34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
#9276 Bocs srácok de szerintem ez a game majd megjelenik csak nem pcre hanem mobiltelókra. Pedig nagyon jól indult. Most komolyan, amilyen képek megjelentek azokat ti bátor szívvel kiadnátok a kezeitek közül? -
#9275 Azért az alvást hagyhatták volna.... :( Nem lett volna olyan nagy dolog ha bennehagyják... Erre az AILIFE-ra meg kíváncsi leszek... :\ -
#9274 Remélem azzal hogy kivettek sokmindent EVM-es lesz a cuccos -
#9273 Általános egy olyan npctől akivel gyakorlatilag nem történhet semmi..
De nem egy ilyentől akinél azokat a cuccokat találod amiket zsákányolt és azokat az infokat adja át amiről tud, aki lehet hogy két perce lőtte le egyik ismerősöd és félórával később már csak figyelmeztetésként szolgál a hullája egy koszos alagsorban hogy menned kéne..ha megtalálod nála az eladott cuccaidat már sejtheted nem ember tette, pisztolya kiürülve és talán megfordul a fejedben mi lett volna ha nem veszel tőle töltényt?
Az események folynak bárhol is vagy és ugyebár az ilyen szintű káoszban a legkisebb dolgok is más más eredményhez vezetnek, mindig uj élmény játszani.
EZ továbbra is jelen van!(jo ok, állitólag jelen)
Az uj megkötés annyi hogy a főküldetésbe vont npck a küldetés alatt valamilyen szinten befolyásolva vannak scriptekkel..azok az npck akik nem kellenek többé a főküldetésbe és élnek visszakerülnek az ailife irányitása alá.
Szerintem ez lesz benne a nagy, amit még nem láttunk. Ez volt mindig is az első amiért vártam. -
#9272 Mutogassák a küldetéseket... hogy mitől több mint 1 eksön játék, mer az hogy talizol egy npcvel azt max utba irányít az semmi különös mondhatni álltalános, 1szerűen nem tudom elképzelni mi benne az a nagy amit még nem láttunk... 1edül az inventory ami miatt kilóg a sorból amiatt tünik rpgsnek de csak amiatt. Ja hogy jót is mondjak, szép az időjárás megjelenítés... a motor ezt szépen tudja. -
#9271 aza sajnálatos hogy istencsaszarnak tök igaza van, najó ezért nem egészen:DDDD de ennyi várakozás a semmiért:( vagyis nem a semmiért... de hát izé....
/elment töle a kedve:(
bár ha multi lesz olyan jó mint abban a béta sz@rságban (annál meg csak jobb lehet) akkor már örülök:-)
szerk: ja igen és én leszek az első aki a download gombot fogja nyomni és nem pedig origit venni....met f@sszopók és nem érdemlik meg -
Ennyi.:) -
#9269 Nem fikázom, videót megnéztem, leírtam hogy mi van benne szerintem és . -
#9268 ne fikázz és ugyse lesz rajtad senki :) -
#9267 -
#9266 -
#9265 :)
Ehh,igen "kissé" túlreagáltam a dolgot,pedig túlképp ő semmi sértőt nem írt. (legalábbis ezen az oldalon :D)
Sry a kirohanásért -
#9264 Mindenképp ajánlatos ^J^ -
#9263 eltört a tükör? :D(semmi sertés:)
najolvan de most komolyan, minek kötöd az ebet a karóhoz(vagymi:), nem azt irta hogy TE menj a fenébe ne várd vagy akármi, csak véleményt, és ha negativat is semmi olyat ami ne lehetne igaz. Ahogy neki megvan a lehetősége leirni, úgy neked is megvan nem elolvasni, vagy legalább nem válaszolni rá..
másrészt ellentmondassz magadnak:
"Teszem hozzá,hogy engem is irritál,amit műveltek a játékkal,de a fórum nem arra való,hogy percenként anyázzak,fikázzak."
persze hamarosan kiderül hogy tulajdonképpen:
"*ja amúgy én meg letojom az idióta járműveket (vezetésre ott az RBR,meg az F1c :P),meg az rpg elemeket is....engem csernobil érdekel,meg egy magával ragadó játékmenet."
"Tényleg,ez az evés is akkora marhaság...kit érdekel,hogy nem kell az invertoryban rákattintani a fél kiló kenyérre,vagy a penészes sárgarépára ?
Én nem bánom,ha nincs,nyilván meg van az oka minden fejlesztői döntésnek..."
Tudod ilyen hozzáállással nem csodálom hogy elkelnek a fakockák.. -
#9262 LoL nem mondod?:DDDD a demó alapján én is törőltem a vérbe:-) lehet megkéne lesnem a fullt is?:DDDD -
#9261 Egy hagyományos fps mióta ad minden ujrajátszásra uj és uj élményt,teljesen váratlan és uj szituációkat? Ezt a featuret továbbra sem lőtték ki..továbbra is lesznek random küldik, amikben a többi npc is részt vesz..
