34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
  • ati711
    nekem 2,0 GHz Intel 512Ram és Ati Radeon 9550 256MB - Vista ultimate op rendszer. MENNI FOG???
  • CUCLI
    "De amugy mit is fejlesztettek ezen 5 evet?"
    énis ezen filózok reggel óta :D
  • MerlinW
    Senkit nem ugatok le. Egész nap lököm az infót a lusta bandának. Ebből adódóan tudom hogy minden kérdésre kb 200x szerepel a válasz. Ezen felül van egy FAQ-nk és alul egy keresőnk.
  • EmThor
    micsoda vendégszeretet :]
  • MerlinW
    indítsátok csak el a játék könyvtárában levő setup-bp.exe-t:)

"if you have a special bonus code, enter it to install additional content"

hmhm
  • Sephi
    Nos. Az egy dolog hogy fel tarat ralovok az ipse fejere es meg sem art neki. Az masik dolog hogy a kutyak nekem ugranak es ha elfutok akkor meg 5-6 masodpercig ugyanazt a pontot harapjak. Az is masik dolog hogy van amikor egyet nem birok megolni pisztolyal es par percre ra 6-7 banditat leszedek.

De amiutan majdnem felorat kilondtam hogy a kornyeken mindekit megoljek , osszeszedjem az osszes cuccukat , majd megyek leadni a kuldit es amikor minden kesz , felelettel a kozeli dombrol egy lovessel kiszednek.... nos talan meg egy eselyt adok neki.

De amugy mit is fejlesztettek ezen 5 evet?
  • Fonixxx
    APA KEZDŐDIK!!!!VÉGRE LETÖLTHETŐ!!!ISTENI!!
  • Dave0092
    hogy lehet előzohzni a fps-t?
  • Spirit
    Kissé unalmas már az állandó leugatás. Soha, semmilyen programnál nem kellett állítanom swap fájl méretet.1gb ramom van, egyébként megpróbáltam 2gb,3gb, és 1,5gb-3gb állásban a swapot, semmi különbség. Egyszerűen szerintem szarul van megírva.Már megint az van,mint a cod2-nél,hogy egy sok éves motorba gyömöszölték bele a shadereket. Ha kikapcsolom a dinamikus fényeket, azonnal megszűnik minden swappolás, és 200fps-el megy max-on, 1280*960-ban.
  • MerlinW
    - 2-3GB swap elég.
    - a swap csak akkor segít ha van van minimum 1-2GB RAM-od
    - FAQ

azistenszerelmére
  • Newfronter
    Ha rákattintasz egy artifactra 1x, akkor kiírja középen vagy hol, hogy mi a pozitívuma pl. +400% health, meg mi a negatívuma, pl. a sugárzás.
  • plas
    ty
  • Spirit
    Nálam most 3072-őn van a min/max lapozófájl. Szal vegyem le?Megpróbálom, bár mindenesetre ilyet még nem láttam.
  • AntiHero
    vezérlőpult--->rendszer--teljesítmény---->stb...
  • plas
    swap file méretét hol lehet állítani...? tudom kérdés :)
  • tonyo9
    de balkezes vagyok:D
  • báttyó02
    akkor forditva...fáradt vok kicsit:d
  • Code92
    nah kipróbáltam a gammát...
    igazából a küldetés rendszere nem igazán tetszik nem értem h. ebből hogy fog kialakulni történet...de majd meglátjuk
    a mozgás így hl2-zés után kicsit másabb de megfelelő beállítások mellett elfogadható.
    a grafika az egy jópont bár az emberekneke sztem nagyonbb a vállizmuk mint az iq-juk de ez nem rossz pont:)
    ami igazán tetszett a játékbsan az a nyomasztó hangulat az h. kimegyek a táborból és zsírnyakú vadállat kerget 3 elsorvadt kutyát...h. a földben vannak ilyen hurrikán kitörések h. 3 fejű izék szaladgélnak körülöttem h. megtámad a kutya ha nem adok neki pedigrét.....ez nagyon ottvan:D az az érzés h. ez télleg egy veszélyes hely h. itt bármikor leeshet az életem a felére h. itt télleg történt v.mi olyan ami miatt veszélyes itt minden szal a csernobil fíling az nagyon el lett találva.
    szal összességében nem rossz játék de picit történet orientáltabbra számítottam mindenesetre jól elleszuek ezzel:D
  • MerlinW
    A static a legnyorsabb te:)
  • mila69en
    hát őrülj neki hogy nem tudod dynamic-ra rakni mert a gépeden nem lenne köszönet:D
  • AntiHero
    Hát csak kell.:D
    Mír ne?
  • MerlinW
    Régi a kártyád..
  • AntiHero
    jaj de gyagya vagy
    F betűvel beszílsz vele, osztán legalsó mondatra katt oszt uccu neki.
  • báttyó02
    de könyörgök minek neked static???? vagy te élvezed a 5-6fps-eket?:d
  • mila69en
    amúgy ezek az artifactok... én nem vágom, felveszem kirakom oda fel az inventoriba de nem látom hogy lenne valami változás hogyan kell használni?:DD vagy az úgy használatban van?
  • AntiHero
    És még az orrodat is tisztitcsa
  • MerlinW
    N billentyü...
  • tonyo9
    má a szart is kivertem a vén szarból de nem mondja meg:D
  • AntiHero
    Van mindenütt ép leakarom venni:D

Amuyg annyi abj nekem hogy egyszerüen nem lehet dinamicry állitani, csak static van:S
  • mila69en
    ehhh:DD
  • mila69en
    az nem bug sztem:) fertőzést kaptál tőle, igyál vodkát:) vagy használd azta injekcios csomagot vagy mit:DD
  • AntiHero
    EZ NEM BUG!
    Ha sugárfertőzést kapsz az nem fog elmulni hipp-hopp:D
    Igyá szeszt!
  • mila69en
    ja akkor nem szóltam:D a falakon is mindenhol vannak? mert nekem először nem voltak staticon egy dekasem.... csak az emberemnek volt:) dynamic meg kinyirja a gépem:DD 10-15fps suxxx
  • markastor
    Azt hiszem találtam egy bugot. Van 2 artifactom, gondoltam kipróbálom őket. Átraktam mindkettőt a táskámból az övemre, de mivel rádióaktívak, ezért sebeznek engem. Mondom jó, artifactok le, vissza a táskába, de még mindig ugyanúgy sebez tovább. Szóval most úgy állok, hogy a savegame betöltése után kb. 2-3 másodperccel halál. Ehh...
    Régebbi meg nincs. :(
  • AntiHero
    Beszélj az öreg faszival! Aúgy 1000x leírtuk már
  • Mr Bishop
    Húú... itt tényleg cumi van ennél a roncstelepnél...
  • tonyo9
    oké értem a poént és mi a válasz?
  • Hellsing47
    kéne valami infra szemüveg :DDD
  • MerlinW
    Én már levadásztam, cifra a muki, de lesz még roszabb is ugyanott 1 szinttel feljebb. Ott találkozol majd egy gyere-a-papához monsztával:) Cukipoda:)
  • Skyline
    Sima 3500+-al (nem x2) nyomulok egy 7800gs-el és 1 gb rammal...Felraktam 2 gb-ra a lapozófájlt és a swapolás minimalizálódott.
    1280*1024-ben nyomom minden feltolva maxra AA kivételével (ennél a felbontásnál már sokértelme niccs csak lassít) világítás is full object dynamic vagy miarák.