34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
#14386 Közvetlens link a 3.0 Ultramodehoz me ami itt van a rossz! PLT -
Nwis86 #14385 F.A.Q. -ba szerintem be lehetne írni hogy ha a virtuális memóriát (lapozófájlt megnöveli az ember akkor nem svapol) és hogy dx8 as módba sokkal jobban megy szóval le lehetne írni mike kell állítani) meg személy szerint engem is érdekelne ez a txt.fájlal történő buherálás:) -
#14384 géped is van hozzá? :D -
bcrics #14383 FAQ-ba beleszövöd ezt a txt.fájlal történő buherálást,amitől feláll a szőr a hátamon olyan graf lesz a játékban!?
-
#14382 ott vagyok papa gyere fel probáljuk ki :D -
priluki #14381 komolyan mondom nemértem miért nem megy nektek nálam tökéletesen megy 50-60 fps ,semmi akadás és nem low-on,pedig szarabb a gépem mint neked... -
#14380 frissült a FAQ, pls nézzétek át mi kell még bele! -
#14379 multi is az MP/Off/Spam topikban pls! -
#14378 Hát gyerekek ez a game odabaxx! Hatalmas a feeling!! Most valami specko küldit kaptam 2.at kb.. aidnál leestem game ovevr elötte piált a faszi asszem XD
nem ment egyenesen XD
de hid tetelyén mikor voltam pont vihar volt!! Villálmlott, nem full a grafika nálam, de ez odabaszott,ez tetszik!!! -
gallik #14377 javítva: STALKER[HUN] -
gallik #14376 hamachin : STALER[HUN]
stalker -
#14375 nektek is volt ilyen hogy pl mikor az első feladatot megcsináltam és mentem vissza, tele volt monsztaaa val minden:)
volt legalább 4-5 kutya meg 3 olyan nagyobb darab rondaság:D -
#14374 ULTRAMODE -
#14373 ezen a gépen jobban kellene futnia... -
#14372 én inkább megvárom az első patch-t:) -
Laci82 #14371 Jujjj akko mit szóljak én ezekután egy 9550-es atival?:D
Nem baj van jó kis half-life 2:) -
Newfronter #14370 Ha kicsit visszaolvasnál megtudnád hogy be lehet normálisan állítani, hogy vigye 100 FPS-el is akár :)
Meg a lapozófájlt állítsd nagyobbra. Ennyi.
De a grafika/gépigény miatt nem szabad elítélni egy játékot, holott a hiba nálad van.
-
A tumi #14369 Azt kell mondjam srácok,hogy ez egy darab szar ez a játék.
Irreálisan magas a gépigénye,nincs optimalizálva.
Ennyi évet elpazarolni,és egy ilyen takony játokot kiadni...
No comment.
A videó beállitásaiban:levettem a fényeket minimummra és még így is a többi beállítást is low-ra kellett tennem igy volt játszható.
Gépem:IS7-E2 alaplap,1Giga ram,Geforce 7600GS vga,P! 3 Giga proci.
Már bocsánat de ha egy ilyen gépen csak low-on fut,akkor töröljék ki nyugodtan vele a hátsójukat a készítői.
Ekkorát csalódni egy játékban.
Uninstal.
-
#14368 Nah reggel felraktam:)
Alapból felhúzta középre és 1-2 dolgot 3/4-re
És elég jól megy csak néha logol de azt eltűröm:)
Azt hittemhogy az Ati 9600-om cakaolni fog neki de nem.
15 percet tudtam tesztelni mert utána hátbalőttek shotival:D és inkább mentem tusolni.Nah majd ma ha hazaérek:) -
#14367 b+ ilyeneken vitatkoznak ezek a pirátok...lol -
#14366 lelkem békére talált , ) -
#14365 valakit megkérnék, aki a hétvégén követte az eseményeket, hogy szedje össze mit írjak a FAQ-ba!
hány féle verzió, miket kell róla tudni, és egyéb okosságok, amiket bekell írni még! -
#14363 amennyit eddig játszottam vele, az alapján baromi jó! elhagyott rozsdás kocsik itt ott, tűz körül ücsörgő emberek, hullát kajáló kutya, rohangáló kutyák, stb...csak a gépem hát nem a legjobb, így lehet hanyagolom a játékot, míg nem lesz normálisabb memom -
Newfronter #14362 Pls ide írj ilyen dolgokkal, minden ami warez ide!!!
Ide csak konkrétan a játékkal foglalkozó kommenteket várjuk! -
#14355 a karakter 50kg felett lassul (mivel terhelve van) 60 kg-nál pedig túl terhelt-->ergo megáll... -
#14353 Nekem nem lett lassú,pedig már 30 kilót cipelek! -
#14351 persze hogy jó:)
én bug al amúgy nem találkoztam még -
Gabesssz #14350 fps-t hogyanlehet kiiratni ? -
#14349 külsőleg nemtom, mennyire változik, de én olyat észleltem, hogy a banditás résznél az egyik banditától begyűjtöttem az összes cuccát és utána lelassult(!) a karakterem... -
#14348 És azt hogy nekem nem engedi. JA és a shadow csúszkát lehet külön álítani mert nekem nem:S? -
#14347 Persze.
Arra vagyok kíváncsi, hogy az inventory változások mennyire látszanak meg rajta. -
#14346 kicsit megrémitettetek ezzel a "sok bug" dologgal.
azért összeségében jó a játékélmény, mert nálam az a fontosabb, nem a csill grafika? -
#14345 szerelmes? -
#14344 Egy hülye kérdés. (Nem, nem, a szobából kijutottam :DD) Meg lehet valahogy nézni a karakterünket? Szóval lehet valami spectacle, vagy TPS nézetre vátani? Nézegetni akarom :D -
#14343 static-ra rakod a fényeket -
#14342 nekem meg az egyik npc átsétált a falon:DD mondom ez meg hova lett:DD aztán vissza bejött az ajtón:DD -
A tumi #14341 Hello
A beállításokon belül hol lehet directx 8-at beállítani?
-
LOL Befalazták! -
#14339 ehh, ez azért nagyon nem szép -
#14338 Nfokba is beleolvashatsz már ott kezdik :D