S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bertino
kurv@ jogos a kérdés, istencsászár ezt bebuktad 😊

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

bakvarnyu
Ki állította az ellenkezõjét?

SötétBarom
Mindössze a tájékoztató információkból vonok le következtetéseket.. Emléxem még jó 3-4 éve milyen threadek mentek a hivatalos fórumon, és szánalom amit mûveltek ezzel a gémmel.. Adja az ég h kurva jó legyen, de erre nem sok esélyt látok..

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Istencsászár
Hogy mered az ellenkezõjét amikor még nem láttad?

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

DJ Skyline
mintha már mindenki végig vitte volna,úgy röpködnek itt a tuti biztos állítások a játékkal kapcs!😄

bakvarnyu
"ennél a Stalker csak rosszabb lesz"
nem unjátok még ezeket a haszontalan spekulációkat?
hogy mersz ilyet leírni anélkül, hogy láttad volna a kész játékot?

SötétBarom
Az oblivion messze van a szerepjátéktól az tény, szinte tökmind1 hogy fejleszted a karaktert. (Ha szerep akkor Fallout2 <#eplus2>) Éppen ezért én merem fpsként kezelni, és mint fps, jóval összetettebb mint a mostanában megjelenõ techdemok
(fear, condemned, quake.. stb.). A stalker is ezt célozta, de úgy tûnik semmi nem lesz belõle..

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

_Atti_
Off: Lehet hogy összetettebb a doom3nál, de az nem is egy morrowind utódja.
Szerintem az oblivion értelmi szintje igen alacsonyra süllyedt.
Az meg hogy erõsen rpg, az erõs tulzás inkább...megvan rá az alapja hogy az legyen, de a fejlesztõk nem vették a fáradtságot hogy tul sok szerepjátszást csempésszenek bele. Talán majd modderek.

A Morrowindet sokszor ujrajátszottam uj házak/guildek választásával,ujféle karakterekkel de az obliviont egyszerûen nem kezdeném ujra mert nincs miért, egy karakterrel mindent ki lehet próbálni szinte...

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

Istencsászár
Obli erõsen RPG, nem hasonlítanám egy Fpshez sem...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

SötétBarom
Kifejtenéd? Szvsz jóval összetettebb játék mint a legtöbb FPS.. Baromi hosszú, és azt csinálsz amit akarsz.. Ennél a stalker csak rosszabb lesz az tuti.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

És nem mellékesen a 4-ik játék a sorozatban szal az eladási csúcs szinte biztos volt, még a Fallout3 lesz ilyen, a STALKER viszont elsõ játék és a kiadó gondolom nem mer kockáztatni (sajnos)

NeoMaN
ígyvan!

_Atti_
ugyanmár az oblivion nagyon rossz példa..ott csak elhitetik veled frankon hogy gondolkoztál stb...szörnyen primitiv lett szvsz a morrowind után..erõs moddolás néül az oblivion is nyugodtan sorolható a tizéveseknek butitott játékok sorába

SZilaJMaGGoT
A stalker halott... Olyan mintha ki sem adnák, mivel egy teljesen más játékot adnak ki az igértnél...

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

Istencsászár
Persze hogy csodát, hisz csoda ha kijön.

Ja, ott jelentik be az újabb csúszást. <#nyes>

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

hallotátok az e3 - on azt mondták az ukránok hogy 2007 tavaszán csodát fogunk látni (hiszem ha látom, hiszem ha látom...)<#gonosz1><#buck>
berlinboy6329
T for Töki 😊 Lehet még a szörnyeket is átalakítják plüssmacikká és nem lelõni hanem simogatni kell,h a legkisebb gyerek is szeresse. 😄

A volt iskolámba olyan LOLság volt.A tanárok letörölték a géprõl az õs Doomot,meg a Blood-ot me túl véres. XD

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Halfer
"Rated T for Teen", vagyis tiniknek, gondolom ez lehet a 16-os karika megfelelõje

berlinboy6329
T?Az milyen?

