S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SZilaJMaGGoT
A topik egy része akkorát csalódott ebben(már így kiadás elõtt is, teljesen jogosan), hogy kínjukban már itt elviccelõdnek..

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

berlinboy6329
És ez így is lesz,míg le nem áll a project. 😊

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

DJ Skyline
és lassan a topik 1/10-e megtelt várakozással,találgatásokkal!😄D

Hmmm ez a topik olyan never ending érzést kelt, hajj soká lesz még itt olyan kérdés hogy honnan töltsem. 😊
SZilaJMaGGoT
Kb... Hülyevolt aki ebbe pénzt fektetett... Ez olyan mint ha én aszondanám, hogy bulitszervezek és elõre beszedném a pénzt, persze én azt el is innám, de mondanám, hogy hamarosan meg lesz a hely aztán már csak néhány apró szervezés... Hülye lenne aki nekem pénzt adna buliszervezésre... 😄

_Atti_
😄DD

Instant Stalker! bárhol bármikor:
-Szedjünk össze egy fejlesztõgárdát majd a mellékelt programokkal és desingkönyvvel hagyjuk õket dolgozni, közben folyamatosan adagoljuk bele a pénzt...
elkészülési idõ: beláthatatlan, de HAMAROSAN!
figyelem az elcsöppenõ bétaverziók az egészségre károsak, nem reprezentálják a végsõ állapotot.

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

berlinboy6329
A hallucináció nem elõnyös dolog😊

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

SZilaJMaGGoT
Inkább bevodkázok és elutazok csernobilba monsztát írtani... 😄

PrasCo
Legalább Vodkát rakjanak bele. <#idiota>
berlinboy6329
Meg azt h pakolják vissza amit kiszedtek!!!

SZilaJMaGGoT
Bennfentesektõl tudom, hogy mit tartalmaz majd dev kit.. C++, 3ds 7, photoshop, meg még néhány egyéb program, de nagyjából minden amivel összeüthetsz majd magadnak egy engine-t, majd pedig a játékot.. Persze ezt csak ráfizetéssel kapod, de megéri mert ha kicsit értesz hozzá, akkor megcsinálhatod magadnak otthon a stalkert... 😄

DJ Skyline
komolyan elkéne menni a fejlesztõk "központjához" és tûntetni transzparensekkel,hogy "Adjátok ki a játékot!!!", "STALKER-t most!!!"...persze angolul,netán oroszul!😊 <#idiota>

berlinboy6329
LOL.Haladunk!!Hát igen.Aki másnak sederbide...

_Atti_
hivatalos honlapon: S.T.A.L.K.E.R: Shadow of Chernobyl..Welcome to the world with no game..

SZilaJMaGGoT
Haverjaim kurvára tájékozatlanok.. Pedig némelyiknek netje is van.. Ma aszondja "van nagy fasza csernobilos játék, szerezd má meg"... 😄 No comment..

DJ Skyline
vagy egy STALKER fun packot kapunk,ami tartalmaz kifestõt,társasjátékot,pólót,kitûzõt,tollat,miegymást<#idiota>

grebber
Jó poénok ezek azt nehogy megvalosuljanak 😄

Next PC upgrade: 2022

PrasCo
Vagy: "A bug helyenként játékokat is tartalmazhat!"
Glpetyus
😄D

berlinboy6329
Még apróbb:Nem is keveset.

erx13
loooool 😄

Túl rövid az élet hogy ne élvezd!

_Atti_
😄

aprobetûvel: nyomokban bugokat tartalmazhat

berlinboy6329
Jaja.😄 TESCO gazdaságos Stalker.Ajándék száraz kenyér.Készült:Radioaktív hulladék,Sok szörny,vezethetõ jármûvek,anomáliák.

Figyelmeztetés:Az alapanyagok némelyike hiányozhat a termékbõl.

erx13
TESCO gazaságos Stalker pakk...
(hiányoznak a szörnyke meg nincsenek anomáliák, meg történet) 😄

Akkor a TESCO is fogja gyártani 😉

grebber
LOL tényleg mekkora lenne ha pl EVM-es lenne 😄 megeshet ezek után.

