34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
Newfronter #14217 Inkább az Oblivionra hasonlít, bár vannak korlátozások területben is, de nem zavaróak, tehát képzeld el hogy kapsz a faszitól 6 küldit és el kell menned érte különböző helyekre, úgy mész el oda ahogy akarod, csak vezetni nem lehet. :(
Tehát van egy bejárható terület, amelyiken alapból vannak ellenségek (állatok általában), és ugye van amikor csapat kísér el egy helyre, van amikor egyedül mész. A szabadon szaladgálást erősen megnehezítik az anomáliák és az állatok, de muszály megküzdeni velük vagy kikerülni őket okosan. -
#14216 HÚÚ passz! Nem kerestem eddig! -
lammaer #14215 Opps, kijött a stalker :)
Egy kérdésem lenne a nagyérdeműhöz: láttam hasonlitottátok Oblivionhoz meg Fallouthoz. Az érdekelne, hogy mennyire lineáris a játékmenet? Szóval hogy lehet e össze-vissza kóricálni a világban - kb amerre nekem tetszik - vagy ilyen egymás utáni szintekre épülő, minimális bóklászásra helyet adó játékról van szó (mint mondjuk a legtöbb FPS a piacon) ?
-
bongo1 #14214 Nah 1ora teszt után.: Graf 10/9 Hang:10/10 Élmény: hát 1ora játék alatt iszonyatosan jó , szerintem nagyon ütös ;) mindenkinek ajánlom :) :P ! Csak a suliba ne legyen sok az igazolatlan :D aki meg melozik nehogy kirugják :D :P! Mindenki kérjen szabit :P :) Én sajna délután 4re megyek melózni :( addig csak a S.T.A.L.K.E.R!!!
Ezek az Én szerény véleményeim :) Hellóka -
LeePí17 #14213 Üdv!
részvétem barátom...sok melód lessz még a 7en :)
fel a fejjel :) -
#14212 én hétvégén nem voltam itthon, totál lefáradtam, így még a vonaton hazafelé eldöntöttem, hogy akkor no suli, de arról nem tudtam, hogy közben kijött a STALKER! :D -
#14211 Azt meg tudom valahol nézni, most milyen fokozaton vagyok? -
#14210 Én szabadnapos vagyok (múlt héten 2x is bent voltam 6:30-tól 21h-ig, szal úgydöntöttem ma nem megyek be :D) -
#14209 Szerencsére ma nem kellett menni melózni :P
De holnap reggel 8tól ,délután 4ig meló, 4-től este 8ig suli, szerdán ugyanez, tehát ma le sem szakadok a játékról :) -
LeePí17 #14208 nekem 12:20tól lenne suli 15:40ig..ami sztem sztorno..
maj holnap..esetleg..
:D -
#14207 Ma nem melózok,jönnek vízórát cserélni ,hála istennek! -
#14206 Amúgy ti most lógtok a suliból, direkt szabin vagytok esetleg suliban/melóhelyen játszotok vagy munkanélküliék vagytok?
Most komolyan?
-
#14205 master -
#14204 Milyen fokozaton kezdted?
-
#14203 én is szoptam és vissza kellet vennem a nehézségen! Mentem nagy mellénnyel,majd én megmutatom! -
#14202 Srácok!
Most én kúrtam el az véletlenül, és elején a legnehezebb fokozatot választottam, vagy tényleg ilyen brutál nehéz még könnyebb fokozaton is a játék?
Már tolom vagy másfél órája, de ha nagyobb csoporttal találkozom, azok úgy kinyírnak mint a szart. Szinte esélyem sincs ha 3nál több ellenség van. -
LeePí17 #14201 ez így lessz..majd sír a crisys gaménál neki nem megy..meg szaggat meg szar..
lehet nem mx440en kellene futtatni(csak példa nem akarok ezzel senkit megsérteni.tapasztalatból mondom)
lehet vki a csillivilli gaméra utazik..
én nem (lásd Rigs of Rods)szar grafika de a feelingje megvan..
vagy ot a cs 1.6..nekem *ul néz ki a graf de gamézok vele..
lényeg ahoz hogy menjen a játék bizonyos idő után fejlesztgetni kell a gépet..
