S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Darukezelő
Már egy ideje figyelemmel követem a topikot,és srácok,ha ennyire nem tetszik a játék,akkor minek foglalkoztok vele? Istencsászár is itt károg már fél éve,ha nem több! Mit akartok? Majd megmondani,hogy "Na ugye én megmondtam már az elején,hogy szar lesz"! Öreg nagymama style amit csináltok! Az még oké,hogyha valaki 1x-2x elmondja a véleményét,akár negatív,akár pozitív,de már hosszabb ideje ezt csinálni! Lassan már fizetést kérhetnétek ezért! Vagy átnevezni a topikot "S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl for vészmadarak" címre! Felteszem még1x a kérdést! Ha ennyire szarnak tartjátok,akkor minek foglalkoztok vele? Fogadjunk kipróbáljátok majd azért,aztán jöttök megint a "Na ugye én..." szövegekkel! Láttatok pár képet meg videót,és ez alapján ítélkeztek (eltekintve a mende-mondáktól,meg a megjelenés eltologatásától)? Engem személy szerint érdekel a játék,akármennyire is húzzák,halasztják,de már kezd unalmas lenni fikázódó,lehúzó kommenteket olvasgatni! Engem ha nem érdekel egy játék,akkor kész nem foglalkozok vele,de ti itt okítjátok,meg próbáljátok felnyitni az emberek szemét,hogy jaj de szar lesz! Istencsászár erre biztos valami lehurrogó választ fog adni,de már megszoktuk tõle a károgást! Nos,várom a válaszokat kedves vészmadarak,addig is jó károgást!😊

SZilaJMaGGoT
Na végre még egy ember aki ezt elfogadta..

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

Istencsászár
Inkább hasonlít vagyis 100%ig egy túlélõ horror fps, mész hentelsz semmi több. Hol a feeling? sehol! A grafika semmi extra, a hõ effektet mutogatják vagy "anomália" ami megannyi játékban már volt. Inventory kimerül anyiba hogy a fegyókat pakolod ki be, nemlenne 1szerûbb akkor már a szokásos 1,2,3,4,5 gombok?....

Hát igen, aki még csodát vár az lassan kezdhet lemondani róla, ez egy eksön fps, ami nem a világháboruban nem a marson nem a jövõben játszodik hanem Csernobil környékén.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Halfer
Megnéztem! Asszem tökéletesen meg vagyok elégedve vele 😊 Elején mondom, ez mikori, tisztán olyan mint régen. Ebbõl legalalább annyit levontam, hogy a hangulat maradt meg az a bizonyos magával ragadó atmoszféra. Bánom azt amiket kivettek belõle, és így nagyon egy szokványos FPS jellegét keltette bennem: mész és lõsz :/ Node, az idõjárás nagyon nagyon szép, nem is kell ennél szebb (mondjuk nekem rosszabb állapotban is jól jönne már a játék) na és a Bloodsucker elleni harc hajajj. Az nagyon tetszett, csak kicsit sokallom az életerejét. A másik amit még megemlítek, hogy én nagyon várom, hogy sötétben, fedezékbõl kilõjjek az épp közeledõ, mit sem sejtõ áldozatra. Remek! Az a hatás azért nem lesz, mint amit várok már mióta, de örülök, hogy él és virul a játék 😉

Glpetyus
omg

grebber
Semmi extra nincs a grafban többet vártam no nem baj van egy hangulata az tuti.

Next PC upgrade: 2022

SötétBarom
jó szar.

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Glpetyus
Na,hát a grafikára biztos nem lesz panasz,eléggé "ottvan a szeren" 😊
Többi majd elválik.

SZilaJMaGGoT
Dettó.. Sajnos elbaszták... Persze, persze... Még lehet hangulatos... deeee... Inkább hagyjuk... A fõ dolgokat kiszedték...

Glpetyus
Jó a videó,bár még csak a felénél tartok 😊

Halfer
Már semmit sem tartok valószínûtlennek a STALKER körül 😄

SZilaJMaGGoT
Lehet azért mert kivették a külsõ bejárható területet?? 😄

STALKER Gamestar.de-s videó
DX9-es, az amit vártatok, vagy tudtok már róla? :S

Amúgy fasza nagyon, nekem tetszik.
bertino
míg a THQ is meg nem erõsíti, felesleges az örvendeztetés, de még akkoris min. 1 év, szal nyugodtan teázgathatunk addig...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

SötétBarom
télleg jó képek.. De mér mindig ilyen sötét pincéket mutogatnak vajon? <#nemtudom>

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

dante3
Megjelenés REMÉLEM!

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Glpetyus
hmm,jó képek :o

Így lesz majd:
Options/Graphic/Monster Opacity: 0% - 100 %

😄D

Halfer
No, mi van, a STALKER él és virul? 😄 Szépek a képek és tökéletesen egy mai játékot mutatnak, de nem biztos hogy a STALKER-t 😮 Remélem jön még pár kép amire azt tudom mondani, IGEN EZ AZ amibe anno beleszerettem xD

Adam II
Egyébként jó csak szokatlan a DX8as képek után.

Adam II
Milyen élethûûû

Serpa
a csontok és az erek szépen kilátszódnak.

_Atti_
elvileg csak a lábuk verte port lehetne látni mikor láthatatlanok..ugnézki a dx9 lehetõségeit kihasználva mostmár ilyen átlátszóak ha láthatatlanok..

