34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
  • DJ Skyline
    megvan,kimazsoláztam a lemezről!
  • Csuhai G
    Skyline 1 kis help :)
  • Csuhai G
    Ne csináéld már Skyline! Most néztem meg a videót! :D
  • Serpa
    jól értem, h nem viszik ki a Games Convention-ra
  • NeoMaN
    2003-ra ígérték, még Gef3-ra is aszonták a fejlesztők, hogy jól fog vele futni.
    :)
  • SötétBarom
    Nem a vége felé jársz ;D
  • Halfer
    nagyon remélem hogy nem a végén lévő poént lőtted le mert a végefelé járok de Jen még él -_-
  • SötétBarom
    A prey az viszonylag komoly.. Érted meghal szegény csávó nője, meg a nagyapja, meg minden.. Nem volt az a kifejezetten poénos gém.. De Duke-nak hoznia kell az elvárt "kult" szintet.. Ami nem kifejezetten eccerű..
  • Halfer
    a Prey az komoly játék lett? arra is rámondható hogy "idióta" témájú és mégis iszonyú nagyot ütött! és mire gondolsz hogy idióta témájú? DNF? Már bocs de a Duke Nukem az egy forradalmi játék volt és nem is lesz még egy olyan egyedi FPS soha többé! Grááááááááá!
  • SötétBarom
    Én biztos vagyok benne hogy lesz azis. Bár manapság nem tudom mekkorát fog ütni egy "idióta" témájú FPS..
  • SZilaJMaGGoT
    Hát prey megjelenés után már minden lehetséges... :D Már csak DNF kell majd... :)
  • _Atti_
    nem..miért lenne az jó akárkinek is?
  • Serpa
    ez nem lesz Vista eszklúzív?
  • DJ Skyline
    jövő év elejére ígérek asszem,ha akkor nem,akkor soha!:D
    az első beígért megjelenés asszem 2 éve volt májusban (valahogy így emlékszem,de lehet tavaly május volt),és azóta csúsztatgatják a dolgot
  • Neoncsoves
    Srácok, ezt még kiadják valaha?
  • DJ Skyline
    majd honlap (vagyis majd ma délelőtt) átmazsolázom mégegyszer azt a 45 perceset!
  • _Atti_
    hát ha a német van rajta akkor elvileg 6 perc..azt csak észrevetted volna a 45 percben nem?:)
  • DJ Skyline
    nincs! vagy szar lemezt adtak,vagy elrejtették nagyon,vagy "elfelejtették" feltenni! van egy 45 perces videóösszeállítás,de nem nagyon láttam benne
  • _Atti_
    elvileg a gstv résznél kell lennie.
  • DJ Skyline
    mondhatok valamit!? megvan a gémsztár,de SEHOL nem találom a stalker videót...aki megtalálja az plíz írja már le melyik mappában van
  • _Atti_
    Gstvben lesz valami stalkeres videjó, szerintetek a német testvérlaptol nyúlták vagy kaptak valami exkluziv cuccot? bár gondolom ha utóbbi lenne jobban vernék a nyáluk
  • icewolf
    Ja. És ez az Ilyi Multi alpha, 2215 asszem.
  • icewolf
    Gyerekek, kellene a segítségetek. Feltettem haverom gépére a Stalkert, mert lanozni szeretnénk vele (A gép nálam, a haver meg otthon), a játékba belépve az a kép fogad hogy nem látok semmit, legfelljebb ha felnélzek akkor látom a dolgokat 3d-ben, amúgy egy nagy kék-szürke összefüggő színt. semmi modelt, vagy valamit. Ati radeon 9250 van a gépben, és a hozzá való lehető legfrissebb Catalyst van fent az 5.9-es. szerintetek mi lehet az oka a hibának?
  • Istencsászár
    olya már nemlesz :))) pár évvel elmaradtak ettől
  • Serpa
    ilyen pontossággal jelenjen meg a játék.
  • Istencsászár
    a változatosság kedvéért még1 sötétes, csöves, árnyékos kép...
  • _Atti_
    Naptár

változatosság kedvéért elsején..
  • Glpetyus
    Na legalább a ballisztika,meg a fegyverkopás megmaradt.
  • Halfer
    "Grafika marad egyelőre DX9, Vistán még gondolkoznak." - ez nekem azt mondja, hogy lehet, hogy elkezdik a motort megint, és dx10-re lesz xDDD
  • Halfer
    Jó lesz több részre szedik jah :) Már egy ideje én is a multit várom jobban, mint a single-t :)
  • grebber
    Multi az kurvaizgi lesz nem az a kérdés hány fejlövés vagy halált szedek be hogy a halálaim során mennyi lesz az anomália rovására irható mert a multibétába nemkevésszer kapott el a köcsögje :(
  • bertino
    "Választás elé kerülünk:

- Értesítjük a raktárat védő Freedom klán vezérét a Duty klán támadási tervéről
    - Duty klánnal összeállunk és megrohamozzuk a raktárat.
    - Egymás ellen uszítjuk a két klánt, hogy jól kiirtsák egymást és mienk legyen az összes kincs."

simán a harmadikat választanám

"32 játékos nyomulhat LAN-on és interneten. Multiplayer bétateszt várható."
  • grebber
    A FiringSquad hörcsöghízlaló kommandósai interjút készítettek Oleg V. Yavorsky ügyeletes Sztalkerrel.

info: Harrwired

Nemtettem ide be az egészet mert hosszú.
  • Zenszkij
    Jó lesz a game, én személy szerint 2007 karácsonyi megjelenést tippelek
  • zsakosfrodo2
    Szegénykém eltévedt...
  • Glpetyus
  • Istencsászár
    ne a képeket nézd, hanem a videót..
  • DJ Skyline
    LOL
  • SZilaJMaGGoT
    :S Te most a STALKER-ről beszélsz?
  • bertino