34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
  • Darukezelő
    Már egy ideje figyelemmel követem a topikot,és srácok,ha ennyire nem tetszik a játék,akkor minek foglalkoztok vele? Istencsászár is itt károg már fél éve,ha nem több! Mit akartok? Majd megmondani,hogy "Na ugye én megmondtam már az elején,hogy szar lesz"! Öreg nagymama style amit csináltok! Az még oké,hogyha valaki 1x-2x elmondja a véleményét,akár negatív,akár pozitív,de már hosszabb ideje ezt csinálni! Lassan már fizetést kérhetnétek ezért! Vagy átnevezni a topikot "S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl for vészmadarak" címre! Felteszem még1x a kérdést! Ha ennyire szarnak tartjátok,akkor minek foglalkoztok vele? Fogadjunk kipróbáljátok majd azért,aztán jöttök megint a "Na ugye én..." szövegekkel! Láttatok pár képet meg videót,és ez alapján ítélkeztek (eltekintve a mende-mondáktól,meg a megjelenés eltologatásától)? Engem személy szerint érdekel a játék,akármennyire is húzzák,halasztják,de már kezd unalmas lenni fikázódó,lehúzó kommenteket olvasgatni! Engem ha nem érdekel egy játék,akkor kész nem foglalkozok vele,de ti itt okítjátok,meg próbáljátok felnyitni az emberek szemét,hogy jaj de szar lesz! Istencsászár erre biztos valami lehurrogó választ fog adni,de már megszoktuk tőle a károgást! Nos,várom a válaszokat kedves vészmadarak,addig is jó károgást!:)
  • SZilaJMaGGoT
    Na végre még egy ember aki ezt elfogadta..
  • Istencsászár
    Inkább hasonlít vagyis 100%ig egy túlélő horror fps, mész hentelsz semmi több. Hol a feeling? sehol! A grafika semmi extra, a hő effektet mutogatják vagy "anomália" ami megannyi játékban már volt. Inventory kimerül anyiba hogy a fegyókat pakolod ki be, nemlenne 1szerűbb akkor már a szokásos 1,2,3,4,5 gombok?....

Hát igen, aki még csodát vár az lassan kezdhet lemondani róla, ez egy eksön fps, ami nem a világháboruban nem a marson nem a jövőben játszodik hanem Csernobil környékén.
  • Halfer
    Megnéztem! Asszem tökéletesen meg vagyok elégedve vele :) Elején mondom, ez mikori, tisztán olyan mint régen. Ebből legalalább annyit levontam, hogy a hangulat maradt meg az a bizonyos magával ragadó atmoszféra. Bánom azt amiket kivettek belőle, és így nagyon egy szokványos FPS jellegét keltette bennem: mész és lősz :/ Node, az időjárás nagyon nagyon szép, nem is kell ennél szebb (mondjuk nekem rosszabb állapotban is jól jönne már a játék) na és a Bloodsucker elleni harc hajajj. Az nagyon tetszett, csak kicsit sokallom az életerejét. A másik amit még megemlítek, hogy én nagyon várom, hogy sötétben, fedezékből kilőjjek az épp közeledő, mit sem sejtő áldozatra. Remek! Az a hatás azért nem lesz, mint amit várok már mióta, de örülök, hogy él és virul a játék ;)
  • Glpetyus
    omg
  • grebber
    Semmi extra nincs a grafban többet vártam no nem baj van egy hangulata az tuti.
  • SötétBarom
    jó szar.
  • Glpetyus
    Na,hát a grafikára biztos nem lesz panasz,eléggé "ottvan a szeren" :)
    Többi majd elválik.
  • SZilaJMaGGoT
    Dettó.. Sajnos elbaszták... Persze, persze... Még lehet hangulatos... deeee... Inkább hagyjuk... A fő dolgokat kiszedték...
  • Glpetyus
    Jó a videó,bár még csak a felénél tartok :)
  • Halfer
    Már semmit sem tartok valószínűtlennek a STALKER körül :D
  • SZilaJMaGGoT
    Lehet azért mert kivették a külső bejárható területet?? :D
  • Newfronter
    STALKER Gamestar.de-s videó
    DX9-es, az amit vártatok, vagy tudtok már róla? :S

