34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
SASI #14426 Amugy meg isten game sztem, nem értem miért fikázza ennyire pár ember. -
SASI #14425 Intel Core 2 Duo E6300
ABIT AW9D
Asus EAX550HM512
80GB Samsung SATA2
MS Windows XP SP2 64-bit
ezen a konfigon ami nekem van, simán megy akadás nélkül miután a lapozó filet belőttem olyan 10GB körül. -
#14424 telós xD -
feamatar #14423 nekem olyan fordult elő hogy megküldöm csávót sotival, és bekábul, a következőt pedig 10 centiről küldöm fejre, és nem nyúvad meg tőle... szóval télleg vannak hibák... Ennek ellenére tetszik. játékmenet nagyon odab* -
Atyman #14422 Hi
Bocsi, biztos nálam van hiba, de nem tudom elérni a MP/Off/Spam topicot... Nektek megy? -
#14421 #14383: ok, megpróbálom
#14385: oks
#14387: felesleges, biztos lesznek majd végigjátszások majd
-
#14420 most ez mien verziorol ir? :D -
ricsa008 #14419 hali ezen a gépen szerintetek menni fog legalább minimumon
Intel 2.8 GHz, (Asus)GF 6200 128MB, 712 MB ram -
feamatar #14418 zhk miatt most csütörtökig nincs időm jáccani, de azért gondoltam felszaladok Csernobilig :D ... Nos ez nem sikerült: asszittem tényleg full szabad játékmenet van, de csak hellyel-közzel. Végül a játéktér hatalmas, de azért különálló szektorokra van osztva hagyományos töltéssel... emellett A második terrületen nem engedtek tovább( lehet van valami trükk, nem volt időm kitapasztalni), szóval a főküldetéseket legalább meg kell csinálni.
De annyira nem baj, mert úgy is alaposan végig akartam menni minden helyszínen...
-
#14417 Akkor jatsszal a baratnoddel. Ha elakadsz, szolj, kuldok csitet... -
#14416 Guminő a jóédes ...
Szerintem ha 4 órát ülsz a gép elött ahelyett hogy mondjuk a barátnőddel lennél...lehet neked kell majd guminő...
Nem csak nem szoktam ilyen játékokkal játszani és kész! -
xrm #14415 Nem egy lövés egy halált szeretnék,de ha fejbelövöm a fószert az a minimum,hogy azonnal meghal... közben kipróbáltam késsel meg 2 csapás és fekszik a muksó,szóval nagyon jó lett a harcrendszer -
#14414 jah :D
de nagyon komoly grafikája van :D
remélem annak nem kell olyan komoly vas, mint a pc-s verziónak :P -
#14413 jah hogy szeoptemberben jeklenik meg? :D
egészségükre :d -
obe #14412 a ramod meg elég kevés neki:(..abból is 2 gb ajánlott..a proci ok -
obe #14411 na azért az obliviont sem max-on futtatad ugye?..hdr?bloom?élsimi? látótáv?...sajnos az a 6800 gs sem lesz elég hogy bekapcsold a hdr-t, de dx9 ben max-on futtathatod, élsimi nélkül..
az előbbi 7600 gs-es kollega meg ne várjon csodát egy 20 ezer forintos vga-tól -
pihe83 #14410 tudna esetleg valaki egy linket az ultramod3.0 ra??? -
#14409 csak olvass vissza 1-2 oldalt és meglátod, miről beszéltem. -
ZeDike #14408 kivancsi leszek 3.2 procival meg 6800gs karival es 1g rammal hogy megy.. eddig nem volt gondom semmivel oblivion gothic3 ment normalisan es azert ezek nem kis gepigenyu jatekok! -
#14407 STALKER MOBILE
Default Re: GaMeS PrEvIeW ThReAd.... "Only Previews!" - Today, 12:49
Qplaze® jointly with GSC Game World company set out work on mobile version of the most awaited project of the year – game «S.T.A.L.K.E.R: Shadow of Chernobyl». The publisher of 3D-shooter mobile version will be NOMOC Publishing Company.
«This game became a hit before it was released» - said Andrey Baranovsky, president of Qplaze®, - «And our great experience of creation of high-quality mobile games will be a pledge of the fact, that its mobile version will be no less awaited and interesting. Of course, taking into account mobile platform specificity, it will not be just porting – we will create our, unique mobile product, completely corresponding to the plot and the spirit of original game».
Mobile version of the game «S.T.A.L.K.E.R: Shadow of Chernobyl» will be a three-dimensional shooter, with stealth elements and mini quests. For its creation, unique 3D engine will be used, allowing game to work even on weak phone models. The plot of the game will be directly connected to the plot of PC version – you’ll meet known characters, heroes, objects and locations – but, will not replicate it. Also, maximally realistic battle system is provided in the game – with detailed hit model, bullet wounds and real types of weaponry.
Vice-president of Qplaze® Boris Sheulov: «I’m sure, admirers of PC-version of «S.T.A.L.K.E.R: Shadow of Chernobyl» will appreciate its mobile analogue. We will make efforts to create beautiful, modern shooter with the history supplementing the history of original «S.T.A.L.K.E.R: Shadow of Chernobyl».
The release of the game is scheduled on September, 2007.
