34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
#9438 THQ felhozatal GC:
# WWE SmackDown vs. Raw 2007
# Frontlines: Fuel of War
# Company of Heroes
# S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl -
#9437 :DD -
#9436 én nem veszem a pontot:) inkabb adok egy pontot....ott a pont:DDDD
crysis meg izé.... haggyuk má, biztos szép lesz meg minden szuper grafika meg fizika ésatöbbi, de kb annyit is fog érni:) hacsak nem társúl mellé egy über multi player gaming -
#9435 Looking Glass.. Hmm de ismerős..
Ha jól emléxem ők követték el az Ultima Underworld-öt, az első thief-et, a System Shockot.. És annyit kell még róluk tudni, hogy miután megszűnt a cég, a szorgos kis gém gyártók szétszóródtak, és közük volt többek közt a Deus Ex-hez, HL2-höz és az Oblivionhoz..
Mindez önmagáért beszél.. -
#9434 üssön a tököm bánja..nem értem miért viseli az átlag annyira szívén a kiadók pénztárcájának jövőjét..A looking glass studios ugyan tönkrement de olyan játékokat csinált amit 20 év múlva is elő lehet venni a játékok értékeiért..
és nem nosztalgiából, hanem akár első kézhezvételre is! remélem veszitek a pontot. -
#9433 Kicsit gondolkozzál már mielőtt hülyeségeket irsz!
Nem csak a Crysis mitt fog akárki is gépre ölteni.
Mit vagánykodás láttad a gépigényét, már most csomo emberkének jobb gépe van.
Grafikával akarnak nagyon ütni és ez sikerülni is fog a Far Cry-ból kiindulva. -
#9432 LoL
Nem tudom miért várják úgy mint a messiást. Ha egyáltalán el fut a gépükön akkor is csak egy ultraszuper grafikájú lövöldözős játékot kapnak amit 2 nap alatt végigjátszanak. De biztos megéri majd százezreket költeni rá ,meg vagánykodni ,hogy nekem megvan ám a Crysis és felment 30 FPS-re amikor a talajt néztem. -
#9431 p4wnz0rz -
#9430 erre szokták azt mondni hogy "ownage"-t hoz létre. -
#9429 okés..szia -
Lyan Kyj #9428 ^^^^ -
#9427 Az mind1 mer a krájzis jön, győz és mindent űberel! -
#9426 és kinek van / lesz gépe hozzá?:D -
#9425 Tudjuk a krájzis a pécére jövő 1etlen játék ami megváltja a világot, minden játékot lemos a színről és utánna a játékiparnak vége mer megjött a krájzkis és minden játékfejlesztés/próbálkozás bukta mer a krájzis beownzól mindent!!! -
#9424 szerintem bukta lesz a jatek :(
kijon a Crysys akkor Stalkernak vege mint a botnak -
#9423 az más..az Games Convention 2006 és aug végén meg is lesz tartva elméletileg. -
#9422 "Míg gondolatban eltemettük az E3-at és remegve várjuk az átszabott kiállítást, addig újabb - ezúttal európai - expó szűnik meg: áldozatunk az angliai GME.
A kiállítás rendezői az imént jelentették be, hogy kiállításuk megszűnik. Miért is nagy szívfájdalom ez számunkra? Az esemény Anglia egyedüli játékexpója volt, idén szeptember 6-7-n rendezték volna meg. További érdekesség, hogy a rendezvény szervezőinek célja az volt, hogy a Games Market Europe pótolja a szintén megboldogult ECTS és ELSPA kiállítások hatalmas hiányát."
Ezen lett volna a Stalker bemutatva, vagy az más? -
#9421 Akkor sry, rosszul emléxem! -
#9420 jah inkább ugy helyes hogy '..amint elmondták nekik' :) -
#9419 Rögtön mi?
Épp 2 vagy 3 napra rá kezdték el az üritést... -
#9418 épp ezaz, hogy szinte tuti, hogy nem ő csinálta... -
#9417 azóta meg nem nagyon mentek oda az okból, hogy rendet rakjanak :) -
#9416 Igen, mert amikor megtörtént a baleset, akkor rögtön ültették fel a civileket buszokra, és csak a legfontosabbakat vihették magukkal! Nagyon hirtelen történt az egész! -
#9415 többnyire igen de én azért hallottam már sokszor hogy a KIddofspeedes képek java ugy lett odarendezgetve, egyik másiknak köze nincs csernobylhoz :) -
#9414 huu de durva
ezek mindent ugy hagytaok ott anno?
[nemtudjakicsitlamavagyok] -
#9413 Nemigaz, mert ez késöbb jön ki.
:P -
#9412 5-10 kép lehet valahonnan kiszedett. A többi real. És nagyon-nagy elismerés a gyereknek, hogy ezt megcsinálta. Természetesen Neked nem muszály értékelned amit tett. Fikázd csak.
-
virs lee #9411 Ez a játék a Duke Foreverrel egyidőben fog megjelenni. -
#9410 www.mininova.org innen szedd le -
#9409 hát a képanyagok fele régi időkből való és pixeles (tehát videóból kilopott)
azért kösz :D -
#9408 Tessék, addigis egy valós utazás a mai csernobilba....
Elképesztő ghost town.
ITTENVAN -
#9407 há' ja :| -
A tumi #9406 Megnéztem pár oldalon de sajna sehol nem találtam.
Úgy néz ki nem tok játszani csak a teljes játékkal.Vrni kell,mindíg csak várni.
Ez van... -
A tumi #9405 Köszi mindenkinek...... -
#9404 p2p -
#9403 Torrent. -
A tumi #9402 Hello
Akkor senki nem tudja,honnan lehet leszedni az alpha single verzióját?
-
#9401 Bár ha bele gondolok, egy ujabb hent videóra nemvagyok kiváncsi, inkább a játék másik oldalára... ( ha van neki 1átalán ) -
#9400 Aug végén lesz a GC csak lesznek új képek/videók vagy megjelenési info.
Vagy megint mire lenne GC bejelentik mégse mennek :D -
#9399 olyan lázas munkában vannak,hogy hírzárlatot rendeltek el!
kitudja,lehet tényleg melóznak nagyban,de lehet Hawaiion lógatják a lábukat a vízbe!