34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
#9356 őőő nem is tudom , "ennek a játéknak nincsen olyan történelme és fanatikus rajongó tábora ami sikerre vihetné" ez ha nem kijelentés volt akkor rosszul fogalmaztál :D -
#9355 Hol írtam én olyat,hogy tudom. -
#9354 És ha nincs akkor mivan? hl1nek sem volt és mégis jólett :))) -
#9353 Totál a hl2 jut eszembe erröl a kabaréról ott is évekig huzták aztán kiadtak egy közepes fps-t.Itt is ez várható azzal a különbséggel,hogy ennek a játéknak nincsen olyan történelme és fanatikus rajongó tábora ami sikerre vihetné ezt a lebutitott az eredeti ötletekel csak köszönö viszonyban lévö játékot. -
#9352 menjenek a.......-.-
ahányszor meghallom ezt a szót, stalker ideges leszek^^ -
#9351 Csak kiviszik és megmutatják mi is maradt a gameből.:D -
#9350 -
#9349 1 nappal előtte meg bejelentik ismét h mégse :DDDDDD ( reménykedjünk kiderül valami új is, hogy nem egy szimpla hent fps lesz ) -
S.T.A.L.K.E.R. - kint lesz a Games Conventionön!
[2006. július 21. @ 13:39 - ZeroCool]
Korábban arról pletykáltak a rossz emberkék, hogy az idei Games Conventionön nem lesz jelen a S.T.A.L.K.E.R. Most azonban Oleg barátom elárulta, hogy igenis ott lesz, és, ha minden jól megy még nyomulni is lehet vele. Akárhogyis, mi igyekszünk majd bejutni a színfalak mögé, és élő közvetítést küldünk majd a helyszínről. Próbálok majd minél több DX9-es reaktor közeli videót gyártani!
info: Gamestar -
S.T.A.L.K.E.R. - kint lesz a Games Conventionön!
[2006. július 21. @ 13:39 - ZeroCool]
Korábban arról pletykáltak a rossz emberkék, hogy az idei Games Conventionön nem lesz jelen a S.T.A.L.K.E.R. Most azonban Oleg barátom elárulta, hogy igenis ott lesz, és, ha minden jól megy még nyomulni is lehet vele. Akárhogyis, mi igyekszünk majd bejutni a színfalak mögé, és élő közvetítést küldünk majd a helyszínről. Próbálok majd minél több DX9-es reaktor közeli videót gyártani!
info: Gamestar -
#9346 Ja de azt én nem szeressem... :S LA2-vel játszottam egy darabig, de lvl 15ig bírtam, mer abba nem volt nekem semmi izgalom...:S -
#9345 arra ott vannak az mmorpg játékok
^^ -
#9344 Egy éves.... :D -
#9343 Sose szerettem a rövid gémeket.Vmi 250 órás gém kéne. :) -
#9342 Elezdtem keresni régi infokat a gameről azt látom hogy a küldetések száma egyre fogyatkozik 36-20 azt ki tudja a végén ez is 4-5 órás móka lesz :D -
#9341 Szrintem eddig is azt csinálták,azért nem jött ki még eddig. -
#9340 azért biztos elmentek nyaralni is -
aaatttika #9339 Mar evek ota varom ezt a jatekot, nagyon remelem [gondolom veletek egyutt], hogy ev elejen megjelenik, mostanaban nem nagyon szeretnek infokat, kepeket adni rola, remelem nem nyaralgatnak, hanem gozerovel dolgoznak rajta. -
A tumi #9338 Nagyon úgy néz ki,hogy jövő év elején FPS dömping lesz.
Csak győzzük konfiggal.:))
LOL -
#9337 :DDDDDDDDDd -
A tumi #9336 Igazad van. -
#9335 Jó nem azt mondom, hogy le kell b@szni az embert, de figyelmeztetés szempontjából igaza volt.. Sztem ezt itt fejezzük be inkább, máskor mindenki figyelmesebb lesz és nem lesz ilyen... -
A tumi #9334 Hogy egy kis on is legyen.
Nagyon faszántos lesz a játék.
Főleg,hogy nem egy kitalált helyszínen hanem egy valóságban is létező helyen,és megtörtént események körül játszódik a story.Szerintem ez ad egy kis pluszt a játéknak. -
A tumi #9333 De a Tottinak miért kell a hülyeségeit leírni?
EMBEREK csak segítséget kértem aki akar segíteni írjon de aki a baromságait akarja hangoztatni az inkább ne.Ennyi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Olyan nehéz ezt megérteni???????? -
#9332 Pedig igaza volt... Ha már fórumozol akkor lehetnél kicsit körültekintőbb.. -
A tumi #9331 Hozzád ki szólt?