öööö.... LOL? -
#14406 Mi az a szepen? 800x600 med, no aa? -
LeePí17 #14405 értem én :)
akkor továbbra is csak bámulom :D -
6600GT #14404 mi??? -
(semmi gond, csak ez volt a legjobb smile arra, hogy nem) -
LeePí17 #14402 np ;)
peace! :D -
#14401 -
#14400 szerintem az a normális ha qrva nagy felbontással és minden grafikai bizbasszal csak a csúcsgépeken megy normálisan. bírom azokat akik a geforce2-es kártyájukon akarnak még ma is jáccani meg 512 mega memóriával
(elmondom, hogy nekem is a közepes alatti gépem van) -
LeePí17 #14399 gecc ez a lokó nagyonottvan xD
kell nekemis! :D
( lehet róla szó?) -
#14398 anomália -_-'
-
#14397 ha a te karaktered kap egy lövést a fejébe azonnal meghal? mert ha igen akkor jogosan reklamálsz, ha nem akkor
ha egy lövés egy halált akarsz, jácc az armed assault-tal -
ZeDike #14396 be is baszna ha elavult lenne egyebkent szerinted az normalis dolog hogy csak a csucs gepeken megy normalisan? az atlag embereknek hidd el meg rosszab gepuk van. -
6600GT #14395 hello! szerintetek miért volt az hogy reggel még maxon nagyon szaggatokt most mire ismét megnézem megy minden MAXOn 1024-ben anti közepesen!
????? -
xrm #14394 Megérte a sokéves várakozás,kaptunk egy "fostalicska" játékot... Szépen lebutítva még az én elavult gépemen is röccenésmentesen megy,ezzel semmi probléma. Játékmenet jó,küldik felvétele,PDA rendszer még tetszik is,de maga a HARC az el lett szerintem k*rva,nem kicsit nagyon . Erre csak egy példa : megyek az alap stukival,közvetlen közelről belémdurrant egy "célszemély" fejbelövöm,erre elkezdi tölteni a pisztolyát még egy fejlövés,meg sem kottyan neki,belémlő.. még egy fejlövés elterül. Mondjuk lehet a sugárzás miatt az agya a seggében nőtt ki,de azért ,hogy közvetlen közelről 3 lövés kell neki a fejébe...Másik fickó nem sokkal ezután szintén közelről (szóval tuti,hogy nem lőttem mellé ) Na a fejlövés nem jött be,hát lövöm a szivét,bár lehet ez is máshová nőtt neki a nagy sugárzásban (ami mellesleg gagyi módon pulzál a játékban ettől kész is lettem mikor megláttam). Második lövés,harmadik,negyedik,ötödik,hatodik na erre elfexik (basszus qurva jó kevlármellénye lehetett,de szerencsére "elfáradt" az anyag a golyózáporomtól) Shotival meg egy lövésből fexik mindenki,tuti jól megcsinálták...
-
SuLtAN17 #14393 Szevasztok! Én játszottam vele egy picit megszabadítottam a car parkot meg azt az arcot szerintem iszonyatosan nagy játék viszont lenne egy két kérdésem amit nem értek ha tudtok légyszíves válaszoljatok:
1. Mi az a szám sárgával ott jobb alul fenn a kis térképnél?
2. Miután visszamentem a kereskedő archoz meghaltam mert jobb oldalt a zöld atom jel villogott mit tehetek hogy ne haljak meg vegyek valamit nála vagy mi?:):)
3. Mire jó az az artifact amit adott Wolf a Jelwfish vagy micsoda mer én beraktam inventoriba lehet attol haltam meg?:D
Előre is köszi és bocs a sok kérdésért. Sok sikert mindenkinek a játékban! -
#14392 valaki tud cd keyt szoljon thx XD -
#14391 alaplap kivételével nekem is ilyen vidkari+proci+ram van. és sztem nem elavult, pl test drive is megy rajta szépen... -
Cmdr #14390 "Gépem:IS7-E2 alaplap,1Giga ram,Geforce 7600GS vga,P! 3 Giga proci"
Ez egy igencsak gyenge, elavult konfig! -
ikszor #14389 Sziasztok!
Nekem nem mondható modernnek a gépem (amd 2400+, 1,5 Giga Ram, 6600gt), de static light-al tök simán fut a játék. Nekem tetszik is hangulatos, stb. VISZONT! Az MI-ben van egy akkora bug, hogy az hihetetlen. Miután az elején megcsináltunk pár küldetést a manusnak, már lehet majd tőle venni hangtompítós pisztolyt. Na, vettem is. Ezzel meg lehet csinálni, hogy közvetlen közel megyünk egy tűz körül üldögélő csoporthoz, vagy bárkihez és egyetlen fejlövéssel kinyírunk valakit. A többi meg se rezzen, hogy mellettük fejbelőttük a társukat, isznak, gitároznak tovább. Pl. a hídnál a katonákat is el lehet így intézni, mondjuk így aztán már nem kell majd nekik átkelési pénzt fizetni, hehe. Azért nem kicsit illuzióromboló a dolog... -
#14388 ztem nem kell az beleirni,
(ha ilyen egyszerűek, akkor meg is érdemlik, hogy nem jutnak "tovább") -
#14387 beleírhatnád, hogy aki elakadt a legelső szobában(!) az mit csináljon... egész délelőtt ezen ment a vita, ha visszaolvasol.