S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Hát olyat nem veszek még ha egyetlen game sem indulna el nélküle akkor sem.
Crysis esetében szó nincs eddig ilyen támogatásról.
Akkor inkáb majd az Ati vagy Nvidia saját VGA-ba épitett fizikai gyorsitoját mert az VGA-val együtt van és jobban megéir majd.

Next PC upgrade: 2022

Istencsászár
Pff, egy még mais csodás grafikával megáldott, nagyon jó fps.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

mila69en
sztem számolj hozzá nyugottan egy ageia-t is mert annélkül valszeg megsem fog nyikkanni a crysis😄D

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

mila69en
igazándiból az egész farcry játék is csak egy techdemó😊

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

SZilaJMaGGoT
Temészetesen azt szeretném, ha egy demót, vagy legalább egy újabb videót tudnék adni nektek a S.T.A.L.K.E.R.-rõl - sajnos erre egyelõre nincs lehetõség, úgyhogy kérlek érjétek be három új képecskévl. Különlegességük, hogy ezeken már tényleg be van kapcsolva a DirectX 9 támogatás is - ez meg is látszik a korábbi képekhez képest. Egyébként meg, ahogy a fejlesztés halad nem kizárt, hogy DirectX 10-reisoptimalizálják - végülis az idejük engedi, vagy mi... 😊

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

bertino
AMD 64 X2 powa <#eljen>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

én meg ha a helyedben lennék, 2 magos procit vennék ama bizonyos gépcserénél, addigra már jópár game támogatni fogja..aszthiszem az oblivion is támogatja,azt pedig ha jól tudom játszod😊
kirol
Csak a vidkarid cseréltem ki.

grebber
Ilyet terveztem de ez még 2007 március környékére változhat:

2GB Ram, AMD 3800+, DX10 VGA (persze hozá kellékek ház táp hütök alaplap) vinyók és dvd romok nélkül.

Mi számit DX10-es karinak hát még nemtudom odébblesznek de én olyat akarok venni mint pl most a 7900GT tehát a 2. legjobb csúcskari majd.

SZilaJMaGGoT
De te biztosan többet cserélgettél mint én...

kirol
Az enyém is 3 éves mindjárt.<#integet2>

SZilaJMaGGoT
Nekem még annyi sincs nyugi... De ha majd veszek(ami már mondtam még odébb lesz), akkor már 300 fölött kellene... Nyugi nem apuci kisfia stb, mer már 3 éve ugyanezt a gépet használom, és elvileg most vettem volna gépet, de jött az e3 és aszonta inkább várjál még míg lesz keret egy erõs vasra....

Sly06
és milyen lessz a vas? ja és mi számit dx10-es kártyának?

grebber
Hát ja melo miatt van elég rá de hát 1/4 milla az mégis csak 1/4-ed milla 😞

kirol
De jó neked, hogy már megvan.

bertino
mindig csökkennek 😉

SZilaJMaGGoT
+ még egy AGEIA physx gyorsító cumó... 😄 Remélem lassan le megy az ára annak is.. Bár én csak 2007-re tervezek gép vásárlást.. Addig csak csökkennek az árak is..

grebber
Na igy már oké!

grebber
Te milyen alkatrészeket veszel bele??Mert vinyók meg irok nélkül 1 proci + DX10 VGA + 2GBram 250.000 alatt nem uszom meg de a zsé már megvan rá !

berlinboy6329
300-ból na.Lírtam.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

berlinboy6329
200-ból kijön bõven,h a vinyót(kat, meg az olvasót,írüt nem számolod.Sõt 2 procival,eg dx 10 karival,amire 200-at számoltam+ott van még az alaplap(PCI-E),mega 2 gb ram,meg a többi

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

grebber
Nemértem mitõl lenne techdemó!

icewolf
De jelenleg még nincsenek... 😄

Maradok Zsoc! A pajszer legyen veletek! http://www.zsoc.net | www.runatabor.com

Glpetyus
techdemó

mila69en
a crysisrõl még annyit sem tudni mint a stalkerról....😊 hja és kifog játszani a crysis-el full grafon hogy nelegyenek elmosódva a textúrák fél millás gépen?😊 vagy lehet hogy keveset mondtam?😄

Jah, atomsugárzás mellett rákkeltõ textúra torzító hatása is van a robbanásnak 😄DDDDDDDDDDdddd

icewolf
CrySis?

Maradok Zsoc! A pajszer legyen veletek! http://www.zsoc.net | www.runatabor.com

Mor3llo
Stalkert akarok...<#falbav><#szomoru1><#falbav>
Kit érdekel a grafika, csak kézhez kapjan Csernobilt <#boxer>

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

mila69en
szvsz nagyon is jól néz ki, nézzünk csak a távólba felröbbanó helikpter😄 királya éppen beleszált a toronyba.... ja mutasson valaki egy játékot amiben közelrõl megnézem a talajt és nincs elmosódva😊 még a szép oblivionban is hihetetlen mosott fos textúrák vannak hogycsak na😄

Adam II
G36os az a kedvencem.

Glpetyus

😊

Halfer
ha jelenlegi akkor szép állapotban van a játék. de nekem is a hangulat a lényeg, ami a játék erõssége lesz!

Istencsászár
Grafikán kívül mutogatnak mást is?😊)))

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Glpetyus

Mindenkinek CSAK a grafika számit ? :S

PrasCo
Mondjuk a régi képek "orosz paraszt bemegy egy szál AK-val meg zsákvászonnal a tilosba"-feelingjei jobban bejöttek. x)
Rádaásul vagy én öregszem, vagy egyre rondább lesz a cucc?
SZilaJMaGGoT
Jah... E3mas videóktól valahogy nekem is ilyen véleményem lett, de ettõl függetlenül még lehet jó game...

Istencsászár
ezvan, régi engine... mire kijön elavult lesz, de még szép az összehatás, csak nemkell a részleteket nézni...

_Atti_
én arra az elmosodott akármire gondoltam😊 mondjuk idõközben arra gondoltam hogy az két csõ és nem a földön levõ textúra...de lehet hogy nem, nem tom kivenni õszintén szolva hogy mi az a cucc ami a könyökétõl indul a kép széle felé..

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

bertino
brekk

kirol

Glpetyus
<#buck>

STALKER DEmot a népnek!!!!!! 😊
bertino
furcsa <#idiota> egy felrobbant atomreaktor körül a föld csak furcsa lehet <#idiota>

_Atti_
kép01
kép02
kép03
uj képek
az erõmûvesen elég furcsa a föld..

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

janos666
Ez a legújabb build? 1 éve játszogattam az akkor egyetlen pre-alphaval, most megint kedvem lenne 20 percet.
Halfer
40. évfordulón meg a fiainknak kiadják a játékot?

Szerintem ugyis kilopják majd a demot! Addig meg lássuk az alpha 1154 most csurgaatom le.............😊
DJ Skyline
idén csak a naptárakat,és majd a 30.dik évfordulón meg a demot<#idiota>

grebber
Vajon mikor mutatják be az E3-on?

Glpetyus
4 éve