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Halfer
Igen, ez alapján a STALKER is ott ficegne az élen, de nem, õk gondolnak a kiskölkökre is akik képtelenek gondolkozni, csak az a lényeg h csernobilban ölhessék a zombikat <#idiota> mellesleg minimum T minõsítést kap

SötétBarom
Ott az a szerencsétlen oblivion, alszol, eszel, néha gondolkozol is, és valószínûleg gém of dö jír lesz minden második helyen.. Pont azér mer azt csinálsz benn amit akarsz.. Ezt mér nem lehet kiszúrni és utánozni??? <#shakehead>

Halfer
van benne valami igazság. az nem menõ amiben gondolkodni kell vagy úgy kell cselekedni ami már reális (alvás, evés). általában az kell a népnek hogy menj és ölj! csak az a baj, hogy van kivétel ez alól és a stalker nekik szólt ... volna.

mozesapo
A primitív amerikai fiatalság miatt kell butitani. Nekik már az 1+1 is gondot okoz. <#mf1><#gun><#boxer><#violent>

bertino
wtf, sztem te olvass vissza pár ezer hsz-t <#idiota>

_Atti_
jut eszembe multi bétában néztétek már a piros hordókat ugy jobban? lökdössétek(birja a lövést elég jol) árnyékba stb...szerintem nem semmi jól el van kapva az anyaga..

_Atti_
szerintem egyedi megjelenitése van az xraynek..nem fogható a sourcehoz...már a régi alfán/multibétán is meglátszik mozgás közben szerintem...

Istencsászár
Egész jól, elmegy szódával... nemtetszik😄 olyan Source feeling, homályos texturák, pár shéder, kicsit kocka, kicsit szögletes 😄

_Atti_
Junius

Júniusi naptár

uj kép..egész jol néz ki, megvan a hangulata

Halfer
A multi beta szerintem nagyon jó, én most elfogadnám úgy a játékot, csak lenne már :\ Csak azzal az a baj, hogy ritka olyan partnert találni, akinek nem laggol, vagy hogy nekem ne laggoljon más serverén. De amikor találtam olyat, egész nap elvoltam azon a serveren! Igazi jó kis multi részt csináltak neki, és még csak a beta. Beérném most csak a multi részével is, elvégre azért venném meg fõként eredetibe. Persze a single miatt is .. de sajnálattal hallom az új fejleményeket ... 😞

PrasCo
Melyik bétát? Az 1926-ost? Vagy már a 44-est?
megnéztem a bétát és az eléggé szutyok... 1 érdeme h 1általán nem szaggat, de...

Halfer
Minden nincs veszve, de a java igen <#levele>

Istencsászár
"a Zóna világát irányító engine kinyirbálásra került, scriptelt események alkotják a játékmenet domináns részét" => nem cáfolta, szvsz a sztori szkriptelt lesz, majd menni kell elõre mint a birka, mint bármely Fpsben.

"nem lesznek jármûvek" => Fantasztikus, nem lesz benne sétakocsikázás, hanem csak 1-1 feladat erejéig ülhetünk a a jármûbe? szvsz ezt is egy szkriptelt részen, ahol nem ütközhetünk olyan dologba ami miatt kiszedték a szabad használatot.

"nem lehet aludni" => elfogadjuk tényleg nem tudnám elképzelni hogy oldották volna meg.. de akkor minek kellett ezt is elhitetni a néppel anno???

Nemtudom, de én ezeket csak kifogásoknak találom, magyarázdkodás, és látszik hogy butítják ezerrel... Ezek olyanok mint a a politikusok , igérnek fût-fát, azt csinálják a megszorításokat 😊)))))))))))

Glpetyus
Na,akkor nincs veszve minden 😊

_Atti_
hát elolvastam oleg eredeti postját nem is hangzik rosszul..
Én pl a jármûveket nem hiányolom fõleg igy hogy nem lett volna benne benzin/javitás stb amugy se lett volna tul életszerû..igy legalább hihetõ lesz a sok roncs után nagy ritkán beülni egy egy verdába egy quest erejéig...

