S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igazad van.

\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936

SZilaJMaGGoT
Jó nem azt mondom, hogy le kell b@szni az embert, de figyelmeztetés szempontjából igaza volt.. Sztem ezt itt fejezzük be inkább, máskor mindenki figyelmesebb lesz és nem lesz ilyen...

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

Hogy egy kis on is legyen.
Nagyon faszántos lesz a játék.
Fõleg,hogy nem egy kitalált helyszínen hanem egy valóságban is létezõ helyen,és megtörtént események körül játszódik a story.Szerintem ez ad egy kis pluszt a játéknak.

\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936

De a Tottinak miért kell a hülyeségeit leírni?
EMBEREK csak segítséget kértem aki akar segíteni írjon de aki a baromságait akarja hangoztatni az inkább ne.Ennyi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Olyan nehéz ezt megérteni????????

SZilaJMaGGoT
Pedig igaza volt... Ha már fórumozol akkor lehetnél kicsit körültekintõbb..

Hozzád ki szólt?
Ezért tart itt Magyarország ahol tart,mert vannak ilyen emberek mint te.
Nem segítik hanem hátráltatják az embereket.
Ja és minden olyan dologba beleüti az orrát amihez amihez nincs is köze.
Neked meg ha a kotnyelességed fájna már órdítanál.
Sose értettem az ilyen embereket,csak azért írnak,hogy lebasszanak másokat akiket nem is ismernek.Ha gond van otthon(vert apuka,vagy anyuka,esetleg apuka esténként meglátogatott az ágyadba),nyugodtan menjél vele pszichiáterhez õ majd segít.
Szerintem ez a te arroganciád oka.Leplezni akarod a kissebbségi komplexusodat.
Muhahahahahahahah.
<#mf1><#mf1><#mf2><#mf2><#gun><#gun><#boxer><#boxer><#violent><#violent>

Istencsászár
Fájó a lustaság ?, ahelyett hogy a júzer 1 percet tenne azér hogy rákeressen, inkább beirja hogy MÁS csinálja meg ezt helyette, szvsz lusta, tudatlan, és még vissza is felesel...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Segítséget kértem és nem kommentárokat a véleményedrõl.Már írtam ha nem akarsz segíteni NE is írj nekem.
Részemrõl is ennyi.
kosy

bertino
bazi nagy tévedésben vagy 😊
bár jó nagy SG fórum user lehetsz, ha 1 év alatt nem tanultad meg az itteni rendet 😊
pláne, hogy fingod sincs olyan dologról, hogy keresõ 😊
(lap alján 😉
téma részemrõl lezárva

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Egyvalamit még nem értek.
Ezek a (Stalkerek) katonák, kormány küldi õket,vagy csak egyszerû kalandorok?
És milyen tárgyakért mennek be,vagy likvidálni akarják a bentrõl irányító valakit?
És ha elzárt terület akkor gondolom a katonaság,vagy valamilyen biztonsági szolgálat védi a területet,és velük is kell harcolni,vagy azok simán beengednek?

Köszönöm a segítséget.

hello
Nem kéne bunkózni,ha nem tetszik a hozzászólásom vagy egyszerüen csak nem akarsz segíteni akkor inkább ne is írj semmit.
Ezzel csak magadat minõsítetted.
Muhahahahahahahahah.
kosy
<#nevetes1><#nevetes1><#hehe><#hehe>

grebber
Segítek neked pedig én is csak a "történet" szót irtam be a keresõbe alulra!

Háttérsztori a következõ:

Immár másodszor fordul elõ, hogy a fekete Csernobil kitör a nyílt zónába - a betegeskedõ emberiség új rémálmát hozva létre. Pont akkor, amikor az emberek nagy része már láthatatlan hatalmak szótlan játékszereivé váltak, személyiség nélküli, idióta játékszerekké. A hadsereg szórványos próbálkozásai a bolygót sorvasztó új betegséggel szemben csupán csak annyi eredményt hoztak, hogy a kór nem terjed tovább. A Zóna egyre nagyobbra nõ, és csupán csak kevés ember merészkedik területére, hogy hírt hozzon a Csernobili atomerõmû környékén bekövetkezett, iszonyatos torzulásokról. Csupán maroknyian tértek eddig vissza, idegenszerû tárgyakkal és halálcsapdákról, hátborzongató, mutáns állatokról szóló történetekkel. Arról is szólnak történetek, hogy valaki irányítani próbálja odabentrõl az emberiség evolúcióját, kényszerítve azt az ismeretlen felé. Ezek a kalandorok a Cserkészek (Stalkers), akik e Zónába behatolva kutatnak különféle tárgyak után, akik átkelnek e terület fekete tavainak, szétzúzott földjének, mérgesgázzal borított mezõinek, halálos változó-mezõinek világán, ahol félig emberi, félig állati, mutáns lények tengetik nyomorúságos életüket...

Next PC upgrade: 2022

bertino
hello

olvass vissza, nézz körül
kosy <#wilting><#bdead>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Hello
Mi lesz a story?
Addig rendben,hogy Csernobil....😊)
Kosy.

