S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Tényleg nem a népnek nyomatják a demot :S ááááá! De remélem hogy azért E3 után ide lökik nekünk is ...!
Amugy ha lessz demo , tuti kifog szivárogni!
MSI K9N Ultra F2 Amd Athlon64 x2 5600+ MSI 8800GTS 320MB 4X1GB Kingmax DDR2 800MHZ 300gb Maxtor Zalman proci hütő
Eddig a STALKER nagyon jó hangulatot tükrözött, szerintem ezt tartja is (ha kijön egyáltalán). Sztoriban is jó, már amit hallani lehetett róla, de az alapsztori adott és mivel a valós életbõl van, sztem még jobb. Crysis sztorija is jó, szintén keveset tudni, de jégbefagyott területekrõl szóló infók elég jók, megvalósítása is biztos jó lesz. Dx10 még messze van, addig ha kijön a STALKER, megállja a helyét és talán le is jár az ideje, mire lesz a Crysis. Nem ver itt senki semmit semmilyen téren. 😛 Bõvebb vélemény valóban végigjátszás után!
Egyébként meg nem szoktam megítélni senkit amiatt, hogy milyen játékkal játszik. Valakinek a Sims jön be, valakinek a CS:Source és van, akinek a Lock-On. Nem vagyunk egyformák és tiszteletben is szoktam tartani ezt. Viszont azért túlzásokba ne essük...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Mindenkinek más jön be ez mindennél igy van és hülyeség megitáélni valakit is emiatt.
Next PC upgrade: 2022
Itt nem volt szó publikus demóról.
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
Te neked már van valami demód vagy mi hogy igy vélekedsz a Crysisrõl?
Lehet neked nem tetszik és ennyi.
MSI K9N Ultra F2 Amd Athlon64 x2 5600+ MSI 8800GTS 320MB 4X1GB Kingmax DDR2 800MHZ 300gb Maxtor Zalman proci hütő
az xray azért nem annyira utó dx9..eredetileg is tervben volt és már az egyik legkezdetibb videóban is látni..
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
GSC just confirmed that after a year's break its survival FPS S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl, published worldwide by THQ (except ex-USSR), is to be demonstrated at E3. The press-only presentation featuring a live singleplayer demo will be held at THQ booth.
<#vigyor5>#vigyor5><#vigyor5>#vigyor5>
Mit müveltek az emberek ez szégyen és sajnos ez nem fog elmulni!
😞
csácsá
Alig virradt ránk a május máris naptár..
stalker-lime..elvileg ez valami savas anomália..
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!