S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Glpetyus
😊

bertino
82.9%

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

bertino
54.1%

gamerman01
kössz!

bertino
nyilván nem fogom titokban tartani

gamerman01
légyszives add meg a címet,ha majd feltetted!

bertino
nemrég adtak ingyen tárhely címet és oda...

gamerman01
Bocs,de hova tolod fel???

juhhé! <#integet2>

Glpetyus
<#taps>

SZilaJMaGGoT
Én a STALKER-tõl annyit várok, hogy legyen egy középszintû grafika, a játékélmény amit beigértek, mióta Half Life 2-vel játszottam, azóta elvárom minden játéktól a térgyfizikát, és azthiszem ennyi... Nomeg remélem optimalizálnak is, és nem fog szanaszét akadni a gépemen..

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

bertino
elvileg 3 óra mulva meg is lesz nekem, és egybõl tolom fel

Omlás
Jópár rajongó köztük én is nem a grafika miatt várja a Stalkert....
Errõl az örökös "elavult lesz a grafika mire kijön!" szövegrõl lekéne már akadni kinem szarja le .. Játék élmény és hangulat a lényeg és az megvolt az eléggé hiányos Bétában is szal no koment.

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Glpetyus
<#wow2><#puszi><#worship>

bertino
amint lejön itthagyom a gépet és menni fog felfele

Glpetyus
*....a cuccost ? 😊

Glpetyus
😊
Nem akarok pofátlan lenni,de kb mikorra tudod feltölteni

Öhh ez most mi lenne? 😊 :S
Az endlessen nem látom :S
bertino
naná,hogy jó <#vigyor>
az enyémnek a végét nem is mutatom inkább <#idiota>

Glpetyus
jóez.

Glpetyus
Nahát azért marha hálás lennék. :o

bertino
rengetegen megköszönték, hogy felrakta az egyén, ezekszerint nagyon sok embert érdekel a téma, ahogy elnézem

mila69en
a hova?😄

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

bertino
akinek nem elérhetõ, annak felteszem külön szerverre is, amint leszedtem!

Nyilván így nem szarakodok a sajét sux verziómmal, és ez csak 600mb

bertino
Közérdekû info

Endlessrre fel van téve a Chernobyl-i csata! <#smile>

Glpetyus
😄D

Istencsászár
8tól is messze van😊)

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Amúgy amivel éppen játszol az azthiszem a 2004-es év eleji verzió... szóval ezt ne vedd alapul. Ebben még a DirectX 9-es képességek sincsenek benne.
Köszike elindult nem is lesz ez olyan rossz szerintem!!!!
Még ha elindul is multiban, olyan laggal fogsz találkozni, hogy az nem igaz!
Ajánlatos betölteni a pályát, tehát hogy te legyél a host, és nézegesd, jobbat nem tudok :S

Vagy LAN-ban próbáld, de gondolom nincs hálózat...
Client Spawling??? mi ez ????? 😞(((
Elöször is engedélyezni kell a ILIYed fökönyvtárába az összes exe filét? ez hogyis van?????
s.t.a.l.k.e.r.build.2215.mp.beta-iliy ez hogyan lehet elindítani a 2 szervert lát ráklikkeltem join szerver és semmi segítsetek!!!!! köszi!!!!
Hát igen azt az idõs oldalt én is láttam!!!Úgyhogy nincs és egy jó darabig nem is lesz full version Stalker!!!!
Mor3llo
találtam tegnap 1 oldalt, ahonnan a bejelentés óta számolják az elkészítési idöt...röpke 1500 nemtommennyi napja ^^

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Látom elszabadult itt a pokol. 😄
Ricky szerintem a korábbi multi-alfa verziót szedte le, ennyi....
A megjelenési dárumban csak akkor bízok, ha 2-3 héttel elõtte sem változik, de már várom hogy mikor jelentik be a késést 😊
Istencsászár
Sokkal nagyobb a rajongás😊 ez olyan mint a Dnf ha 1szer kijön a gémer világ megõrül😊)

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

SZilaJMaGGoT
Nem csak a graf miatt van gáz... Ha akkor adták volna ki amikorra igérték, akkor nagyon nagy pénz lett volna belõle, meg nagyon nagy õrület, de már most se akkora a rajongás... Szerintem már sokan el is pártoltak tõle.. Mikor még elõször magyarázta nekem egy gyerek hogy mi az a ragdoll, akkor mondta hogy a stalker-be már az is lesz, mert ugyebár akkoriba még nem volt HL2 farcry stb, és nem volt olyan elterjedt a ragdoll...

DJ Skyline
#8638 ?

Istencsászár
Még nincs,nemis volt, amugy mirõl beszélünk még mindig?<#idiota><#idiota>

Akkor van német verzió vagy nincs???Vagy csak kamu?
DJ Skyline
nem mindíg a csili-vili,bûntetõ graf az igazi...lehet,hogy elavult lesz a graf,de a hangulata már most a demok alapján über...volt már 100 partrszállás minden formában a MOHAAtól a CoD2ig,meg minden,de Csernobilt feldolgozó játék még soha(legalábbis én nem emlékszem),szóval már a témája miatt érdemes beszerezni,a graf az már csak második tényezõ!😊
bár ahogy most haladnak a játékkal,még egy ideig nem is lesz Csernobilos gém!:\

A vége az lesz ennek az egész Stalker õrületnek hogy mire kiadják a stuffot addigra teljesen elavult motor fog a játék alatt szaladgálni!!!És addigra már sokan elpártolnak a játéktól!!!Mert addigra mire kijön már sokkal büntetõbb grafika lesz az uralkodó!!!
SZilaJMaGGoT
Csak aztán ne kövessék a 3dRealms példáját, és ez is olyan legyen mint a DN: Forever... Ott is mindig annyit csúsztak, hogy mindig jött egy új/jobb engine, és mindig azon kezdték újra...

Nem értem mit kell cumiztatni a népet itt!!!!!!!2007 be fog megjelenni majd!!!!Mivel videókat még most kódolják bele a játékba ezért csúszik!!!!!Tudtommal van egy alpha és egy béta verzió!!!!
Istencsászár
Jah, fõleg hogy ilyen nemlétezik...

Az elég meredek hogy a Stalker kint legyen még német verzióban is!!!
Ricky elárulod a letöltési hely címét????
DJ Skyline
te nem kevered véletlen a Ship Simulator 2006 NÉMET verziójával,ami kint van torrenten?!

valami német verziórol gagyognak itt hogy kint van de én ezt is kötve hiszem!!!!Ha valaki tudja honnan lehet letölteni a Stalker német verzióját az írja le!!Szeretnék meggyõzõdni róla én is hogy létezik ez a letöltési hely!!!!