Glpetyus

😊

Csuhai G
LoooooooooooooL 😄DDDDDDD

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

mila69en
loooool émmeg aszittem ez egy weblap azt kattintgatok mint a hülye😄DD háá mondom ménem akar má mûködni semmi.... hát looool ezt benéztem<#idiota>

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

_Atti_
az remek akkor beszámolhatnál róla hogy mi is látható? német gses videó magyar kommenttel?(ráadásul vágva, mert az 6 perc volt) vagy valami exkluziv?

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

Csuhai G
😊

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

DJ Skyline
megvan,kimazsoláztam a lemezrõl!

Csuhai G

Csuhai G
Ne csináéld már Skyline! Most néztem meg a videót! 😄

Serpa
jól értem, h nem viszik ki a Games Convention-ra

NeoMaN
2003-ra ígérték, még Gef3-ra is aszonták a fejlesztõk, hogy jól fog vele futni.
😊

SötétBarom
Nem a vége felé jársz ;D

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Halfer
nagyon remélem hogy nem a végén lévõ poént lõtted le mert a végefelé járok de Jen még él -_-

SötétBarom
A prey az viszonylag komoly.. Érted meghal szegény csávó nõje, meg a nagyapja, meg minden.. Nem volt az a kifejezetten poénos gém.. De Duke-nak hoznia kell az elvárt "kult" szintet.. Ami nem kifejezetten eccerû..

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Halfer
a Prey az komoly játék lett? arra is rámondható hogy "idióta" témájú és mégis iszonyú nagyot ütött! és mire gondolsz hogy idióta témájú? DNF? Már bocs de a Duke Nukem az egy forradalmi játék volt és nem is lesz még egy olyan egyedi FPS soha többé! Grááááááááá!

SötétBarom
Én biztos vagyok benne hogy lesz azis. Bár manapság nem tudom mekkorát fog ütni egy "idióta" témájú FPS..

SZilaJMaGGoT
Hát prey megjelenés után már minden lehetséges... 😄 Már csak DNF kell majd... 😊

_Atti_
nem..miért lenne az jó akárkinek is?

Serpa
ez nem lesz Vista eszklúzív?

DJ Skyline
jövõ év elejére ígérek asszem,ha akkor nem,akkor soha!😄
az elsõ beígért megjelenés asszem 2 éve volt májusban (valahogy így emlékszem,de lehet tavaly május volt),és azóta csúsztatgatják a dolgot

Srácok, ezt még kiadják valaha?

DJ Skyline
majd honlap (vagyis majd ma délelõtt) átmazsolázom mégegyszer azt a 45 perceset!

_Atti_
hát ha a német van rajta akkor elvileg 6 perc..azt csak észrevetted volna a 45 percben nem?😊

DJ Skyline
nincs! vagy szar lemezt adtak,vagy elrejtették nagyon,vagy "elfelejtették" feltenni! van egy 45 perces videóösszeállítás,de nem nagyon láttam benne

_Atti_
elvileg a gstv résznél kell lennie.

DJ Skyline
mondhatok valamit!? megvan a gémsztár,de SEHOL nem találom a stalker videót...aki megtalálja az plíz írja már le melyik mappában van

_Atti_
Gstvben lesz valami stalkeres videjó, szerintetek a német testvérlaptol nyúlták vagy kaptak valami exkluziv cuccot? bár gondolom ha utóbbi lenne jobban vernék a nyáluk

icewolf
Ja. És ez az Ilyi Multi alpha, 2215 asszem.

Maradok Zsoc! A pajszer legyen veletek! http://www.zsoc.net | www.runatabor.com

icewolf
Gyerekek, kellene a segítségetek. Feltettem haverom gépére a Stalkert, mert lanozni szeretnénk vele (A gép nálam, a haver meg otthon), a játékba belépve az a kép fogad hogy nem látok semmit, legfelljebb ha felnélzek akkor látom a dolgokat 3d-ben, amúgy egy nagy kék-szürke összefüggõ színt. semmi modelt, vagy valamit. Ati radeon 9250 van a gépben, és a hozzá való lehetõ legfrissebb Catalyst van fent az 5.9-es. szerintetek mi lehet az oka a hibának?

Maradok Zsoc! A pajszer legyen veletek! http://www.zsoc.net | www.runatabor.com

Istencsászár
olya már nemlesz 😊)) pár évvel elmaradtak ettõl

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Serpa
ilyen pontossággal jelenjen meg a játék.

Istencsászár
a változatosság kedvéért még1 sötétes, csöves, árnyékos kép...

_Atti_
Naptár

változatosság kedvéért elsején..

Glpetyus
Na legalább a ballisztika,meg a fegyverkopás megmaradt.

Halfer
"Grafika marad egyelõre DX9, Vistán még gondolkoznak." - ez nekem azt mondja, hogy lehet, hogy elkezdik a motort megint, és dx10-re lesz xDDD

Halfer
Jó lesz több részre szedik jah 😊 Már egy ideje én is a multit várom jobban, mint a single-t 😊