S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Next PC upgrade: 2022
- Értesítjük a raktárat védõ Freedom klán vezérét a Duty klán támadási tervérõl
- Duty klánnal összeállunk és megrohamozzuk a raktárat.
- Egymás ellen uszítjuk a két klánt, hogy jól kiirtsák egymást és mienk legyen az összes kincs."
simán a harmadikat választanám <#idiota>#idiota>
"32 játékos nyomulhat LAN-on és interneten. Multiplayer bétateszt várható."
<#wow2>#wow2><#eljen>#eljen>
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
info: Harrwired
Nemtettem ide be az egészet mert hosszú.
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
con: Asus P5B-E Plus, Intel Q6600, 4gb DDRII, Asus 2900XT, SB X-Fi XtremeGamer, WD 240gb + Hitachi 160gb, Pioneer DVR-212, FSP 500W, Samsung 226CW, Playstation 4.
De nem egy ilyentõl akinél azokat a cuccokat találod amiket zsákányolt és azokat az infokat adja át amirõl tud, aki lehet hogy két perce lõtte le egyik ismerõsöd és félórával késõbb már csak figyelmeztetésként szolgál a hullája egy koszos alagsorban hogy menned kéne..ha megtalálod nála az eladott cuccaidat már sejtheted nem ember tette, pisztolya kiürülve és talán megfordul a fejedben mi lett volna ha nem veszel tõle töltényt?
Az események folynak bárhol is vagy és ugyebár az ilyen szintû káoszban a legkisebb dolgok is más más eredményhez vezetnek, mindig uj élmény játszani.
EZ továbbra is jelen van!(jo ok, állitólag jelen)
Az uj megkötés annyi hogy a fõküldetésbe vont npck a küldetés alatt valamilyen szinten befolyásolva vannak scriptekkel..azok az npck akik nem kellenek többé a fõküldetésbe és élnek visszakerülnek az ailife irányitása alá.
Szerintem ez lesz benne a nagy, amit még nem láttunk. Ez volt mindig is az elsõ amiért vártam.
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
/elment töle a kedve😞
bár ha multi lesz olyan jó mint abban a béta sz@rságban (annál meg csak jobb lehet) akkor már örülök:-)
szerk: ja igen és én leszek az elsõ aki a download gombot fogja nyomni és nem pedig origit venni....<#szomoru1>#szomoru1>met f@sszopók és nem érdemlik meg<#nyes>#nyes>
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
😊
Ehh,igen "kissé" túlreagáltam a dolgot,pedig túlképp õ semmi sértõt nem írt. (legalábbis ezen az oldalon 😄)
Sry a kirohanásért <#miaz>#miaz><#rolleyes>#rolleyes>
najolvan de most komolyan, minek kötöd az ebet a karóhoz(vagymi😊, nem azt irta hogy TE menj a fenébe ne várd vagy akármi, csak véleményt, és ha negativat is semmi olyat ami ne lehetne igaz. Ahogy neki megvan a lehetõsége leirni, úgy neked is megvan nem elolvasni, vagy legalább nem válaszolni rá..
másrészt ellentmondassz magadnak:
"Teszem hozzá,hogy engem is irritál,amit mûveltek a játékkal,de a fórum nem arra való,hogy percenként anyázzak,fikázzak."
persze hamarosan kiderül hogy tulajdonképpen:
"*ja amúgy én meg letojom az idióta jármûveket (vezetésre ott az RBR,meg az F1c 😛),meg az rpg elemeket is....engem csernobil érdekel,meg egy magával ragadó játékmenet."
"Tényleg,ez az evés is akkora marhaság...kit érdekel,hogy nem kell az invertoryban rákattintani a fél kiló kenyérre,vagy a penészes sárgarépára ?
Én nem bánom,ha nincs,nyilván meg van az oka minden fejlesztõi döntésnek..."
Tudod ilyen hozzáállással nem csodálom hogy elkelnek a fakockák..
