S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kirol
vezérszuszu
mikor jelenik meg végre a játék?

bertino
torrent, e betûs

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Sziasztok!
Kicsit off leszek,ezért bocs😛
Tudja valaki hogy honnan lehetne letölteni a csernobili dokumentum filmet amit pár hete ide belinkelt valaki?
Az a baj hogy onnan marha lassan jön😞
Köszi!
On:a készítõk megb*szhatják a szüleiket hogy így elhúzzák a mézespitét,aztán meg egy butított valamit kapunk kézhez<#gonosz2>

Glpetyus

😄DD

Jah, aztán meg farkasszemet kell nézni, és aki tovább bírja, az nyer 😄DD

én már nagyon várom
Halfer
a multiból meg majd a vásárlást veszik ki talán 😄 meg a fegyvereket 😄DD

mila69en
csak nem nekem mert majd "ha megjelenik" elõtte letesztelem hogy érdemes-e a megvételre és ha nem hát akkor tehetnek egy szivességet.... és szvsz ezzel egyre többen vannak így
báár ha multi része jó lesz, és a multi bétánál csak jobb lehet😄 (ha kinem vesznek onnan is valamit) akkor én vevõ vagyok mindenképpen, mert az most is nagyon hangulatos lenne ha lehetne rajt normálisan nyomúlni😊

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Istencsászár
Lassan átlehet nevezni a topikot A Stalkernek leáldozott 😊))) Nemhogy menne a kampány hogy ilyen meg olyan jó lesz, csak negatív dolgokat lehet halani 1 jó ideje... Mind1 õk tudják, a nagy hájp meg a környezet és az ígérgetések ugyis eladják majd, tök mind1 milyen lesz.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

mila69en
nah ha ez így van akkor már rohattúl nem is érdekel az egész szarker<#gunyos1> asszem inkabb a boiling point folytatásáért csorgatom a nyálam megjelenésig pont

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Csuhai G
Kapják be a *** **** ** **** ***!!!!

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Halfer
áááá kamu az egész! ezzel is csak b*sztatják a rajongókat! ez egy fasza játék lesz ... majd valamikor 😊 fõ a nyugalom 😄DDD

Mor3llo
hát ezt már nem tudom elhinni !!! Még a jármûvek is ? <#wilting><#falbav>

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Adam II
Sajnos úgy tûnik ,hogy csalódás lesz.
Nagyon sajnálom.
Én szeretem az RPG-t ,szeretek fejlesztgetni ,vásárolni ,fegyvert szerezni mégse játszok RPG játékokkal mert nem rajongok a goblinokért az elfekért a kardokért meg az íjakért.
Jó lenne ha valaki csinálna egy szép grafikájú tisztességes RPG-t amiben végre nem a középkori mesevilágban kell szaladgálni hanem modern kori környezetben élethû jelenkori fegyverekkel. A Boiling Point volt hasonló és annak ellenére ,hogy bugos nekem nagyon tetszett ,persze lehetett volna belerakni még egy csomó dolgot (talán a második részében 😛).

NeoMaN
Prey 3 hónapon belül kintlesz.

Jórészben már most igazad van.Annó belevágtak valami nagy dologba,ígértek fût fát,de mág ha el is vetjük a szándékos átverést,akkor is egyszerüen az marad hogy nem tudták-tudják ugy megcsinálni ahogy elképzelték.
Mostmár kénytelenk kiszedni dolgokat hogy az egész mûködjön valahogy,ezt persze be kell adni valahogy a közben népessé duzadt rajongóknak is,igy most szépitgetik a helyzetet ahogy tudják.
Közbe meg már az idõ is sürget...
De hát ott a követendõ példa,DNF,csak egy grafikus motor váltást kell eszközölni,máris nyernek 2-3 évet...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

DJ Skyline
vagy még1 dolog...már most tervezik a következõ részt,és a most bereklámozott cuccokat kiveszik gyorsan,és majd a köv részben mint "nagy újítás' fognak majd szerepelni! és így mégtöbb pénzhez jutnak majd,mert 2 rész(netán több) lesz!<#zavart1>

