34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
  • kirol
    THQ felhozatal GC:

# WWE SmackDown vs. Raw 2007
    # Frontlines: Fuel of War
    # Company of Heroes
    # S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
  • Glpetyus
    :DD
  • mila69en
    én nem veszem a pontot:) inkabb adok egy pontot....ott a pont:DDDD

crysis meg izé.... haggyuk má, biztos szép lesz meg minden szuper grafika meg fizika ésatöbbi, de kb annyit is fog érni:) hacsak nem társúl mellé egy über multi player gaming
  • SötétBarom
    Looking Glass.. Hmm de ismerős..
    Ha jól emléxem ők követték el az Ultima Underworld-öt, az első thief-et, a System Shockot.. És annyit kell még róluk tudni, hogy miután megszűnt a cég, a szorgos kis gém gyártók szétszóródtak, és közük volt többek közt a Deus Ex-hez, HL2-höz és az Oblivionhoz..

Mindez önmagáért beszél..
  • _Atti_
    üssön a tököm bánja..nem értem miért viseli az átlag annyira szívén a kiadók pénztárcájának jövőjét..A looking glass studios ugyan tönkrement de olyan játékokat csinált amit 20 év múlva is elő lehet venni a játékok értékeiért..
    és nem nosztalgiából, hanem akár első kézhezvételre is! remélem veszitek a pontot.
  • grebber
    Kicsit gondolkozzál már mielőtt hülyeségeket irsz!

Nem csak a Crysis mitt fog akárki is gépre ölteni.
    Mit vagánykodás láttad a gépigényét, már most csomo emberkének jobb gépe van.
    Grafikával akarnak nagyon ütni és ez sikerülni is fog a Far Cry-ból kiindulva.
  • Adam II
    LoL

Nem tudom miért várják úgy mint a messiást. Ha egyáltalán el fut a gépükön akkor is csak egy ultraszuper grafikájú lövöldözős játékot kapnak amit 2 nap alatt végigjátszanak. De biztos megéri majd százezreket költeni rá ,meg vagánykodni ,hogy nekem megvan ám a Crysis és felment 30 FPS-re amikor a talajt néztem.
  • _Atti_
    p4wnz0rz
  • SötétBarom
    erre szokták azt mondni hogy "ownage"-t hoz létre.
  • _Atti_
    okés..szia
  • Lyan Kyj
    ^^^^
  • Istencsászár
    Az mind1 mer a krájzis jön, győz és mindent űberel!
  • DJ Skyline
    és kinek van / lesz gépe hozzá?:D
  • Istencsászár
    Tudjuk a krájzis a pécére jövő 1etlen játék ami megváltja a világot, minden játékot lemos a színről és utánna a játékiparnak vége mer megjött a krájzkis és minden játékfejlesztés/próbálkozás bukta mer a krájzis beownzól mindent!!!
  • Gabesz amd64
    szerintem bukta lesz a jatek :(
    kijon a Crysys akkor Stalkernak vege mint a botnak
  • _Atti_
    az más..az Games Convention 2006 és aug végén meg is lesz tartva elméletileg.
  • Istencsászár
    "Míg gondolatban eltemettük az E3-at és remegve várjuk az átszabott kiállítást, addig újabb - ezúttal európai - expó szűnik meg: áldozatunk az angliai GME.

A kiállítás rendezői az imént jelentették be, hogy kiállításuk megszűnik. Miért is nagy szívfájdalom ez számunkra? Az esemény Anglia egyedüli játékexpója volt, idén szeptember 6-7-n rendezték volna meg. További érdekesség, hogy a rendezvény szervezőinek célja az volt, hogy a Games Market Europe pótolja a szintén megboldogult ECTS és ELSPA kiállítások hatalmas hiányát."

Ezen lett volna a Stalker bemutatva, vagy az más?
  • Csuhai G
    Akkor sry, rosszul emléxem!
  • _Atti_
    jah inkább ugy helyes hogy '..amint elmondták nekik' :)
  • Glpetyus
    Rögtön mi?
    Épp 2 vagy 3 napra rá kezdték el az üritést...
  • bertino
    épp ezaz, hogy szinte tuti, hogy nem ő csinálta...
  • Halfer
    azóta meg nem nagyon mentek oda az okból, hogy rendet rakjanak :)
  • Csuhai G
    Igen, mert amikor megtörtént a baleset, akkor rögtön ültették fel a civileket buszokra, és csak a legfontosabbakat vihették magukkal! Nagyon hirtelen történt az egész!
  • _Atti_
    többnyire igen de én azért hallottam már sokszor hogy a KIddofspeedes képek java ugy lett odarendezgetve, egyik másiknak köze nincs csernobylhoz :)
  • Gabesz amd64
    huu de durva

ezek mindent ugy hagytaok ott anno?
    [nemtudjakicsitlamavagyok]
  • NeoMaN
    Nemigaz, mert ez késöbb jön ki.
    :P
  • NeoMaN
    5-10 kép lehet valahonnan kiszedett. A többi real. És nagyon-nagy elismerés a gyereknek, hogy ezt megcsinálta. Természetesen Neked nem muszály értékelned amit tett. Fikázd csak.
  • virs lee
    Ez a játék a Duke Foreverrel egyidőben fog megjelenni.
  • blackparty
    www.mininova.org innen szedd le
  • bertino
    hát a képanyagok fele régi időkből való és pixeles (tehát videóból kilopott)
    azért kösz :D
  • NeoMaN
    Tessék, addigis egy valós utazás a mai csernobilba....
    Elképesztő ghost town.

ITTENVAN
  • bertino
    há' ja :|
  • A tumi
    Megnéztem pár oldalon de sajna sehol nem találtam.
    Úgy néz ki nem tok játszani csak a teljes játékkal.Vrni kell,mindíg csak várni.
    Ez van...
  • A tumi
    Köszi mindenkinek......
  • bertino
    p2p
  • Istencsászár
    Torrent.
  • A tumi
    Hello
    Akkor senki nem tudja,honnan lehet leszedni az alpha single verzióját?
  • Istencsászár
    Bár ha bele gondolok, egy ujabb hent videóra nemvagyok kiváncsi, inkább a játék másik oldalára... ( ha van neki 1átalán )
  • grebber
    Aug végén lesz a GC csak lesznek új képek/videók vagy megjelenési info.
    Vagy megint mire lenne GC bejelentik mégse mennek :D
  • DJ Skyline
    olyan lázas munkában vannak,hogy hírzárlatot rendeltek el!

kitudja,lehet tényleg melóznak nagyban,de lehet Hawaiion lógatják a lábukat a vízbe!