34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
  • mila69en
    van az agyad:D
  • mila69en
    basszus nekem miért nem jelzi a térkép? fevettem már párat de csak azért mert láttam hogy ott van:D de a térkép eggyiket sem jelezte:( elhagytam valamit? ami jelzné azokat?
  • oregon1987
    Tegnap adták ki a gamet de már van magyarosítás!
  • grebber
    Na végre kiprobálhattam én is.
    Ott járok ahogy a vasút le van szakadva alatta pedig a katonáknak van egy kis bázisuk azokat kinyirtam és jelzi a térkép hogy a vagonokba van artifakt egyiket felvettem de a másik oldalon lévő vagonba nemtudok bejutni van valami trükk ide?
  • Tinman #14464
    Több mint 3 órát toltam vele és 1x sem fagyott ki.
    Ez persze nem jelenti azt, hogy a Stalker a technológia csúcsa, max azt, hogy a hangulat megmenti a játékot, mert amúgy.......
  • Me0w
    Annyit amennyi ep kell neki, viszont celszeru fix mereture beallitani, mert ha nem eleg amit allokal maganak elsore akkor hosszu masodpercekig tart neki mire atmeretezi a pagefilet. Az okosok szerint erdemes a minimumot a ramod 1,5-szorosere, a maximumot a ramod 3-szorosara allitani fixre.
  • Evogordon
    Magyarítás nincs?
  • artschiatwork
    ha jól sejtem, a fizikai memóriád 1.5x-esét, azaz jelen esetben 1.5 g-t.
  • 6600GT
    hy! a lapozofájlt ha a számitógép szerintire teszem akkor mennyit hasznáél???
  • obe
    mit kezdtem?..azt hogy nem olyan vagyok mint te, hogy beröffensz egy forumba, aztán továbbállsz?..vagy netán itt maradsz, és megpróbálsz tanácsot, segitséget adni másoknak?...mellesleg semmi sértőt nem irtam senkinek, alsó kategóriás kártyával ne várj csodát..mi ebben a sértő...sehol nem emlitettem hogy szakértő vagyok...ellenben te nem kritikát irtál hanem egyből sértést..a ban-t pedig elintézem neked, jo?:))
  • Dodo55
    Egyetértek, de az idős Windowst nem kell bántani :D
    Nekem 1.5 éves win van a gépemen, de ha nem lettek volna hardware-es gondok előtte a gépemmel, akkor már 2 éves lenne lassan :D
    A régi gépemen meg egy 5 éves Windows van, ami 98-ként kezdte az életét :D
  • bertino
    flééééééémmmmmm
  • koschwarz
    ez a janek?
  • valaminick
    te kezdted szal olvass vissza kicsi pubi!
    baba ha nem birod a kritikat ne fenyegetozz kitiltassal hogy hatha figyelnek mod bacsik:)
  • Me0w
    22 es 22.9 a pci-e/agp :P
  • Me0w
    Minek anyazol? Azt sem tudod mi van a gepedben, csak hoborogsz.
  • mila69en
    :DDD derég volt má:) de elég kitartó voltál hogy dukenukemforever
  • obe
    először is vegyél vissza méhlepénymaradék..atzán ha kivágnak innen mint a szart, utána szépen gyere vissza, és alázattal kérezd meg amit idefröcsögtél...jah és 26 k-ért az első helyen láttam ahova benéztem, bocs 6 ezerrel több:)..de ha nagyon utána nézek akkor sztem 20 ért is tudnék venni
  • valaminick
    de bazzeg onnan:D anyad is megse bantjuk:P
  • Me0w
    Gigabyte N76G256D-RH nVidia7600GS 256MB AGP - 22 990

Huha, ez mar egy ezressel tobb :D

• Blasta
    Szia mindenkinek!