Az ai scriptelése annyi hogy az ai-lifeon a fõküldetéseknél felülkerekedik egy magasabb rangu script ami gondoskodik a quest lebonyolításához szükséges dolgokrol..aztán a quest végén a tulélõ npck felszabadulnak ezalól a script alól és az a-life veszi õket kezelésbe ujra..a játék szinte totál kiszámithatatlan jellege tehát megmarad..nem csak szörnyeknél de npcknél is..

Amit hülyeségnek tartok viszont hogy nincs alvás...csak cutscenes alvások 😄
na ez jo nagy baromság, egész nap mint egy insomniás..remélem azért a dealernél stb lehet majd aludni..ennyire nem lehetnek idióták..

DJ Skyline
érdekes,jönnek a pletykák,hogy sztornóznak egy csomó mindent,aztán mégse....g9dsa76g9sa7f98asg779asgd...itt már tényleg akkor fognak kiderülni a dogok,ha már játszunk vele! :\

bertino
nnnah, legalább részben lesznek jármûvek... ^^

grebber
Stalker pletykairtás

LOL egy cáfolat miatt nem lenne idõ a fejlesztésre ugyanmá aztse tudja mit kamuzzon a büdös köcsögje!

Next PC upgrade: 2022

DJ Skyline
biztos megvontak tõle mindent a szülei anno,és most így akarja tudatni,hogy milyen szar is,amikor a már látott dolgot nem kaphatod meg!😄

bertino
ja, most éli ki magát a piszok disznó
faszért kellett kifogniuk egy ekkora balfaszt...

😞(
DearSharpe-nek nagyon szar gyerekkora lehetett...

Adam II
Mutatja a játék hány ellenfél van a közelben. LOL
Sõt még kiabál is ,hogy vigyázz a hátad mögött majd autómatikusan beméri neked (nehogy elfáradjon a kezed az egér mozgatásától) és egy sorozatot is beléerreszt majd jön a helikopter és hozza az utánpótlást nehogy kifogyjon a lõszer.

bertino
nem a fejlesztõkét, hanem Dear Sharpe-t, vagy kiét, aki most ott a fõfejes

Halfer
nagy stalker-fan lévén, mégis egyet kell hogy értsek veled. jó irányba halad a játék <#levele>

Istencsászár
"Mutatja a játék, hány ellenfél van a közelben." => "Script hegyek" => "nem túl meggyõzõ karakter animációk" => "Belsõ téri lineáris kommandózás" => "no jármû, no rpg elemek, no különleges mozgás" => de, de a grafika NEM ROSSZ .......... 😊)))))))!!!!!!!!!4 Haladunk, haladunk...

De a legérdekesebb hogy kezdetben ugye az volt a lényeg hogy hatalmas bejátható terep,ahol azt csinálunk amit akarunk,stb...
Most meg már ott tartunk hogy "nem annyira durva a szabadteres mászka, mint az istendurva beltéri kommandózás."
Ez igy már lassan ilyen Doom 3 irányvonal lesz...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

A lényeg hogy az Inventory marha jól néz ki!Szerintem azt csinálták az elmúlt években leginkább,és közeben rájöttek hogy a játék egyéb elemei nem is olyan fontosak...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

grebber
Hát nagyon kiváncsi leszek erre a 6 perces videora mondjuk a leirtak alapján tényleg sajnos csak egy Csernobilban játszodo FPS lesz.
Mindent kivettek ami jó über lett volna.
A fejlesztõk agyát kéne kivenni.Hogy egy ilyen istenübernek igérkezõ gamet igy lealacsonyitottak.

Next PC upgrade: 2022

Serpa
bírom, h egy játékot ki tudnak lopni, de egy videót meg nem ...