SZilaJMaGGoT
Nem feltétlenül igaz... Ez tipikusan az a dolog, hogyha valami kész, akkor minek megcsinálni mégegyszer?? És ha egy engine megfelel egy elképzelt játékhoz, akkor felesleges újat írni, mert az is munka ám, hogy hozzáigazítsák a játékukhoz... Pl vampire bloodlines source engines, de eszméletlen szarul használja, ellentétben a HL2-vel...

mila69en
hm érdekes elmélet ez is.... bár én többre méltatom azt akis saját enginét ír és nem úgy vesz😊 ha valaki enginét vesz.... na az a lustaság jele minnél hamarbb kész akarnak lenni a futószalag játékukkal😊

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

SZilaJMaGGoT
Én stalkerhez cryengine-t használtam volna(farcry se olyan új) merthát az elég nagy területet jelenít meg, és az õk saját fícsörjeiket simán beletudták volna pakolgatni.. Istenkirály gém lett volna, és sztem már kint is lenne... Ennyit róluk.. Itt megint az van, hogy spórolni akartak, és ezért nem akartak engine-t venni a gémhez, de ha kicsit többet adtak volna ki, már kint lenne, és legalább siker lenne...

mila69en
rohadjanak meg........ bizta azért veszik ki a dolgokat looool mert ugye már megtudhattuk, hogy csinálják a stalker folytatását😄DDD ismét LoL, hát persze ugye itt ellõnek mindent akkor a 2 kinek kell majd?😄 szal itt lesz egy fos amolyan butitott stalker, aztán még lesz mit beletenni a 2-be is anélkül, hogy megerõltenék a piciny agyukat, hogy mivel újaítsnak😄:ASD:SA😄:ASD:AS::ASD:ASD:AS😄

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Szerintem eleve meglepõ hogy látva a játék körüli helyzetet,és hogy mennyire vevõ lenne erre a nép, valami más kiadó-fejlesztõ nem csapott le még a témára.
Mondjuk egy megvett grafikus motort használva másfél év alatt összedobhattak volna egy hasonló játékot,aztán azt kiadva lehet végleg kinyirták volna a Stalker-t...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Serpa
vagy mint az Oblivion.
fizess 0.99 centet és kapsz egy abroncsot.
vagy 3.59ért egy egész kollekciót.

lol

SZilaJMaGGoT
Avagy "ezt vedd meg!!!" az alacsony költségvetésû családoknak...

Istencsászár
Áh, látom elõre... Bugos, akadós, nem túl szép, swappolós, szimpla szörnyvadászat... ami nem lenne baj de mivel nem ezt vártuk azért bukta. De nemlesz igazam és egy szép, és összetett Fps kaland játékot kapunk😊)))

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Serpa
a végén még "budget" játék lesz belõle ...

SZilaJMaGGoT
Az hogy most lebutítsák egészen addig ameddig odáig jutnak, hogy kiadják nagyon szar de reklámozott, vagy value termékként, vagy ki sem adják...

SZilaJMaGGoT
ték

erx13
nem tom de tuttommal eddig se volt tul nagy a repertoár mutánsok számábol/fajtájábol és még ki is vettek belõle? mi ebbe a lényeg?

SZilaJMaGGoT
Én amondó vagyok, hogy nem ez lesz az utolsó ilyen témájú gém, és ait ezek nem csinálnak meg, azt megcsinálja más.. Nézzétek csak a MOH-t.. Azóta ha ww2-es gémmel akarsz játszani, van mibõl válogatni bõven, és lesz is mibõl.. Ez a téma még kiaknázatlan.. Ötlet lopásra nem hiszem, hogy lenne valami licensz, és ha lesz még ilyen témájú gém nem mondja már rá senki, hogy stalker klón, hanem az ami a stalker kellett volna legyen...

bertino
csakis linkelve!!! <#smile>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

azt eltekintve? küldjek még?
nagy... túlságosan... 1600×1200...
na milyen?
én is láttam engem, nagyon érdekel a ww2-töl egészen chernobyl-ig merttudom hogy szörnyü volt de izgalmas.
bertino
a büdös kurv@ anyjukat, ha kiveszik a jármûveket <#levele>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Tegnap megint volt a Battle of Chernobyl a Discovery-n
Halfer
az sem lehet szavakba foglalni, hogy te milyen kíváncsi vagy de most már a játékot sem. ha igaz, akkor a lejobb dolgokat vették ki belõle :/ nem túl becsülendõ. de õk mit gondolhatnak? még mindig hogy a legjobb fps-t kreálják meg? szerintem õk sem bizhatnak abban, h versenyezni fog mással, vagy tényleg nagyra készülnek, de ha így van õk sem tudják mire 😄

grebber
Hát én mostmár olyan kiváncsi vagyok milyen is lesz ez a game, hogy azt szavakba nem lehet foglalni!

SZilaJMaGGoT
nesze neked stalker<#mf2>

Istencsászár
Komolyan mondom olyan jó olvasni ezeket, még annó hogy verték magukat hogy készvan csak pár utómunkálatokat tesznek, de az nem a játékmenetre volt hanem csak videók stb... Hányszor hazudtak bele a képünkbe??? És hányszor fognak még???

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES