S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bakvarnyu
király végre egy jó hír most igenis naív leszek és el is hiszem.

erx13
juppi, csak így legyen...

Túl rövid az élet hogy ne élvezd!

Glpetyus
végre

báttyó02
<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Serpa
Glpetyus
sokat nem vesztettél..

_Atti_
Boldog karácsonyt kiván a Gsc és az Oblivion lost.de is.

Utóbbi érdekesebb mert mellékeltek egy 10 perces videót ahol a gsc házatáján garázdálkodnak..még nem néztem mondjuk 😊

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

mila69en
boldog karácsonyt minden totyik lakonak😊 nah meg stalkerban gazdag újévet😄

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

báttyó02
@:

bertino
téker :@

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Glpetyus
<#wow3>

Serpa
- kampányt nem merhetnek bevállalni.

grebber
Hehe azt kiadják a már régóta terjengõ bétákat új pályákkal 😄

Next PC upgrade: 2022

Serpa
én úgy tom a fejlesztés utolsó fázisa a bétateszt, akár RC1nek is felfogható.

Istencsászár
És ezen még nincsenek túl?😄 lál... bughalmaz is káming!!. Igy a leg1szerûbb fedni azt, hogy tele van hibával, és nem csináltak semmit, semmit. Persze minden kész már 1 éve, de ez idõ alatt nem tudták letesztelni oda vissza?

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Serpa
bakvarnyu
Simán, tavaly õsz körül lehetett akkor mondták ezt =) Játék kész már csak összekötõ videók kellenek , a hazug disznók=)

Glpetyus
Mintha 1 éve is ezt mondták volna,nem ? <#idiota>
Hogy már csak az átvezetõket csinálják....ja volt vagy 1 éve tuti :d

Glpetyus
Uhh,ez a 280 megás nagyfelbontású tréler kurva jó.
Már nagyrészt "ingém" (de szép szó..) jelenetek vannak benne.
Hát szerintem nagyon szép és jó,vaduljak meg ha tudom,egyesek mit neveznek ócska meg silány textúráknak,de vagy vakok,vagy nem teljesen százasak -.-

bakvarnyu
Azt se hiszem, hogy 99%-ban készen van.

ja hogy gamestar...

nc <#bdead>

Serpa
ez marhaság.

_Atti_
20 zónára bontották amik között lesz töltési idõ de szabadon cammoghat át rajtuk akármi.

Csuhai G
Nyomhatnának már ki végre 1 demót!

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

báttyó02
csak attól fosok hogy ha egybe tölti be,akkor nehogy kapjunk egy boiling point effektet....:|

grebber
Ennél a gamenél semmit nem lehet tudni.

Csuhai G
Nemtom. :S (Asszem töltési idõ nélkül, de nem biztos)

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

báttyó02
azt nem lehet tudni hogy a map-ot egybe,vagy töltésekkel fogja a játék futtatni?

DJ Skyline
2Gb RAM? na nehogy már! <#wilting>

Csuhai G
Jaja! Remélem ki lehet kapcsolni majd a blurt, mert engem nagyon zavar!

báttyó02
:\
inkább játszanék a 3évvel ezelõtti graffal tökéletes beállítások mellett,mint ezzel a agyon blúrozott akármivel...rohadtul az az érzésem hogy szarul fogják optimalizálni

Csuhai G
Itt az ajánlott gépigény sokkal nagyobb! Most akkor melyik az igaz? <#nemtudom>

na ja ennyi idõ után optimizálhatnák már úgy h. a mai gépeken elfusson ha meg nem megy.....akkor kmennyen a szarba ez is a többi gyenge game közé.......

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

Ez nem villanymozdony, ne vegyük át csípõböl a hülyeséget <#wilting>
Seth
ajaj 😄

PSN ID.: Beegabor

Seth
hát úgy legyen, ha nem lesz neki elég a mostani gépem akkor elsunnyoghat a sunyiba^^

Istencsászár
Azóta optimalizálták, a mai gépekre😄DDDD

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

grebber
De ezzel legalább nem lesz gond mint mostani gamekkel hogy csúnya is és okádékul akad ez legalább futni fog rendesen a alpha-kból kiindulva.

Seth
Háát, mintha visszavettek volna a garfból még a legelsõ verziókhoz képest is. ( nem próbáltam semmilyen alfa béta gamma verziót, úgyhogy csak a trailerek alapján tudok véleményt mondani,amikben valahogy nem volt ilyen gyenge, például a fények,árnyékok szuperek voltak, itt meg olyan ködös minden).Na de a hangulat szuper lehet ettõl függetlenül,akkor nem lesz vele semmi gond.
Meg ez a március talán már biztos lehet végre ugye,mert nemtom hány hónapos reklámkampányt emlegettek, ami a sok kép meg ez a trailer után úgylátszik beindult^^
Csak könyörgöm ne legyen bughalmaz, ennyi év alatt volt idejük letesztelni

berlinboy6329
Szegény textúrákat én is sajnálom 😞

De ha van hangulat kit érdekel.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Istencsászár
Jó videó, némi ingame jelenetekkel. A grafika finoman szólva ócska😊 ( texturák évekkkkkkel ezelõtti szint ), de a villámlás pöpec... hangulatos volt.

In Game videjóóóóó a gamestaron!!! 😄
hát ahogy így elnézem nem v.mi überelõs a graf.....de ha a hangulat és a játékélménby el lesz találva akkor kissebb hibák fölött szemet hunyok....én és a nagy nép is szerintem.......

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

vagyis a sneak SZkill sry

NOLF 2-ben a sneak csak annyit jelentett hogy hangtalanul lehetett futni (pl elfutni egy õr mögött) de ha megláttak akkor megláttak.

Szerintem eddig az a rendszer volt a legjobb, hülyeségnek tartom hogy egy sneak kill láthatatlanabbá tesz bárkit is.

SötétBarom
Ilyen FPS-rpg keverések eddig szvsz nem jöttek be annyira.. (Ottvan pl a deus ex.. Az egyik kedvenc játékom, de az pl zavart, hogy a játék feléig a srác alig tud normálisan lõni.. Ugyan ilyen a sneak is.. Az, hogy mozdulatlanul kuksolok a sötétben, nem lesz hatékonyabb, ha már 50x kuksoltam a sötétben..)

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

_Atti_
lesz benne elvileg(azt csicsergik kaja/pia rendszer is megmaradt) dehát ha egyszer fps alapokon nyugszik akkor kell az ügyesség..akár lövöldözéshez akár lopakodáshoz

SZilaJMaGGoT
Sztem annyira nem nagy probléma.. Igaz, hogy jó lett volna, de az AI life az úgyis újdonság lesz... Meg ha amúgy elég jó lesz az engine akkor iszonyat mdodokat lehet alá csinálni, akár rpg elemekkel...

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

erx13
😞 akkor asszem mégse veszem meg eredetiba ha semmi RPG elem nincs benne csak amolyan "CSmániákusvagyokésezértjollövök" játék, ráadásul abba biztam hogy lesz benne multis cooperativ mód, és reméltem hogy gegész játékot multiba viszem majd ki interneten...

Túl rövid az élet hogy ne élvezd!