S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Meg néhány csúfossan megbukott fps-t...
Persze nem mondom hogy ennek is megpecsételõdött már a sorsa.De eddig az idöt húzták,gondoltuk azért mert annyira fejlesztik hogy ezért szükséges.De most meg már kifele veszik belõle a dolgokat.
Ugyhogy érdekes...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

_Atti_
muszály félreértésnek lennie(mármint a cikk iroinak részérõl)..enélkül tényleg sokat veszit az értékébõl..

sokan arra gondolnak hogy vagy azért nem látták mert devmodeban futott a játék mint ahogy az ilyen demokon szoktak, vagy félreérthették olyan dolgokkal minthogy 'a könnyû fokozaton ki lesznek kapcsolva' vagy azzal hogy 'kikapcsolható lesz'..én is ebben reménykedem..

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

DJ Skyline
meglátjuk majd mi lesz belõle,most ha nem fogok kajálni,meg aludni nem egy nagy veszteség,bár élethûbb lett volna,de mind1 mostmár...mondjuk jó lenne tudni,miért szedik ki,de a ruszkiktól megszoktuk már a nagy titkolózást!😄

Az igaz,de a hirek szerint pont most kezdik a belsõ tartalmat is megnyirbálni...

Jaja, most én is azok közé tartozik, akik már rettegnek hogy miket fognak kiadni mostanába, mert a gépük lehet hogy már nem fogja bírni.

DJ Skyline
grafika,grafika,grafika...mindenki ezen lovagol,hogy addigra már nem lesz jó a grafika,meg nem fog akkorát ütni...és? nincs mindenkinek atomerõmûve amin eltudja futtatni a csúcsszuper grafikával rendelkezõ játékokat,szal nem mindíg csak a graf a lényeg,lehet egy játéknak überbefosás jó grafikája,ha a történet,meg a körítés egy kalap szar

DJ Skyline
áhh pedig milyen jó lett volna az alvás rész...felmászni a toronyba,és túlélni az éjjszakát a monszták ellen!:\

bertino
csak azt tudnám, hogy minek alapoztok elõre
ráértek, ha kijön...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

SZilaJMaGGoT
Na jó.. Innentõl kezdve nem is érdekel a játék... Megcsinálnak valamit, aztán kiveszik.. Kijön 2007-re, akkorra kijön egy rakat csúcs-game, ami grafikailag alázni fogja(és a riszkiktól nem is várok valami durva optimalizációt), és ami lett volna a játékban amivel agyonüthetne más gémet, azt szép lassa kiszedegetik belõle... Vagy ki sem fogják adni, vagy totáé bukta lesz, vagy egyszer majd újrabelevágnak...

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

ehhez a cikkhez irt kommentben irja egy német srác hogy ennek ellenére ne itéljünk elhamarkodottan, várjuk meg amig kijön, mert maga a történet egyedülisége biztos kiemeli a többi ilyen játékok halmazából...én azért reménykedem😊
Mire megjeleneik egy teljessen átlagos játék lesz,teljessen átlagos grafikával.

aszongya: szinte biztos hogy 2007 elején jelenik meg..az e3-on zárt ajtók mögött betekintést nyerhettünk a játék 2 pályájára..aztán a szokásos blabla hogy már a végsõ fázisnál tartanak, akövetkezõ hónapokbat a finomhangolásra forditják...sajnos ki kellett venniük az alvást és a kajálást a játékból😞(..és sajnos az AI-t is megváltoztatták, már nem fognak teljesen életszerüen reagálni, több helyen script-et alkalmaznak😞(((((((((((....
SötétBarom
Szívbõl szólsz ecsém..

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

SZilaJMaGGoT
Pistike vegye be a faszomat és azt élvezze!!(fõ a diszkréció)

Istencsászár
Haladni kell a korral hogy a pistike is élvezni tudja 😊)

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

SZilaJMaGGoT
Ha igaz, hogy kiszednek ilyen részleteket, akkor már nem is érdekel az egész játék...

<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

Érdekes.Lehet a játék egyszer már full kész volt,de rájöttek hogy ez olyan jó hogy mostmár gyengiteni kell.
Igy most 1-2 év alatt kiszedik a felesleges dolgokat...

Fordíttasd le vkivel

_Atti_
német cikk

Rémhirek..Bár én magam nem tudok németül de ahol a linket is láttam azt mondják hogy olyan szörnyûségek vannak benne mint hogy kiszedték a kajálást és a pihenést..

ha ez igazolást nyer az eléggé nagy minusz..

közben állitolag a gamespotnál most állitanak össze az e3 as tapasztalatok alapján egy previewet.

Mor3llo
Nem népes ? Sztem meg igenis elegen vaunk...nem ugrok na...de ez a játééék!!!!!

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Az nem lesz jó ha a Bayern szurkolók amugy sem túl népes hazai tábora ilyen módon ritkul meg a STALKER hatására...<#vigyor4>

Mor3llo
mért kínoznak engem ezzel a gaméval ??? esküszöm, ha 1x a kezeim közé kaparintom a STALKER diszket, örömömben kiugrok az erkélyrõl..........