-
fonok01 #14200 faszom mindenki irja hogy régi a gépe akkor én mit szolja valami fos ECS alaplap 512 ram FX5200 2gigás cerka...:D...és nemis tom métr de szaggatXD -
Skyline #14199 Felőlem vitatkozhat hatred meg vitality aki tudja az UNLEASHED-et szedje NEM KELL HOZZÁ SEMMIFÉLE CRACK és semmi más sem,telepíteni kell és mehet... -
LeePí17 #14198 F betü -.- -
#14197 Akkor nem tudom,engem simán kiengedett! Próbálja meg a beszélgetést! -
#14196 Nah tegnap éjjel kipróbáltam én is a játékot!!
Nagyon tetszett az elején a videó:)
Játék is tetszik, szép, hangulatos bár még ne msokat játszottam vele!!
Nekem nem jött elő ez a swap dolog hálsitennek 1024*768 2AA 8xAF maxon dinamikus fénnyel 40 FPS körül, szval elég tűrhető:)
azthiszem megveszem boltban is:) -
#14195 nem bug az.....csak oda mész a faszihoz és a párbeszédet kell továbbvinni azt annyi:) -
#14194 Lehet bug! Már nem először olvasom ezt,más fórumon is!Add meg a mailcímed,küldök egy mentést az elejéről! -
A tumi #14193 Hello
A legelső pályán mit kell csinálni(mikor a felszerelést választjuk ki),hogy kiengedjen a faszi az ajtón.Bármit veszek nem enged ki.
A PDA-n mit kell bejelölni és mivel? -
werpelethy #14192 Hoppá,kicsit off,de a vitality meg a hatred a stalker miatt egymás torkának estek az nforce-on. -
#14191 Örülök,hogy valakinek tetszik is a game! Nekem nagyon bejön,az elején nehéz fokozaton kezdtem"mert gondolta nagyon ügyes" és szépen visszavettem a nehézségen"hamar meghalt"!:D -
#14190 hát nem tudom, tényleg kinek magyarázol?:D -
#14189 úhhh o.O -
#14188 Ja és még annyi hogy ne hasonlítgassátok már Doom 3, meg CoD2-höz mert köze sincs hozzá , ez NEM SZIMPLA FPS vagy ARCADE FPS vagy minek nevezzem azokat a szutykokat. Ez más, és pont ettöl fenomenális. -
#14187 Tudjátok az a nevetséges hogy már nem számít a tartalom, a feeling , hanem mindenki azt a grafikát meg a mozgásokat nézi , fél ora játék után levonja a következtetéseket kikiáltja egy szarnak , és várja a crisys nevü parasztvakitó játékot mint a messiást.Semmivel nem lesz jobb mint a STALKER csili vili ide vagy oda, szart se fog érni... Fogjátok már fel hogy grafika nem minden!! De hát kinek is magyarázok én.... -
#14186 ugyanígy éreztem anno a doom3 meg a cod2 láttán:DD annyi külöbséggel hogy én 2 óráig sem bírtam:DD ez van ízlések és pofonok...sztem a gamma királyságos -
raymond01 #14185 ja, én még nem próbáltam, de amikor kitalálták a játékot akkor még jó ötlet volt de amire kiadták, sok lövöldözős játék jött ki ami gyenébb gépen is fut de a játékélmény sokkal jobb!
Mondom ezt látatlanba, de nem bírálom a gamet előbb kipróbálom! -
#14184 hát figy..Ezen a forumon szokás azért mondtam :p -
A tumi #14183 Hello
A legelső pályán mit kell csinálni(mikor a felszerelést választjuk ki),hogy kiengedjen a faszi az ajtón.Bármit veszek nem enged ki.
A PDA-n mit kell bejelölni és mivel? -
LeePí17 #14182 mondjuk az elég gáz ha vki most ezért neked ugrana.
neked nemtetszik..másnak meg igen...ennyi + 1 bambi :) -
#14181 A sok láma (akinek nem inge) most biztos nekem fog ugrani azért amit mondok, de nem érdekel :)
Ez a játék számomra az évszázad csalódása.
Vontatott, érdektelen, unalmas küldetések és gameplay, bugyuta történet, a gfx-hez képest hatalmas gépigény, nevetséges hangok.
2 órányi játék után erre az elhatározásra jutottam:
Nekem nem jöt be de abszolút. Persze attól még másnak lehet tetszeni fog. -
Zsoldos #14180 a maximum egyezzen meg a minimummal. 2/2 , 3/3 gb az optimalis a stalkernek -
#14179 3.5+, 2gb, 7600gt -> 15-30fps között, minden maxon, AA off, sun & grass shadow kikapcsolva => számomra jól játszható [1440*900]
Az első anomáliám
-
#14178 sajátgép-tulajdonságok-speciális-teljesitmény beállitások-speciális- virtuális memória módositás