34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
#8236 hivatalosan is be van jelentve hogy 2007 első negyedévében jön :( -
#8235 ez a játék már tuti jönni fog.... és tuti hogy még idén kifog jönni:DDDD -
#8234 szerintem tuti hogy nem lesz, mert anno a DNF-ről nem jelent meg ennyi kép, videó! -
#8233 csak nehogy ebből is duke nukem forever legyen -
#8232 Grebbernek igaza van. Az legyen benned, hogy ha eljön az ideje akkor megjelenik és lesz egy zseniális játékod! Addig meg úgy is megjelenik kismillió másik ami nagyon jó, szóval én sokszor gondolok a játékra, várom az újabb híreket, de rájöttem, hogy a f*sz se aggódik rajta, hogy mikor lesz már! -
#8231 A nagy lószar kinszenvedés már bocsi, nem kell rá gondolni és kész.
Vagy nem tudod kiverni a fejedből hogy ne gondolj rá akkor beteg vagy fordulj orvoshoz! -
spatrik #8230 TES IV:Oblivion még 3 nap--->kivárni lehetetlen.Stalker még 3000 év--->kínszenvedés -
haxoror #8229 Hála az égnek, ha most elkezdték volna unreal enginere átrakni simán ideggyogyót kapok -
#8228 DNF :))) -
#8227 A THQ is bevásárolt az Unreal Engine 3-ból
[2006. március 18. @ 13:03 - ZeroCool]
További pénzügyi stabilitását "fitogtatja" a THQ. Úgy határoztak, hogy ők is licenszelik az Epic Games zseniális grafikus motorját, az Unreal Engine 3-at. Véleményük szerint a mai motorok legjobbja ez, így nem is volt különösebben kérdés, hogy mibe fektetnek be. Azt is elárulták, hogy PC-s és next-gen konzolos fejlesztéseik is lesznek majd UE3 alapokon. Az igazi érdekesség azonban az, hogy ezt a motort összekutyulják majd saját enginejeik legjobb elemeivel (természetesen csak a még be nem jelentett projektekhez), hogy még jobban tökéletesíthessék az egészet. Nyilván itt a S.T.A.L.K.E.R. motorjának apróságaira gondoltak, viszont egyuttal lényegében azt is simán elismerték, hogy a GSC fejlesztésű engine manapság már önmagában nem képes megállni a helyét... Szó nincs azonban arról, hogy a S.T.A.L.K.E.R. motorját kidobják, és ezért még késne a játék további 4-5 évet.
info: Gamestar -
#8226 jahhh én próbálom mindig a jobb oldaláról nézni a dolgot, mivel nagyon beleszerettem a játékba -
#8225 Még nincs kész a traktor eleje? -
#8224 fogjuk fel ezt a traktoros dolgot úgy, hogy a szerkesztők még titkolják hogyan néz ki a traktor másik szemszögből és azért látjuk ugyanazt -
#8223 Egyébként ha meglátnék egy pont ilyen rozsdás traktort, nem az jutna eszembe h. ezt még helyre lehet pofozni. :) -
#8222 Csak egy első kerék kell, az egyik már ott van a traktor alatt. :D -
#8221 Hát erre meg aztán gondolni sem mertem. :D
A végén még az is kiderül h. a Stalker csak egy kamu-játék. :D -
#8220 váó nagyon szép ez a kép. még nem is láttam. nem tudni mikori?
ui. téleg nem arra céloztam -
#8219 ezmár lánctalpasos:) -
#8218 *lánctalpas munkagép -
#8217 másik traktor -
#8216 nem arra céloz. -
#8215 Ha most arra célzol, hogy én csináltam, akkor talán nézdd meg a kép forrását! -
#8214 :D hehe tök jó tényleg ugyanolyan szög :D -
#8213 ennyiből erre is lehet mondani hogy a photoshop csodákra képes :P -
#8212 Dehogynem nem olvasol volt róla szó, hogy egyik küldetés pont erről fog szólni szerezni kell használható két első kereket meg egy aksit némi benzint és már lehet is suhanni. -
#8211 Az még hagyjám, hogy vezetni nem fogod, de más szögből sem fogod látni!
Nem érdekes? (2005-ös kép):
-
#8210 -
#8209 de ha jobban megnézed nincs kereke ezért mondta hogy "AZT a traktort..." -
#8208 dehogyisnem fogja :) ha kész a játék, a DX9 videoban mennek is vele... -
#8207 biztos kell majd kereket szerezni a traktoba az egyik questnél :DDD -
#8206 Akár mozog, akár nem jóleszaz!:DDD -
#8205 nem ugy értettem -
#8204 Azt a traktort valszeg nem fogod mozgás közben látni. XD -
#8203 szép nemzeti ünnep!:) -
#8202 Én már előjegyeztettem magamnak egyet :) -
#8201 holnapra, ez 99.9%
[milyen mérvadó lehet olykor azaz egy csipetnyi tized %, nem ?] -
hardt #8200 Hi all... mikorra várható a stalker megjelenése???? -
#8199 Ezek a képek is azt mutatják, hogy sajnos még nagyon messze van a megjelenés.
Minden játéknál az van, hogy nagyonjó képeket látunk a fejlesztés elején, aztán amikor megjelenik, a grafika olyan lesz amilyen.
Ha valamit kiadnak annak futnia kell az ÁTLAG videokártyán, nem csak olyanon, ami a vásárlók 0,001%-ának van. -
#8198 valóban, happy bithday my stalker-fan pal -
#8197 htx