34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
#9196 Az a DNF lesz amiről beszélsz -
#9195 Hát újradefiniálni nem fogja.. Sőt nem fog szinte semmi újat nyújtani.. Ami forradalmi lett volna azt kiszedték ennyi.. Nem fizkáta senki, én csak a tények alapján mérlegeltem... Konkrét tények után nem tudom hogy lehet még hinni benne... Amennyit ez még nyújtani tud, azt simán betehették volna egy másik játék alá... Cry engine tökéletes lett volna... Járművek is megvannak benne.. -
HitKaszaMan #9194 Hát mindegy, én akkor is nagyon várom:) -
#9193 De elehet hogy nem:) nézd reálisan, most kezdenek kiderülni hogy mitől nem lesz az a bizonyos "évszázad" fps-e, erre vajmi kevés az esély, mer pont az ellenkező irányba haladnak a munkálatokkal. Ettől még lehet jó, de csak jó. -
HitKaszaMan #9192 Ezt értem "istencsászár", de akkor sem kéne leírni a játékot, én még bízom benne, és ha kijön lehet hogy újradefiiálja az FPS fogalmát!!!Lehet hogy az évszázad játéka lessz! -
#9191 Ajjaj, mik ezek a kirhanások, senki sem fikázza, ha követed az infokat akkor tudhatod hogy mit csinálnak vagy mit nem :D , senki nem mondta hogy szar, de tény hogy ugytünik gagyibb lesz mint amit beigértek...
Hinni szép dolog, de ennél már nem lehet, azt már eljátszották... -
HitKaszaMan #9190 Nem értem mit fikázzátok itt a S.T.A.L.K.E.R.-t!A topik azért van hogy megbeszéljük a játékról szóló új infókat, mindenki elmondhassa hogy mennyire várja...!Én pl kurára várom ezt a játékot!Tudom hogy most sokan fognak engem is fikázni, de ezvan, én kiállok mellette és sztem ha csak fikázni akarjátok nyissatok egy S.T.A.L.K.E.R.-a világ legszarabb játéka! című topikot és ott beszéljétek meg hogy mennyire gagyi lessz a játék, meg hogy csoda ha megjelenik!Kössz -
#9189 szvsz hogy mer ilyet leírni, akkor neked is van 1 véleményed ami szintén nem biztos hogy igaz, szvsz mindeki azt gondol amit akar, te ugy más így :)
Vagy ha te vélemény nélkül beirtál valamit akkor jó nenekd, kár volt ^^:D -
#9188 ok,bye -
#9187 Hááát... Én semmit nem várok ettől.. Én szarok rá az egész csernobil témára meg ezekre... Engem azért érdekelt, mert egy fps lett volna rpg-sítve... Ennek hiányában(mert már biztosra megmondták, hogy nem ilyen lesz) kimondom, hogy az egész egy szar lesz.. Persze ez az én véleményem, másnak attól még tecchet(aki csak hentelni akar)... De ezzel az erővel pár modder lazán megcsinálhatta volna HL2 modnak(ha csak sima hentelős), ha meg kicsit nagyobb szabadságot akarnak, akkor meg FarCry modnak... Ennyi.. felejtős... -
#9186 kurv@ jogos a kérdés, istencsászár ezt bebuktad :) -
#9185 Ki állította az ellenkezőjét? -
#9184 Mindössze a tájékoztató információkból vonok le következtetéseket.. Emléxem még jó 3-4 éve milyen threadek mentek a hivatalos fórumon, és szánalom amit műveltek ezzel a gémmel.. Adja az ég h kurva jó legyen, de erre nem sok esélyt látok.. -
#9183 Hogy mered az ellenkezőjét amikor még nem láttad? -
#9182 mintha már mindenki végig vitte volna,úgy röpködnek itt a tuti biztos állítások a játékkal kapcs!:D -
#9181 "ennél a Stalker csak rosszabb lesz"
nem unjátok még ezeket a haszontalan spekulációkat?
hogy mersz ilyet leírni anélkül, hogy láttad volna a kész játékot? -
#9180 Az oblivion messze van a szerepjátéktól az tény, szinte tökmind1 hogy fejleszted a karaktert. (Ha szerep akkor Fallout2 ) Éppen ezért én merem fpsként kezelni, és mint fps, jóval összetettebb mint a mostanában megjelenő techdemok
(fear, condemned, quake.. stb.). A stalker is ezt célozta, de úgy tűnik semmi nem lesz belőle.. -
#9179 Off: Lehet hogy összetettebb a doom3nál, de az nem is egy morrowind utódja.
