S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

van

Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...

Istencsászár
most van vagy nincs? vagymivan?<#idiota>

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Ne hülyéskedjetek már a Stalker 2007 ben jön ki mit akartok ti itt még 2006-ba???Nincs Stalker!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Vagy ha van milyen címrõl lehet letölteni??Ez engem is érdekelne!!!
ok, köszi, így elindult!!

mila69en
akkor te a 2-lépést hagyd ki a többit meg tod csinálni😄DDD hátha mûködik

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

ez nekem nem megy, mert nincs olyan, h telepítés...

mila69en
1-nyisd meg a imagét daemontools 29-el
2-installáld a játékot
3-húzd le a meghajtókat
4-áramtalanítsd a gépet
5-kapcsold le a villany autómatát
6-vágd el kint a villany vezetékeket
7-play the game

nekem ez a módszer tökéletesen bevált bár lehet hogy gépfüggõ<#idiota>

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

icewolf
olvass vissza... EZT HÍVJÁK FÓRUMOZÁSNAK!
azt hiszem én írtam le pont hogy mit kell csinálni... egyátalán. Mit csinál indítás után

Maradok Zsoc! A pajszer legyen veletek! http://www.zsoc.net | www.runatabor.com

Megtaláltam: 😊

Rájöttem hogy hogy kell elindítani az ILIY-t!

1.Elöször is engedélyezni kell a ILIYed fökönyvtárába az összes exe filét
2.aztán Stalker.net elindítod
3.ott pedig a cdkey alatt van kér fül Server és Client a clientbe a LAN elöl tedd át a pipát az Internetre és utána pályát választasz és Star Sever.

UI:Itt lehet hogy várni kell egy kicsit ujra ne índítsátok!

kössz!!

Halfer
<#idiota> Nem akarunk segíteni, nekünk is nehéz volt az elindítása! <#idiota>

Megszereztem a játékot, de nem tudom, h hogyan kell elindítani. Nem tudnátok segíteni?

SötétBarom
Nem azt mondtam, h nincs jó grafikájú gém, csak azt, h nekem tök mind1. Nem volt olyan amitõl padlót fogtam volna.. (kivéve talán az oblivion). Annyi az elvárásom a grafikával szemben hogy hozzon egy alapvetõ színvonalat. Ha az megvan, onnantól kezdve csak a játékélményen múlik minden.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Dave9214
nincs jo grfaikáju gém? nézd meg a condemned-et bnem hiszed el de áitirat, 6 gb, x360-as irat, és gyönöyrá graf!

RAP4EVER The Best Rapper is 50 cent

SötétBarom
Nemtom mi a parrantás itt a grafikával.. Ha néz úgy ki mint a far cry, akkor má bõven jó.. nemtok olyan gémrõl ami megfogott volna a grafikájával..

Egyéb: ha olyan gém kell amiben látni a karakter vállát meg ilyenek, akkor Operation Flashpoint.. Ott egy gombnyomásra átvált a gém fejforgató módba, pl ha hason fekszel a bokorban nem kell pörögni körbe, hanem hátra tudod fordítani a fejed.. Na az a jó! <#idiota>

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

DJ Skyline
idén õszre mondják,de felkészítettek a jövõév elejére is

Mor3llo
oks, köszi 😉 sajna még nem jelent meg.Amúgy kb mikorra várható?

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

mila69en
😄DD csak poénkodtam lene töltsd mert tuti fake!!!! nincs még meg senkinek😞 nem jelent meg a játék

Dave9214
mikor jelenik a game?

RAP4EVER The Best Rapper is 50 cent

SZilaJMaGGoT
Bazz te mindig lehetetlen dolgokról álmodozol?? Ez így pont okés hogy a fegyvert látod meg a kezét... Azt pl hogy oldanád meg hogy látszódjon az orra?? Néha bevillanna a képközepébe valami kis bigyó oszt elkezdenéd lõni hogy " dik' má az meg mi a faszom morekám??".. A másik a válladadt meg a testrészeidet így is látod, és még a monitoron is azt lásd?? Kicsit zavaró.. Tökéletesen jó itt is ahogy ezt megoldották a többi fps-ben is.. Nos nemtom, de a fák/bokrok technológia sztem itt is a plane meg transparency textúrás dologgal mûködhet, mert ha minden levelet modelleznének az kurvára akadna.. Farcry-ba volt eddig a legszebb növényzet.. Ha az egész embert akarod látni akkor játsz tps játékokkal!

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

JackDaniels
Ki a rák szólt hozzád?
Éppen úgy a véleményemet írtam, ahogyan te is. Te se szólj hozzám légyszíves.

\"Never say never!\" W Churchill

Mor3llo
mila, Neked megvan ?

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

mila69en
lool

Halfer
persze! mert várakozunk már vagy 4 éve <#nyes>

mila69en
persze hogy nincs fent mert ez egy leak azokat meg nem szokták kirakni😊

Halfer
ha megjelenik akkor maga Isten fogja elmondani, hogy leküldte a megváltót, ugyebár.

