34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
#9398 Vazz, se kép, se hang, se video se semmi... legalább tolnának ki párat hogy lássuk hogy halad... vagy most megint menni fog a tologatás? ahhoz képest hogy majdnem készvan, sehogy sem áll. -
#9397 Feldobtam a multibétát van e még élet rajta.. volt két szerver is egész jó pinggel de nem engedett be.. csináltam egy saját szervert fel is jött egy ember és csodák csodájára lagmentesen futott..szerintem nála is mert jópárszor lelőtt még futás közben is..factory pályán a háromszintes épületben ment a lopakodás rendesen :) durván jó lesz ez a multi feelinges nagyon, hátmégha ha fog telni rendesen az idő meg random lesz az anomália:) -
#9396 az nem az alpha? -
A tumi #9395 Hello
Régebben volt fent a STALKER single player béta demója(?).
Nem találom sehol.
Tudna valaki segíteni honnan lehetne leszedni? -
#9394 Nekem ISSSS -
#9393 Erről volt régebben 1 cikk,az de tetszett.Remélem jó lesz a film is. -
#9392 A Roadside Picninc alapján készült már film neM? (csak jó régen) -
#9391 STALKER mozifilm: Roadside Picnic
Sogun, 13:41 - PC - Múvi: Forgatás
(HW Insider) A Columbia Pictures filmet készít a Sztrugackij fivérek szenzációs Roadside Picnic című novellájából. Ez a sztori ihlette többek között a S.T.A.L.K.E.R.-t. Különbség annyi, hogy a novella világa sokkalta izgalmasabb, mint amit a számítógépes változatról eddig hallottunk. David Jacobson rendezi, aki eddig 3 filmen van túl és tapasztalt producert kap Neil Moritz személyében. A film dráma és krimi keveréke lesz a Zónában, amely az idegenek látogatása után maradt hátra. Az elképesztően hangulatos, abbahagyhatatlan Roadside Picnic novella itt olvasható.
info: Hardwired -
#9390 Valaki priviben mondja el legyen szíves hogy mit csinált ez a hülyegyerek mert látom más topikokban is rászóltak ... -
#9389 Hé ez tavaly velem is megtörtént! -
#9388 álmomban Stalkeresztem -
#9387 Hú de érdekel miféle hszek lettek törölve. -
#9386 Mi a f@sz van veled? -
#9385 az üzeneted valóban törölni fogják.(..veled együtt.) De ne halj meg hülyén azt post-nak hivják, a topicot senki nem fogja ezért bántani :) -
#9384 mit, atopicot?:D -
#9382 Törlje valaki rettentő gyorsan mert a sráv nemfogja tudni ugyanis ezt bőven megér egy örökös bant! -
#9380 augusztus van..naptár
Az oblivion-lost.com kint lesz a Gc-n:
Ebben a topicban lehet nekik küldeni tippeket hogy miket kérdezzenek. -
aaatttika #9379 Es hidd el meg is csinalnak ezt./remenykedik/ -
aaatttika #9378 En azt mondom, ha mar eleguk lesz vele a keszitoknek vagy mas okbol nem akarjak kiadni, akkor a project megsemisitese elott csak ugy rakjak fel a netre, nem baj, hogy meg nincsen kesz teljesen, ugy erzem enyivel tartoznak mar a rajongoknal, es azoknak akik eddig vartak ra. -
#9377 Csak nehogy nagy koppanás legyen a vége... :c -
aaatttika #9376 Kesz lesz fiuk, kesz lesz, fel a fejjel... egyszer biztos kesz lesz -
#9375 jaja... 9375 hsz-nek mégis van vmi alapja
ami nem más, mint a remény -
#9374 hát ha te semminek nevezed azta stalker körüli mizériát...:DDDDDD -
#9373 -
#9372 Visszaraktam a bannert, SG-s tárhelyről van immáron linkelve...de, hogy mit össze tudtok szpemmelgetni a semmiről... :P -
#9371 Minek...? :) -
#9370 nekem már rég nincs meg... -
#9369 Még a banner is nyaral:) valakinek nincs meg, vissza kéne rakni^^ -
#9368 :DDDDDDDDDDDD -
#9367 azt is irhattam volna h a marketingesek vagy nyarlanak vagy már kirugták őket :DDDDDD -
#9366 Te is arra gondolsz hogy bármelyik pillanatban beindulhat a marketinggépezet???
-
#9365 Annyira nincs hogy ez már több mint érdekes... -
spatrik #9364 tök jó!lökjék már ki!nem érdekel hol tartanak,csak aggyák már ki -
#9363 hát ezaz nincs új hír, akkor minek irkaljunk? -
aaatttika #9362 Hej!!! Sracok nagyon ul a topic.Greeber hol vagytok?Mindenki irjon valamit, ha ilyen kibaszott hosszu idot vartunk erre a jatekra akkor ne adjuk fel[remelhetoleg] az utolso "meterekben" Mondjuk sok uj hir nincs rola, de szo volt valami uj videorol, nemigaz, hogy senki nem tudta meg felrakni a netre. Ugy orzik mostanaban ezt a jatekot az oroszok mint annak idejen az Aurorat. -
#9361 Ilyet nemirt senki..., hogy közepes e, igen az mármint a 2ő, hogy miért ne mennyünk bele, fizika miatt lett olyan amilyen. Egy uj játéknak nincs akkora tábora, bár ez a több mint 9000 hsz árulkodik valamiről... egy bejáratott név pl hl ami egyik legjobb fps már könnyedén maga köré gyüjt óriási rajongó táborokat egy 2. és majd a 3. részhez. -
#9360 Azt nem ö írta nekem címezd az épitö hozászolást.Mellesleg magánvélemény volt ha nem tünt volna fel.A kritikusokrol meg inkább nem mondanék semmit ha te rájuk halgatsz nagy gondban lehetsz a vélemény alkotásal. -
#9359 Közepes FPS? Üss már a szádra! Mindenhol minimum 90%-ot kapott, de általába mégtöbbet! Év játéka volt mindehol! -
#9358 nem tom minek kell ez a mizéria körülötte. -
#9357 Akkor talán néz utána az értelmezö kéziszótárban.A játék története és egy másik játék történelme /tehát múltja/ két különbözö tartalmat takar.