34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
#8156 aha, igazabol ezt a videot inkabb ne is lattam volna olyan semmitmondo=) -
#8155 úgy legyen. -
#8154 Mi az a gameland award egyebkent? Ott mutatik be az adott evben megjelentendo jatekokat? -
#8153 Ohh Yeah! -
#8152 NA VEGRE !! KURVA JOOOOOOOOOOO ! -
#8151 szerintem később de nem baj. szereintem ne kínozzuk magunkat találgatással, mert akkor nagyobbat csalódunk. itt lesz ha eljön az ideje. (na ezt én se gondolhatom komolyan ... idevele most!!!) -
#8150 hmmm, akkor megjelenés szeptemberben?
jó lenne... -
#8149 XDDD -
#8148 amugy nekem (kövezzetek meg:P) de bejön a zene is. egyedi hangulata van -
#8147 van valmi a gondolatmenetedben Lazio :D -
Lazlo #8146 biztos nem lehet rossz a játék ha ilyen zene mellet is ott maradtak. sztem ez egy marketing felmérés volt a készitő indította hogy mennyire várják a játékot. mind az aki még ilyen zene mellett is ott maradt az kivan éhezve a gémre:D -
#8145 Hát a minőség miatt alig lánti valamit de biztos lesz nemsokára ultrajó minőségű video is. -
#8144 ez a zene nem képzi a játék szerves/szervtelen részet:DDD
ez a show zenéje volt
amúgy tényleg eléggé hentnek tűnt az egész -
#8143 najó ilyen zúzás alá nem rakhatták be mint cseverészünk a faluban, sétálgatunk az esőben stb :D
a zene elég furcsa de sztem jó lesz alá..nemtudom hogy a trailer zenéket ők irták-e de azok eddig mind nagyon jók voltak sztem.. -
#8142 szép, de ez alapján egy szimpla fps hent... / a zene valami oltári szar volt alatta... / -
#8141 http://stalker.myexp.de/en/index.php
nyomás szedni az uj stuffokat! :D videók a gameland awardról..egyenlőre kézikamerás.
A PR kampány megkezdődött!! -
#8140 Jól hangzik -
#8139 a qurva szájukat:) már majdnem mindenki játszott a stalkerral csak minem:@@@@@ hát szakadjon rájuk az égbolt....nade mindegy aza lényeg hogy tuti lesz stalker....2007-ig csak kihúzzuk valahogy, hamár ezt a 4 évet kibírtuk akkor eza 1 év már megsem kottyan:DDDDD -
haxoror #8138 Nem úgy érti. :) -
#8137 Bízom benne. -
#8136 hát ha meghalsz minden fűcsomónál akor nem haladsz ötről hatra..
attól mert szabad még céljaid vannak..ha csak a túlélést vesszük célnak és meghalsz akkor is nyugodtan mondhatjuk 'nem jutottál tovább'. -
#8135 azért én nagyon sok mindent várok tőle, tulképp a bejelentett dolgokat. de ennek elolvasása után azt mondom, hogy most mégjobb. azért jó hallani egy tesztelőtől, hogy hogyan viselkednek az NPC-k, milyen a grafika, stb. szóval még mindig ott tartok, hogy rossz várni, de megéri! -
#8134 "...mivel helyenként olyan nehéz a játék, hogy god_mode nélkül nem lehet továbbjutni..."
Továbbjutni?? Úgy érti, lineáris játékmenet?! Eddig úgy tudtam, az lesz az egyik legnagyobb ütőkártya, hogy nagy szabadságot kap a pléjer, nem pedig missön, csekkpont, dáj, kvikk rilód, tráj ögen. :( -
#8133 így van, valami egyre inkább azt sugallja, hogy ezt biztos kiadják, magától értetődő -
#8132 Hogy őszinte legyek én leszarom már meddig javitgatják de tuti jó lesz és ez a lényeg. -
#8131 ez mind szép és jó, csak ka konkrét válasz nincs benne a konkrét kérdésre, csak anyi, hogy még mindig foltozzák :( -
#8130 Kis info:
S.T.A.L.K.E.R.: A Páciens még ÉL!
Sogun, 13:34 - PC - Játék: FPS - ADATLAP - (12 komment)
(Oblivion Lost) Minap a Stalker-World vodkaőr csapata megkísérelte megközelíteni a Kijevi GSC támaszpontot, de útjuk az erős havazás miatt meghiúsult. Egy héttel később - ez még nem a jövő, hanem a közelmúlt.. - azonban nem autóval próbáltak havas úton 40km/óra sebességgel furikázni 600 kilométert. Hanem nagy előregondolással korán megváltották vonatjegyeiket és már suhantak is Kijev felé. De bizony túl korán érkeztek és az állomáson szunyáltak még négy órácskát, mint jólnevelt hajléktalanok. Eszméletre térésük után egy darab kolbászka leharapása majd egy kortyocska vodkácska beszürcsölgetése következett. Ezután felkerekedtek és térben pozicionálták magukat a GSC már legendássá vált vasajtaja elibe.