Szerintem az oblivion értelmi szintje igen alacsonyra süllyedt.
Az meg hogy erősen rpg, az erős tulzás inkább...megvan rá az alapja hogy az legyen, de a fejlesztők nem vették a fáradtságot hogy tul sok szerepjátszást csempésszenek bele. Talán majd modderek.
A Morrowindet sokszor ujrajátszottam uj házak/guildek választásával,ujféle karakterekkel de az obliviont egyszerűen nem kezdeném ujra mert nincs miért, egy karakterrel mindent ki lehet próbálni szinte... -
#9178 Obli erősen RPG, nem hasonlítanám egy Fpshez sem... -
#9177 Kifejtenéd? Szvsz jóval összetettebb játék mint a legtöbb FPS.. Baromi hosszú, és azt csinálsz amit akarsz.. Ennél a stalker csak rosszabb lesz az tuti.
-
haxoror #9176 És nem mellékesen a 4-ik játék a sorozatban szal az eladási csúcs szinte biztos volt, még a Fallout3 lesz ilyen, a STALKER viszont első játék és a kiadó gondolom nem mer kockáztatni (sajnos) -
#9175 ígyvan! -
#9174 ugyanmár az oblivion nagyon rossz példa..ott csak elhitetik veled frankon hogy gondolkoztál stb...szörnyen primitiv lett szvsz a morrowind után..erős moddolás néül az oblivion is nyugodtan sorolható a tizéveseknek butitott játékok sorába -
#9173 A stalker halott... Olyan mintha ki sem adnák, mivel egy teljesen más játékot adnak ki az igértnél... -
#9172 Persze hogy csodát, hisz csoda ha kijön. -
virs lee #9171 Ja, ott jelentik be az újabb csúszást. -
pirosBoci #9170 hallotátok az e3 - on azt mondták az ukránok hogy 2007 tavaszán csodát fogunk látni (hiszem ha látom, hiszem ha látom...) -
#9169 T for Töki :) Lehet még a szörnyeket is átalakítják plüssmacikká és nem lelőni hanem simogatni kell,h a legkisebb gyerek is szeresse. :D
A volt iskolámba olyan LOLság volt.A tanárok letörölték a gépről az ős Doomot,meg a Blood-ot me túl véres. XD -
#9168 "Rated T for Teen", vagyis tiniknek, gondolom ez lehet a 16-os karika megfelelője -
#9167 T?Az milyen? -
#9166 Igen, ez alapján a STALKER is ott ficegne az élen, de nem, ők gondolnak a kiskölkökre is akik képtelenek gondolkozni, csak az a lényeg h csernobilban ölhessék a zombikat mellesleg minimum T minősítést kap -
#9165 Ott az a szerencsétlen oblivion, alszol, eszel, néha gondolkozol is, és valószínűleg gém of dö jír lesz minden második helyen.. Pont azér mer azt csinálsz benn amit akarsz.. Ezt mér nem lehet kiszúrni és utánozni??? -
#9164 van benne valami igazság. az nem menő amiben gondolkodni kell vagy úgy kell cselekedni ami már reális (alvás, evés). általában az kell a népnek hogy menj és ölj! csak az a baj, hogy van kivétel ez alól és a stalker nekik szólt ... volna. -
#9163 A primitív amerikai fiatalság miatt kell butitani. Nekik már az 1+1 is gondot okoz. -
#9162 wtf, sztem te olvass vissza pár ezer hsz-t -
#9161 jut eszembe multi bétában néztétek már a piros hordókat ugy jobban? lökdössétek(birja a lövést elég jol) árnyékba stb...szerintem nem semmi jól el van kapva az anyaga.. -
#9160 szerintem egyedi megjelenitése van az xraynek..nem fogható a sourcehoz...már a régi alfán/multibétán is meglátszik mozgás közben szerintem... -
#9159 Egész jól, elmegy szódával... nemtetszik:D olyan Source feeling, homályos texturák, pár shéder, kicsit kocka, kicsit szögletes :D -
#9158 Junius
Júniusi naptár
uj kép..egész jol néz ki, megvan a hangulata -
#9157 A multi beta szerintem nagyon jó, én most elfogadnám úgy a játékot, csak lenne már :\ Csak azzal az a baj, hogy ritka olyan partnert találni, akinek nem laggol, vagy hogy nekem ne laggoljon más serverén. De amikor találtam olyat, egész nap elvoltam azon a serveren! Igazi jó kis multi részt csináltak neki, és még csak a beta. Beérném most csak a multi részével is, elvégre azért venném meg főként eredetibe. Persze a single miatt is .. de sajnálattal hallom az új fejleményeket ... :(