S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mila69en
jaja csak kiváncsi vóltam mert nem is olyan régen még D3 és Q4 vólt számodra az isten.... mikor a stalkert kellet fikázni😄DD ugye emlékszel?😊

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Istencsászár
Fps tudod mit jelent😊, viedóban a hentelésen kivül semmi nincs, igen D3 vagy Q4 mivel azok Fps mer 1 Fps hentbõl áll többnyire..

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

mila69en
olyasmire gondólsz mint a doom3 quke4 ésatöbbi?😄

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Istencsászár
halom? ha az utolsó videóra gondolsz, egy szimpla fps hent az egész...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Halfer
Egy halom (szó szerint halom) videó megjelent, aminek nagyon kemény hangulata van. Egy képrõl sem tudod meállapítani milyen hangulatot sugároz?! Szerintem a most kiadott (nem biztos hogy mostani) 3 új kép is ezt mutatja. De hát ha te így gondolod, akkor az nem az én bajom!

mila69en
akkor nagyon levagy maradva😛

mila69en
tess használd majd egészséggel<#buck>

Istencsászár
Ebbõl én még semmit sem láttam/éreztem sorry, nemtudok nyilatkozni...

Halfer
hangulatában akkor is "odaver mindent"!

PrasCo
Viszont a második képen aranyos a (talán anomália miatt?) szállingózó hód(?) <#idiota>
Uyyanakkor halálba a blur effektekkel már... egyébként is rosszul látok, jó lenne, ha legalább a játékban nem a homállyal kéne szenvedni 😛
Istencsászár
😊)) "jó lenne lassan látni 1-2 dx9es képet, igazán megerõltethetnék azt a print srceen gombot a srácok..."

ha elolvastad volna figyelmesen akkor látnád hogy épp ezt írtam<#idiota>

mila69en
ha elolvastad vólna figyelmesen mit írt Atti nem hivatalos képek......

Istencsászár
Nem mondtam hogy nem akarok vele, csak ez kevés lesz ahhoz hogy mindent odaverjen😊))), de jó lenne lassan látni 1-2 dx9es képet, igazán megerõltethetnék azt a print srceen gombot a srácok...

mila69en
ok akkor majd te nem játszól vele ez ilyen egyszerûeee<#nyes>

nekem jó lesz így is majd feltekerem a monitoromon a színeket muhahah<#idiota>

Istencsászár
Szerintem meg ronda és nincs hangulata... elsõ 2 kép olyan mintha egy konzolos szutyokból lenne, agyon van mosva, idióta világosító, homályosító effekt 1szóval élettelen szintelen... kicsit több kreativítást, akármiyen fázidból van. 3. kép pedig pont az i-re, mintha egy ezer éves gém render képe lenne, gagyi...

mila69en
LoL nekem is egybõl a fél millió jutott eszembe😄DDDDDD

mila69en
pont emiatt fogom megvenni a PS3-mat😄D crysis jön arra is, és az ára sem lesz fél misi

SZilaJMaGGoT
"ami meg nyújtana nem fog rendesen elfutni a gépeken mert nincs mindenkinek pénze atomerõmûre."... No ja.. Én nekem semmi bajom a dx9-el, mert még ezzel is rengeteg game van ami nem fut rendesen a gépemen.. Az oké hogy valamikor a közel jövõbe veszek majd gépet, de akkor se lesz fél millám gépre..

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

Adam II
Szerintem ez szép és van hangulata.
Ezerszer mondtuk már de nem tanulnak belõle azok akik bejönnek szidni a játékot meg DX10-rõl regélnek meg Crysisról. Most jön majd egy olyan idõszak amikor játékok ezreit adják ki csilivili grafikával meg effektekkel. Lehet ,hogy szebbek lesznek a Stalkernél de a legtöbb semmi maradandó élményt nem fog nyújtani ami meg nyújtana nem fog rendesen elfutni a gépeken mert nincs mindenkinek pénze atomerõmûre.

erx13
miánam ha ennél szarabb lenne a grafika már akkor is megvenném a játékot

Túl rövid az élet hogy ne élvezd!

_Atti_
kép01
kép02
kép03

A http://www.stalker-world.com.ua/ exkluziv képei..hogy honnan bórták az kérdés számomra..
figyelem:nem hivatalos képek, nem reprezentálják a játék jelenlegi állapotát.

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

grebber
Na torrentrõl már törlthetõ a dok. film 😄

Next PC upgrade: 2022

én megrendelem a tv-böl, abban már ugyis mondták h piacra dobták a játékot...<#idiota>

bertino
hát ha intro készülne, nem ez lenne az egyetlen, szal meggondolandó lenne lassan egy lap 😉

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

bertino TV rip FAN page? <#hehe>

Age of Pirates pl már tényleg kinnt van egy ideje a ruszkiknál de ezt tudatták is a világgal egy csomó fórumon, ha a ruszkiknak lenne mûködõ STALKERja sztem az összes fórum tele lenne már fotókkal ahol vmi ruszki gyerek ezerrel vigyorog a kezében a stalker DVD-jével <#fejvakaras>

bertino
azt a hivatalos oldalon kéretik panaszkodni <#ravasz1>

Nem muszáj, de egy naptárnak örülnék! <#idiota>

crazyclone
na azé sztem ha fennisvan csak vmi fake filek
ne hujjujjetek ma me megijesztetek<#ijedt><#ijedt>

berlinboy6329
az igaz.Akkor már torrentoldalak full lennének stalkert töltõ manusokkal.De én még 1 en se találom.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

berlinboy6329
pl?

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Glpetyus
Sok helyen fenntvan már.

crazyclone
Dehogy van kinn szerintetek ha az oroszoknál volna (vilagunk legnagyobb hekkereinél) akkor mi nem tudnánk rola ?????????<#wow1>
ha ott ki volna adva akkor ha orosz is de mar mindenki nyomulna rajta<#ejnye1><#ejnye1><#ejnye1>

bertino
<#wilting><#wilting><#wilting>

berlinboy6329
honnana naná?Kíváncsi lennék hol találtad h megbizonyosodajk, hoghy télleg kinnv an.

mila69en
naná, hogy kint van én is azért telepítettem a ruszki vinfost a gépemre<#idiota>

D.E.A.D

Serpa
aha.
akkor biztos a fordítás tart évekig ...

Istencsászár
Amugy nemkellenek ide a madarak és a tuti híreik😊 ha kint lenne akárholis tudnánk róla, szvsz nincs.

bertino
amugy honnan veszed ?

bertino
reméljük ezt õk se gondolták komolyan, hogy csak az lesz <#ejnye1>

NeoMaN
Amúgy ruszkiknál már kint van, de full cirill, nem terjeszthetõ külföldön, fel se telepíthetõ nem cirill winfosra.

bertino
csináljak egy zenés introt belõle ?
sz@r minõségbõl sz@r minõséget rulz <#vigyor>

NeoMaN
😊))
Idén a DX7-es, jövõre DX8-as, 3 év múlva a DX9 verzsön.

Serpa
trailert kapunk?

bertino
<#banplz><#banplz><#banplz><#banplz>
<#smile>

Glpetyus
<#idiota>

Csuhai G
<#idiota>

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Most hivatalosan bejelentettél egy csúszást! <#idiota>
MÁR TE IS KEZDED?????????? <#idiota><#idiota><#idiota>