Csak szeretnék elnézést kérni a régebben ide írt pesszimista, kötekedős kommentjeimért, úgy tűnik nem volt igazam és mégis megjelent a játék, amire már (csalódottságom mellett) régóta vártam.
    Szóval sorry mindenkitől, mostantól jó leszek igérem ;)
  • rekettyes
    Ja de volt olyan is aki nem a grafikat szidta : "unalmas küldetések és gameplay, bugyuta történet "
    azért ez már súlyosabb kritika!
    Majd este megnézem én is mi is ez a valami amit annyira vártam ..
  • Me0w
    Ja, bocs, nem mondtad, hogy a mulbol jottel.
  • BladeW
    Nekem gyanus, hogy van egy kis memory leak a jatekban, fel-egy ora jatek utan durvan belassult, kileptem-beleptem es ujra turheto volt. A masik meg hogy ELEG neki 1 giga ram, amikor kilepek a jatekbol semmit nem swappol maga utan.
  • valaminick
    akkor nezzd meg agpsen mennyi jo ?
  • feamatar
    nekem 512MBDDR2,Sempron2800+,WinXPSP2,X1600Pro 512MB VRAM. Mikor először betölti a pályát akkor nagyon szaggat egy-két percig, de utánna minden ok.
    Object Dynamic Lighting.AAt én nem használok. Van egy kis anisotropic. Látótáv közepesen és Object és Texture Detail majdnem maxon. 1024X768
    Ezzel szemben havernak 3200+Athlon és 6600(talán GT) 128 MBVRAM és Static Lighting illetve alacsonyabb csúszkák. FElbontás egyezik.
  • valaminick
    obe a nagy szakértö:D ne hallgassatok rá szart se tud
  • koschwarz

pontosan
  • Me0w
    Jaja, a kollega nagy szemet volt, hogy igy learazta mert a 7600 GS az 22 rongy es nem 20 :D
  • kuci06
    akadni fog.. nagyon... el se indítsd, mert kiröhögi a géped...
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    jól fog menni :D
  • Me0w
    Jaja :D Birom az ilyen verpistikeket akiknek 3 eves a windozuk, tele van mindenfele szar kodekpakkal, a registry szet van kurva teljesen, normalis defragot eleteben nem latott a gep (nagy reszuk fat32-n tartja az xp-t ) majd mikor lewarezol egy jatekot, nagy mellennyel kijelenti, hogy egy szar a jatek mert nem megy, meg kifagy meg egyebkent is a "kodketto" megy rendesen :)
  • obe
    a kártyád őrült kevés lesz neki:(..a ram szintén: dx 8, semmi szűrő,med-high kb
  • peter01
    Kiváncsi leszek hogy fog menni a core 2 duo-val, 7600GST-bel + 3gb memoval.
  • DJ Skyline
    FAQ-ba bekerültek a dolgok, Tippek résznél található legalul
  • koschwarz
    osszál!
  • LegionarR
    Ha engem valahol nem engedtek át, kinyírtam az őröket... Rögtön ki is nyílt a kapu :DD
  • koschwarz
    azért mert ők már mind jáccottak a VILÁG LEGTÖKÉLETESEBB JÁTÉKÁVAL, ami mindent maxra téve 1280x1024-es felbontással 100 fps-sel gyönyörűen fut a geforce 2-es kártyájukon, úgyhogy innen már nehéz lejjebb adni az igényeket. főleg úgy hogy warez-ben letöltötte a parasztja, és még neki áll feljebb.
  • DJ Skyline
    nekem 1x fagyott ki, lejjebb vettem a beállítást, és jó lett!
  • SASI
    Hát a bugok az már más kérdés, nekem eddig szerencsére egész tűrhető volt.
  • Shodan
    Nekem a lapozófájl 2gb ra van állítva, de az a nevetséges hogy az első lépcső után ahogy kijövök , a gép jobban darál mint egy kávédaráló azt kifagy az egész, sejtettem hogy sok lesz a bug, de ennyire 5 percet jatszottam idáig azalatt 3x fagyott ki.