S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Crysis esetében szó nincs eddig ilyen támogatásról.
Akkor inkáb majd az Ati vagy Nvidia saját VGA-ba épitett fizikai gyorsitoját mert az VGA-val együtt van és jobban megéir majd.
Next PC upgrade: 2022
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
2GB Ram, AMD 3800+, DX10 VGA (persze hozá kellékek ház táp hütök alaplap) vinyók és dvd romok nélkül.
Mi számit DX10-es karinak hát még nemtudom odébblesznek de én olyat akarok venni mint pl most a 7900GT tehát a 2. legjobb csúcskari majd.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Maradok Zsoc! A pajszer legyen veletek! http://www.zsoc.net | www.runatabor.com
Kit érdekel a grafika, csak kézhez kapjan Csernobilt <#boxer>#boxer>
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Rádaásul vagy én öregszem, vagy egyre rondább lesz a cucc?
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!