Az alife továbbra is gondoskodik arról hogy meglepetést okozzon bármerre is jársz a zónában, amit most hogy autók nincsenek 3 óra lenne nyilegyenesen átszelni, de a veszélyek miatt napokig huzodhat..persze ez is megtalálható bármely fpsben..és ne gyertek az oblivionnal mert annak az aija egy nulla..annyiban tér el a morrowindtől hogy itt a semmi értelmeset betáblázva csinálják..nem fogod egyiket se holtan találni a világ másik végén azután hogy egy héttel előtte kereskedtetek..itt igen! persze a jelenlegi infok alapján írom ezt..Sharpe még okoskodhat
Szóval ugy gondolom korántsem egy sima hentelős fps lesz..ha igen az azért lesz mert ugy játszod.. -
#9260 " énse és a többi emberke sem nézi jó szemmel hogy állandóan kötöszködsz."
Mondj mégvalakit magadon kívül,tinédzser sucker
De itt le is zártam,irogasd csak nyugodtan a faszságod XDD -
#9259 Ekkora egy faszt már rég láttam :DDD
-
#9258 :)) én nem örülök egy info vagy kép hallatán, láttán, ha nem jönne át az aminek kéne, ez csak olyan gúnyos reakció, mivel várom a játékot ahogy eddig is... -
#9257 Betűzöm: L E L E H E T S Z Á L L N I R Ó L A M
Had irjak má le egy videóról, képről, inforol véleményt, nem te és nem a többi személyeskedő nemtudom milyen fan fogja ezt megmondani, ha nemtetszik ne olvasd... kapíse? mellőzd az ilyen semmi értelme hozzászólásokat mer eddig csak ezt csináltad, énse és a többi emberke sem nézi jó szemmel hogy állandóan kötöszködsz.
Ui: Olvasd el, várj betűzöm: H A Í R O K V A L A H O V A.. akkor érdekel.
Ui2: én is irkálhatnám neked, hogy ne legyél a játékkal elnéző, de nem, mer nem érdekel, mit mondasz egyszerűen hidegen hagy. -
#9256 de NPCk lesznek akivel bandázhatunk majd nem? -
#9255 váááá windowsos letöltővel huztam és elég labilis az internetem és megszakadta vonal már 178 mega lent volt és nem lehet ujra elinditani a letöltést... must huzhatom le egészet előről vááá -
#9254 RPG elemeket sajnálom... Járművek is jók lettek volna a gyorsabb közlekedés érdekében... Ok nem mondok akkor több rosszat, de nekem az volt a lényeg az egészben... Nem a játék témája... Amúgy ilyen evés alvás túléléssel egy holtak hajnal játékot képzelnék el... Persze nem továbbfejlesztett zombikkal amik lőni/baseball ütővel agyonütni tudnak, hanem csak !sok! sima harapós zobival... Meg lennének okos npc-k akivel csapatot lehetne alkotni.. Sőt ez mehetne MMO-ba is, meg lenne singli, meg co-op is... Na nálam ez az álom játék... :D Na mindegy abba is fejezem... :) -
#9253 A Condemned nagyonnagy géémm.Szted lesz folyatatása?
Stalkerre visszatérve.Nem tudzam megnézni a videot mer 99%-nál megállt és elfogyott a hely.PPfff.De ha megnéztem majd írok. -
#9252 Mégvalami.Rossz példa,de nekem a Condemned nevü horror-fps demója kurvára nem tetszett.Hagytam is a rákba,bár egy pár soros hszt írtam a topikjába,csalódottságomnak betűt adva..
Aztán megkaptam a fullt barátnőmtől ( ),egy unalmas órámban felraktam,és azóta az év játéka nálam.
Úgyhogy nem hogy pár képből,videóból,de még egy demó alapján sem lehet mindig megmondani a végét.. -
#9251 Tényleg,ez az evés is akkora marhaság...kit érdekel,hogy nem kell az invertoryban rákattintani a fél kiló kenyérre,vagy a penészes sárgarépára ?
Én nem bánom,ha nincs,nyilván meg van az oka minden fejlesztői döntésnek... -
#9250 Ez így rendben van,de én úgy vagyok ezzel,hogy amíg én ki nem próbálom a teljes játékot addig nem alkotok végleges döntést! Igen,kirajzolódik egy kép bennem is a képek,videók,hírek alapján a játékkal kapcsolatban,de nem írom le teljesen! Persze én sem újongok,mikor jön a hír,hogy xy hónappal csúsztatják a játékot,de próbáljuk meg a játék pozitívumairól is beszélni,próbáljunk elvonatkoztatni a mende-mondáktól,hírektől,stb-től! Nem azt mondom,hogy burkolózzunk rózsaszín felhőbe,és akkor se kép se hang,jaj de jó meg minden,de ezt sem lehet,hogy állandóan csak a rossz oldalát nézzük a dolgoknak! -
#9249 Egy a "baj".
Még 1 játék sem volt,aminél betartottak volna MINDENT,amít hazudtak...Nem is ez lesz az első...
