34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
LeePí17 #14297 -
Gabesssz #14296 nekem is 1 Gyga ramom van fut minden maxon csak kell neki 2 giga virtuális nemoria csak a vacak static lightingot nemengedi nekem dinamikusra vagy mire állitani bah miért ? lehetséges hogy régia videokártya driverem ? -
#14295 ez hihetetlen amúgy hogy nemtudnak sokan kimenni azon a qva ajtón!!!!:D -
BladeW #14294 Sehogy! A jatek vegul tenyleg nem keszult el, csak a beleolt penzt probaljak visszahozni. Es amig a jatekosok rajonnek hogy nem lehet elhagyni a kezdo szobat, addigra mar sokan megveszik, de hat akkor mar ugyis mindegy... -
#14293 a nagyjábol leirtakhoz! Grafika mindenkinek számit és sokan ezmiatt nagyon jo játékokrol lemaradnak!
Mondok egyet:
Super Nintendo : Tales of Fantasy asszem ez a cime nah a lényeg 2d-s valami de eccerüen isten játék nagy hiba aki kihagyta...
Aki grfikát is csipázza és sokat számit neki vegyen egy xbox360 at mint én és élvezheti azt is HD felbontásban! Hiába Crysis ide oda hiába lesz szép és veri a konzolt, a "Csoró" magyaroknak ugyse le pénze hogy olyan gépet vegyen amin ugy fog kinézni ahogy elvárják!!! Grafika másodlagos sztem!!! -
LeePí17 #14292 Egy 2 GHz-es processzor, megspékelve 1 GB memóriával, valamint egy GeF 6800-al már elég a játéknak. -
#14291 Kijönni a szobából a legelején:
1. beszélsz a faszival (megnyomod az F gombot.)
2. odamész az ajtóhoz (megnyomod az F gombot.)
3. kimész a &^%@^(*@ ajtón.
de jó lenne, ha gondolkodnátok is, vagy menjetek tetris-ezni (bár az nem jó, mert ott is gondolkodni kell...) -
LeePí17 #14290 lol..ember te ennyire vak vagy vagy télleg csak ennyire lusta???
#14249 -
#14289 hm...az otthoni gépembe van 1Gb ram, volt valami durva swap -ról szó 2Gb alatt,...mire számíthatok? Le se töltsem? :( -
zsebszi #14288 Bopcsi látom leírtátok thx! -
Gabesssz #14287 haho Miért nemtudoma a Render-nél a static lightingot másra változtatni vajon ???? -
#14286 Kérdésem azlenne hogyha majd leér a game mivel kell a "rar" fájlokat kicsomagolni és hova vagy az mindegy?
Meg emlékszem a telepitésnél az ablakban általában 3 gombot lehet megnyomni ott miket kell majd asszem van valami Next is meg Back de már régen csináltam ilyet.
Segítségeteket előre is köszönöm -
zsebszi #14285 Légyszí mondjátok már meg hogyan lehet kimenni a szobából a faszitól!!!!
HELP! -
#14284 az tuti :)
tudod, ők a jövő... -
#14283 az tuti :)
tudod, ők a jövő... -
raymond01 #14282 hát nekem nem jön be a game!
highba megy de nem az a lényeg, hiába a grafika de a játékélmény.........., inkább nem is mondom! -
obe #14281 a te kártyád egész egyszerüen nem tudja együtt a hdr-t, és az élsimitást:(..már ha mindkettőt bekapcsoltad)..vagy ezt, vagy azt...vagy egy x19..ati kártyát veszel, esetleg g80-as nvidia -
LeePí17 #14280 eszembe jut a quake-es vagy unrealos nemtudom német kissrác aki örjön mert nem indul a game..
azon gondolkodom néha ha olyan HSzeket olvasok..vajon hányan csinálják otthon:D -
LeePí17 #14279 :D
-
#14278 lassan belátom, hogy kár az ilyenekbe a golyót vesztegetni... :D -
#14277 vagy azt kéne, hogy aki ezt megkérdezi, kivágni a francba... kicsit brutális lenne, de hatásos... -
rage at work #14276 :-)
Elég lett volna szerintem ezt az egy szobát berakni a játékba. -
#14275 [IMG][/IMG] -
LeePí17 #14274 isteni a logód!!
tovább kell néznem..
-
Gabesssz #14273 Nah Pls valaki segítsen elösször is baromira szaggatot a gama még 640-480 ban is aztam adtam neki 3 giga virtuális nemoriát és szépen fut mindenhol minden maxon max felbontásban. Viszont a Static Lightingot nemtudom megváltoztatni ez miért lehet ?? Pls valaki help lehet gagyi a videokarim hozzá ? Rad.9600xt-m van .. Vagy milehet a gond elehetőséget se ad az optionsbana változtatásra. -
LeePí17 #14272 :D:D -
#14271 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#14270 baszki, egy hétig nem nézek be a topicba, erre mostanra már nyomatják egyesek...mijafarok van, csak nem megjelent egy demováltozat? -
LeePí17 #14269 Sky ird ki plz a bannerba hogy az ajtókinyitásbeszélgetésfegyverfelvételtáskaátkutatás az F betü
atáskádbanlévőcuccokrendezése az I gomb..
thx..sokak olvasási problémáját megkönnyítenéd.. :D -
#14268 Maradj ott ahol vagy!!!! Abból nem lehet baj :DDDDDDDDDDDD
[lassan padlót fogok] -
#14267 Marco2 csak "F" gombbal nyomj rá az öregre, várd meg míg elszavalja, hogy a PDA-dban mi mit jelent, aztán felkínál küldetést, az első azt hiszem az, amikor feljössz a szabadba és a tűz mellett álldogáló pasihoz mész további infókért és küldetésekért.
Remélem érthetően mondtam. -
#14266 Ez kész...
Mondjuk talán BESZÉLJ vele, aztán NYISD KI az AJTÓT! -
#14265 Teleportáld a játékba őket, oszt adj nekik :)))))))))) -
#14264 Beszélj vele, ő adja a küldetést, és mehetsz kifele. -
LeePí17 #14263 látod MerilinW
erről beszéltem..
nemértem miért nem lehet max 1 oldalt visszaolvasni..
-
#14262 Remélem jó lesz ez a kép, a konfigomon full minden,simán fut.
[IMG][/IMG] -
marco2 #14261 sziaztok a legelején mit kell csinálni a vénembernél? Nem tok semerre menni -
LeePí17 #14260 én is mennék inkább játszani ahelyett h itt osztom az észt^^:D
nembaj..jóitt.. -
LeePí17 #14259 én nem futottam át becs szó..nekem ki volt írva ha rávittem a kurzort az ajtóra h mit is tegyek..
majd amint kimentem végignéztem a bill gombait melyiknek mi a funkciója..
én így kezdek neki játéknak ;)
peace -
#14258 Nekem nem megy az élsimítás, akárhogy állítgatom. Van valami ötlet erre?