek tovább!
ECS L7VTA 1.7F|Athlon XP 2000+|Radeon 9600Pro|1GB 333Mhz ELIXIR|Samsung 160GB 7200RPM|LG 4160B DVD-RW|ADSL 1024/128|Lan 10/100|Windows XP Prof. SP2
Akkor most kamu vagy sem a heli? És mi van a moszkvics-al???
És ha van benne járgány, milyen gombbal lehet bemászni/indítani???

Piál a föld piál a minden!!!!!!!!!!!!!!
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