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

bertino
én azt mondom nem véletlenül nyomatják zárt ajtók mögött 😊

_Atti_
ezeket saja már láttuk videó formájában...

Istencsászár
"Egy pályát szinte kész állapotban mutattak be" igenn ez bíztató.. és mivan a többi xy pályával? még jó hogy az utómunkálatokat csinálják... GG igy jövõre sem lesz kész...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Istencsászár

_Atti_
azt hallottátok hogy kikerült belõle a "blowout"? Az a bizonyos erõs sugárzás ami x idõnként történt volna meg a zónában..kivették mert gondolom nagyon hamar végzett a zóna npc lakóival 😊 persze õk ugy írják hogy a fontos npck miatt vették ki mert meghaltak sokszor ha nem találtak idõben menedéket.
Persze nem hinném hogy pusztán ennyi lenne mert egyszerûen immunissá lehetett volna tenni õket erre az effektre..

pedig ez egy olyan hatás ami érdekes szituációkat hozott volna a játékba mint a szörnyek tömeges menekülése stb..

aztmondják továbbra is benne van a játékban a blowout de már csak a fõtörténeti szál részeként..nembaj ugyis lehet majd moddolni😛

E3: STALKER: Ugrópatkány Fenyegetés

Sogun, 13:36 - PC - Játék: Akció - ADATLAP - (1 komment)

(PC Games) Annak ellenére, hogy a közelmúltban majdnem élve elföldelték a Stalkert, meglepõen virgonc életjeleket produkált a kiállításon. Egy pályát szinte kész állapotban mutattak be. A drága német hittestvéreink szerint 16 új krém hoppant ki a játékból hirtelen. Szerintünk azokból kb. három kivételével már mindegyiket réges régen láthattátok. Csekkolja az adatlapot, ki nem hiszi. Megjelenés jövõ év eleje környékén. <#wilting>

Hardwired
SötétBarom
Itt valami nagy dolog készül.. <#ravasz1>

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Hát nemtom. :S

Meg ugye már elméletileg csak optimalizálják a játékot, és az átvezetõket készítik, ilyenkor már trailerekkel szokás bombázni, de ez sincs. :S
Úgy veszem észre hogy ott vernek át minket ahol akarnak. De ne legyen igazam!
DJ Skyline
lehet,hogy mindenkit leellenõriztek,hogy van-e nálad fényképezõ,kamera,diktafon,stb!😄 vagy annyira zárt körû volt,hogy a készítõkön kívül más nem mehetett be!<#idiota>

Istencsászár
Szvsz sztem eddig nem volt semmi bemutató mer semmi hír róla....

Na de nem igaz valami infó ne jött volna ha bemutatták,legalább annyi hogy jó volt,rossz volt,mindenki sugárzást kapott a terembe aki megnézte <#vigyor4>,vagy valami.A titokban felvett kis videók-képek eshetõségérõl meg nem is beszélek,amik általában valahogy mindig létrejönnek az ilyen zárt ajtós bemutatókon is...

Ja bemutatni zárt ajtók mögött...
Na de nem ugy volt hogy az E3-ra viszenk demót bemutatásra?De egy szó se volt róla sehol,legalábbis én nem találtam.

Ha tartják a szeptemberi megjelenést, akkor kb augusztus környékén várhatunk demót... sokkal elõtte úgyse adják ki.
Nem nagyon jön errõl a demóról még hir se,nem hogy valami kézzelfoghatóbb...

grebber
LOL DX10-es VGA-t miért röhögném ki??
A többit se fogom mert nemveszek bele ugyse mást mert azért hülye nem vagyok hogy egy gépre kiadjam az egész vagyonom 250k már igyis 😞

Next PC upgrade: 2022

SZilaJMaGGoT
...mondta a pincér, és hozzáadta a dátumot a számlához... 😄

SZilaJMaGGoT
Pedig az nem olyan izmos amelyik kártyára van integrálva... Ráadásul ez nem grafikai cucc, hanem kiszámol egy csomó dolgot a procid helyett.. Azt meg szerintem ne mond, hogy nincs szó ilyen támogatásról, mert a videókból ítélve nem valami suttyó fizika van benne, és nem kapsz procit ami azt neked kiszámolná... De te tudod, ha nem veszel hát nem veszel... Csak aztán majd ne ríjjá ha nem megy rendesen a gém... 😛 😄

_Atti_
jolvan gs irta mit vártatok..biztos ez akart lenni a slusszpoén..vagymi😊

"végülis az idejük engedi, vagy mi... 😊"

Az idõ pénz...

NeoMaN
Mármint a procit meg a VGA-t tutira. Talán a ramot is.

NeoMaN
2007 márciusában ezt a konfigot már ki fogod röhögni...

mila69en
pfff én sem állítottam az ellenkezõjét

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

bertino
a játékkal fognak majd olyat, hogy mindenki csak tátja majd a száját 😊

Serpa
robbanthatnának már vmivel.

Istencsászár
Majd ha kész... jelen állás szerint év vége fele.

vezérszuszu
Hi!
Pontosan mikor jelenik meg a játék?