(mik nem jutnak az eszembe)

DJ Skyline
végülis lehet olyasmi mint az NFS sorozat az elmúlt években
a név miatt tudják eladni a játékot,mert NFS,és nagy múltja van,de mostanság rókabõr az egész,kevés újítással...
STALKER esetében is hasonló...hogyan tudnának eladni egy játékot nagy példányszámban,aminek nincsen nagy hírneve (sõt nincs is)...hát bazi nagy reklámmal,meg sok lószarral(képek,miegymás),egy olyan környezetben amit eddig még nem dolgoztak fel,és mindenkit izgat,mert titkolózás volt,meg minden vele kapcs., és kíváncsiak,hogy mit hoznak össze a srácok...nagyon remélem nem lesz igazam!

Vér István LOL ez durva.
DJ Skyline
akkora hülyeség jutott eszembe:
készül egy játék,amibõl sok pénzt szeretnének kaszálni,kevés munkával...hmm hogyan is lehetne jól eladni...áá megvan...csináljunk neki egy bazi nagy reklámhadjáratot...elõször is a játék legyen nem mindennapi...lapozzuk csak fel a történelemkönyvet...aszondja...1944. júni. 6. szövetséges csapatok partrasztállnak normandiánál..ááá arra már nagyon sok játék született...valami egyedibb...1986-ban robbanás történik a csernobili erõmûben...fúú azta ilyen még nem volt,na ez lesz a nyerõ...gyorsan kitalálnak valami körítést,anomáliák,szörnyek,vezethetõ jármûvek,alvás meg minden egyébb...a 3/4-rõl készül kép,az 1/4-rõl videó,és kikerül pár alfa,béta,gamma,delta demo,amiben nagyon minimálisan megtudhatjuk milyen a játék...oké,eltelt xy év reklám,itt az ideje lassan kiadni a játékot...hoppá,de a nagy részét megsem csináltuk a játéknak,csak képeket készítettünk róla...jajajaj mi legyen...hát valaki vállalja a balhét,jelentse be,hogy sorry de bizonyos okok miatt sztornóztunk 1-2 dolgot,mert nem volt nyerõ..

hülyeség tudom,de a végén tényleg az lesz,hogy lesz egy 20 pályás FPS agyonszkriptelve,csernobili körynezetben...reméljük nem csak a babérjaikon ültek,és nem egy vackerájt fognak az orrunk elé tolni,ezután az iszonyatos nagy felhajhtás után!<#sir>

DJ Skyline
a végén kapunk egy STALKER kifestõt amin vidám figurákat (pl. szörnyeket,amint hullahoppkarikáznak a katonákkal, csernobili környezetben) kell painttal kiszínezni!<#banplz>

_Atti_
Dean Sharpe vállalta a felelõsséget a (az õ szavaival élve) 'néhány aprócska rpg elem' eltávolitásáért mint az alvás és étkezés, továbbá nem tetszettek neki a dialógusok se ezért leröviditette õket, és hogy Vér István is végig tudja küldeni a játékot egy hétvégén ezért a fõsztorit scriptekkel erõsitették meg lépten nyomon nehogy eltévesszük..

Ez a **** a thq kihelyezett embere elvileg, akinek olyan forradalmi és nagyszerû játékok kerültek már ki a keze alól mint: The Simpsons Wrestling (2001), Activision Star Wars: Episode I - The Phantom Menace (1999), LucasArts Herc's Adventures (1997), LucasArts Metal Warriors (1995), Konami Corporation Zombies Ate My Neighbors (1993), Konami Corporation Wordtris (1992), Nintendo of America Inc.

Sharpe most azon töri a buksiját vajon nem-e kellene kiszednie a vezethetõ jármûveket...még meggondolja.....nemtom miért egy ilyen ****-t kellett ráállitani aki ezen fogja kiélni a designeri vágyait még akkor is ha semmi szükség változtatásra.

