34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
#14337 Grafikai bugok vannak rendesen,a többiről nem is beszélve...
-
#14336 *valaki -
#14335 Kicsit off de belinkelné nekem azt az nfroceos topikot ahol a 2 törőcsapat egymásnak ugrott? Nem nagyon találom (nem is olyan jó anglikános) -
BladeW #14334 Egyebkent a harci AI-n tenyleg lenne meg mit csiszolni... Ellenben az elso lovoldozes utan atvizsgaltam a terepet, kifordultam a hazfal mogul es szembetalalkoztam egy vaddisznoszeru izevel: neztuk egymast par masodpercig aztan fogta magat es elmenekult :) A shotimban nem volt loszer, szoval orultem hogy igy alakult... -
Newfronter #14333 Találkoztam már egy csapat stalkerrel (3-an voltak), harcba is szálltam velük, de feladtam, inkább kikerültem őket, ők meg elmentek másfele, nem vettek észre mert bokroknál elrejtőztem, tehát nem csalt az AI.
Ja és velük az egyik régebbi háznál találkoztam ahol már jártam, szóval tényleg él a pálya. :) -
#14332 Na én azokat becsaltam a kezdő faluba.
Ott kinyirogatta a jónép:D Én meg bezsebeltem a jól megérdemelt jutalmat XD -
#14331 jó a játék, csak:
- novice fokozaton a telepen nem tudtam megbírkózni 3 emberrel, úgylátszik ez nem egy CoD2, hogy belém rakétáznak, és megyek tovább! :D
- kéne egy erősebb gép! :D 768MB-os memot kibővíteni 1GB-ra, és egy erősebb videókártyát a mostani ATI 9550 128 helyett! szerintem a 2.4GHz-es proci, meg az alaplap az maradhat még! -
Newfronter #14330 Amúgy az nforce fórumát jobb olvasgatni, mert ott többet írnak a játékélményről mint itt. :D
És az AI nagyon tetszik nekik. -
BladeW #14329 En mar az uton jarorozo 3 katonatol is beszartam, pedig biztos jo cuccaik vannak ;) -
#14328 nah gyerekek biztos bennem van a hiba de észre sem vettem ugy kimentem az ajton XD :D
Eddig 5 ös a game :D -
#14327 Azta de kemény vagy
Négy óra alatt?? Hogy doomstílusban?? mentél és lőttél amit láttál?? -
Gabesssz #14326 baker nekem megy minden csak a rendert nemtom állitani mmost lesz a nagy driver frissitésem. -
LeePí17 #14325 100%os mentés nemjó? tegnap végig nyomtam..4óra alatt..
pfu..tök uncsi volt..béna AIval..
bele se néztél a gémbe és már cheat?
apropó..
aki csítel az olyan mintha guminőt dugna..aham..szóval van guminőd? :D
-
#14324 én ja...novice szinten játszod -
#14323 Ok, ezzel tisztában vagyok. A beállításnál a Render-t átállítottal Statik ligthing-ra, de így se megy az élsimítás... -
#14322 Valaki megdobhatna valamilyen cheat-tel hozzá mert az ilyen játékokban nem vagyok jó de végignyomnám mert tetszik a történet -
#14321 Azért elmondom, hogy ez még semmi, újabb píszídómos gyöngyszem:
"Ha elkezdek vele beszélni akkor felajálnja,hogy lehet tölle vásárolni,de bármit veszek,vagy nem,akkor sem enged tovább.
Mit csináljak?
A PDA-vel kell esetleg csinálni valamit?"
-
Noodlee #14320 Több ezer játéknál már bevált, és láss csodát itt is. -
FLeK0 #14319 akkor minek játszol vele? gombot nyomogatni és mozgatni az egeret a windowsban is lehe; passziánsz és paint - ugyanaz a hatás -
#14318 Pedig ennél nincs egyértelműbb megoldás... -
#14317 Talán ha nem össze-vissza kattintanátok hanem olvasnátok is akkor talán sikerülne. Én is full fel voltam pörögve mégis rájöttem a dologra...bevallom 2-3 perc után de rájöttem :D -
#14316 nam megnézwem én kie tudok menni az ajton XD -
zsebszi #14315 Köszönöm. Ennyit kellett volna az elején leírni. Nem mindenkinek egyértelmű, hogy a szövegre kell kattintani. -
#14314 a bibi az, hogy az unleashed-es verzióhoz még csak crack sem kell... a többi verziót nem ismerem. -
#14313 báze kétszer ment sry -
Gabesssz #14312 Mér lehet tényleg nemengedi ki :) és ti meg itt szívjátoka vérüket lehet feltettek valami kakis crackat ami bugos.. Mindenesetre odamésza csokáhot F megnyomod a legalso szövegen odamész ajto F és igy kikene engedni ha nem uninstall aztan ujra :) -
LeePí17 #14311 nah következő (BUG!!)