Oleg Yavorksy összehúzott szemmel várta őket, mint egy gyanakvó halőr. Ezután a Stalker-World hősvitéz vodkásai négy órát töltöttek STALKER nyúzásával. Céljuk az volt, hogy kiderítsék, üres lufi-e az egész játék és eddig csak hülyítették vele a nagytömegeket, vagy tényleg létezik a cucc?! Eközben folyamatosan mentek előre, csak néha álltak meg pár szörnyike lepuffantására. Rövidkén csiviteltek az útjukba akadó NPC-kkel. Pár idézet az angolra fordított beszámolójukból:
"A főmenü nem rossz. Minden illik a játék hangulatához. Nehézségi szint kiválasztása után belemerülünk a játékba. Kereskedő bunkerjában térünk magunkhoz. Ad is gyorsan küldetést a drága és elmagyarázza, hogyan használhatjuk a PDA-nkat. A tesztelt verzió elég stabil volt, csak négyszer fagyott le. Árnyékokat néha hibásan mutatja a 3D motor."..
Itt álljunk meg egy pillanatra. Stalkert tuti, hogy már legalább hat éve fejlesztik. A 2002-es hírben már képeket látunk, azok pedig nem a 2002-ben elkezdett fejlesztéskor ugrottak be a játékba, hanem minimum 2 évvel azelőtt. Erre most gond van az árnyékokkal? Gonosz pletyka volt nemrég, hogy az egyik programozó újraírta az árnyékolási rendszert. Csak nem az Oblivionhoz hasonló mágiatrükköt voltak kényszerűek a GSC fejlesztők is alkalmazni? Jövőre - a fejlesztés szent 7. évében - majd kiderül..
"Iránytű az autotérképen néha a rossz irányba mutat. Fejlesztők folyton azt hajtogatják, hogy az animációkban még van hiba, holott mi ebből semmit se veszünk észre. Azonban sok munkát igényel még a kiegyensúlyozás, mivel helyenként olyan nehéz a játék, hogy god_mode nélkül nem lehet továbbjutni."
Pozitívumok:
"Állatvilágot kormányzó kód kiválóan működik. Táj fölött ismételten repkedve ugyanazon az útszakaszon mindig más történik. Banditák gyepálják egymást a sztalkerekkel. Állatcsordák marakodnak egymással. A világ tehát nélkülünk is éli a saját életét. A grafikai színvonal még most is lélegzetelállító. Az AI tűnik fel igazán, mert sokkal élvezetesebb, eredetibb mint a F.E.A.R.-ben látott megoldás. Az akadályokon keresztül gond nélkül navigáló ellenfelek úgy viselkednek, mint élő emberek multiplayerben. Kihasználják a terep legutolsó szögletét is és professzionális módon fedezik egymást."
"Szörnyek kis létszámban csak bevonyítanak a közelünkben. Nem mernek támadni. Szaglásznak, figyelgetnek, aztán mindegyik elspurél. Kisvártatva, idilli séta után aztán akkora csorda támad ránk, hogy rögtön megesznek! Hangok szuperek nagyon. Ellenfeleink behatóan ismerik a káromkodás művészetét és golyóváltás közben nem átallnak szidásözönt zúdítani a fejünkre. Átlagos méretű pályát egyenes vonalban egy teljes órán át szeltük keresztül, míg elértünk a végére."
info: Hardwired -
#8129 hát a februári cucchoz képest elég messze van még :P -
#8128 jolvan srácok igy tovább, fő az optimizmus -
#8127 Úgy mondod mintha még lenne E3-ig két év bazzeg ittvan a nyakunkon. -
#8126 hol van még az e3...
viszont nemsokára lesz egy bemutató(gameland awards)..még most februárban..nameg még az igromaniás videókat is kiadhatnák már végre..nem tudom minek kellett azt visszafolytani -
#8125 Remélem az E3-on kint lesz most és mutogatnak fasza ingame full DX9-es videókat! -
#8124 :DD -
#8123 Ez választási kampány? :D
"ha megválsztanak, akkor megjelenik a game a köv. 4 évben!" LOL :D -
#8122 ha 2012ben bekövetkezik egy második robbanás és hatalas torz varacskosok riogatják majd a zóna határát akkor a gsc feljelentheti a természetet amiért nem fizetett lincenszet:P -
#8121 Olvastam újságba lehet összedől a szarkofág és akkor hatalmas baj lesz beláthatatlan következményekkel.Marhanagy a sugárzás.
-
#8120 felesleges kipróbálnod.....max boszankodhatsz egy jót:)))) -
#8119 gyurcsány_a_PC-s_társadalomért -
#8118 Hát mondjuk nem hiszem, hogy ez lenne a végleges, tehát nopara :D
Neten nem is próbáltam, de akkor meg se nézem :D
Csak most találtam rá, nem tom hogy, de elkerülte a figyelmem eddíg... -
#8117 lanon jó.... neten már nem annyira