Ezért tart itt Magyarország ahol tart,mert vannak ilyen emberek mint te.
Nem segítik hanem hátráltatják az embereket.
Ja és minden olyan dologba beleüti az orrát amihez amihez nincs is köze.
Neked meg ha a kotnyelességed fájna már órdítanál.
Sose értettem az ilyen embereket,csak azért írnak,hogy lebasszanak másokat akiket nem is ismernek.Ha gond van otthon(vert apuka,vagy anyuka,esetleg apuka esténként meglátogatott az ágyadba),nyugodtan menjél vele pszichiáterhez ő majd segít.
Szerintem ez a te arroganciád oka.Leplezni akarod a kissebbségi komplexusodat.
Muhahahahahahahah.
-
#9330 Fájó a lustaság ?, ahelyett hogy a júzer 1 percet tenne azér hogy rákeressen, inkább beirja hogy MÁS csinálja meg ezt helyette, szvsz lusta, tudatlan, és még vissza is felesel... -
A tumi #9329 Segítséget kértem és nem kommentárokat a véleményedről.Már írtam ha nem akarsz segíteni NE is írj nekem.
Részemről is ennyi.
kosy -
#9328 bazi nagy tévedésben vagy :)
bár jó nagy SG fórum user lehetsz, ha 1 év alatt nem tanultad meg az itteni rendet :)
pláne, hogy fingod sincs olyan dologról, hogy kereső :)
(lap alján ;)
téma részemről lezárva -
A tumi #9327 Egyvalamit még nem értek.
Ezek a (Stalkerek) katonák, kormány küldi őket,vagy csak egyszerű kalandorok?
És milyen tárgyakért mennek be,vagy likvidálni akarják a bentről irányító valakit?
És ha elzárt terület akkor gondolom a katonaság,vagy valamilyen biztonsági szolgálat védi a területet,és velük is kell harcolni,vagy azok simán beengednek? -
A tumi #9326 Köszönöm a segítséget. -
A tumi #9325 hello
Nem kéne bunkózni,ha nem tetszik a hozzászólásom vagy egyszerüen csak nem akarsz segíteni akkor inkább ne is írj semmit.
Ezzel csak magadat minősítetted.
Muhahahahahahahahah.
kosy
-
#9324 Segítek neked pedig én is csak a "történet" szót irtam be a keresőbe alulra!
Háttérsztori a következő:
Immár másodszor fordul elő, hogy a fekete Csernobil kitör a nyílt zónába - a betegeskedő emberiség új rémálmát hozva létre. Pont akkor, amikor az emberek nagy része már láthatatlan hatalmak szótlan játékszereivé váltak, személyiség nélküli, idióta játékszerekké. A hadsereg szórványos próbálkozásai a bolygót sorvasztó új betegséggel szemben csupán csak annyi eredményt hoztak, hogy a kór nem terjed tovább. A Zóna egyre nagyobbra nő, és csupán csak kevés ember merészkedik területére, hogy hírt hozzon a Csernobili atomerőmű környékén bekövetkezett, iszonyatos torzulásokról. Csupán maroknyian tértek eddig vissza, idegenszerű tárgyakkal és halálcsapdákról, hátborzongató, mutáns állatokról szóló történetekkel. Arról is szólnak történetek, hogy valaki irányítani próbálja odabentről az emberiség evolúcióját, kényszerítve azt az ismeretlen felé. Ezek a kalandorok a Cserkészek (Stalkers), akik e Zónába behatolva kutatnak különféle tárgyak után, akik átkelnek e terület fekete tavainak, szétzúzott földjének, mérgesgázzal borított mezőinek, halálos változó-mezőinek világán, ahol félig emberi, félig állati, mutáns lények tengetik nyomorúságos életüket...
-
#9323 hello
olvass vissza, nézz körül
kosy -
A tumi #9322 Hello
Mi lesz a story?
Addig rendben,hogy Csernobil....:))
Kosy. -
:) -
#9320 LoooooooooooooL :DDDDDDDD -
#9319 loooool émmeg aszittem ez egy weblap azt kattintgatok mint a hülye:DDD háá mondom ménem akar má működni semmi.... hát looool ezt benéztem -
#9318 az remek akkor beszámolhatnál róla hogy mi is látható? német gses videó magyar kommenttel?(ráadásul vágva, mert az 6 perc volt) vagy valami exkluziv? -
#9317 :)