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

Halfer
Prey emlékeztek anno "száz éve" milyen volt? Azóta annyi javításon és "generációváltáson" átesett, hogy talán dx 11-re jön majd ki 😊))

erx13
jah mondjuk jó lenne ha ugy megcsinálnák benne a mod-olást mint Elder Scroll-okba

Túl rövid az élet hogy ne élvezd!

SötétBarom
DNF a király.. Amugy a PREY sem kutya. Emléxem még egy sok évvel ezelõtti PC-Xben olvastam róla elõször.. Az meg nem 3 éve volt.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Lassan a DNF-t jobban várom, ha ezt így folytatják...<#wilting>
Blasta
Mondom én, hogy az egész egy KAMU!!!! :-)
Ez a játék sosem fog megjelenni, vagy ha igen, akkor egy shoot-em-all ticsung lesz mobiltecsikre, csak hogy legyen valami kiadva :-DDDD

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

bigfoot
hát remélem nem 100 hogy ezeket kiveszik...
tényleg nem lenne jó egy 25 pályás game...

_Atti_
ami egyszer bent volt az nem lesz nehéz visszamoddolni..és gondolom nem lesznek olyan szemetek hogy elvégják ehhez az utat

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

Mor3llo
Hát, én éppen azért várom ezt a játékot elsõsorban, mert ilyen játék még nem volt!Szabadon bejárható,élõ környezet,jó AI, RPG elemek...és mindez FPS-ben.Nekem cak másodlagos a Csernobil.Bevallom, ha Csernobilról hallok, egybõl a Stalker jut eszembe<#nyes><#nyes><#nyes><#beka2>

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

DJ Skyline
srácok,azért mert kivettek pár dolgot az nem egyenlõ azzal,hogy 20 pálya lesz,tök szar meg minden! de ha netán mégis 20 pálya lenne,akkor is kitûnik a többi közül,mivel nem volt még Csernobilos FPS! volt már egy rakat normandiai hadjárat,meg miegymás,de Csernobil még nem!

Halfer
Az elképzelés tökéletes volt, szinte minden. És szinte minden egyedi ötlet, amit nem sok FPS használ. Nagyon jó lenne ha megjönne az eszük és nem butítanák le egy hentelõs FPS szintjére ...

Mor3llo
Még a végén télleg kapunk 1 olyan gémet, ami majd tartalmaz 20 csernobilos pályát....

berlinboy6329
Isteneeem.Ennyi f***t még életemben nem láttam.Miért veszik ki?Mondják már meg!! Ez az alvás cucc meg tényleg állatos lett volna.A kaja meg tényleg hagyján mert ki tudja milyen sugárfertõzött zabát tolnák be oszt felfordulok. 😊 Elvesztette értelmét 1 1kor eszméletlen jónak induló gém.Attól h eredeti környezet 60%-a benne van meg Csernobil,akkor csak a heelyszín 1ezik,a játékélmény már más tészta.inkább jelent meg volna akkor amikor a 20 éve évforduló volt,és most nem tudnák széttúrni az egészet.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Mor3llo
hát beszarok...ha ki merik venni az alvást, lelövöm az összes mocskot!Az evés még hagyján, de a pihenés télleg izgi lenne, h tod elbarikádozni magad h ne egyenek halálra.......

Glpetyus
:C

SZilaJMaGGoT
Milyen meglepetés?? Hogy ki sem adják?? Ha elkezdték volna újra HL2 engine-re már most is elõbbre lennének... Egyébként azon ne lepõdj majd meg ha lesz egy engine váltás mert az övék elavul és már nem akarnak újba kezdeni... Én inkább azt kívánom ki se adják.. Úgyis csak egy tömeg fps lesz amit hamar elfelejt majd mindenki.. Nemértem miért csicskásítják a gamet mert úgysem fogják idõben kiadni, addig meg még úgy is tudnának rajta javítani, bármennyire is lenne problémás.. Ha többet tudatnának magukról, akkor mindenki türelmesebb lenne és befejezhetnék normálisan a játékot...