*ja amúgy én meg letojom az idióta járműveket (vezetésre ott az RBR,meg az F1c :P),meg az rpg elemeket is....engem csernobil érdekel,meg egy magával ragadó játékmenet. -
#9248 nem,asszem enni tudunk! alvás,meg az autózás fele az amit kiszedtek így hirtelen ami eszembejutott -
#9247 szerintem azért nem lesz olyan rossz játék akármit mondtok, mert hát mit vettek ki? Evés? na jó komojan nem lett volna rossz dolog grillpartit csinálni egy két stalkerbaráttal Chernobyl közepén, de szerintem meg lehet élni néélküle mert mit ettünk volna babkonzervet? vagy esetleg egy jó kis bétasugárzással fertőzött szörnyet? na mindenesetre érdekes lett volna megoldani
nah amit sajnálok én igazán az az alvás egyedül kemény dolog lett volna, de hát partiba szerintem meglehetett volna oldani hogy az egyik NPC stalker "ébren" marad és akkor nem kapunk levonásokat hanem kihasználhatjuk az épület által adott lehetőségeket... nah nekem ez hiányozni fog
a kocsikat nem sajnálom hogy kiveszik mert... mert csak ugy :D szerintem egyáltalán nem lényeges -
#9246 Teszem hozzá,hogy engem is irritál,amit műveltek a játékkal,de a fórum nem arra való,hogy percenként anyázzak,fikázzak.
(tudom-tudom,"csak a véleményeteket mondjátok",....de azt elég egyszer elmondani mondjuk hetente,akkor is mindenki vágni fogja..) -
#9245 Látom istencsászárnak válaszoltál, de végülis rám is vonatkozik... Háát mit mondjak... Nem mondom, hogy nem érdekel.. Tulajdonképpen már csak az érdekel, hogy mennyit valósítottak meg a beígértekből... De végülis ez ugyanaz, mint aki azt írja, hogy hű de istenkirály lesz, csak én ilyen realista vagyok... :D -
#9244 #9241-re.. -
#9243 Akkor attól is megkímelhetnél,hogy ide írsz.. -
#9242 hát nemtudom,azt viszont tudom,ha ennyire nem érdekel vmi,akkor nem foglalkozok vele...
(azt meg ne mond,hogy téged nem érdekel,hisz minden 2. hsz. a tied)
Vagy minden topikba beírsz vmit,ami épp eszedbe jut?
Mer' akkor grat.... -
#9241 LOL... Abszolút nem marhaság... Tények alapján mérlegek.. Egyébként azokat a játékokat, amik igazán érdekelnek, azokat se az elsők közt szedem... STALKERből meg szerintem csak a demót fogom leszedni... -
#9240 Ha te mondod, igy van, ha nem jönne ki azsem izgatna különsöen... , de majd a Demo után eldöntöm hogy érdemes e a fullal foglalkokzni.
Azt hiszem nem látszik, vagy te nem látod? -
#9239 #9237
Ti lesztek az elsők,akik rányomnak a "download" gombra,amikor kijött,úgyhogy fogjátok be.
Azt hiszitek nem látszik kilóméterről,hogy a csalódottságotokat vezetitek le azzal,hogy ide gépelitek a marhaságotokat ?
-
#9238 Valahonnan indul valami ( csodáljuk, felkelti az érdeklődéünket, foglalkozunk vele ) , az idő multával el kezd kopni, egyszerüsödni, lassan lassan eljut oda hogy csak nyomokban hansonlít arra ahonnan indult. Remélem érted.
Minket is érdekel és várjuk, mert ha nem igy lenne akkor nem pazaorlnák rá egy kommentet sem ( gondolom te sem irkálsz minden ismeretlen topikba csak ugy... ). Akkor én is teszek fel 1 kérdést mer neked válaszoltam, hazudjunk? hitessük el megunkal hogy jólesz, amikor már régóta nem olyan mint amit vártunk? átbaszták nem 1,2,3,4-szer a játékosokat, ezek után vakon higgyünk? Miért nem lehetne negatív kritika amikor ez a helyzet? tán nézz jobban körül olvass vissza mindjuk a kezdetektől hogy mit igértek és mi nem lett betartva és most hol tart. -
#9237 Nem látod a lényeget... Mi pont nem azok vagyunk akik már az elején is azt mondták, hogy szar lesz... Nem vészmadárkodunk, mert konkrétan elismerték, hogy a játék fő elemeit kivéve lebutították egy hentelős fps-é... Istencsászárnak igaza van, ez egy hagyományos fps lesz csernobil témával... És pl én személyszerint leszarom csernobilt, engem a játék azért érdekelt, mert különbözött volna a hagyományos fps-ektől, stb stb, azok miatt a feature-ök miatt amiket szépen kiszedegettek... Van kép, videó, elég, és információ is... Akárhogy reménykedtek, ha a fejlesztő is elismerte, hogy kiszedtek ezt-azt akkor már mindegy... Csakhogy ezzel az erővel meglehetett volna csinálni HL2 vagy FC modnak..