értelmesen elolvasod a szöveget...vagy a SEE You! ra vagy az első mondatra katt.
Oblivionban is ugyan így volt..
PÁRBESZÉD van a játékban amiből kiderül a küldetésed célja.. -
#14310 najah...erről téptem a kicsi szám -
#14309 ha jól emléxem (nem vagyok játékközelben) akkor a beszélgetésnél olvashatod a válaszodat is. Arra ráböksz, és talán utána kimehetsz az ajtón. -
FLeK0 #14308 szotar.sztaki.hu -
zsebszi #14307 Na akkor leírom: megnyomom az f gombot bead egy ablakot szövegel és kész. Utána mit kell nyomni alul csak tradet lehet vagy megint f gombot. Ha f gombot nyomok visszarak a faszihoz de ajtót nem tudok nyitni!! Ha tradet nxomok akkor beadjas a felszerelést. Szerintetek?
Kérném olyan vélaszoljon aki nem csak lenézni tudja az embert thx! -
#14306 "Várom a tartalmas élménybeszálomlókat a világban történő kalandozásról mert ÉN azokra vagyok kínáncsi, és sztem nem vagyok egyedül."
Arra várhatsz még egy jó darabig, mert sokan már a legelső ajtón sem tudnak kimenni... -
Noodlee #14305 Szerintem játszál dominóval, hátha az nem túl bonyolult neked. -
#14304 #14291 -
zsebszi #14303 NEM ENGED KI AZ AJTÓN!!!!!
Annyira hjülye nem vagyok, hogy ne tudjam az f gomb mire való! -
zsebszi #14302 A te IQ-d szerinted mennyi ha ilyeneket tudsz csak írni! -
zsebszi #14301 Ez n nem ajánl fel semmit. Kezdek ideges lenni valaki írja le részletesen please! -
#14300 Nah, hát toltam egy kis picit...amikor kiértem az aknából az vmi hihetetlen élmény. Gyönyörű táj stb. Egyedül az aszfalt volt kicsit furcsa :D
Minden nagyon faja volt amíg nem kellett lövöldözni. Alig lehet lőni + 1 tár 1 kill (bár ez betudható a fegyver tulajdonságainak is)
Rengeteg bug. Pl falon átlátszódó árnyék és olyan is volt hogy épp bementem egy pajtába és a kőfalon át szarrálőttek.
Akkor előttem ide oda futkos egy fekete stalkerruhában lévő manus. Mondom ez biztos kakukktojás mert nem lő. Közelebbmegyek hogy megvizsgáljam mér szaladgál fel alá, erre pofánlő a reszeltcsövűvel.
Ezeket leszámítva nem rossz, de kicsit többre számítottam, vagy csak én nem játszottam még eleget. Egy 200-300 megás pecs majd megoldja a gondok nagy részét szerintem. Bár nem nagyon értem miért lett ez 6 évig fejlesztve. Lehet, hogy amit fejlesztettek az első három évbe annak a nagyrészét kivették az utolsóba, mert azt gondolták, hogy nem jó ez már a mai gamereknek.
Másfelől nézzétek kicsit meg a fórumot: minden egyes játékélménybeszámoló azzal kezdődik (tisztelet a kivételnek természetesen) hogy nekem ilyen meg olyan gépen így meg úgy megy de ez nemjó ezt kikapcsolom és nemmágy ÁÁÁ SZAR stb stb...
Aztán a 30 soros kommentből 25 a technikai dolog és 5 sor az élmény...fasza
Ez nem mintha akkora baj lenne, csak aztán meg jön a kárálás, hogy juj az én nemtomhányezermilliárdos videókártyámon is szaggat vagy nemteccik, ronda. Sajnos a mai gamereknél (értem ezalatt: újgazdag vérpistikéknél high end configgal, de kb ezzel arányosan lájtos IQval)
tényleg csak a grafika számít. Aki erre azt mondja hogy szar az vagy vak vagy vagy vak :)
Najóvan nem nyomatom én itt a hegyibeszédet csak szerény véleményt nyilvánítok :o)
Várom a tartalmas élménybeszálomlókat a világban történő kalandozásról mert ÉN azokra vagyok kínáncsi, és sztem nem vagyok egyedül. -
Noodlee #14299 Az ilyen primitívektől, akik még olvasni sem tudnak, és már a tutorialban elakadnak...
Agyműködés nulla! -
#14298 vagy a kártyád