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Az alife továbbra is gondoskodik arról hogy meglepetést okozzon bármerre is jársz a zónában, amit most hogy autók nincsenek 3 óra lenne nyilegyenesen átszelni, de a veszélyek miatt napokig huzodhat..persze ez is megtalálható bármely fpsben..és ne gyertek az oblivionnal mert annak az aija egy nulla..annyiban tér el a morrowindtõl hogy itt a semmi értelmeset betáblázva csinálják..nem fogod egyiket se holtan találni a világ másik végén azután hogy egy héttel elõtte kereskedtetek..itt igen! persze a jelenlegi infok alapján írom ezt..Sharpe még okoskodhat
Szóval ugy gondolom korántsem egy sima hentelõs fps lesz..ha igen az azért lesz mert ugy játszod..
Mondj mégvalakit magadon kívül,tinédzser sucker <#alien2>#alien2>
De itt le is zártam,irogasd csak nyugodtan a faszságod XDD
Had irjak má le egy videóról, képrõl, inforol véleményt, nem te és nem a többi személyeskedõ nemtudom milyen fan fogja ezt megmondani, ha nemtetszik ne olvasd... kapíse? mellõzd az ilyen semmi értelme hozzászólásokat mer eddig csak ezt csináltad, énse és a többi emberke sem nézi jó szemmel hogy állandóan kötöszködsz.
Ui: Olvasd el, várj betûzöm: H A Í R O K V A L A H O V A.. akkor érdekel.
Ui2: én is irkálhatnám neked, hogy ne legyél a játékkal elnézõ, de nem, mer nem érdekel, mit mondasz egyszerûen hidegen hagy.
Túl rövid az élet hogy ne élvezd!
Stalkerre visszatérve.Nem tudzam megnézni a videot mer 99%-nál megállt és elfogyott a hely.PPfff.De ha megnéztem majd írok.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Aztán megkaptam a fullt barátnõmtõl ( <#idiota>#idiota> ),egy unalmas órámban felraktam,és azóta az év játéka nálam. <#idiota>#idiota><#alien>#alien>
Úgyhogy nem hogy pár képbõl,videóból,de még egy demó alapján sem lehet mindig megmondani a végét..
Én nem bánom,ha nincs,nyilván meg van az oka minden fejlesztõi döntésnek...
Még 1 játék sem volt,aminél betartottak volna MINDENT,amít hazudtak...Nem is ez lesz az elsõ...
*ja amúgy én meg letojom az idióta jármûveket (vezetésre ott az RBR,meg az F1c 😛),meg az rpg elemeket is....engem csernobil érdekel,meg egy magával ragadó játékmenet.
nah amit sajnálok én igazán az az alvás egyedül kemény dolog lett volna, de hát partiba szerintem meglehetett volna oldani hogy az egyik NPC stalker "ébren" marad és akkor nem kapunk levonásokat hanem kihasználhatjuk az épület által adott lehetõségeket... nah nekem ez hiányozni fog
a kocsikat nem sajnálom hogy kiveszik mert... mert csak ugy 😄 szerintem egyáltalán nem lényeges
Túl rövid az élet hogy ne élvezd!
(tudom-tudom,"csak a véleményeteket mondjátok",....de azt elég egyszer elmondani mondjuk hetente,akkor is mindenki vágni fogja..)
(azt meg ne mond,hogy téged nem érdekel,hisz minden 2. hsz. a tied)
Vagy minden topikba beírsz vmit,ami épp eszedbe jut? <#confused>#confused>
Mer' akkor grat....
Azt hiszem nem látszik, vagy te nem látod?<#idiota>#idiota>
Ti lesztek az elsõk,akik rányomnak a "download" gombra,amikor kijött,úgyhogy fogjátok be.
Azt hiszitek nem látszik kilóméterrõl,hogy a csalódottságotokat vezetitek le azzal,hogy ide gépelitek a marhaságotokat ?
Minket is érdekel és várjuk, mert ha nem igy lenne akkor nem pazaorlnák rá egy kommentet sem ( gondolom te sem irkálsz minden ismeretlen topikba csak ugy... ). Akkor én is teszek fel 1 kérdést mer neked válaszoltam, hazudjunk? hitessük el megunkal hogy jólesz, amikor már régóta nem olyan mint amit vártunk? átbaszták nem 1,2,3,4-szer a játékosokat, ezek után vakon higgyünk? Miért nem lehetne negatív kritika amikor ez a helyzet? tán nézz jobban körül olvass vissza mindjuk a kezdetektõl hogy mit igértek és mi nem lett betartva és most hol tart.