Amúgy fasza nagyon, nekem tetszik.
  • bertino
    míg a THQ is meg nem erősíti, felesleges az örvendeztetés, de még akkoris min. 1 év, szal nyugodtan teázgathatunk addig...
  • SötétBarom
    télleg jó képek.. De mér mindig ilyen sötét pincéket mutogatnak vajon?
  • dante3
    Megjelenés REMÉLEM!
  • Glpetyus
    hmm,jó képek :o
  • Bankrupt #9219
    Így lesz majd:
    Options/Graphic/Monster Opacity: 0% - 100 %

:DD
  • Halfer
    No, mi van, a STALKER él és virul? :D Szépek a képek és tökéletesen egy mai játékot mutatnak, de nem biztos hogy a STALKER-t :O Remélem jön még pár kép amire azt tudom mondani, IGEN EZ AZ amibe anno beleszerettem xD
  • Adam II
    Egyébként jó csak szokatlan a DX8as képek után.
  • Adam II
    Milyen élethűűű
  • Serpa
    a csontok és az erek szépen kilátszódnak.

• _Atti_
    elvileg csak a lábuk verte port lehetne látni mikor láthatatlanok..ugnézki a dx9 lehetőségeit kihasználva mostmár ilyen átlátszóak ha láthatatlanok..
  • Csoder
    Úgy tudom ezek a Bloodsucker szörnyek nem csak félig tudnak láthatatlanok lenni. :)
  • DJ Skyline
    hohha,ez nem lesz vicces,ha ilyen félig átlátszó monszták is jönnek majd! :\
    jó,lehet még látni,de akkor is!:D
  • bertino
    pedig nem abba tettem, szal nemtom mit szövegelnek, de már lényegtelen...
  • SötétBarom
    LoL
  • bertino
    lol, emlékeztek a Battle of chernobyl-ra ?
    dynamicweb most küldött levelet, hogy szabályt sértettem, mert az SMS könyvtárba pakoltam a filmet és így publikáltam
    ugyhogy most DEL
  • grebber
    Hát hamár mindent kiszednek belőle ami jólett volna, legalább a graf legyen frankó!
  • _Atti_
    lesz is meg nem is..bizonyos alkalmakkor vezethetünk amugy nem
  • mila69en
    tényleg akkor most mivan a vezethető kocsikkal? lasz vagy nem lesz? vagy még mindíg nem tudni a biztosat?
  • _Atti_
    Dx9 képek

Directx 9 es képek a gamestar.de.-től..ugyebár nekik van a 6 perces previewük is..bár én még nem találkoztam linkkel ahhoz..

elég szép de szerintem dx8 hangulatosabb..láccik hogy most csillogni villogni akarnak.
  • _Atti_
    Ne menjünk bele mennyivel tartom nagyobb különlegességnek az alifeot bárminél amivel mostanában álltak elő.
    bár tény hogy az összetettebb játékmenet kiirtása nagy minusz, engem nem tántorított el..még..:)
  • SZilaJMaGGoT
    Jó de ilyen szinten minden játékba van valami különlegesség... De ha úgy csinálták volna meg ahogy igérték, akkor nagyon nagy gém lett volna... Főleg ha vagy 1 éve legalább kiadják...(tudom, tudom, de egy éve is jó lett volna)
  • _Atti_
    nem szedtek ki mindent ami ujdonság lenne(Alife)...hm vagyis remélem nem hazudtak megint :)
  • Istencsászár
    Na mivan megtalálad ez egyik bétát?:D
  • bertino
    ték
  • bertino
    most
  • bertino
    megint ?
  • NeoMaN
    KIJÖTT!!!!!!!!!