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

Úgy tudom ezek a Bloodsucker szörnyek nem csak félig tudnak láthatatlanok lenni. 😊

DJ Skyline
hohha,ez nem lesz vicces,ha ilyen félig átlátszó monszták is jönnek majd! :\
jó,lehet még látni,de akkor is!😄

bertino
pedig nem abba tettem, szal nemtom mit szövegelnek, de már lényegtelen...

SötétBarom
LoL <#ejnye1>

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

bertino
lol, emlékeztek a Battle of chernobyl-ra ?
dynamicweb most küldött levelet, hogy szabályt sértettem, mert az SMS könyvtárba pakoltam a filmet és így publikáltam <#idiota>
ugyhogy most DEL <#vigyor>

grebber
Hát hamár mindent kiszednek belõle ami jólett volna, legalább a graf legyen frankó!

_Atti_
lesz is meg nem is..bizonyos alkalmakkor vezethetünk amugy nem

mila69en
tényleg akkor most mivan a vezethetõ kocsikkal? lasz vagy nem lesz? vagy még mindíg nem tudni a biztosat?

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

_Atti_
Dx9 képek

Directx 9 es képek a gamestar.de.-tõl..ugyebár nekik van a 6 perces previewük is..bár én még nem találkoztam linkkel ahhoz..

elég szép de szerintem dx8 hangulatosabb..láccik hogy most csillogni villogni akarnak.

_Atti_
Ne menjünk bele mennyivel tartom nagyobb különlegességnek az alifeot bárminél amivel mostanában álltak elõ.
bár tény hogy az összetettebb játékmenet kiirtása nagy minusz, engem nem tántorított el..még..😊

SZilaJMaGGoT
Jó de ilyen szinten minden játékba van valami különlegesség... De ha úgy csinálták volna meg ahogy igérték, akkor nagyon nagy gém lett volna... Fõleg ha vagy 1 éve legalább kiadják...(tudom, tudom, de egy éve is jó lett volna)

_Atti_
nem szedtek ki mindent ami ujdonság lenne(Alife)...hm vagyis remélem nem hazudtak megint 😊

Istencsászár
Na mivan megtalálad ez egyik bétát?😄

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

bertino
ték

bertino
most

bertino
megint ?

NeoMaN
KIJÖTT!!!!!!!!!

grebber
Az a DNF lesz amirõl beszélsz<#idiota>

SZilaJMaGGoT
Hát újradefiniálni nem fogja.. Sõt nem fog szinte semmi újat nyújtani.. Ami forradalmi lett volna azt kiszedték ennyi.. Nem fizkáta senki, én csak a tények alapján mérlegeltem... Konkrét tények után nem tudom hogy lehet még hinni benne... Amennyit ez még nyújtani tud, azt simán betehették volna egy másik játék alá... Cry engine tökéletes lett volna... Jármûvek is megvannak benne..

Hát mindegy, én akkor is nagyon várom😊
Istencsászár
De elehet hogy nem😊 nézd reálisan, most kezdenek kiderülni hogy mitõl nem lesz az a bizonyos "évszázad" fps-e, erre vajmi kevés az esély, mer pont az ellenkezõ irányba haladnak a munkálatokkal. Ettõl még lehet jó, de csak jó.

Ezt értem "istencsászár", de akkor sem kéne leírni a játékot, én még bízom benne, és ha kijön lehet hogy újradefiiálja az FPS fogalmát!!!Lehet hogy az évszázad játéka lessz!
Istencsászár
Ajjaj, mik ezek a kirhanások, senki sem fikázza, ha követed az infokat akkor tudhatod hogy mit csinálnak vagy mit nem 😄 , senki nem mondta hogy szar, de tény hogy ugytünik gagyibb lesz mint amit beigértek...

Hinni szép dolog, de ennél már nem lehet, azt már eljátszották...

Nem értem mit fikázzátok itt a S.T.A.L.K.E.R.-t!A topik azért van hogy megbeszéljük a játékról szóló új infókat, mindenki elmondhassa hogy mennyire várja...!Én pl kurára várom ezt a játékot!Tudom hogy most sokan fognak engem is fikázni, de ezvan, én kiállok mellette és sztem ha csak fikázni akarjátok nyissatok egy S.T.A.L.K.E.R.-a világ legszarabb játéka! címû topikot és ott beszéljétek meg hogy mennyire gagyi lessz a játék, meg hogy csoda ha megjelenik!Kössz
Istencsászár
szvsz hogy mer ilyet leírni, akkor neked is van 1 véleményed ami szintén nem biztos hogy igaz, szvsz mindeki azt gondol amit akar, te ugy más így 😊

Vagy ha te vélemény nélkül beirtál valamit akkor jó nenekd, kár volt ^^😄

Glpetyus
ok,bye

SZilaJMaGGoT
Hááát... Én semmit nem várok ettõl.. Én szarok rá az egész csernobil témára meg ezekre... Engem azért érdekelt, mert egy fps lett volna rpg-sítve... Ennek hiányában(mert már biztosra megmondták, hogy nem ilyen lesz) kimondom, hogy az egész egy szar lesz.. Persze ez az én véleményem, másnak attól még tecchet(aki csak hentelni akar)... De ezzel az erõvel pár modder lazán megcsinálhatta volna HL2 modnak(ha csak sima hentelõs), ha meg kicsit nagyobb szabadságot akarnak, akkor meg FarCry modnak... Ennyi.. felejtõs...