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

bepe79
Ja, egyébként még annyi (tudom, nagyon optimista hozzáállás lesz..), hogy ne várjátok, mert 2008-ban is ugyanitt fog tartanmi a game, hogy sehol semmi. Szóval ne is reménykedjetek, szerintem fölösleges várni.

Suzuki Swift GL 1.3

bepe79
Így van. És ezek után nem szabad meglepõdni, hogy azok, akik akkor ilyeneket mondtak, ma, 2006 májusában azt mondják, hogy a stalker készítõbrigádja elmehet a ... (a mondat tetszés szerint befejezhetõ <#smile> )

Suzuki Swift GL 1.3

Kicsit visszaolvasgattam itt a topic kezdetét.Hát a mai helyzetben,kissé vicces volt.
Kezdteben a legnagyobb probléma egy rosszul megrajzolt fegyvermodell volt.2002 végén az volt még a vélemény hogy el fog ez menni még Gef 2-n is.2003 elején jön a demó (miért olyan soká,sajnálkoztak az olvasók akkor),illetve mindenki katasztrófaként élte meg hogy a beigért 2003 öszi megjelenés 2003 végére,vagy,ne adj isten 2004 elejére csúszik.Volt aki már ekkor,tréfásan DNF szindrómát emlegetett,illetve más arra figyelmeztett hogy nehogy úgy járjon mint a HL2,hogy mire kijön addigra elavult lesz.
Ha akkor valaki azt mondta volna hogy 2006 májusában itt fogunk ezzel a játékal tartani...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

DJ Skyline
ne írjuk még le! lehet tartogatnak meglepetéseket,amit nem mondtak még el! semmit nem lehet már tudni!😊

SötétBarom
Kb annyira lesz survival a gém mint a csicska doom3...

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

SötétBarom
Crap.. Elõször ottvolt a jármû 5let, h elromlik az éjszaka közepén és fixelni kell, ha nincs alkatrész akkor parrantás, vagy kifogy a benzin, kilõtték.. Ottvolt a teljesen durva AI, kilõtték.. Az elbarikádozom magam a házban éjjel és alszom ill. reménykedem h a csapdák távol tartják a necc dolgokat feeling is teccet.. kilõtték.. Anno még OFPztem amikor láttam az elsõ screeneket, hannyattestem.. Mamár sehogy sem néz ki.. Kivették a Blowout-ot is.. Remélem lassan elvetk a szabadon bejárható zóna elvet is, és csinálak egy szupi 25 pályás csernobil modot a HL2höz.. Húzzanak ezek a rák f*szára... <#szomoru2><#nemtudom><#felkialtas>

Serpa
NeoMaN
Ígyvan. Csak kurva nagyot bukik a hype miatt. 😊
Eddigminden ruszki FPS egy gané volt.

Istencsászár
Biztos ez is szerves része az utómunkálatoknak😊) érdekes felfogás, megcsináljuk nagy nehezen azt amortizáljuk nagy nehezen, közben telnek az évek, eredmény 0.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Serpa
arra nem tértek ki, h miért vettek ki bizonyos elemeket?

SZilaJMaGGoT
Férreértettél... Nem is érdekelne annyira a graf, hogyha nem basznák el a játékot olyannal, hogy kipakolgatják belõle a dolgokat.. Nekem sincs atomerõmûvem, de pont 2007-re tervezek gépvásárlást...

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

berlinboy6329
Megnéztem ezt a német cikket.Ténlyeg azt írják h nem lesz se kaja,se alvás mega Ai-n is rántanak vissza kicsit meg az NPC-k se olyan agyasak leesznek.Meg láttam ott bal oldalt h a Crysis a 4. negyedévben jön ki ebben az évben?Kicsit off.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/