Mor3llo
de h tom letölteni ? 😄

mila69en
ez egy rip verzió hiányoznak videók átvezetõk belõle meg

meg pár fegyvert is kivettek és a lõszer is kevesebb és katona sincs annyi meg az IQ-juk is kisebb<#idiota> így elfér a DVD-n

Mor3llo
jah, nforce-t énis néztem, ott nincs fennt!

Mor3llo
mindig cask azt írja ki h 'várakozás'.....

berlinboy6329
LOL: XD.Amúgy nem tom aze sztem nem mert ilyen kaliberû gémnek kevés ez a 3.41.NMeg még 1 torrentoldalon sincs fenn meg nforceon se.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Istencsászár
Ha neked olyan nagyon szép akkor ok, énse röhögtem azon amit írtál... ugy utálom ezt a hozáállást, de tudod mit te okosabb, ügyesebb, felsõbrendûbb vagy mint én legyen hát igazad!

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Mor3llo
aza baj h iszonyatra nem értek az eMule-hoz.És így nem naon tom kezelni 😞

mila69en
igen az a STALKER én is azt használom a feri is azt használja itt mindenkinek az a verzió vanik meg gyórsan töltsd le mielõtt elnem fogyna a netrõl mert már alig van<#idiota>

berlinboy6329
<#wow1>.nézd meg.én már készülök röhögni ha az.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Mor3llo
Srácok, én találtam 1 ilyet : Stalker.PC.DVD-R.german.iso és a mérete 3.41gb ! Szerintetek ?

mila69en
én nem😄DD mert a Q4 is is egy rakat fos^^ na vam szemem?😊

Halfer
mily meglepõ, hogy egyet értek <#eljen> úgy látszik akad még pár ember akinek van szeme <#nyes>

JackDaniels
Még a Q4 csak-csak, de a D3 egy rakat fos sztem.

berlinboy6329
Megnéztem 1 másik trailert is.Itt már másabb a véleményem.Az FPS része jó, de amikor az elején beszélgetnek(44mb-s 5,5 mines trailer),olyan mint más mostani fps.De amikor megyünk az viszont állat.A fegyverek viszont nem nagyon tetszenek.OLyan nyeszlettek, v nem tom h mondjam.Soka a szünet, hosszú vékony, meg tömzsi,rövis.Ha célzol csak a célzókát látod.Én fogtam már pár igazi pityut és láttam majnem az egész tetejét.olyan játék kellene ami olyan mint a való életben.Nem csak a fegyver meg a kezedet látod,hanem mint igaziból.Az orrát is látja a z ember ha kicsit oldalra néz,meg ahogy fogja a fegvert a vállát is meg ilyesmi.Szal alapjában véve nem rossz,sõt.De a fegyvereket sajnálom kicsit.

Halfer
köd? hogy lehetne már köd? biztos megszokták hogy a doom3 ban nem volt köd, szóval akkor nincs is! mert hát az az "isten-fps" <#idiota><#mf2>

JackDaniels
Valahogy úgy.😄DD Vagy csak bekapcsolni a monitort.😄DDDD

mila69en
😄DDDD jaja meg homályos és ködös is...lehet éppen ködvan...😄DDD de ja meg színtelen is😄AS😄ASD:AS😄...lehet színes monitoron kéne nézni😄AS😄AS😄AS:

JackDaniels
"Szerintem meg ronda és nincs hangulata... elsõ 2 kép olyan mintha egy konzolos szutyokból lenne, agyon van mosva, idióta világosító, homályosító effekt 1szóval élettelen szintelen... kicsit több kreativítást, akármiyen fázidból van. 3. kép pedig pont az i-re, mintha egy ezer éves gém render képe lenne, gagyi..."

Vak vagyol te is passzek.😄DDDD
Olvassá mán.😄DDDDDD
Ha aszonták hogy randa, akkor randa, oszt ennyi.😄DDDD

Halfer
ezt a játékot MUSZÁJ, hogy kiadják, szóval eljön majd a Nagy Nap!

berlinboy6329
Most néztem meg 1 trailert még a régi idõkõl amikor még oblivion lost volt az alcíme és meg kell mondjam <#wow1><#wow1><#wow1><#merges2><#finom><#eljen> volt. Orbitális graf.Az ég gyönyörû, és ami a legjobban megörvendeztet az, h ez az 1. FPS, amiben azt látom hogy NORMÁLIS a fa meg a bokor.Nem az a csinálok fát így, oszt rádobok pár lapos lazán átmegyekrajta levélnek nem mondható vmit és kész a fa v a bokor.Nem itt rendes kerek szép,mint igazából. 😊)))))))).Mikor jööööööööönnnnn?

JackDaniels
Én csak azt nem értem, miért vitatkoztok mindig az "okosabbal".😄D

Halfer
a halom az nem egy "utóbbi" videót jelent. nekem van kb. 30-40 videóm és nem túloztam. nem hivatalos trailerekre gondolok.

mila69en
ja ok ebben igazad van isten hamarosan elküldi a megváltót bruhaha<#idiota>

Istencsászár
Volt? még mindig kedvenc játékaim mer jó fpsek... isten csak 1 van a STALKER de te ezt jobban tudod😊))